Polis4 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Τι θα γίνει ρε Asus θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να βγάλεις την 6;;; Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιαυτό περνάς μια custom rom και ησυχαζεις ;-) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160604/00b07fff08bcfe3921f580b472548b92.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160604/c5a977f9166229d68c6ac905d9661491.jpg Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλησπέρα ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο κινητό( 4 g ram 64 mgb 2.3 επεξεργαστή) και θα ήθελα να ρωτήσω απο που πρέπει να το Αγοράσω ώστε να είναι Dual active (e-sop,skrutz, κινεζομαγαζα;) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλησπερα. Υπαρχει εφαρμογη που να χρησιμοποιει το NFC για ανταλλαγη δεδομενων (βιντεο, φωτογρ. Κλπ) χωρις να χρησιμοποιει bluetooth δηλαδη απευθειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isurfer Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλησπέρα ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο κινητό( 4 g ram 64 mgb 2.3 επεξεργαστή) και θα ήθελα να ρωτήσω απο που πρέπει να το Αγοράσω ώστε να είναι Dual active (e-sop,skrutz, κινεζομαγαζα;) Ευχαριστώ Το κινητο ειναι dual active ασχετα απο που θα το παρεις. Το μονο που αλλαζει, ανάλογα την προέλευση, είναι ποιες μπάντες 4G υποστηριζει, και φυσικα η ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ενα 24ωρο χωρις προβληματα ;-)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160602/80e1c0ca67d865332b61aadd41bd022a.jpg Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 μερες χωρις προβληματα με την οθονη ;) Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ωραίος!!! Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Το κινητο ειναι dual active ασχετα απο που θα το παρεις. Το μονο που αλλαζει, ανάλογα την προέλευση, είναι ποιες μπάντες 4G υποστηριζει, και φυσικα η ROM. Ευχαριστω για την βοηθεια μια τελευταια ερωτησει για την ROM που αναφερθηκες, υπαρχει πιθανοτητα αν το αγορασω απο vickmaiil να μην μου ερθει με WW ROM ? και ναι τι πρεπει να κανω για να ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 3 μερες χωρις προβληματα με την οθονη ;) Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk keep walking ! Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ευχαριστω για την βοηθεια μια τελευταια ερωτησει για την ROM που αναφερθηκες, υπαρχει πιθανοτητα αν το αγορασω απο vickmaiil να μην μου ερθει με WW ROM ? και ναι τι πρεπει να κανω για να ερθει? να τους το γραψεις στην παραγγελια. προσωπικα το γραφω στο paypal την ωρα που πληρωνω το τι θελω να μου περάσουν και τι όχι. Επισης προτιμώ το μόνο που να μου κάνουν ειναι να ελεγχουν οτι δεν εχει καποιο hardware προβλημα η συσκευη. Λογισμικο προτιμω να περνάω μονος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά 2 ερωτήσεις. 1. Μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή για air gestures; 2. Έχει συνδέσει κανείς τη συσκευή με HDMI σε τηλεόραση ή οθόνη με καλώδιο; αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπερα. Υπαρχει εφαρμογη που να χρησιμοποιει το NFC για ανταλλαγη δεδομενων (βιντεο, φωτογρ. Κλπ) χωρις να χρησιμοποιει bluetooth δηλαδη απευθειας; Δεν το ξαναεχω ακούσει αυτό. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά 2 ερωτήσεις. 1. Μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή για air gestures; 2. Έχει συνδέσει κανείς τη συσκευή με HDMI σε τηλεόραση ή οθόνη με καλώδιο; αν ναι πως; Υπάρχουν φτηνά καλώδια HDMI πάρε ένα λογικά θα γίνετε . Κατεβαζεις ότι εφαρμογή θέλεις δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπερα. Υπαρχει εφαρμογη που να χρησιμοποιει το NFC για ανταλλαγη δεδομενων (βιντεο, φωτογρ. Κλπ) χωρις να χρησιμοποιει bluetooth δηλαδη απευθειας; Στην ουσια αυτο που χρειαζεσαι ειναι η εφαρμογή που έχεις ήδη στο κινητό σου, το sharelink. Στελνεις με wifi ευκολα και πολυ γρηγορα ειτε σε αλλη συσκευη ειτε στον υπολογιστή σου. εναλλακτικα μπορεις να βρεις εφαρμογή που να αξιοποιει το wifi direct. στο playstore υπαρχουν παρα πολλες. πχ αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.majedev.superbeam&hl=el Δεν το ξαναεχω ακούσει αυτό. