Jump to content

Asus Zenfone 2


athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα μια ελαττωματική συσκευή ASUS από την Gearbest και ήρθε λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Δούλεψε 2 μέρες και δεν ξαναάναψε. Την έστειλα πίσω στην Gearbest και μου έστειλαν τα λεφτά μου πίσω μαζί και τα ταχυδρομικά για να το στείλω πάλι το κινητό σε αυτούς. Μετά πήρα νέο κινητό πάλι ASUS από την Gearbest και είναι μια χαρά μέχρι στιγμής.

Δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Απλά είναι το σπάσιμο το να μπεις σε αυτήν την διαδικασία να στέλνεις πίσω στην Κίνα συσκευή και να συμπληρώνεις τα χαρτιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά απο 3 χρόνια τα ghost touches εμφανίστηκαν και στη δική μου κινεζική συσκευή (μετατροπή σε WW), καλώς τα δέχτηκα.

 

Πριν παραγγείλω νέα οθόνη απο Ali μήπως υπάρχει κάποιος που να πουλά καμιά ή να έχει σε αχρηστία συσκευή για ανταλλακτικά?

Επίσης αν κάποιος παράγγειλε απο κάπου συγκεκριμένα και έμεινε ικανοποιημένος απο το προϊόν παρακαλώ να ποστάρει link

 

Edit: Έριξα παραγγελία 31/08/2018 (χτές) αφού δεν είδα κάποια απάντηση.

Edited by nemesis1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Asus Zenfone 2: Οδηγός Upgrade/Downgrade/Επίλυσης προβλημάτων εκκίνησης/Αλλαγής Region CN, TW σε WW με την μέθοδο ADB Fastboot Tool.

 

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων αναλυτικά η διαδικασία.

 

Upgrade: Ας υποθέσουμε ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένη την έκδοση λειτουργικού Lollipop Version WW_2.18.40.12 και θέλουμε να κάνουμε Upgrade στην έκδοση Lollipop Version WW_2.20.40.97. Κάνουμε την εγκατάσταση της νέας έκδοσης Firmware με την μέθοδο ADB Fastboot Tool απευθείας όπως περιγράφεται παρακάτω, δηλαδή χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot).

 

Downgrade: Στην περίπτωση που θέλουμε όμως να κάνουμε Downgrade, π.χ. ας υποθέσουμε ότι η συσκευή έχει εγκατεστημένη την έκδοση λειτουργικού Lollipop Version WW_2.20.40.97 και θέλουν να υποβαθμίσουμε στην έκδοση Firmware Lollipop Version WW_2.18.40.12 κάνουμε εγκατάσταση του προγενέστερου Firmware με την μέθοδο ADB Fastboot Tool αλλά με την διαφορά ότι θα πρέπει να εγκαταστήσουμε και τα αρχεία .img (recovery, boot, droidboot).

 

Αλλαγή Region : Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κάνουμε Αλλαγή Region με επανεγκατάσταση λειτουργικού π.χ. από CN ή TW σε WW. Δηλαδή θα πρέπει επίσης εκτός από το Firmware να κάνουμε εγκατάσταση και των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot).

 

Επίλυση προβλημάτων εκκίνησης: Σε αυτήν την περίπτωση κάνουμε επανεγκατάσταση της ίδιας έκδοσης λειτουργικού, αυτής που έχουμε εγκατεστημένη στην συσκευή επαναλαμβάνοντας την διαδικασία εγκατάστασης και των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot) με (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset).

 

Προειδοποίηση!

Προχωρήστε στην εγκατάσταση με δική σας ευθύνη δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση οποιασδήποτε βλάβης στην συσκευής σας!

 

Προληπτικά!

Πάρτε ένα Full Backup πριν συνεχίσετε! Όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, τηλεφωνικού καταλόγου και των σημαντικών αρχείων σας, του αποθηκευτικού χώρου της εσωτερικής sd card.

