AgelosMo Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Σε μένα δεν συμβαίνει τετοιο πράγμα με το Outlook. Eγω βέβαια έστησα το τηλ από την αρχή χωρίς να φέρω backup. Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Και εγώ το ίδιο. Απο την αρχή στημένο, αλλά χτες μου εξαφανίστηκε όσο έκανε ενημέρωση και μετά επανήλθε και είχε χάσει τις ρυθμίσεις..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ρε παιδιά, διάβασα ξανά όλα τα posts σε αυτό το thread και όλα καλά. Πήγα στη διεύθυνση insider.windows.com και στο 9., του Program Agreement λέει ότι μπορεί να μας ζητήσει να "δώσουμε" -μεταξύ άλλων- και κώδικα (αφού "είμαστε" developers). Και δε με πείραξε τόσο, όσο η ονομασία που δίνει στον ορισμό (?), Submission.... Επίσης, στο 14 αν θυμάμαι καλά, αναφέρει κάτι "ωραία ποσά"... Δε θυμάμαι να έγραφε κάτι αντίστοιχο, όταν κάναμε εγγραφή στο Preview for Developers... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Δυο ερωτήσεις. Μπορεί ο edge να ανοίξει την σελίδα http://www.Taxheaven.gr ??? Υποστηρίζει live streaming? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Δυο ερωτήσεις. Μπορεί ο edge να ανοίξει την σελίδα http://www.Taxheaven.gr ??? Υποστηρίζει live streaming? 1. Ναι κανονικά. 2. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η MS λέει πως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 ξέρει κανείς πως κάνουμε εγκατάσταση .xap αρχείο απο την κάρτα μνήμης στα 10 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Σε μένα δεν συμβαίνει τετοιο πράγμα με το Outlook. Eγω βέβαια έστησα το τηλ από την αρχή χωρίς να φέρω backup. Ίσως να παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Το ζέσταμα το εχω και εγώ κάπου καπου ... ειδικά αν τρέχει από πίσω το store. Τα αλλα λύθηκαν? Με φρέσκια εγκατάσταση όπως είπαμε: background βάζω κανονικά ότι θέλω - με χαλάνε πολυ τα wm σε αυτό τον τομέα, είχα καλομάθει σε android το outlook είναι για τις κλωτσιές, μια παίζει-μια όχι, μια βλέπω τον έναν λογαριασμό-μια τον άλλο-σπάνια όλους ζεστένεται το ρημάδι αρκετά. στο twitter+music βγάζει φωτιά και αναγκάζομαι και το κλείνω να μην μου μείνει στο χέρι. δεν είχα τέτοια προβλήματα με το 8.1 να ρωτήσω ρε παιδιά : σας ξεκλειδώνει όταν το έχετε στην τσέπη στο παντελόνι;;; Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 πρόβλημα με υπερθέρμανση ούτε εγώ είχα και το outlook μια χαρά ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος έχει καταφέρει να εγκαταστήσει την δοκιμαστικη στο 535; Δεν έχω καμία εφαρμογή με ελεύθερο 1,41gb και πάλι γύρω στο 60% βγάζει μήνυμα για έλλειψη χώρου. Δεν υπάρχει κατι να κάνω....... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος έχει καταφέρει να εγκαταστήσει την δοκιμαστικη στο 535; Δεν έχω καμία εφαρμογή με ελεύθερο 1,41gb και πάλι γύρω στο 60% βγάζει μήνυμα για έλλειψη χώρου. Δεν υπάρχει κατι να κάνω....... Στον έλεγχο αποθήκευσης θα σου λέει αναλυτικά πόσο χώρο καταλαμβάνουν αρχεία και εφαρμογές σε κάθε κατηγορία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Ρε παιδιά, διάβασα ξανά όλα τα posts σε αυτό το thread και όλα καλά. Πήγα στη διεύθυνση insider.windows.com και στο 9., του Program Agreement λέει ότι μπορεί να μας ζητήσει να "δώσουμε" -μεταξύ άλλων- και κώδικα (αφού "είμαστε" developers). Και δε με πείραξε τόσο, όσο η ονομασία που δίνει στον ορισμό (?), Submission.... Επίσης, στο 14 αν θυμάμαι καλά, αναφέρει κάτι "ωραία ποσά"... Δε θυμάμαι να έγραφε κάτι αντίστοιχο, όταν κάναμε εγγραφή στο Preview for Developers... Να το διατυπώσω καλύτερα. Στο νο. 9, έγραφε ότι μπορεί να μας ζητηθεί να δώσουμε και κάποιον κώδικα. Στο νο. 14 έγραφε ότι σε καθεστώς διαιτησίας (?) τα ποσά μπορεί να φτάσουν τα 75000$. Οι ερωτήσεις μου. Έχει ζητηθεί σε κάποιον, από τη Microsoft, να παράσχει κάποιο κομμάτι κώδικα, από τη στιγμή που έβαλε τα W10 mobile; Επίσης, δεν πιστεύω να "παίζουμε με τη φωτιά", σχετικά με το ποσό που αναφέρω πιο πάνω. colossus_r, ελπίζω να μην είναι αυτές οι φασαρίες που μου έγραφες. :p Edited July 21, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Εμένα μου κόλλησε σήμερα πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται soft reset απλά κράτα πατημένο το power button για 10 δευτερόλεπτα να κλείσει και ξανάνοιξέ το. Νομίζω ότι βρήκα μια λύση που κολλάει η αφή του κινητού συνέχεια!!Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχει 2 μέρες να κολλήσει... Έβαλα την επιλογή δικτύου στη χειροκίνητη λειτουργία και έχω μιλήσει από τοτε καμιά 10αριά φορές στο τηλεφωνο και δεν έχει κολλήσει καθόλου Ελπίζω μόνο να μην είναι τυχαίο.. Ας το δοκιμάσει και το άλλο π[αιδί με το 1520 και ας μου πει αν έχει το ίδιο αποτέλεσμα Ακυρο:Ξανακόλλησε μόλις Edited July 21, 2015 by hatzisnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Στον έλεγχο αποθήκευσης θα σου λέει αναλυτικά πόσο χώρο καταλαμβάνουν αρχεία και εφαρμογές σε κάθε κατηγορία. Δεν μπορώ να απεγκαταστησω καμια άλλη εφαρμογή. Αυτές που υπάρχουν είναι του λειτουργικού που δεν μπορώ να τις μεταφέρω στην SD. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Δεν μπορώ να απεγκαταστησω καμια άλλη εφαρμογή. Αυτές που υπάρχουν είναι του λειτουργικού που δεν μπορώ να τις μεταφέρω στην SD. Έχεις κοιτάξει στα "άλλα" και στα προσωρινά αρχεία για να δεις μήπως πιάνουν υπερβολικά πολύ χώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Νομίζω ότι βρήκα μια λύση που κολλάει η αφή του κινητού συνέχεια!!Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά έχει 2 μέρες να κολλήσει... Έβαλα την επιλογή δικτύου στη χειροκίνητη λειτουργία και έχω μιλήσει από τοτε καμιά 10αριά φορές στο τηλεφωνο και δεν έχει κολλήσει καθόλου Ελπίζω μόνο να μην είναι τυχαίο.. Ας το δοκιμάσει και το άλλο π[αιδί με το 1520 και ας μου πει αν έχει το ίδιο αποτέλεσμα Ακυρο:Ξανακόλλησε μόλις Εγώ δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μια φορά μου κόλλησε μόνο. Δεν έχει ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα. Edit: Κι άλλη μια φορά μόλις τώρα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Βάλε το navbar στο αυτόματο. Δεν εχει επιλογή nav bar στα win 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δυο ερωτήσεις. Μπορεί ο edge να ανοίξει την σελίδα http://www.Taxheaven.gr ??? Υποστηρίζει live streaming? κι εγω νομιζα ηταν ο παραδεισος των ταξι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 κι εγω νομιζα ηταν ο παραδεισος των ταξι... Χαχαχαχα.......:lol: :lol: Τι λέει η καμερα στα 10ρια? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Να το διατυπώσω καλύτερα. Στο νο. 9, έγραφε ότι μπορεί να μας ζητηθεί να δώσουμε και κάποιον κώδικα. Στο νο. 14 έγραφε ότι σε καθεστώς διαιτησίας (?) τα ποσά μπορεί να φτάσουν τα 75000$. Οι ερωτήσεις μου. Έχει ζητηθεί σε κάποιον, από τη Microsoft, να παράσχει κάποιο κομμάτι κώδικα, από τη στιγμή που έβαλε τα W10 mobile;Επίσης, δεν πιστεύω να "παίζουμε με τη φωτιά", σχετικά με το ποσό που αναφέρω πιο πάνω. colossus_r, ελπίζω να μην είναι αυτές οι φασαρίες που μου έγραφες. :p Έχεις φάει κόλλημα με αυτό. Όχι ούτε ζητήθηκε ούτε θα ζητηθεί. Βαριέμαι να διαβάσω αυτόν που λες αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να ισχυρει κάτι τετοιο. Δλδ γίνομαι beta tester και θα εχω προβλήματα ??? Νομίζω ότι κάποιο λάθος εχει γίνει, δεν μοιρω να βρω άλλη εξηγηση Δεν εχει επιλογή nav bar στα win 10 Μου φαίνεται περίεργο να μην εχει. Για κοιταξε καλά σε όλες τις ρυθμίσεις. Edited July 22, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Παιδιά καλησπέρα!Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή για τις ειδήσεις,όταν την ανοίγω μετά το live tile στην οθόνη δεν δουλεύει με τίποτα,τι παίζει γνωρίζει κανένας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Έχεις φάει κόλλημα με αυτό. Όχι ούτε ζητήθηκε ούτε θα ζητηθεί. Βαριέμαι να διαβάσω αυτόν που λες αλλα δεν υπάρχει περίπτωση να ισχυρει κάτι τετοιο. Δλδ γίνομαι beta tester και θα εχω προβλήματα ??? Νομίζω ότι κάποιο λάθος εχει γίνει, δεν μοιρω να βρω άλλη εξηγηση Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, έχω γενικότερα πρόβλημα με αυτά που περνούν στα "ψιλά γράμματα". Ας αρχίσει το τεστ λοιπόν! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Χαχαχαχα.......:lol: :lol: Τι λέει η καμερα στα 10ρια? ...σκοτωνει.Αλλα δεν ειναι ετοιμη ακομα.Θελει 2-3 updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ξέρει κάποιος πώς μεγαλώνει η γραμματοσειρά του κύριου μενού; Aν εννοεις κάτι τέτοιο ρυθμίσεις/διευκολυνση πρόσβασης/περισσοτερες επιλογες/επιλογες οπτικων στοιχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Βγήκε η 10166 se slow ring αλλά φαντάζομαι είναι ακριβώς η ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τελικά σε συσκευές με μικρή μνήμη δεν γίνεται τίποτα. Μετά από factory reset η μνήμη είναι κοντά στο 1,40Gb με διαγραφή και των προεγκατεστημένων εφαρμογών (Facebook, Lumia Camera κτλ), μόλις ξεκινάει το κατέβασμα στο 0% η μνήμη πέφτει στα 1,10Gb ενώ ξεκινάει από'κει και "τρώει" όσο γεμίζει η μπάρα, στο 100% της λήψης η μνήμη έχει πάει στα 700Mb, ενώ στο 60% της εγκατάστασης των Windows 10 TP η μνήμη έχει πάει στα 200Mb και ζητάει χώρο με διαγραφή εφαρμογών. Τι γίνεται τότε? Το κινητό είναι καθαρό και το μόνο που αυξάνεται είναι η μνήμη του OS. Μετά από factory reset ούτε κατάλοιπα έχει, ούτε τίποτα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Βγήκε η 10166 se slow ring αλλά φαντάζομαι είναι ακριβώς η ιδια... Είναι ακριβώς η ίδια. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts