zananiro Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Για να καταλήξουμε αυτή τη στιγμή πιο είναι το καλύτερο addon για σειρες ταινίες που έχει 720p ποιότητα και ελληνικούς υπότιτλους? Για ταινίες 1080p με διάφορα είναι καλύτερο το Phoenix αυτή την περίοδο, εγγύηση. Βασικά για μένα όχι μόνο αυτή την περίοδο, αλλα εδω και ένα χρόνο που το χρησιμοποιώ για ταινίες είναι το καλύτερο. Πόσο μάλλον για 720p, αν και δεν νομίζω εφόσον παίζει 1080p να πας σε 720, εκτός και αν δεν βρίσκεις την ταινία. Έχει και σειρές αλλά όχι τόσο μεγάλη ποικιλία και οργάνωση όσο άλλα add on, θέλει λίγο ψάξιμο από search για να τις βάλεις στα favorites και να μην χρονοτριβεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Για ταινίες 1080p με διάφορα είναι καλύτερο το Phoenix αυτή την περίοδο, εγγύηση. Βασικά για μένα όχι μόνο αυτή την περίοδο, αλλα εδω και ένα χρόνο που το χρησιμοποιώ για ταινίες είναι το καλύτερο. Πόσο μάλλον για 720p, αν και δεν νομίζω εφόσον παίζει 1080p να πας σε 720, εκτός και αν δεν βρίσκεις την ταινία. Έχει και σειρές αλλά όχι τόσο μεγάλη ποικιλία και οργάνωση όσο άλλα add on, θέλει λίγο ψάξιμο από search για να τις βάλεις στα favorites και να μην χρονοτριβεις. Κομπλέ το δοκίμασα στο κινητό και έχει πολύ καλά και γρήγορα streams. Ακομα και για σειρες εννοείται αγαπημένα και τα έχεις όλα τακτοποιημενα. Θυμάμαι πέρσι υπήρχε το Mashup είχε στην κυριολεξία τα πάντα. Το καλό είναι ότι άλλα κλείνουν και άλλα ανοίγουν δεν θα πεθανει ποτέ το XBMC. Στο Phoenix δεν βρήκα ρύθμιση να μπαίνουν αυτόματα ελληνικοί υπότιτλοι. Μου τους βγάζει στην αναζήτηση αλλά πρέπει να τους επιλέξω. Edited December 27, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ωραίος βαγγο. Θα δοκιμάσω αυτό που είπες του χρόνου που θα πάω σπίτι :-P Έβαλα το salts πριν φύγω. Δε μου αρέσει καθόλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 για παιδικά μεταγλωτισμένα εχουμε κάτι? Γιατί το helenic toons δεν παίζει τίποτα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) για παιδικά μεταγλωτισμένα εχουμε κάτι? Γιατί το helenic toons δεν παίζει τίποτα Στο hellenic tv του lamda, έχει cartoons gr, παίζουν αρκετά. Edited December 28, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Στο hellenic tv του genesis, έχει cartoons gr, παίζουν αρκετά. Γιατί δεν το βρίσκω το cartoons.gr ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Γιατί δεν το βρίσκω το cartoons.gr ? Στο hellenic tv πήγαινε cartoons και μετά collection gr. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Έκανα εγκατάσταση το Phoenix αλλά ότι και αν πάτησα να δω δεν παίζει..Πρέπει να κάνω κάτι αλλο,πχ κανένα log in? Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Έκανα εγκατάσταση το Phoenix αλλά ότι και αν πάτησα να δω δεν παίζει..Πρέπει να κάνω κάτι αλλο,πχ κανένα log in? Δεν γίνεται να μην παίζει τίποτα. Πως το έκανες εγκατάστασή? Κανε uninstall και δοκίμασε ξανά μέσω του add on installer. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6469373 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Γνωριζει κανεις γιατι το Kodi εχει θεμα με αρχεία με κωδικοποίηση hevc h265 ; Mε αλλους players πχ mx player μου παιζουν κανονικα. Το χει ψαξει κανεις; Update : Λοιπον ανακαλυψα τα εξης. Μεχρι στιγμης με καθαρη εγκατασταση του kodi τουλαχιστον στο δικο μου tv box (Mxiii-G) σε εκδοση Android 4.4.2 σε αρχεια με κωδικοποιηση hevc h265 παρατηρουνται προβληματα στην αναπαραγωγη. Σε lollipop η αναπαραγωγη ειναι πολυ καλυτερη. Επισης σε Kitkat και με