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Υπάρχουν φτηνά καλώδια HDMI πάρε ένα λογικά θα γίνετε . Κατεβαζεις ότι εφαρμογή θέλεις δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα ... Το zenfone2 δεν υποστηριζει MHL οποτε και να συνδέσει hdmi με ανταπτορα, δεν θα δειξει εικονα. ο μονος τροπος για να εχει εικονα στην τηλεοραση ειναι μεσω miracast, ασύρματα. http://www.asus.com/zentalk/ph/thread-57221-1-1.html http://myzen.asus.com/2015/09/24/how-to-mirror-your-zenfone-2-to-your-tv/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπερα. Υπαρχει εφαρμογη που να χρησιμοποιει το NFC για ανταλλαγη δεδομενων (βιντεο, φωτογρ. Κλπ) χωρις να χρησιμοποιει bluetooth δηλαδη απευθειας; Lenovo Share it. Η νο.1 εφαρμογη για μεταφορα δεδομενων, παιζει και σε Η/Υ και σε iphone, χρησιμοποιει αυτοματα πολλαπλους τροπους διασυνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Στην ουσια αυτο που χρειαζεσαι ειναι η εφαρμογή που έχεις ήδη στο κινητό σου, το sharelink. Στελνεις με wifi ευκολα και πολυ γρηγορα ειτε σε αλλη συσκευη ειτε στον υπολογιστή σου. εναλλακτικα μπορεις να βρεις εφαρμογή που να αξιοποιει το wifi direct. στο playstore υπαρχουν παρα πολλες. πχ αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.majedev.superbeam&hl=el Το zenfone2 δεν υποστηριζει MHL οποτε και να συνδέσει hdmi με ανταπτορα, δεν θα δειξει εικονα. ο μονος τροπος για να εχει εικονα στην τηλεοραση ειναι μεσω miracast, ασύρματα. http://www.asus.com/zentalk/ph/thread-57221-1-1.html http://myzen.asus.com/2015/09/24/how-to-mirror-your-zenfone-2-to-your-tv/ Εχω καλώδιο mhl αλλά δε δουλεύει. Στην asus που επικοινώνησα παλιά μου είπαν πως υποστηρίζεται γι αυτό ρωτάω μήπως χρειάζεται εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το ξαναεχω ακούσει αυτό. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Για να μη χρειάζεται να ανοίγω ίντερνετ ή Bluetooth για να στέλνω κάποια πράγματα σε άλλη συσκευή. Κάτι είδα με android beam που υπάρχει και στις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Εχω καλώδιο mhl αλλά δε δουλεύει. Στην asus που επικοινώνησα παλιά μου είπαν πως υποστηρίζεται γι αυτό ρωτάω μήπως χρειάζεται εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το ξαναεχω ακούσει αυτό. Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Για να μη χρειάζεται να ανοίγω ίντερνετ ή Bluetooth για να στέλνω κάποια πράγματα σε άλλη συσκευή. Κάτι είδα με android beam που υπάρχει και στις ρυθμίσεις της συσκευής αλλά δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς είναι. μαλλον κανανε λαθος. δεν υποστηριζει mhl απο ότι εχω διαβάσει στο zentalk... To android beam ειναι η default προεγκατεστημένη λύση χρήσης του NFC απο την ιδια την google. Αλλά για μεταφορά των αρχειων χρησιμοποιει NFC για να συνδεθει με την άλλη συσκευη και bluetooth για την μεταφορα των αρχειων.. τουλαχιστον ετσι διαβασα στο wikipedia.. Αν πατησεις το "share" εικονιδιο σε μια φωτο, στην λιστα με τις διαθεσιμες εφαρμογες για διαμοιρασμο θα ειναι και το android beam. δοκιμασε να στειλεις ενα μεγαλο αρχειο για να δεις αν ειναι bluetooth ή wifi direct η τεχνολογια που χρησιμοποιει για να στελνει τα αρχεια. Edited June 5, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εχω καλώδιο mhl αλλά δε δουλεύει. Στην asus που επικοινώνησα παλιά μου είπαν πως υποστηρίζεται γι αυτό ρωτάω μήπως χρειάζεται εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον κανανε λαθος. δεν υποστηριζει mhl απο ότι εχω διαβάσει στο zentalk... To android beam ειναι η default προεγκατεστημένη λύση χρήσης του NFC απο την ιδια την google. Αλλά για μεταφορά των αρχειων χρησιμοποιει NFC για να συνδεθει με την άλλη συσκευη και bluetooth για την μεταφορα των αρχειων.. τουλαχιστον ετσι διαβασα στο wikipedia.. Αν πατησεις το "share" εικονιδιο σε μια φωτο, στην λιστα με τις διαθεσιμες εφαρμογες για διαμοιρασμο θα ειναι και το android beam. δοκιμασε να στειλεις ενα μεγαλο αρχειο για να δεις αν ειναι bluetooth ή wifi direct η τεχνολογια που χρησιμοποιει για να στελνει τα αρχεια. Ευχαριστώ, όπως επίσης και τους άλλους για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω και το shareit και την uperbeam εφαρμογή για να δω ποιά είναι πιο βολική και γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Έφτασε και η marshmallow στο ZenFone 2 Laser ZE550KL.