chrisly Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 κανατε το τελευταιο update (178) ? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εγω το έκανα Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 κανατε το τελευταιο update (178) ? oh yes ! DONE ! Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 για dgeorg και antonis87 βασικα ρωτησα , μηπως ευθυνεται το τελέυταιο update για το θεμα που εχετε... Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 για dgeorg και antonis87 βασικα ρωτησα , μηπως ευθυνεται το τελέυταιο update για το θεμα που εχετε... μπορεί..... θα περιμένουμε το επόμενο update και θα δούμε.. Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν έχω το τελευταίο update εγώ. Ακόμα στο .139 είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Δεν έχω το τελευταίο update εγώ. Ακόμα στο .139 είμαι Έχεις μείνει πολύ πισω. Γιατί έτσι;; Κάνε τις αναβαθμίσεις και μετά βλέπεις. Τις αναβαθμίσεις τις κάνουμε πάντα ακόμα κι όταν βλέπουμε ότι όλα λειτουργούν τελεια, γιατί το πρόβλημα μπορεί να βγει εν καιρω Edited April 18, 2016 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν έχω το τελευταίο update εγώ. Ακόμα στο .139 είμαι δεν σου βγαζει μυνηματα για να κανεις αναβαθμισεις? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Έχεις μείνει πολύ πισω. Γιατί έτσι;; Κάνε τις αναβαθμίσεις και μετά βλέπεις. Τις αναβαθμίσεις τις κάνουμε πάντα ακόμα κι όταν βλέπουμε ότι όλα λειτουργούν τελεια, γιατί το πρόβλημα μπορεί να βγει εν καιρω Συμφωνώ αλλά δεν το έκανα. Μάλλον θα περιμένω την 6 για να ξαναστησω το τηλέφωνο. Δεν μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση γιατί έχω το κινέζικο και φλασαρω μόνος μου τα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Συμφωνώ αλλά δεν το έκανα. Μάλλον θα περιμένω την 6 για να ξαναστησω το τηλέφωνο. Δεν μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση γιατί έχω το κινέζικο και φλασαρω μόνος μου τα update και κινεζικο να εχεις δεν σου βγαζει τα updates ΟΤΑ ? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 και κινεζικο να εχεις δεν σου βγαζει τα updates ΟΤΑ ? CN εχω εγω. Πριν το μετατρεψω σε WW λαμβανα κανονικα τα updates OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 και κινεζικο να εχεις δεν σου βγαζει τα updates ΟΤΑ ? Όχι δεν μου τα βγάζει γιατί έχω φλασαρει WW recovery, bootimage και τα υπόλοιπα. Απλά κατεβάζω το update από το site της ASUS και φλασάρω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Υπάρχει κανείς που σε cn έβαλε ww και μπορεί να κάνει κανονικά ota updates και όχι χειροκίνητα; αν ναι ας μας πει τι διαφορετικό έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 για dgeorg και antonis87 βασικα ρωτησα , μηπως ευθυνεται το τελέυταιο update για το θεμα που εχετε... Ξέρεις αν γίνεται να επιστρέψω πρίν το 178 και αν ναι, πώς ?? Θέλω να το δοκιμάσω και αυτό για να δω αν φταίει το 178 update. Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Υπάρχει κανείς που σε cn έβαλε ww και μπορεί να κάνει κανονικά ota updates και όχι χειροκίνητα; αν ναι ας μας πει τι διαφορετικό έκανε. Δεν γίνεται αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν γίνεται αυτό.... αρα περιμενω το update 179 ελπιζοντας οτι θα στρωσει η οθονη... Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 αρα περιμενω το update 179 ελπιζοντας οτι θα στρωσει η οθονη... Μα δεν απάντησα σε σενα :p Εσυ λογικά μπορείς να την φλασάρεις με την ίδια διαδικασία που χρειάζεται για το φλασάρισμα μιας ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Με την τελευταία εχω μετρήσει μεχρι τωρα 4 crashαρισματα Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Με την τελευταία εχω μετρήσει μεχρι τωρα 4 crashαρισματα Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημερα παιδια γιαυτο την απεσυρσν μαλλον Θα πρεπει να ζητησουμε μια ενημερωση απο την ASUS Απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του κινητου (3580,4gb,32gb) οποτε θα συζηταμε για το κινητο αρκετα πιστευω :) Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλα μην νομίζεις το ξεφτυλισα κ εγω... Είχα καμία 30αρια εφαρμογές ανοιχτες απο πίσω Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 http://www.zenui.com/unlock-the-top-10-secrets-of-zenui-launcher/ http://www.zenui.com/wp-content/gallery/blog/launcher_head-4.png με βοηθησε λιγακι για οποιον το εχει αμελήσει ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.androidauthority.com/android-6-0-marshmallow-update-649110/ Asus Marshmallow update Asus came out with a short list of devices that will get the Marshmallow update: PadFone S (PF500KL) ZenFone 2 (ZE550ML/ZE551ML) ZenFone 2 Deluxe / Special Edition (ZE551ML) ZenFone 2 Laser (ZE500KG/ZE500KL/ZE550KL/ZE600KL/ZE601KL) ZenFone Selfie (ZD551KL) Missing from the list are the original Zefone 4, 5, and 6, as well as other Asus devices from 2014. February 27: Asus clarified that the devices from the above list will get Marshmallow from Q2 (April to June). The good news is Asus added two new devices to its update list: ZenFone Selfie and ZenFone Max. The company also specified that the update will see Asus’ own messenging, calendar, and mail app be replaced by Google’s respective apps. Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormknight Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Παιδιά καλησπέρα εγώ έχω μείνει ακόμη στην έκδοση 149…ούτε θυμάμαι από τον οδηγό στην σελ 70…όπου είχα πει ότι θα το αφήσω να δω τι και πως ήδη μιλούσαμε για την 6.0 αλλά που!! Με τον καιρό το άφησα, ήδη κάποιοι που το χατε αγοράσει τότε, είχατε βάλει την {149?} και είχατε πει ότι διορθώθηκε αρκετά οπότε και φοβήθηκα να δοκιμάσω αναβαθμίσεις. Έχει φάει κρασαρίσματα, σπάνια, αλλά έφαγε, κάτι καθυστερήσεις που μου κάνει σπάνια και αυτές...και απο μια αναβάθμιση της κάμερας που κατέβασε όταν μπάινω στην κάμερα και βγαίνω τότε η οθόνη μου για 1-2 δευτερόλεπτα είναι πολύ φωτεινή και επανέρχεται στα 2 δευτερόλεπτα αυτά στα κανονικά της. Έχω cn το έκανα ww έκδοση με τα 64+4 από minideal. Έλεγα να κάνω αναβάθμιση καιρό διαβάζω τώρα τα δικά σας απογοητεύτικα πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα εγώ έχω μείνει ακόμη στην έκδοση 149…ούτε θυμάμαι από τον οδηγό στην σελ 70…όπου είχα πει ότι θα το αφήσω να δω τι και πως ήδη μιλούσαμε για την 6.0 αλλά που!! Με τον καιρό το άφησα, ήδη κάποιοι που το χατε αγοράσει τότε, είχατε βάλει την {149?} και είχατε πει ότι διορθώθηκε αρκετά οπότε και φοβήθηκα να δοκιμάσω αναβαθμίσεις. Έχει φάει κρασαρίσματα, σπάνια, αλλά έφαγε, κάτι καθυστερήσεις που μου κάνει σπάνια και αυτές...και απο μια αναβάθμιση της κάμερας που κατέβασε όταν μπάινω στην κάμερα και βγαίνω τότε η οθόνη μου για 1-2 δευτερόλεπτα είναι πολύ φωτεινή και επανέρχεται στα 2 δευτερόλεπτα αυτά στα κανονικά της. Έχω cn το έκανα ww έκδοση με τα 64+4 από minideal. Έλεγα να κάνω αναβάθμιση καιρό διαβάζω τώρα τα δικά σας απογοητεύτικα πάλι Να βάλεις φίλε μου την τελευταία που θα βρεις στο site της Asus και μην φοβάσαι τίποτα. Μια χαρά λειτουργεί το τηλέφωνο. Εγώ έχω την 178 και μια χαρά και το κινητό το χρησιμοποιώ αντί του λαπτοπ. Το μόνο που δεν κάνω είναι ότι δεν εγκαθιστώ τίποτα εκτός play store. Τώρα όσον αφορά την απόσυρση της τελευταίας αναβάθμισης, η απάντηση της Asus είναι ότι επειδή ήταν ασήμαντα αυτά που διορθώνει την απέσυρε και πολυ σύντομα θα διαθέσει νέο μεγαλύτερο update. http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=72761&extra=page%3D1&page=4&mobile=2 Edited April 19, 2016 by glofiish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 (edited) Δειτε ενα screencast απο την SlimLP 5.1.1 που φοραω https://youtu.be/NO5ZD2vONkM Και dark theme layer https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/b41b51a87fb664a076a382a6e14fb3c4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160420/d204d75b3dccd637a3d3acbf95e6c4e4.jpg Edited April 20, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 polis δοκιμασε να βαζεις μικρογραφιες και λινκς για τις εικονες γινεται κουραστικο να πεταγεται μια τεραστια φωτο στις συζητησεις Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts