Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μένα δεν συμβαίνει τετοιο πράγμα με το Outlook.

Eγω βέβαια έστησα το τηλ από την αρχή χωρίς να φέρω backup. Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Και εγώ το ίδιο. Απο την αρχή στημένο, αλλά χτες μου εξαφανίστηκε όσο έκανε ενημέρωση και μετά επανήλθε και είχε χάσει τις ρυθμίσεις..!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, διάβασα ξανά όλα τα posts σε αυτό το thread και όλα καλά.

Πήγα στη διεύθυνση insider.windows.com και στο 9., του Program Agreement λέει ότι μπορεί να μας ζητήσει να "δώσουμε" -μεταξύ άλλων- και κώδικα (αφού "είμαστε" developers). Και δε με πείραξε τόσο, όσο η ονομασία που δίνει στον ορισμό (?), Submission....

Επίσης, στο 14 αν θυμάμαι καλά, αναφέρει κάτι "ωραία ποσά"...

Δε θυμάμαι να έγραφε κάτι αντίστοιχο, όταν κάναμε εγγραφή στο Preview for Developers...

Huawei Nova 5T

Δυο ερωτήσεις.

Μπορεί ο edge να ανοίξει την σελίδα http://www.Taxheaven.gr ???

Υποστηρίζει live streaming?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δυο ερωτήσεις.

1. Ναι κανονικά.

2. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η MS λέει πως ναι.

Σε μένα δεν συμβαίνει τετοιο πράγμα με το Outlook.

Eγω βέβαια έστησα το τηλ από την αρχή χωρίς να φέρω backup. Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο αυτό.

Το ζέσταμα το εχω και εγώ κάπου καπου ... ειδικά αν τρέχει από πίσω το store.

Τα αλλα λύθηκαν?

Με φρέσκια εγκατάσταση όπως είπαμε:

background βάζω κανονικά ότι θέλω - με χαλάνε πολυ τα wm σε αυτό τον τομέα, είχα καλομάθει σε android

το outlook είναι για τις κλωτσιές, μια παίζει-μια όχι, μια βλέπω τον έναν λογαριασμό-μια τον άλλο-σπάνια όλους

ζεστένεται το ρημάδι αρκετά. στο twitter+music βγάζει φωτιά και αναγκάζομαι και το κλείνω να μην μου μείνει στο χέρι. δεν είχα τέτοια προβλήματα με το 8.1

να ρωτήσω ρε παιδιά : σας ξεκλειδώνει όταν το έχετε στην τσέπη στο παντελόνι;;;

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος έχει καταφέρει να εγκαταστήσει την δοκιμαστικη στο 535; Δεν έχω καμία εφαρμογή με ελεύθερο 1,41gb και πάλι γύρω στο 60% βγάζει μήνυμα για έλλειψη χώρου. Δεν υπάρχει κατι να κάνω.......
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος έχει καταφέρει να εγκαταστήσει την δοκιμαστικη στο 535; Δεν έχω καμία εφαρμογή με ελεύθερο 1,41gb και πάλι γύρω στο 60% βγάζει μήνυμα για έλλειψη χώρου. Δεν υπάρχει κατι να κάνω.......

Στον έλεγχο αποθήκευσης θα σου λέει αναλυτικά πόσο χώρο καταλαμβάνουν αρχεία και εφαρμογές σε κάθε κατηγορία.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ρε παιδιά, διάβασα ξανά όλα τα posts σε αυτό το thread και όλα καλά.

Πήγα στη διεύθυνση insider.windows.com και στο 9., του Program Agreement λέει ότι μπορεί να μας ζητήσει να "δώσουμε" -μεταξύ άλλων- και κώδικα (αφού "είμαστε" developers). Και δε με πείραξε τόσο, όσο η ονομασία που δίνει στον ορισμό (?), Submission....

Επίσης, στο 14 αν θυμάμαι καλά, αναφέρει κάτι "ωραία ποσά"...

Δε θυμάμαι να έγραφε κάτι αντίστοιχο, όταν κάναμε εγγραφή στο Preview for Developers...

Να το διατυπώσω καλύτερα.

Στο νο. 9, έγραφε ότι μπορεί να μας ζητηθεί να δώσουμε και κάποιον κώδικα.

Στο νο. 14 έγραφε ότι σε καθεστώς διαιτησίας (?) τα ποσά μπορεί να φτάσουν τα 75000$.

Οι ερωτήσεις μου.

Έχει ζητηθεί σε κάποιον, από τη Microsoft, να παράσχει κάποιο κομμάτι κώδικα, από τη στιγμή που έβαλε τα W10 mobile;

Επίσης, δεν πιστεύω να "παίζουμε με τη φωτιά", σχετικά με το ποσό που αναφέρω πιο πάνω.

colossus_r, ελπίζω να μην είναι αυτές οι φασαρίες που μου έγραφες. :p

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Εμένα μου κόλλησε σήμερα πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται soft reset απλά κράτα πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα να κλείσει και ξανάνοιξέ το.

Νομίζω ότι βρήκα μια λύση που κολλάει η αφή του κινητού συνέχεια!!Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχει 2 μέρες να κολλήσει...

Έβαλα την επιλογή δικτύου στη χειροκίνητη λειτουργία και έχω μιλήσει από τοτε καμιά 10αριά φορές στο τηλεφωνο και δεν έχει κολλήσει καθόλου

Ελπίζω μόνο να μην είναι τυχαίο..

Ας το δοκιμάσει και το άλλο π[αιδί με το 1520 και ας μου πει αν έχει το ίδιο αποτέλεσμα

Ακυρο:Ξανακόλλησε μόλις

Edited by hatzisnik

Στον έλεγχο αποθήκευσης θα σου λέει αναλυτικά πόσο χώρο καταλαμβάνουν αρχεία και εφαρμογές σε κάθε κατηγορία.

Δεν μπορώ να απεγκαταστησω καμια άλλη εφαρμογή. Αυτές που υπάρχουν είναι του λειτουργικού που δεν μπορώ να τις μεταφέρω στην SD.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δεν μπορώ να απεγκαταστησω καμια άλλη εφαρμογή. Αυτές που υπάρχουν είναι του λειτουργικού που δεν μπορώ να τις μεταφέρω στην SD.

Έχεις κοιτάξει στα "άλλα" και στα προσωρινά αρχεία για να δεις μήπως πιάνουν υπερβολικά πολύ χώρο;

Νομίζω ότι βρήκα μια λύση που κολλάει η αφή του κινητού συνέχεια!!Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχει 2 μέρες να κολλήσει...

Έβαλα την επιλογή δικτύου στη χειροκίνητη λειτουργία και έχω μιλήσει από τοτε καμιά 10αριά φορές στο τηλεφωνο και δεν έχει κολλήσει καθόλου

Ελπίζω μόνο να μην είναι τυχαίο..

Ας το δοκιμάσει και το άλλο π[αιδί με το 1520 και ας μου πει αν έχει το ίδιο αποτέλεσμα

Ακυρο:Ξανακόλλησε μόλις

Εγώ δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μια φορά μου κόλλησε μόνο. Δεν έχει ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα.

Edit: Κι άλλη μια φορά μόλις τώρα :P

Δυο ερωτήσεις.

κι εγω νομιζα ηταν ο παραδεισος των ταξι...

κι εγω νομιζα ηταν ο παραδεισος των ταξι...

Χαχαχαχα.......:lol: :lol:

Τι λέει η καμερα στα 10ρια?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να το διατυπώσω καλύτερα.

Στο νο. 9, έγραφε ότι μπορεί να μας ζητηθεί να δώσουμε και κάποιον κώδικα.

Στο νο. 14 έγραφε ότι σε καθεστώς διαιτησίας (?) τα ποσά μπορεί να φτάσουν τα 75000$.

Οι ερωτήσεις μου.

Έχει ζητηθεί σε κάποιον, από τη Microsoft, να παράσχει κάποιο κομμάτι κώδικα, από τη στιγμή που έβαλε τα W10 mobile;Επίσης, δεν πιστεύω να "παίζουμε με τη φωτιά", σχετικά με το ποσό που αναφέρω πιο πάνω.

colossus_r, ελπίζω να μην είναι αυτές οι φασαρίες που μου έγραφες. :p

Έχεις φάει κόλλημα με αυτό. Όχι ούτε ζητήθηκε ούτε θα ζητηθεί.

Βαριέμαι να διαβάσω αυτόν που λες αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να ισχυρει κάτι τετοιο.

Δλδ γίνομαι beta tester και θα εχω προβλήματα ???

Νομίζω ότι κάποιο λάθος εχει γίνει, δεν μοιρω να βρω άλλη εξηγηση

Δεν εχει επιλογή nav bar στα win 10

Μου φαίνεται περίεργο να μην εχει. Για κοιταξε καλά σε όλες τις ρυθμίσεις.

Edited by colossus_r

Παιδιά καλησπέρα!Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή για τις ειδήσεις,όταν την ανοίγω μετά το live tile στην οθόνη δεν δουλεύει με τίποτα,τι παίζει γνωρίζει κανένας??

Έχεις φάει κόλλημα με αυτό. Όχι ούτε ζητήθηκε ούτε θα ζητηθεί.

Βαριέμαι να διαβάσω αυτόν που λες αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να ισχυρει κάτι τετοιο.

Δλδ γίνομαι beta tester και θα εχω προβλήματα ???

Νομίζω ότι κάποιο λάθος εχει γίνει, δεν μοιρω να βρω άλλη εξηγηση

Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι, έχω γενικότερα πρόβλημα με αυτά που περνούν στα "ψιλά γράμματα". Ας αρχίσει το τεστ λοιπόν!

Huawei Nova 5T

Χαχαχαχα.......:lol: :lol:

Τι λέει η καμερα στα 10ρια?

...σκοτωνει.Αλλα δεν ειναι ετοιμη ακομα.Θελει 2-3 updates

Ξέρει κάποιος πώς μεγαλώνει η γραμματοσειρά του κύριου μενού;

Aν εννοεις κάτι τέτοιο ρυθμίσεις/διευκολυνση πρόσβασης/περισσοτερες επιλογες/επιλογες οπτικων στοιχειων

Τελικά σε συσκευές με μικρή μνήμη δεν γίνεται τίποτα. Μετά από factory reset η μνήμη είναι κοντά στο 1,40Gb με διαγραφή και των προεγκατεστημένων εφαρμογών (Facebook, Lumia Camera κτλ), μόλις ξεκινάει το κατέβασμα στο 0% η μνήμη πέφτει στα 1,10Gb ενώ ξεκινάει από'κει και "τρώει" όσο γεμίζει η μπάρα, στο 100% της λήψης η μνήμη έχει πάει στα 700Mb, ενώ στο 60% της εγκατάστασης των Windows 10 TP η μνήμη έχει πάει στα 200Mb και ζητάει χώρο με διαγραφή εφαρμογών. Τι γίνεται τότε? Το κινητό είναι καθαρό και το μόνο που αυξάνεται είναι η μνήμη του OS. Μετά από factory reset ούτε κατάλοιπα έχει, ούτε τίποτα.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Βγήκε η 10166 se slow ring αλλά φαντάζομαι είναι ακριβώς η ιδια...

Είναι ακριβώς η ίδια.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.