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Έφτασε και η marshmallow στο ZenFone 2 Laser ZE550KL.:) άντε μπραβο!!! Πες μας εντυπώσεις Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Η κάμερα μου φαίνεται πολύ βελτιωμένη και πολύ πιο γρήγορη,πλέον από εφαρμογές έφυγαν το Asus Messaging και το Asus Calendar(στη θέση τους το Google Messenger και το Google Calendar πλέον και τώρα έχουμε και 160 χαρακτήρες που δεν το υποστήριζε το Asus Messaging),επίσης το Asus Music έφυγε και μένει το Google Music. Γενικά πάντως πολύ πιο σβέλτο από πριν και όλες οι ευκολίες μένουν δηλαδή double tap και η γρήγορη εκκίνηση κάμερας με το πλήκτρο έντασης κλπ.,η επόμενη κίνηση θα πρέπει λογικά να είναι το ZenUI 3.0 (αν το πάρει θα είναι όλα πιο ωραία ακόμα). Πάντως μια χαρά έκατσε η αναβάθμιση και μετά το απαραίτητο hard reset για να ξεκινήσουμε freshly ξανά. Στο αρχικό σετάρισμα οι απαραίτητες άδειες στις εφαρμογές και όλα ΟΚ,10,80 GB άδειο και μετά τις απαρίτητες αναβαθμίσεις πήγε στα 8,3 GB,όλα πάντως δουλεύουν μια χαρά και πολύ σβέλτα,τώρα να δω και η μπαταρία πως θα πάει τις πρώτες μέρες με το doze...... Τελικά οι εφαρμογές Asus Calendar,Asus Music,Asus Messaging μπορούν να εγκατασταθούν μέσω Play store και να απενεργοποιηθούν οι εφαρμογές της Google,θετικό αυτό γιατί μπορείς πάλι να πας σε εφαρμογές της Asus που έχεις συνηθήσει.Μεταφορά εφαρμογών σε SD ως γνωστόν δεν γίνεται οπότε εκεί κάνεις προσάρτηση της κάρτας μνήμης στον εσωτερικό χώρο κλπ. Πάντως βλέπω από χθές πως η μπαταρία σε standby είναι πολύ καλή,όλη νύχτα έχασε 1% μόνο,το doze όντως δουλεύει σωστά... Edited June 7, 2016 by rostropol edit: περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ωραία όλα αυτά, αλλά μιλάμε για snap επεξεργαστή μέχρι τώρα.... Εμάς τα παιδιά της Intel μας βλέπω 30 Ιουνίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ωραία όλα αυτά, αλλά μιλάμε για snap επεξεργαστή μέχρι τώρα.... Εμάς τα παιδιά της Intel μας βλέπω 30 Ιουνίου Εγώ απο την άλλη λέω πως δεν θα βγει αναβάθμιση, ειδικά απο τη στιγμή που ανακοινώθηκε το ZenFone 3. Πιστεύω ότι θα το παρατήσουν σιγά σιγά. Είναι και Intel ο επεξεργαστής... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ας μην βγάλουν.... Το κινητό είναι κορυφή και έτσι. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ας μην βγάλουν.... Το κινητό είναι κορυφή και έτσι. Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχεις απολυτο δικιο.και ετσι ειναι θηριο.καλο θα ειναι να μας ερθει αλλα κανενα προβλημα αν μας ξεχασουν.zenfone 2 απλα ... τελειο (κατ'εμε).φανταστειτε να ερθει και να αρχισουν τα προβληματα με ασυμβατοτητες,battery drain και αλλα.δεν θα σκασουμε και για την 6.:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αυτό που συνετέλεσε στο να αγοράσω το zf2 ήταν και η dual SIM active δυνατότητα. Ακόμα θα συνεχίσει να πουλάει.Από ότι φαίνεται η έκδοση 6 είναι προ των πυλών. Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 εχεις απολυτο δικιο.και ετσι ειναι θηριο.καλο θα ειναι να μας ερθει αλλα κανενα προβλημα αν μας ξεχασουν.zenfone 2 απλα ... τελειο (κατ'εμε).φανταστειτε να ερθει και να αρχισουν τα προβληματα με ασυμβατοτητες,battery drain και αλλα.δεν θα σκασουμε και για την 6.:):):) μιας και δεν έχει έρθει ακόμα η 6, ας συνεχίσω την κουβέντα :offtopic: θα διαφωνήσω μαζί σας. Υποτίθεται ότι έχουμε το πιο δυνατό μοντέλο της asus και δώσαμε ένα σεβαστό ποσό για να το αποκτήσουμε. Δεν μπορεί οι επιλογές μας λοιπόν να είναι, "να μας ξεχάσουν" ή μια "προβληματική" 6αρα. Αν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο από μένα τρώει ένα μεγάλο Χ η asus. Και έχει και αλλού πορτοκαλιές.. Προσωπικά, με έχει κουράσει το θέμα της αναβάθμισης. Έκανα υπομονή που δεν πήραμε την 5.1 έχοντας σαν παρηγοριά ότι θα πάμε κατευθείαν στην 6. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts