Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι άλλο χρήσιμο που παρατήρησα είναι πως όταν πατάς παρατεταμένα σε κάποιο πλακίδιο του Action Center, ανοίγει την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάτι άλλο χρήσιμο που παρατήρησα είναι πως όταν πατάς παρατεταμένα σε κάποιο πλακίδιο του Action Center, ανοίγει την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις.

Οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μπορούμε να κλείνουμε το wifi με ένα πάτημα; Γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί να με πετάει στις ρυθμίσεις για να το κλείσω.

Εχει κανείς την 10 σε lumia 535? Γιατί την έβαλα προχθές αλλα ήταν προβληματική, δεν ξέρω, να την ξαναβάλω?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Οπότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μπορούμε να κλείνουμε το wifi με ένα πάτημα; Γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί να με πετάει στις ρυθμίσεις για να το κλείσω.

Όχι, αυτό δεν άλλαξε. Σε αυτό το πλακίδιο, είτε πατήσεις κανονικά, είτε παρατεταμένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Καλύτερα δηλαδή, το έχω συνηθίσει πια :p

Το έβαλα σε 635 me fast updates. Δε δούλευαν καλά τα soft buttons. Ειδικά το "πίσω" μία στις πέντε. Αναγκαστικά επέστρεψα στην 8,1 μιας που έχουμε γιορτές και ήθελα να διασκεδάσω.

Μου βγάζει αναβάθμιση στο WP insider για Lumia 930 έχει βγάλει σε κανέναν άλλον ???

Είναι το Update 2 των WP8.1.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μου βγάζει αναβάθμιση στο WP insider για Lumia 930 έχει βγάλει σε κανέναν άλλον ???

Είναι το Update 2 των WP8.1.

Όχι, πρεπει να ειναι το update του windows insider( fast ring ).

Ειναι προετοιμασία για τα 10αρια.

Και εγώ χάρηκα οτι ήταν η gdr 2 αλλα τζιφος.

Τις πρώτες ώρες πήραν την αναβάθμιση πολλα 930 από κάποιο λάθος στους σερβερς αλλα μετά έκλεισε η "τρυπα"

Όχι, πρεπει να ειναι το update του windows insider( fast ring ).

Ειναι προετοιμασία για τα 10αρια.

Και εγώ χάρηκα οτι ήταν η gdr 2 αλλα τζιφος.

Τις πρώτες ώρες πήραν την αναβάθμιση πολλα 930 από κάποιο λάθος στους σερβερς αλλα μετά έκλεισε η "τρυπα"

Επειδή το έκανα.. Είναι προετοιμασία για τα windows 10 μεν, αλλά περνάει την καινούργια αναβάθμιση. Σβήνεται μετά το windows insider και είναι κομπλέ.. Το βάζετε σε fast ring, και κατεβάζει την καινούργια αναβάθμιση.. 5 λεπτά κάνει αναβάθμιση με επαννέκινηση και μετά είναι κομπλέ.. απλά σβήστε το windows insider για να είστε σίγουροι.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ρε παιδιά αυτό το slow ring fast ring τι είναι.εκανα και εγώ την αναβάθμιση .δεκαρια δεν θέλω αλλά δεν μου τα έβγαλε κιόλας ...

Ρε παιδιά αυτό το slow ring fast ring τι είναι.εκανα και εγώ την αναβάθμιση .δεκαρια δεν θέλω αλλά δεν μου τα έβγαλε κιόλας ...

Σε fast ring παίρνεις όλες τις αναβαθμίσεις είτε είναι σταθερές, είτε όχι. Σε slow παίρνεις μόνο τις σταθερές αναβαθμίσεις. Είναι για τα 10. Απλά το ενεργοποιείς για να πάρεις την επιπλέον αναβάθμιση στο 930 (για τα άλλα δεν ξέρω). Πάντως να ξέρετε ότι είναι σταθερότατη, και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με μπαταρία, παρ'όλαυτα προσπάθουσα να περάσω μέσω usb screenshot στον υπολογιστή και δεν μπορούσα. Δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση ή τα windows 10 που έχω στον υπολογιστή (μάλλον αυτό είναι :P).

Όπω βλέπετε στα screens, ακομα 8.1 έχω αλλά για παν ενδέχομενο απενεργοποίησα την επιλογή για αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων και μετά έσβησα το windows insider. Στην πρώτη φώτο επιλέγετε την windows fast, και μετά πατάτε το βελάκι. Αποδέχεστε τους όρους και πάτε στο phone update και έχει ξεκινήσει έλεγχο για ενημερώσεις. Αν δεν το βρεί με τη μία, δοκιμάστε πάλι. Εμένα έκανε 5 λεπτά αναζήτηση. Μετά κάνει restart, εγκατάσταση και είναι κομπλέ.

Edited by AgelosMo
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Παίζει την αναβάθμιση των 8.1 να βγει σαν νέα ρομ να μπορούμε να την κατεβασουμε για να φλασσρουμε καθαρά?

Παίζει την αναβάθμιση των 8.1 να βγει σαν νέα ρομ να μπορούμε να την κατεβασουμε για να φλασσρουμε καθαρά?

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό που λες.. :confused:

Γιατί όχι.τωρα πως κατεβαζουμε ρομ?