προεγκαταστημενο το Kodi (14.2 ή 14.1 μη επισιμη δηλ δεν αναβαθμιζεται) κατα περιεργο τροπο ολα λειτουργουν ρολοι. Οταν ομως χρειαστει να την ξηλωσω για να παω στην 15.2 ή στην 16 beta αρχιζουν τα θεματακια με την συγκεκριμένη κωδικοποίηση. Γενικα παντως δεν εχει "καθαρη" αναπαραγωγη σε καμια περιπτωση το Κodi, κανοντας καποια ελαχιστα κοληματακια σε κλασματα δευτερολεπτου σαν να λειπει που και που καποιο frame. Αντιθετως οτι αρχειο παιξω με το mx player παιζει πολυ πιο ομαλα απο οποιοδηποτε player,Kodi,κτλ αλλα καμια φορα στην κωδικοποιηση ηχου δεν "βλεπει" το DTS ή το Dolby digital και χρειαζεται επανεκκίνηση το box. Επισης μου εμφανιζει σε ορισμενα αρχεια καποιους ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους που εχει μεσα το αρχειο και δεν μπορω να τους αφαιρεσω με τιποτα με αποτελεσμα να βλεπω 2 υποτιτλους ταυτοχρονα αγγλικα-ελληνικα. Απο την αλλη βεβαια το kodi κανει το εξης σημαντικο να μετατρεπει τον ηχο AAC 5.1 σε Dolby Digital 5.1. Τελικα καμια λυση δεν ειναι 100% ολοκληρωμενη για σωστη αναπαραγωγη αρχειων. Ψειρας θα μου πειτε, αλλα η λεπτομέρεια κανει την διαφορα. Περιμενω αποψεις σας και αν εχετε παρατηρησει και σεις παρομοια φαινομενα ή και λυσεις που προτείνετε! Καλη χρονια δεν σας ειπα! Edited January 1, 2016 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Γεια σας φιλοι. Καλη χρονια σε ολους. Ενας καινουργιος στην παρεα , χτες μολις εγκατεστησα το kodi σε TV Sony Bravia και δουλευει τελεια. Μια ερωτηση μονο. Γινεται να βλεπω μια ταινια , να σταματησω τωρα και το βραδυ να τη δω απο το σημειο που σταματησα την προηγουμενη φορα ? Αρχισα ηδη να διαβαζω ολες τις σελιδες του θεματος αλλα ειναι αρκετες και ειναι ενα κρισιμο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Γεια σας φιλοι. Καλη χρονια σε ολους. Ενας καινουργιος στην παρεα , χτες μολις εγκατεστησα το kodi σε TV Sony Bravia και δουλευει τελεια. Μια ερωτηση μονο. Γινεται να βλεπω μια ταινια , να σταματησω τωρα και το βραδυ να τη δω απο το σημειο που σταματησα την προηγουμενη φορα ? Αρχισα ηδη να διαβαζω ολες τις σελιδες του θεματος αλλα ειναι αρκετες και ειναι ενα κρισιμο θεμα. Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία... Ναι γίνεται φίλος.. Με το Genesis πάντα μου άρχιζε από εκεί που είχα κλείσει την ταινία.. Μπορεί να είναι και ανάλογα το add-on.. Πολύ καλό πρόσθετο για το kodi που κάνει αυτόματα εγκατάσταση πολλά repo και add-ons είναι το black box wizardhttp://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2015/09/the-black-box-build-wizard-add-on-for.html.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά , Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω back up τα αρχεία μου εκτός του usb sdcard wizard ; Δεν μπορώ να σώσω τα δεδομένα μου σε εξωτερική μονάδα ,παρά μόνο εντός το tv box . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δοκιμασε αυτό έχει επιλογή και για Dropbox https://seo-michael.co.uk/how-to-backup-and-restore-xbmc-kodi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Επανέρχομαι στο θέμα, φεύγει το Genesis και τώρα τι. Λοιπόν δοκίμασα ότι έχει προταθεί στις τελευταία σελίδες. Pulsar Phoenix 123Movies 9Movies SALT Το Pulsar αν το ψάξεις είναι καλή φάση αλλά εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα γιατί απλά υπάρχει καλύτερος τρόπος από τον υπολογιστή. Με RSS subscriptions και πιο έμπιστες πηγές. Και γενικά οι providers θέλουν πολύ ψάξιμο. Phoenix, 123Moves και 9Movies δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα αναφέρετε καν. SALT, άξιος αντικαταστάτης του Genesis σε όλα τα features. Προσωπικά βρίσκω το trackt.tv overkill και πολύ θόρυβο στην λειτουργικότητα. ΕΠίσης θεωρώ το trackt.tv too much και δεν θα κάτσω να μεταφέρω την βάση από το myepisodes.com το οποίο είναι εξαιρετικά σβέλτο στην διαχείριση του acquire/watch. Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ το SALT μέσα από το library όπως και το Genesis και εκεί δεν έχει σημασία το Tracktv integration. Όταν δεις κάτι, μόνο στο library μαρκάρετε ως Watched με αποκλειστική διαχείριση του Kodi. Για όσους δεν ξέρουν, κάτι αρχεία σώνουν τα Genesis και SALT, που όταν τα πατάς ενεργοποιούν τα Genesis και Salt αντίστοιχα. Ένα πράγμα μόνο θέλει προσοχή, υπάρχει μια επιλογή κάπου για το custom ui όταν παίζεις ένα αρχείο από το Library η οποία κρεμάει όλο το Kodi όταν πατήσεις σε μια πηγή για να παίξει. Δεν έχω δοκιμάσει αν ανανεώνει αυτόματα τα επεισόδια στο library καθώς η περίοδος δεν βοηθά. Επίσης πρέπει να ασχοληθώ λίγο με τους scrappers αλλά λέω να περιμένω λίγο καιρό και να φιλτραριστούν μόνοι τους. Phoenix,οτι βαζω σε αυτο το τρεχει νερακι,ακομα και τις 3d ταινιες.Οντως μετε το genesis καλομαθαμαι κομματακι.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 To salt βγαζει σε όλα No stream founds. Στο Phoenix παίζουν τα πάντα πολύ γρήγορα απλά δεν έχει να μπαίνουν αυτόματα υπότιτλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 To salt βγαζει σε όλα No stream founds. Στο Phoenix παίζουν τα πάντα πολύ γρήγορα απλά δεν έχει να μπαίνουν αυτόματα υπότιτλοι. Μπορείς γενικά να βάζεις να κατεβαίνουν αυτόματα ελληνικοί υπότιτλοι? Μέσα από ποια ρύθμιση γίνεται αυτό? Και ποιόν κατεβάζει? Γιατί πχ εγώ που τους βρίσκω manually από το kodi, για μια ταινία μπορεί να βγάλει και 10 files με υπότιτλους. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μπορείς γενικά να βάζεις να κατεβαίνουν αυτόματα ελληνικοί υπότιτλοι? Μέσα από ποια ρύθμιση γίνεται αυτό? Και ποιόν κατεβάζει? Γιατί πχ εγώ που τους βρίσκω manually από το kodi, για μια ταινία μπορεί να βγάλει και 10 files με υπότιτλους. Στο Genesis στις ρυθμίσεις του έχει επιλογή για να βάζει μόνο του υπότιτλους ελληνικούς. Ανάλογα το όνομα του αρχείου που παίζει επιλέγει και συνήθως έβαζε τους σωστους. Στο Phoenix αν βλέπουμε 1080p συνήθως ταιριάζουν οι brrip 1080p υπότιτλοι. Το θέμα είναι ότι δεν έχει στις ρυθμίσεις για να μπαίνουν αυτόματα πρέπει να τους επιλέξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Επανέρχομαι στο θέμα, φεύγει το Genesis και τώρα τι. Λοιπόν δοκίμασα ότι έχει προταθεί στις τελευταία σελίδες. Pulsar Phoenix 123Movies 9Movies SALT Το Pulsar αν το ψάξεις είναι καλή φάση αλλά εγώ δεν θα το χρησιμοποιούσα γιατί απλά υπάρχει καλύτερος τρόπος από τον υπολογιστή. Με RSS subscriptions και πιο έμπιστες πηγές. Και γενικά οι providers θέλουν πολύ ψάξιμο. Phoenix, 123Moves και 9Movies δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα αναφέρετε καν. SALT, άξιος αντικαταστάτης του Genesis σε όλα τα features. Προσωπικά βρίσκω το trackt.tv overkill και πολύ θόρυβο στην λειτουργικότητα. ΕΠίσης θεωρώ το trackt.tv too much και δεν θα κάτσω να μεταφέρω την βάση από το myepisodes.com το οποίο είναι εξαιρετικά σβέλτο στην διαχείριση του acquire/watch. Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ το SALT μέσα από το library όπως και το Genesis και εκεί δεν έχει σημασία το Tracktv integration. Όταν δεις κάτι, μόνο στο library μαρκάρετε ως Watched με αποκλειστική διαχείριση του Kodi. Για όσους δεν ξέρουν, κάτι αρχεία σώνουν τα Genesis και SALT, που όταν τα πατάς ενεργοποιούν τα Genesis και Salt αντίστοιχα. Ένα πράγμα μόνο θέλει προσοχή, υπάρχει μια επιλογή κάπου για το custom ui όταν παίζεις ένα αρχείο από το Library η οποία κρεμάει όλο το Kodi όταν πατήσεις σε μια πηγή για να παίξει. Δεν έχω δοκιμάσει αν ανανεώνει αυτόματα τα επεισόδια στο library καθώς η περίοδος δεν βοηθά. Επίσης πρέπει να ασχοληθώ λίγο με τους scrappers αλλά λέω να περιμένω λίγο καιρό και να φιλτραριστούν μόνοι τους. Το 9movies είναι από τα πιο γρήγορα add-on στην αναπαραγωγή HD για ταινίες.. Από χτες δεν παίζει όμως τίποτα, δεν ξέρω τι έγινε.. Δεν φταίω εγώ η κάποιο παιδί που ανέφερε ένα πρόσθετο και κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί.. Το Phoenix μια χαρά λειτουργεί πάντως το δοκίμασα πριν λίγο.. Δες και το xmovies8 είναι πολύ γρήγορο και μοιάζει στο Genesis.. Το Genesis κάποτε ήταν top για movies ,όπως πιο παλιά το gomovies κτλ.. Κάποια στιγμή σταματάνε τα addons να αναβαθμίζονται, αλλά δεν λειτουργούν κάποιες στιγμές μέχρι να αναβαθμιστούν και άλλες φορές βγαίνουν παρόμοια addon, έτσι είναι ο κόσμος του kodi παιδιά.. Γι αυτό θέλει και λίγο ψάξιμο άμα δεν μας παίζει ένα πρόσθετο πλέον.. Άμα βαριέστε να googlαρετε να μπαίνετε εδώ να βλέπετε για διάφορα repo & addons https://seo-michael.co.uk Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Ρε παιδιά έκανα απεγκατάσταση το kodi, δούλευε κομπλέ αλλά ήθελα να το βάλω απο την αρχή γτ είχα πολλά άχρηστα addons κτλ. Με το καινούργιο που έκανα εγκατάσταση πάλι αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα, έχω την μαύρη γραμμή δεξιά. Η ανάλυση του υπολογιστή μου είναι 1366χ768, την έχω ρυθμισμένη σωστά στο kodi, αλλά νομίζω οτι δουλεύει σε 1360χ768. Όταν δοκίμασα να την αλλάξω σε τόσο δεν έκανε κάποια αλλαγή η γραμμή. Έχω αγανακτήσει, έχω δοκιμάσει παλαιότερες εκδόσεις, έβαλα το τελευταίο .net framework. Τι αλλο να κάααααααααααααααααααανω? http://oi68.tinypic.com/esjouf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Μήπως τρέχεις κάποιο πρόγραμμα που εμφανίζει παράθυρο εκεί;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 όχι δεν έχω τίποτα. Σε άλλα προγράμματα δεν έχει θέμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 To xmovies εξαιρετικο. Γρήγορα streaming πολύ μεγάλη ταινιοθηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Το 9movies είναι από τα πιο γρήγορα add-on στην αναπαραγωγή HD για ταινίες.. Από χτες δεν παίζει όμως τίποτα, δεν ξέρω τι έγινε.. Δεν φταίω εγώ η κάποιο παιδί που ανέφερε ένα πρόσθετο και κάποια στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί.. Το Phoenix μια χαρά λειτουργεί πάντως το δοκίμασα πριν λίγο.. Δες και το xmovies8 είναι πολύ γρήγορο και μοιάζει στο Genesis.. Το Genesis κάποτε ήταν top για movies ,όπως πιο παλιά το gomovies κτλ.. Κάποια στιγμή σταματάνε τα addons να αναβαθμίζονται, αλλά δεν λειτουργούν κάποιες στιγμές μέχρι να αναβαθμιστούν και άλλες φορές βγαίνουν παρόμοια addon, έτσι είναι ο κόσμος του kodi παιδιά.. Γι αυτό θέλει και λίγο ψάξιμο άμα δεν μας παίζει ένα πρόσθετο πλέον.. Άμα βαριέστε να googlαρετε να μπαίνετε εδώ να βλέπετε για διάφορα repo & addons https://seo-michael.co.uk Πάω να το βάλω και γώ και ενημερώνω ! Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Δοκιμασε αυτό έχει επιλογή και για Dropbox https://seo-michael.co.uk/how-to-backup-and-restore-xbmc-kodi/ Σε ευχαριστώ . Θα το δοκιμάσω. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts