Jump to content

Αφαιρέστε ένα mod διορθώνοντας προβλήματα όπως το softbrick


anastasiszn
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

 

 

Κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να εγκαταστήσουμε ένα νέο mod για να βελτιώσουμε τη συσκευή μας, το πρώτο πράγμα που όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να κάνουμε, είναι ένα backup μέσω recovery σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Η διαδικασία αυτή όμως είναι βαρετή, χρονοβόρα και πιάνει χώρο στη συσκευή μας, για αυτό το λόγο λοιπόν δημιουργήθηκε το "I don't want you!".

 

Πρόκειται για ένα έξυπνο πρόγραμμα για Windows υπολογιστές, το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να απεγκαταστήσει οποιοδήποτε mod από τη συσκευή μας, διορθώνοντας παράλληλα προβλήματα όπως το softbrick και το bootloop. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δε διαγράφει τα δεδομένα μας, σε αντίθεση με την καθαρή εγκατάσταση της ROM από πάνω.

 

 

 

 

Για να το χρησιμοποιήσουμε θα πρέπει πριν πειράξουμε τη συσκευή μας, να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας μαζί με κάνα δυο άλλα απαραίτητα προγραμματάκια (JDK, NET framework, ADB drivers) και να εξάγουμε το system partition στον υπολογιστή μας (η πρώτη επιλογή). Στη συνέχεια και αφού έχουμε εγκαταστήσει το mod που θέλουμε στη συσκευή μας, το "I don't want you!" αναγνωρίζει τις αλλαγές που έχουν γίνει στο system partition και δημιουργεί ένα "update.zip" αρχείο που το φλασάρουμε μέσω recovery για να φύγει το mod.

 

 

Έτσι έχουμε πάντα διαθέσιμο ένα backup της εργοστασιακής ROM στον υπολογιστή μας, ενώ δε χρειάζεται να κάνουμε κάθε τρεις και λίγο backup μέσω recovery. Θα το βρείτε στο νήμα του στο XDA.

 

 

Συντάκτης : Chris K

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...