 

Αρχεία / ενέργειες που απαιτούνται:

Εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας τα προγράμματα οδήγησης: Intel USB Driver for Android και AdbDriver

Δημιουργήστε ένα φάκελο στον σκληρό δίσκο C:\ και μετονομάστε το σε adb

Κατεβάστε το εργαλείο ADB Fastboot Tool και αποσυμπιέστε το αρχείο στο φάκελο adb που δημιουργήσατε πριν.

Κατεβάστε το επίσημο Firmware από την Asus Zenfone 2.

Επιλέξτε το μοντέλο του zenfone -> Support -> Driver & Tools -> OS Android -> Firmware, και κάντε λήψη του αρχείου Firmware π.χ. UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip και αντιγράψετε το αρχείο .zip μέσα στο φάκελο adb που έχετε αποσυμπίεσε το ADB Fastboot Tool.

 

Τώρα πάμε στην συσκευή.

 

Απενεργοποιήστε την συσκευή. Στην συνεχεία πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Power και αμέσως μετά ταυτόχρονα το Volume up, μετά την δόνηση αφήσετε το πλήκτρο Power εξακολουθώντας να κρατάτε πατημένο το Volume up έως ότου μπείτε σε Fastboot λειτουργία.

 

Image

 

Στην περίπτωση που κάνουμε Downgrade, Αλλαγή Region ή Επίλυση προβλημάτων εκκίνησης με επανεγκατάσταση λειτουργικού, θα πρέπει να γίνει και εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot). Κατεβάστε τα αρχεία .img της έκδοσης Firmware που θα εγκαταστήσετε, για Z00A / Z008, και αντιγράψτε τα τρία αρχεία .img στον φάκελο adb. Για Upgrade από έκδοση Lollipop (WW) σε μεταγενέστερη έκδοση Lollipop (WW) παραλείψτε το βήμα << >>.

 

<< Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, κατά προτίμηση το πρωτότυπο.

Από τον φάκελο adb διπλό κλικ στο αρχείο OPEN.CMD και ανοίγει το παράθυρο γραμμής εντολών.

Για να εξασφαλίσετε ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο της συσκευής στο παράθυρο γραμμής εντολών ADB Fastboot Tool πληκτρολογήστε "fastboot devices" και πατήστε Enter.

 

Image

 

Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται ως π.χ.: E5AZCY108795 fastboot

Στην συνέχεια για να εγκαταστήσετε το αρχείο recovery.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash recovery recovery.img" πατήστε Enter, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή σας η ένδειξη OKAY.

 

Image

 

Παρομοίως για να εγκαταστήσετε το αρχείο boot.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash boot boot.img" πατήστε Enter.

 

Image

 

Και τέλος για να εγκαταστήσετε το αρχείο droidboot.img, πληκτρολογήστε "fastboot flash fastboot droidboot.img" πατήστε Enter.>>

 

Image

 

Στην συνέχεια με τα πλήκτρα Volume (+ & -) από την συσκευή μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Fastboot μενού.

Το πλήκτρο Power χρησιμοποιείται για να κάνετε τις επιλογές.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για την επιλογή

.

 

Image

 

και πατήστε το πλήκτρο Power. Το τηλέφωνο θα επανεκκινήσει. Το ρομποτάκι του Android εμφανίζεται με το σύμβολο κινδύνου :!:.

 

Image

 

Πατήστε και κρατήστε το πλήκτρο Power αμέσως μετά (χωρίς να αφήσετε το πλήκτρο Power) και στιγμιαία πατήστε και αφήστε το πλήκτρο (Volume +) μπαίνετε σε λειτουργία RECOVERY.

 

Image

 

Συνδέστε το τηλέφωνό σας με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB, κατά προτίμηση το πρωτότυπο.

