Cynaegeirus Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) τώρα βάζει και άλλη ενημέρωση αν δεν παίξει πάω πάλι στα 8,1 Το 535 δεν αναγνωρίζει την sim. η νέα ενημέρωση στην εμφάνισε φαντάζομαι. πήρε 3 ώρες να κατέβει;;;; Δεν βλέπει καν το πισι το τηλέφωνο...άρα ούτε και το windows recovery tool... εξαίρετα.... Edited September 16, 2015 by Cynaegeirus Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 ρε παιδια εμενα συνεχιζει να μου βγαζει server error sto windows insider,καμμια ιδεα? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braingd Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Και εγώ γύρισα στην 8.1 και μετά κατέβασε άμεσα την 10536.1004 και είναι όντος αρκετά σταθερή, όχι ότι δεν έχει και αυτή μερικά θέματα 1. Η Lock Screen μερικές φορές παρατήρησα να καθυστερεί λίγο. 2. Η Start Screen να κάνουν flashing τα Tiles μερικές φορές Αλλά όλα αυτά που γράφω ποιο πάνω είναι minor αν σκεφτούμε ότι είναι preview version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 και αλλη μια ερωτηση στα dual sim με την 10 δουλευουν και οι 2 καρτες? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 και αλλη μια ερωτηση στα dual sim με την 10 δουλευουν και οι 2 καρτες? Φυσικά, δεν έχει κανένα θέμα!! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ημουν κανονικα σε 8.1 Πηγα στην 10 10512 πριν 2 εβδομαδες. Με απογιητευε και γυρισα μεσω recovery tool στην 8.1. Απο χτες προσπαθω να βαλω ξανα την 10 10536 μεσω Windows Insider κτλ αλλα παιρνω το εξης error: A connection error prevented us from downloading program for you.please check the data and time on your device and its network connection and try again. Εχω δοκιμασει να βγαλω και να ξαναβαλω το windows insider, δοκιμασα system restore στην 8.1 κτλ αλλα τιποτα δεν βοηθησε.... Καμια ιδεα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Και εγώ γύρισα στην 8.1 και μετά κατέβασε άμεσα την 10536.1004 και είναι όντος αρκετά σταθερή, όχι ότι δεν έχει και αυτή μερικά θέματα 1. Η Lock Screen μερικές φορές παρατήρησα να καθυστερεί λίγο. 2. Η Start Screen να κάνουν flashing τα Tiles μερικές φορές Αλλά όλα αυτά που γράφω ποιο πάνω είναι minor αν σκεφτούμε ότι είναι preview version. Πήρε μπρος το 535 μόνο του και πέρασε και την 2η ενημέρωση μέσα σε 4 ώρες. Έχω τα ίδια συμπεράσματα με τον φίλο εδώ + στην lock screen αργεί το ρολόι Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ωρα και ημερομηνία είδες; μήπως δεν είναι σωστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ημουν κανονικα σε 8.1 Πηγα στην 10 10512 πριν 2 εβδομαδες. Με απογιητευε και γυρισα μεσω recovery tool στην 8.1. Απο χτες προσπαθω να βαλω ξανα την 10 10536 μεσω Windows Insider κτλ αλλα παιρνω το εξης error: A connection error prevented us from downloading program for you.please check the data and time on your device and its network connection and try again. Εχω δοκιμασει να βγαλω και να ξαναβαλω το windows insider, δοκιμασα system restore στην 8.1 κτλ αλλα τιποτα δεν βοηθησε.... Καμια ιδεα;;; φιλε απο χθες εχω αυτο το προβλημα καπου διαβασα οτι αν κανεις ρεστορε με το windows recovery tool διορθωνεται το εκανα πριν λιγο και μου την πηρε και τωρα κανω εγκατασταση,για δοκιμασε το Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Στα 10αρια οι χάρτες μεταφέρονται στην sd ή δεν το διόρθωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 φιλε απο χθες εχω αυτο το προβλημα καπου διαβασα οτι αν κανεις ρεστορε με το windows recovery tool διορθωνεται το εκανα πριν λιγο και μου την πηρε και τωρα κανω εγκατασταση,για δοκιμασε το Αυτο σκεφτομουν και εγω γιατι δοκιμασα να περασω ενα πακετο γλωσσας και ενα επανεκινηση και μετα τα γραναζια εβγαλε ενα smiley απογοητευσης :( και δεν το περασε το πακετο σωστα. Οποτε μονο το recovery tool μενει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα κραταει η εγκατασταση σε 640xl,γιατι ειμαι στα γραναζια κανα τεταρτο και η μπαρα ειναι γεματη!!! Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 μπορει να μου πει καποιος ποση ωρα κραταει η εγκατασταση σε 640xl,γιατι ειμαι στα γραναζια κανα τεταρτο και η μπαρα ειναι γεματη!!! Σε 930 εμένα μου έκανε κοντά στη μία ώρα συνολικά. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ωρα και ημερομηνία είδες; μήπως δεν είναι σωστή; Αν λες για μένα σωστά είναι. η lockscreen μια δείχνει ρολόι, μια όχι, μια το εμφανίζει μετά απο ώρα... Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) πρωτη εντυπωση η μερα με την νυχτα καμμια σχεση,με τα 8,1 βασικα γινανε πολυ πιο ελκυστικα,προς το παρον κανενα προβλημα!!!αλλη μια ερωτηση μοναχα,μετα την εγκατασταση των 10 αμα κανω hard reset θα με παει στα 8,1 η θα παραμεινει στα 10,ρωταω γιατι θελω να καθαρισω εντελως το κιν απο προηγουμενα που εχουν μεινει απο τα 8.1 Edited September 16, 2015 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εννοείτε να κάνεις.τα δεκαρια μενουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Εννοείτε να κάνεις.τα δεκαρια μενουν τελεια ευχαριστω!!! λοιπον το πρωτο bug που βρηκα δεν μου εμφανιζει τις φωτο που εχω στην sd ενω την αναγνωριζει κανονικα το τηλ!! Edited September 16, 2015 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μπορει καποις με τα 10536 να μου απαντησει στο εξης: Οταν εχω 2 mail accounts π.χ. yahoo και εταιρικο, στο 10512 build στο notification area φαινονταν ολα τα mail κατω απο τον ιδιο λογαριασμο ως Outlook Και οχι ξεχωριστα οπως ειναι τωρα στα 8.1 οπου υπαρχει διαφοροποιηση αναλογα με το mail account. Εχει αλλαξει αυτο στο 10536 build;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μπορει καποις με τα 10536 να μου απαντησει στο εξης: Οταν εχω 2 mail accounts π.χ. yahoo και εταιρικο, στο 10512 build στο notification area φαινονταν ολα τα mail κατω απο τον ιδιο λογαριασμο ως Outlook Και οχι ξεχωριστα οπως ειναι τωρα στα 8.1 οπου υπαρχει διαφοροποιηση αναλογα με το mail account. Εχει αλλαξει αυτο στο 10536 build;; Όχι, συνεχίζουν να φαίνονται ως mail στην εφαρμογή outlook. Δεν σου δείχνει σε ποιο account ήρθαν. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 αλλο ενα bug που βρηκα εκτος απο τις φωτο της sd που δεν τις εμφανιζει επισης το bluetooth headset sony hbh50 ενω συνδεεται κανονικα δεν ακουω ουτε με ακουν !! Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 αλλο ενα bug που βρηκα εκτος απο τις φωτο της sd που δεν τις εμφανιζει επισης το bluetooth headset sony hbh50 ενω συνδεεται κανονικα δεν ακουω ουτε με ακουν !! Πάντως αυτό με τις φωτογραφίες της SD δεν είναι γενικό bug. Εσένα για κάποιο λόγο δε σου τις εμφανίζει. Στο δικό μου φαίνονται κανονικά όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo14 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) καλησπέρα να ρωτήσω κάτι γιατί από χτες το πρωί στις 8:00 15-9 είμαι στο 0% θέλει κάποια ρύθμιση έξτρα ή απλά είμαι άτυχος .....:cry: εχω το nokia 735 που από ότι είδα υποστηρίζετε χώρο εχω πάνω από 2 γιγα στο τηλέφωνο αλλά και στην κάρτα εχω πάνω από 10 γιγα για πείτε κάνα τρικ για να έρθει το update αν και στο ρουτερ βλεπω ότι τραβάει data υπόψιν εχω vdsl 5-50 άρα δεν παίζει θέμα traffic http://prntscr.com/8h4818 Edited September 16, 2015 by teo14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Kι ακόμα με τζολεύει να το αναβαθμίσω το 8Χ μου ο διάολος. Δεν διορθώσανε τα "detectoids" που έλεγε στο tweet του χτες ο Aul? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) εχω κανει 3 φορες hard reset αλλα δεν μου τις εμφανιζει ενω την μουσικη μου την εμφανιζει κανονικα!!!εκανα και φορματ την καρτα μεσω του κινητου και τις ξαναπερασα με καλωδιο αλλα και παλι αρνειται να μου τις δειξει,ενω όταν παω στον αποθηκευτικο χωρο μου δειχνει ότι εχω 2g φωτογραφιες!!!καμμια ιδεα? λοιπον το ελυσα και αυτό,εκανα αφαιρεση sd μεσα από το κινητο,restart το κινητο και μου τις ειδε ολες τις φωτο και τα βιντεο,αμα λυσω και το θεμα του Bluetooth επειδή μου χρειαζεται πολύ στην δουλεια θα είναι τελεια Edited September 17, 2015 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Τελικα εβαλα και εγω χτες την 10536. Αρκετα καλυτερη απο την 10512 σε γενικες γραμμες αλλα ακομα εχει καποια θεματακια που ιενια λιγο εκενυριστηκα για εμενα. 1. Τα mail τελικα στο notification area τα δειχνει ολα μαζι και οχι αναλογα με τον λογαριασμο οπως ειναι στα W10 pc. 2. Ο αριθμος των mails στην οθονη κλειδωματος παραμενει, χωρις να μειωθει ή να μηδενιστει, ακομα και ενω εχω διαβασει ολα τα Mail απο τον αντιστοιχο λογαριασμο. Πολυ εκνευριστικο αυτο. 3. Στην glance screen δεν γραφει ημερομηνια, μονο ημερα. 4. Το OutlloοK ειναι καλο αλλα δεν ειναι το ιδιο γρήγορο με το Mail των WP8.1. 5. Ωραια η νεα Home screen και το transparency αλλα νομιζω οτι το τελικο αποτελεσμα τελικα ισως πιο πολυ να μπερδευει το ματι παρα να το ξεκουραζει. Δεν ειμαι σιγουρος. Ισως ειναι απλα θεμα συνηθειας. Θα το ψαξω 6. Οι MSFT εφαρμογες γενικα παιζουν καλυτερα απο οτι στο 10512 build αλλα σιγουρα ειναι πιο αργες σε σχεση με τα WP8.1. 7. Δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω το πακετο της Ελληνικης, και καμιας αλληας, γλωσσας. Μου βγαζει σφαλμα. Ενω ειχαν πει οτι λυθηκε με το 10536...Καμια ιδεα;;; Γιατι ειναι πολυ χρησιμη και εξαιρετικα φτιαγμενη η αυτοματη διορθωση λεξεων. 8. Εκανα restore απο Backup των 8.1 και δεν περασε τιποτα μεσα απο apps/games. Επρεπε να τα περασω μετα μεσα απο το store. Ισως να φταει το restore απο backup και για το προβλημα του πακετου γλωσσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts