Vampiris Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Γεια σας, αν και είμαι καιρό μέλος και διαβάζω περιστασιακά κάποια θέματα, είναι η 1η φορά που γράφω γιατί χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Η συσκευή που έχω τώρα είναι iphone 4 που αισίως διανύει τον 5ο χρόνο ζωής και δεν μου κάνει τη χάρη να χαλάσει :) Αποφάσισα λοιπόν την αγορά του redmi 2 (16gb/2gb) από vickmall. Σκεφτόμουν και το oneplus one μετάχειρο αλλά με τρομάζει αυτό το μέγεθος της οθόνης οπότε είπα ταβάνι 5" και 200Ε. Καλή η επιλογή μετά από αυτό που ήδη έχω ή σε κανα χρόνο θα σέρνεται στο fb και στον browser? Από android, rootάρισμα, miaou miou πώς το λένε και τα συναφή έχω μαύρα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο παρών thread λοιπόν, είναι καλύτερο να ζητήσω να μου το στείλουν όπως είναι χωρίς root απλά να βάλουν το μενού στα Αγγλικά. Σωστά μέχρι εδώ? Να προσέξω ή να ζητήσω και κάτι άλλο όσον αφορά τη συσκευή? Αυτή εδώ είναι: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πάνος Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Γεια σας, αν και είμαι καιρό μέλος και διαβάζω περιστασιακά κάποια θέματα, είναι η 1η φορά που γράφω γιατί χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Η συσκευή που έχω τώρα είναι iphone 4 που αισίως διανύει τον 5ο χρόνο ζωής και δεν μου κάνει τη χάρη να χαλάσει :) Αποφάσισα λοιπόν την αγορά του redmi 2 (16gb/2gb) από vickmall. Σκεφτόμουν και το oneplus one μετάχειρο αλλά με τρομάζει αυτό το μέγεθος της οθόνης οπότε είπα ταβάνι 5" και 200Ε. Καλή η επιλογή μετά από αυτό που ήδη έχω ή σε κανα χρόνο θα σέρνεται στο fb και στον browser? Από android, rootάρισμα, miaou miou πώς το λένε και τα συναφή έχω μαύρα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο παρών thread λοιπόν, είναι καλύτερο να ζητήσω να μου το στείλουν όπως είναι χωρίς root απλά να βάλουν το μενού στα Αγγλικά. Σωστά μέχρι εδώ? Να προσέξω ή να ζητήσω και κάτι άλλο όσον αφορά τη συσκευή? Αυτή εδώ είναι: http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πάνος Με οποία ρομ και αν έρθει η συσκευή θα βάλεις την ελληνική και είναι διαδικασία λίγων λεπτών αν ακολουθήσεις τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Με οποία ρομ και αν έρθει η συσκευή θα βάλεις την ελληνική και είναι διαδικασία λίγων λεπτών αν ακολουθήσεις τις οδηγίες. Καλώς. Ελπίζω μέχρι να έρθει να βγάλω άκρη πιο λινκ πρέπει να ακολουθήσω και τι να κάνω Ευχαριστώ edit: τις επόμενες ώρες θα το παρηγγείλω οπότε αν κάποιος γνωρίζει αν έχει λυθεί το θέμα της αραιής γραμματοσειράς στα Ελληνικά (όταν το στέλνουν rooted) ας ενημερώσει αλλιώς θα το ζητήσω με την standard Αγγλο-Κινεζικη rom Edited May 8, 2015 by Vampiris Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλώς. Ελπίζω μέχρι να έρθει να βγάλω άκρη πιο λινκ πρέπει να ακολουθήσω και τι να κάνω Ευχαριστώ edit: τις επόμενες ώρες θα το παρηγγείλω οπότε αν κάποιος γνωρίζει αν έχει λυθεί το θέμα της αραιής γραμματοσειράς στα Ελληνικά (όταν το στέλνουν rooted) ας ενημερώσει αλλιώς θα το ζητήσω με την standard Αγγλο-Κινεζικη rom Το θέμα της αραιης γραμματοσειρας έχει λυθεί με το πρώτο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Το θέμα της αραιης γραμματοσειρας έχει λυθεί με το πρώτο update. Κουράζω ίσως αλλά... Από android, rootάρισμα, miaou miou πώς το λένε και τα συναφή έχω μαύρα μεσάνυχτα. άρα να ζητήσω να μου το στείλουν rooted με περασμένα Ελληνικά και να ασχοληθώ με αναβάθμιση στο μέλλον αφού έχω εξοικειωθεί και με το android? Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Κουράζω ίσως αλλά... άρα να ζητήσω να μου το στείλουν rooted με περασμένα Ελληνικά και να ασχοληθώ με αναβάθμιση στο μέλλον αφού έχω εξοικειωθεί και με το android? Όπως και να σου έρθει θα βάλεις την τελευταία ελληνική ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Θα βάλεις την τελευταία ελληνική όπως λέει ο φίλος παραπάνω και θα έχεις και απεριόριστη βοήθεια από τα παιδιά στο miui.gr.Απεριόριστη όμως... Καλορίζικο, θα το χαρείς! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ok, σας ευχαριστώ πολύ. Περιμένω να βγει η Selina online να παζαρέψω καμιά θήκη για δώρο :p Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 άρα να ζητήσω να μου το στείλουν rooted με περασμένα Ελληνικά και να ασχοληθώ με αναβάθμιση στο μέλλον αφού έχω εξοικειωθεί και με το android? καταλαβαίνω ότι έχεις μπερδευτεί αλλά θα το (ξανα)πώ όσο πιο απλά μπορώ. οι ROMs των καταστημάτων είναι γεμάτες bugs,μερικές φορές με άσχετες εφαρμογές,με χαλασμένους updaters,και μερικές φορές χαλασμένη recovery(πχ redmi note 3G). επίσης δεν είναι λίγες οι αναφορές για "χαμένο" IMEI. Αν υπάρξουν τέτοια προβλήματα δεν είναι πάντοτε εφικτή μια εύκολη αναβάθμιση,και ίσως χρειαστεί η διαδικασία μέσω sp tools,που μάλλον δεν θα σου φανεί πολύ απλή. Αυτά τα γράφω γιατί μου έτυχαν σε τουλάχιστον τρία redmi φίλων(και έχασα πολύ χρόνο μαζί τους) Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρεις.Το παραγγέλνεις original (ούτε root),θα έρθει με αγγλικά,και όποτε θέλεις σίγουρα και εύκολα βάζεις την ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 καταλαβαίνω ότι έχεις μπερδευτεί αλλά θα το (ξανα)πώ όσο πιο απλά μπορώ. οι ROMs των καταστημάτων είναι γεμάτες bugs,μερικές φορές με άσχετες εφαρμογές,με χαλασμένους updaters,και μερικές φορές χαλασμένη recovery(πχ redmi note 3G). επίσης δεν είναι λίγες οι αναφορές για "χαμένο" IMEI. Αν υπάρξουν τέτοια προβλήματα δεν είναι πάντοτε εφικτή μια εύκολη αναβάθμιση,και ίσως χρειαστεί η διαδικασία μέσω sp tools,που μάλλον δεν θα σου φανεί πολύ απλή. Αυτά τα γράφω γιατί μου έτυχαν σε τουλάχιστον τρία redmi φίλων(και έχασα πολύ χρόνο μαζί τους) Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρεις.Το παραγγέλνεις original (ούτε root),θα έρθει με αγγλικά,και όποτε θέλεις σίγουρα και εύκολα βάζεις την ελληνική. Αχα, τώρα το κατάλαβα. Πριν νόμιζα ότι από το κατάστημα περνάνε επίσημη ή έστω stable rom που έχει Ελληνικά, αν τους ζητηθεί. Ευχαριστώ xnikos Πάντως δεν θέλει να αντικατασταθεί το iphone4. Χθες από το μεσημέρι μέχρι τα ξημερωματα δεν βρήκα κανέναν εκπρόσωπό του vickmall online και σήμερα έχει πέσει τελείως η σελίδα τους. :lol: Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Αχα, τώρα το κατάλαβα. Πριν νόμιζα ότι από το κατάστημα περνάνε επίσημη ή έστω stable rom που έχει Ελληνικά, αν τους ζητηθεί. Ευχαριστώ xnikos Πάντως δεν θέλει να αντικατασταθεί το iphone4. Χθες από το μεσημέρι μέχρι τα ξημερωματα δεν βρήκα κανέναν εκπρόσωπό του vickmall online και σήμερα έχει πέσει τελείως η σελίδα τους. :lol: Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί, αλλά καλύτερα να τους πεις να μην το πειράξουν καθόλου. Να σου το στείλουν όπως είναι σφραγισμένο από την Xiaomi με την εξωτερική ζελατίνα του. Και να τους το τονίσεις "factory sealed". Έτσι κάνω πάντα εγώ. Όταν με το καλό το παραλάβεις, φτιάχνεις μια φραπεδιά και απολαμβάνεις την....