 

Προαιρετικό! << >>

<< Από το μενού ανάκτησης (RECOVERY) επιλέξτε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset). Στην περίπτωση που συνεχίσετε σε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) θα γίνει διαγραφή όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών, τηλεφωνικού καταλόγου και αποθηκευτικού χώρου εσωτερικής sdcard. Πάρτε ένα Full Backup πριν συνεχίσετε! >>

 

Και στην συνέχεια επιλέξτε (Apply update from ADB).

 

Τώρα επιστρέφουμε στον υπολογιστή.

 

Ανοίξτε τον φάκελο adb που έχετε δημιουργήσει και αποσυμπιέσει το ADB Fastboot Tool. Διπλό κλικ στο αρχείο OPEN.CMD και ανοίγει το παράθυρο γραμμής εντολών.

 

Για να εξασφαλιστεί ότι ο υπολογιστής αναγνωρίζει τον τύπο του τηλεφώνου στο παράθυρο γραμμής εντολών πληκτρολογήστε "adb devices" και πατήστε Enter.

 

Η συσκευή θα πρέπει να αναφέρεται π.χ ως: 0123456789ABCDEF sideload

 

Image

 

Εγκατάσταση Firmware.

Πληκτρολογήστε στο (ADB Fastboot Tool) "adb sideload UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip" πατήστε Enter και περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία στο 100%.

 

Image

 

Το τηλέφωνο επανεκκινείται αυτόματα.

 

Τώρα πηγαίνετε να ελέγξετε τον αριθμό έκδοσης λογισμικού.

 

Υ.Σ

Για λογούς διευκόλυνσης και αποφυγής λανθασμένης πληκτρολόγησης. Το αρχείο Firmware UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip που έχετε αντιγράψετε μέσα στο φάκελο (adb). Μπορείτε να το μετονομάσετε π.χ. σε asus.zip ή firmware.zip ή ότι άλλο θέλετε. Και αντί για "adb sideload UL-Z00A-WW-2.20.40.97-user.zip" πλέον στο ADB Fastboot Tool πληκτρολογείτε π.χ. "adb sideload asus.zip" ή "adb sideload όπως αλλιώς έχετε ονομάσει το firmware.zip". Επίσης τις εντολές στο ADB Fastboot Tool μπορείτε να τις εισάγετε και με αντιγραφή επικόλληση π.χ. "fastboot devices", "fastboot flash recovery recovery.img", "adb sideload asus.zip" κ.λ.π.

 

Σημείωση!

Στην περίπτωση που ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει την συσκευή, κάντε εγκατάσταση του Asus Android USB Driver από την Asus. Επιλέξτε το μοντέλο του zenfone -> Support -> Driver & Tools -> OS Android -> USB.

.

 

καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!δεν μπορώ να κατεβάσω τα img απο το λινκ που εχει εδω...μια βοηθεια καποιος ...ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Μετά απο 3 χρόνια τα ghost touches εμφανίστηκαν και στη δική μου κινεζική συσκευή (μετατροπή σε WW), καλώς τα δέχτηκα.

 

Πριν παραγγείλω νέα οθόνη απο Ali μήπως υπάρχει κάποιος που να πουλά καμιά ή να έχει σε αχρηστία συσκευή για ανταλλακτικά?

Επίσης αν κάποιος παράγγειλε απο κάπου συγκεκριμένα και έμεινε ικανοποιημένος απο το προϊόν παρακαλώ να ποστάρει link

 

Edit: Έριξα παραγγελία 31/08/2018 (χτές) αφού δεν είδα κάποια απάντηση.

Πόσο κοστίζει η οθόνη; θέλω να φτιάξω και το δικό μου. Το πηγές κάπου να στο φτιάξουν;

 

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Πόσο κοστίζει η οθόνη; θέλω να φτιάξω και το δικό μου. Το πηγές κάπου να στο φτιάξουν;

 

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

19 ευρώ από alli και το έκανα μόνος μου, είναι πολύ εύκολο.

Το κακό είναι ότι και η νέα οθόνη έχει θέμα οπότε το κινητό το πάρκαρα.

 

Ο χρήστης @balakia έχει οθόνη αχρησιμοποιητη στείλε του pm αν θες.

 

Sent from my A0001 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καληπερα στην παρεα ..προσπαθω να αλλαξω το λογιμικο του τηλεφωνου μου μια και μετα απο επανφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις γυρισε ανεπιστρεπτει σε CN μετα απο πολυ ψάξιμο κατεφερα να φτασω στο τελευταίο σταδιο (την εγκατασταση του Ζιp αρχειου) το οποιο δεν περναει με τιποτα ...αν εχει καταφερει κανεις προσφατα να αλλαξει την region θα εκτιμούσα πολυ την βοηθεια του. Καλες Γιορτες με υγεια σε ολους σας!! Edited by tsikis1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γειά σας!

Έχω το ASUS Zenfone 2 (ZE551ML) και όλα πάνε καλά. Όμως πριν λίγες μέρες σταμάτησε να δουλεύει το fast charge που με εξυπηρετούσε πάρα πολύ. Τώρα απλά φορτίζει με τον κανονικό αργό ρυθμό. Έψαξα στο τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποια λύση.

Σας παρακαλώ πείτε μου αν έχει συμβεί σε κάποιον και τι κάνατε να το επαναφέρετε.

 

Έκανα uninstall κάποιες εφαρμογές που είχα βάλει τελευταία αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.

 

Το χρειάζομαι αυτό το fast charge feature. Με έχει σώσει από δύσκολες στιγμές.

 

Σας ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας!

Έχω το ASUS Zenfone 2 (ZE551ML) και όλα πάνε καλά. Όμως πριν λίγες μέρες σταμάτησε να δουλεύει το fast charge που με εξυπηρετούσε πάρα πολύ. Τώρα απλά φορτίζει με τον κανονικό αργό ρυθμό. Έψαξα στο τηλέφωνο αλλά δεν βρήκα κάποια λύση.

Σας παρακαλώ πείτε μου αν έχει συμβεί σε κάποιον και τι κάνατε να το επαναφέρετε.

 

Έκανα uninstall κάποιες εφαρμογές που είχα βάλει τελευταία αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.

 

Το χρειάζομαι αυτό το fast charge feature. Με έχει σώσει από δύσκολες στιγμές.

 

Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο; Μήπως αυτό που έχεις έχει χαλάσει;

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο; Μήπως αυτό που έχεις έχει χαλάσει;

 

Ναι, έχω δοκιμάσει και άλλο καλώδιο, και άλλο φορτιστή, και τον γνήσιο της ASUS. Δυστυχώς τίποτα.

 

Επίσης δεν έχω κάνει κανένα update άρα δεν παίζει να έχει αλλάξει κάτι γι' αυτόν τον λόγο. Απλά σταμάτησε να λειτουργεί. Επίσης αργεί περισσότερο και στις απλές φορτίσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
To fast charge προϋποθέτει μόνο το γνήσιο φορτιστή και καλώδιο (στη θεωρία).Δεν υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση,και να θες να το απενεργοποιήσεις δε γίνεται.Προφανώς κάτι έπαθε ο φορτιστής ή/και το καλώδιο η κάτι φταίει στο κύκλωμα του τηλεφώνου (το fast charge ενεργοποιείται περίπου 5 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της απλής/αργής φόρτισης) και διαβάζει περίεργη τάση ή θερμοκρασία και δε τον το ενεργοποιεί.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ξέρουμε καμία μπαταρία καλή για το κινητό μας; Δείχνει ήδη τα χρόνια της (3,5 το έχω) και μου κρατάει λίγο κάτω από 18 ώρες με μέτρια χρήση.

Κατά τα αλλά είναι ακόμη εξαιρετικά γρήγορο κ σταθερό!

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Link to comment
Share on other sites

Ξέρουμε καμία μπαταρία καλή για το κινητό μας; Δείχνει ήδη τα χρόνια της (3,5 το έχω) και μου κρατάει λίγο κάτω από 18 ώρες με μέτρια χρήση.

Κατά τα αλλά είναι ακόμη εξαιρετικά γρήγορο κ σταθερό!

 

https://www.batteries.gr/gr/smartphone-battery-asus-zenfone-go.html

Την πήρα και την άλλαξα μόνος μου. Θέλει λίγο θάρρος, αλλά αν θέλεις να το κάνεις μόνος σου, αξίζει. Ανασταίνει τη συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Έχει αλλάξει κάνεις την οθόνη λόγω ghost touching? Όχι σε αντιπροσωπεία όμως γιατί είμαι εκτός εγγύησης. Κόστος;

 

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Γνωρίζω οτι το θέμα είναι ουσιαστικά νεκρό και πιθανόν να μην λάβω απάντηση, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.

 

Έπεσε στα χέρια μου ενα ZE551ml CN στο οποίο έχουν αλλάξει region και το έχουν κάνει WW. Και το λειτουργικό και η recovery είναι WW.

Τρέχει ΜΜ το οποίο όμως δεν είναι και ότι καλύτερο για την συγκεκριμένη συσκευή. Όσο την χρησιμοποιούσε σαν ταμπλετάκι η κόρη του, όλα καλά. Όταν μπήκε μέσα sim, άρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα του παγώματος της οθόνης. Γνωστό πρόβλημα και η λύση είναι η επιστροφή σε lollipop. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποια αρχεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσω? Υπενθυμίζω οτι η συσκευή είναι CN με αλλαγμένο region WW

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον γνωρίζει κάτι και έχει όρεξη-χρόνο να βοηθήσει :)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζω οτι το θέμα είναι ουσιαστικά νεκρό και πιθανόν να μην λάβω απάντηση, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια.

 

Έπεσε στα χέρια μου ενα ZE551ml CN στο οποίο έχουν αλλάξει region και το έχουν κάνει WW. Και το λειτουργικό και η recovery είναι WW.

Τρέχει ΜΜ το οποίο όμως δεν είναι και ότι καλύτερο για την συγκεκριμένη συσκευή. Όσο την χρησιμοποιούσε σαν ταμπλετάκι η κόρη του, όλα καλά. Όταν μπήκε μέσα sim, άρχισε να παρουσιάζει το πρόβλημα του παγώματος της οθόνης. Γνωστό πρόβλημα και η λύση είναι η επιστροφή σε lollipop. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ποια αρχεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσω? Υπενθυμίζω οτι η συσκευή είναι CN με αλλαγμένο region WW

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον γνωρίζει κάτι και έχει όρεξη-χρόνο να βοηθήσει :)

Δε νομίζω να λυθεί το θέμα με επιστροφή σε lollipop. Εγώ ακόμα το χρησιμοποιώ ως δεύτερη συσκευή και δεν έχει πρόβλημα. Είναι από cn σε ww και με marshmallow. Αν έχεις όρεξη να μπεις στην διαδικασία https://www.asus.com/zentalk/thread-213808-1-1.html. Από τη στιγμή που είσαι ww ακολουθείς την διαδικασία ww. Δες πρώτα αν τρέχει τα τελευταία mm. Πάντως τα lollipop ήταν πολύ καλύτερα για αυτή τη συσκευή

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω να λυθεί το θέμα με επιστροφή σε lollipop. Εγώ ακόμα το χρησιμοποιώ ως δεύτερη συσκευή και δεν έχει πρόβλημα. Είναι από cn σε ww και με marshmallow. Αν έχεις όρεξη να μπεις στην διαδικασία https://www.asus.com/zentalk/thread-213808-1-1.html. Από τη στιγμή που είσαι ww ακολουθείς την διαδικασία ww. Δες πρώτα αν τρέχει τα τελευταία mm. Πάντως τα lollipop ήταν πολύ καλύτερα για αυτή τη συσκευή

 

Το θέμα με το πάγωμα της οθόνης, παρουσιάστηκε σε πολύ κόσμο μετά την αναβάθμιση σε MM. Το έχει και η γυναίκα μου το τηλ. με lollipop ακόμα και λειτουργεί άψογα!!! (συσκευή που έκλεισε τετραετία...)

Για του φίλου την συσκευή δεν νομίζω οτι έχω τίποτα να χάσω...

Την διαδικασία που ποστάρισες θα ακολουθήσω. έχω ήδη κατεβάσει τα αρχεία αλλά είπα να ρωτήσω μήπως χρειάζεται τίποτα άλλο μιας και η συσκευή είναι με αλλαγμένο region.

Ελπίζω το άλλο Σ/Κ να βρω τον χρόνο που χρειάζεται...

 

Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Προσπάθησα σήμερα να κάνω το downgrade, αλλά το πρόβλημά μου είναι το εξής:

 

Μέσα στο zip, βρήκα τα:

 

droidboot.img

boot.img

Δεν βρήκα το:

 

recovery.img

 

 

Κάποια βοήθεια κάποιος?

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι να έχω κάποιο νεώτερο για το downgrade, διαπίστωσα οτι δεν φορούσε την τελευταία έκδοση της MM.

Οπότε για την ώρα κάνω αναβάθμιση από την WW-4.21.40.223 στην WW-4.21.40.352

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Δες μην περάσεις κάποια custom rom, Lineage

 

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...
Link to comment
Share on other sites

Δες μην περάσεις κάποια custom rom, Lineage

 

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 

Υπάρχει κάποιος έγκυρος οδηγός για root και λοιπά για CN συσκευές?

Θα εκτιμούσα αφάνταστα κάποιον σύνδεσμο για να μην χαθώ στο ψάξιμο:)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κάποιος έγκυρος οδηγός για root και λοιπά για CN συσκευές?

Θα εκτιμούσα αφάνταστα κάποιον σύνδεσμο για να μην χαθώ στο ψάξιμο:)

Δες μην περάσεις κάποια custom rom, Lineage

 

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες XDA

 

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...
Link to comment
Share on other sites

Εδώ και κάποιες ώρες μπήκε sim και microsd στην συσκευή και τεστάρεται για το πάγωμα.

Μέχρις ώρας, κανένα θέμα....για να δούμε...

 

Κοντεύει να περάσει η μέρα και κανένα πάγωμα μέχρι τώρα. Νομίζω πως έχει βελτιωθεί ελαφρά και η διαχείριση της μπαταρίας.

Edited by ironbum2

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς με το που άνοιξα δεδομένα και bluetooth, το πάγωμα έκανε πάλι την εμφάνισή του.

Βρήκα λίγο χρόνο και δοκίμασα downgrade to lollipop.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ενημέρωση εφαρμογών, στήσιμο και τσεκάρισμα αύριο...

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Αλλο τηλεφωνο με την lollipop.

Σταθεροτατο και χωρις κανενα παγωμα μεχρι τώρα. Ολα ανοιχτά...δεδομενα, bluetooth, hot spot, GPS...με την marshmallow χτες ειχα κανει 2 φορες restart

 

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

Η συσκευή εκλεισε σχεδον 48αωρο με φουλ χρήση (Εκτός gaming) και πλεον μπορω να πω με σιγουριά οτι το παγωμα της οθονης οφείλεται αποκλειστικά στην MM.

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 PRO)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT (LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA (DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG (I800,note10+)SHARP (S2)SIEMENS (SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)XIAOMI (Redmi Note 5,Redmi Note 6 PRO,Redmi Note 8 PRO,Redmi Note 9 PRO,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Asus Zenfone 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...