Λογικά τώρα θα κατέβει η rom με το προηγούμενο update. Αυτό δεν είναι επίσημο καθώς δεν κατεβαίνει απο το phone update αν δεν ενεργοποίησεις το windows insider. Νομίζω ότι απλά προετοίμαζει το τηλέφωνο για τα windows 10. Και δίνει και κάποια καλούδια για όσους γκρινιάζουν :P . Δεν ξέρω τι συμβαίνει αν συνδέθει στο nokia recovery και ποια έκδοση βρίσκει σαν τελευταία.

Σε fast ring παίρνεις όλες τις αναβαθμίσεις είτε είναι σταθερές, είτε όχι. Σε slow παίρνεις μόνο τις σταθερές αναβαθμίσεις. Είναι για τα 10. Απλά το ενεργοποιείς για να πάρεις την επιπλέον αναβάθμιση στο 930 (για τα άλλα δεν ξέρω). Πάντως να ξέρετε ότι είναι σταθερότατη, και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με μπαταρία, παρ'όλαυτα προσπάθουσα να περάσω μέσω usb screenshot στον υπολογιστή και δεν μπορούσα. Δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση ή τα windows 10 που έχω στον υπολογιστή (μάλλον αυτό είναι :P).

Όπω βλέπετε στα screens, ακομα 8.1 έχω αλλά για παν ενδέχομενο απενεργοποίησα την επιλογή για αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων και μετά έσβησα το windows insider. Στην πρώτη φώτο επιλέγετε την windows fast, και μετά πατάτε το βελάκι. Αποδέχεστε τους όρους και πάτε στο phone update και έχει ξεκινήσει έλεγχο για ενημερώσεις. Αν δεν το βρεί με τη μία, δοκιμάστε πάλι. Εμένα έκανε 5 λεπτά αναζήτηση. Μετά κάνει restart, εγκατάσταση και είναι κομπλέ.

Αν βάλουμε το update 2 και σβήσουμε το windows insider όταν βγουν τα 10 θα έρθει κανονικά η αναβάθμιση?

Εγώ πάλι, γιατί δεν το βλέπω πουθενά αυτό που λες, ενώ έκανα την αναβάθμιση???

Που ακριβώς αναφέρει slow ring και fast ring???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Αν βάλουμε το update 2 και σβήσουμε το windows insider όταν βγουν τα 10 θα έρθει κανονικά η αναβάθμιση?

Φαντάζομαι πως ναι.. Το insider είναι μόνο για όσους βάζουν τις δοκιμαστικές για να αφήνουν feedback για τα windows 10.. Οπότε είτε το έχεις είτε όχι, τα 10 θα τα πάρεις όταν βγούνε επίσημα..

Τελικά το έχει κανένας στο καθημερινό του τηλέφωνο και αν ναι θα το κρατήσει;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Έχει εξαφανιστεί το data connection, απ' το action center . . .

Βασικά, δε σ' αφήνει καν να το ανοιγο/κλείσεις στο Settings --> Cellular+Sim . . .

Είναι μονίμως ανοιχτό!!!

Φαίνεται ότι είναι off, όμως ουσιαστικά είναι στο on . .

Επίσης ότι εφαρμογή/ρύθμιση και να ανοίξεις και μετά κλείσεις, αυτή τρέχει στο background και κλείνει μόνο πατώντας το βελάκι και κλείνοντας την μια - μια . . .

Edited by Doukas_F

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

το εβαλα το 10ρι πριν δυο μερες, και μεχρι τωρα δεν εχω κανενα ιδιαιτερο πρόβλημα, περα από μερικα που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ... Ενταξει, νομιζω πως η μπαταρια αδειαζει καπως γρηγορα, το ειχα όμως και πριν το πρόβλημα, οποτε δεν τρεχει και τιποτα, απλα το φορτιζω οποτε είμαι σπιτι! Το πιο σημαντικο για μενα τωρα είναι να λυθει το θεμα με το πληκτρολογιο, δεν μπορω να κατεβασω το ελληνικο... Κατά τα αλλα, εχει πολύ καλες αναβαθμίσεις σχεδόν παντου, το ταχυδρομειο και το ημερολογιο είναι πολύ ωραια, και δεν εχω ουτε κολληματα ουτε τιποτα αλλα σχετικα, οποτε θα την κρατησω στο κυριο κινητο μου...

Καλημέρα έχει κανεις πρόβλημα με το ξυπνητήρι? Χτυπάει κανονικά και ενώ το απενεργοποιώ αυτό συνεχίζει να χτυπάει ξανά μετά από λίγα λεπτά.

Το πιο σημαντικο για μενα τωρα είναι να λυθει το θεμα με το πληκτρολογιο, δεν μπορω να κατεβασω το ελληνικο...

Τι πρόβλημα έχεις με το Ελληνικό πληκτρολόγιο???

Λειτουργεί τέλεια!!!

Και προσθήκη λέξεων και swipe . . .

Τι πρόβλημα έχεις με το Ελληνικό πληκτρολόγιο???

Λειτουργεί τέλεια!!!

Και προσθήκη λέξεων και swipe . . .

Αν δεν έχεις κατεβάσει από πριν το ελληνικο πληκτρολόγιο ή έχεις κάνει hard reset και χρειάζεται να το κατεβάσεις, υπάρχει πρόβλημα. Κολλάει στο στάδιο προετοιμασια λήψης.