μαγεία του ανοίγματος :) Θα έχει μέσα την κλασική επίσημη ROM με Κινέζικα και Αγγλικά. Μετά, βάζεις ότι θέλεις πανεύκολα και με αμέριστη βοήθεια και εδώ και στο Ελληνικό MIUI forum. Φυσικά, άλλοι προτιμούν να ανοιχτεί η συσκευή και να δοκιμαστεί αν δουλεύει καλά, αλλά δεν νομίζω μια τέτοια εταιρεία σαν την Xiaomi να έχει τέτοιο πρόβλημα. Τουλάχιστον, όχι περισσότερο ή λιγότερο από άλλες γνωστές εταιρείες. Ασε που στα κινεζομάγαζα είναι άλλα για άλλα. (άλλο IMEI στο κουτί, άλλο το κινητό) Edited May 9, 2015 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί, αλλά καλύτερα να τους πεις να μην το πειράξουν καθόλου. Να σου το στείλουν όπως είναι σφραγισμένο από την Xiaomi με την εξωτερική ζελατίνα του. Και να τους το τονίσεις "factory sealed". Έτσι κάνω πάντα εγώ. Όταν με το καλό το παραλάβεις, φτιάχνεις μια φραπεδιά και απολαμβάνεις την....μαγεία του ανοίγματος :) Θα έχει μέσα την κλασική επίσημη ROM με Κινέζικα και Αγγλικά. Μετά, βάζεις ότι θέλεις πανεύκολα και με αμέριστη βοήθεια και εδώ και στο Ελληνικό MIUI forum. Φυσικά, άλλοι προτιμούν να ανοιχτεί η συσκευή και να δοκιμαστεί αν δουλεύει καλά, αλλά δεν νομίζω μια τέτοια εταιρεία σαν την Xiaomi να έχει τέτοιο πρόβλημα. Τουλάχιστον, όχι περισσότερο ή λιγότερο από άλλες γνωστές εταιρείες. Ασε που στα κινεζομάγαζα είναι άλλα για άλλα. (άλλο IMEI στο κουτί, άλλο το κινητό) Κατάλαβα ότι πρέπει να το ζητήσω απείραχτο αλλά έχω ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς. Να το πάρω σφραγισμένο και να ζήσω τη χαρά του ξεκουτιάσματος με ρίσκο αν έχει θέμα να χάσω άλλον 1+ μήνα στα πήγαινε-έλα, ή να ζητήσω έναν απλό έλεγχο (+φόρτιση) και να μου 'ρθει κάνα επισκευασμένο ή ψιλομεταχειρισμένο ή όπως λες, άλλα αντ' άλλων νούμερα. Για το vickmall πάντως διαβάζω τα καλύτερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Κατάλαβα ότι πρέπει να το ζητήσω απείραχτο αλλά έχω ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς. Να το πάρω σφραγισμένο και να ζήσω τη χαρά του ξεκουτιάσματος με ρίσκο αν έχει θέμα να χάσω άλλον 1+ μήνα στα πήγαινε-έλα, ή να ζητήσω έναν απλό έλεγχο (+φόρτιση) και να μου 'ρθει κάνα επισκευασμένο ή ψιλομεταχειρισμένο ή όπως λες, άλλα αντ' άλλων νούμερα. Για το vickmall πάντως διαβάζω τα καλύτερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις οι συσκευές πριν σφραγιστούν ελέγχονται σε όλα τα σοβαρά εργοστάσια (πχ xiaomi), και οι μπαταρίες φορτίζονται περίπου στο 70%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μια ερωτηση. Το εχω παραγγειλει απο Vickmall με την original rom με Αγγλικα και Κινεζικα. Οταν θα μου ερθει με το καλο, θα εχει το google store? Και κατι αλλο, δεν τους επισυμανα να βγαλουν τυχον κινεζικες εφαρμογες απο το κινητο, επρεπε να τους το πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Κατάλαβα ότι πρέπει να το ζητήσω απείραχτο αλλά έχω ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς. Να το πάρω σφραγισμένο και να ζήσω τη χαρά του ξεκουτιάσματος με ρίσκο αν έχει θέμα να χάσω άλλον 1+ μήνα στα πήγαινε-έλα, ή να ζητήσω έναν απλό έλεγχο (+φόρτιση) και να μου 'ρθει κάνα επισκευασμένο ή ψιλομεταχειρισμένο ή όπως λες, άλλα αντ' άλλων νούμερα. Για το vickmall πάντως διαβάζω τα καλύτερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις Ότι σου είπε και ο @xnikos πιο πάνω. Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω έλεγχο σε ένα περιβάλλον με χιλιάδες παραγγελίες που γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ καθημερινά και που μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο όπως μια απλή πτώση του κινητού που θα το σημαδέψει έστω ελαφριά, χτύπημα στην οθόνη, μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι. Και φυσικά ο Κινέζος θα κάνει τον Κινέζο σε αυτή την περίπτωση θα το πακετάρει και θα το στείλει. Επίσης μπορείς να το παραγγείλεις από Ευρωπαικό WareHouse με κέντρα επισκευής στην Ευρώπη για ταχύτερη επισκευή σε περίπτωση μελλοντικής βλάβης. Υπάρχει ένα καινούργιο το http://www.xiaomiforsale.com με 3 Ευρώ έξοδα αποστολής. Σε λίγες ημέρες θα βάλει και πληρωμές με paypal. Η τελική απόφαση βέβαια, είναι δική σου. Μια ερωτηση. Το εχω παραγγειλει απο Vickmall με την original rom με Αγγλικα και Κινεζικα. Οταν θα μου ερθει με το καλο, θα εχει το google store? Και κατι αλλο, δεν τους επισυμανα να βγαλουν τυχον κινεζικες εφαρμογες απο το κινητο, επρεπε να τους το πω? Μπα... τις βγάζεις και μόνος σου με έναν root explorer. Και αν δεν ξέρεις ακόμα από αυτά, μόλις το πάρεις με το καλό και βάλεις την Ελληνική ή την Ευρωπαϊκή multilingual ROM, θα εξαφανιστούν όλα τα Κινέζικα :) Edited May 9, 2015 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ότι σου είπε και ο @xnikos πιο πάνω. Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω έλεγχο σε ένα περιβάλλον με χιλιάδες παραγγελίες που γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ καθημερινά και που μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο όπως μια απλή πτώση του κινητού που θα το σημαδέψει έστω ελαφριά, χτύπημα στην οθόνη, μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι. Και φυσικά ο Κινέζος θα κάνει τον Κινέζο σε αυτή την περίπτωση θα το πακετάρει και θα το στείλει. Επίσης μπορείς να το παραγγείλεις από Ευρωπαικό WareHouse με κέντρα επισκευής στην Ευρώπη για ταχύτερη επισκευή σε περίπτωση μελλοντικής βλάβης. Υπάρχει ένα καινούργιο το http://www.xiaomiforsale.com με 3 Ευρώ έξοδα αποστολής. Σε λίγες ημέρες θα βάλει και πληρωμές με paypal. Η τελική απόφαση βέβαια, είναι δική σου. Δεν το έχει διαθέσιμο και η διαφορά στα χρήματα είναι αρκετά σημαντική. Όσο για την εγγύηση, αν είναι παγκόσμια (που μάλλον είναι) θα πρέπει λογικά να το δέχονται σε οποιοδήποτε επισκευαστικό κέντρο. Πόσες εβδομάδες θέλουν για να φτάσουν Ελλάδα τα προϊόντα από vickmall, στο περίπου? Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Περίπου 20-30 μέρες! Αν είσαι τυχερός μπορεί και νωρίτερα... Αν είσαι άτυχος απλά θα κάνεις υπομονή! Για περισσότερα για το μαγαζί αυτό ρωτάς εδώ ---> Vickmall Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Το ζήτησα σφραγισμένο και δείτε τι μου απάντησαν με email... Please dont worry,the device is 100% brand new from Xiaomi Factory,but it is not a sealed box, because we need to open the box test the device ,setting the language. and install google play store,install multi-language for you Τι να κάνω τώρα ρε παιδιά? Στο thread του vickmall ούτε που μπήκε στον κόπο να απαντήσει Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Το ζήτησα σφραγισμένο και δείτε τι μου απάντησαν με email... Please dont worry,the device is 100% brand new from Xiaomi Factory,but it is not a sealed box, because we need to open the box test the device ,setting the language. and install google play store,install multi-language for you Τι να κάνω τώρα ρε παιδιά? Στο thread του vickmall ούτε που μπήκε στον κόπο να απαντήσει Ε στείλε mail και πες ότι θα τα κάνεις μόνος σου αυτά... Είναι σ/κ και εκεί μην περιμένεις να σου απαντήσουν άμεσα! Πάντως, αν σε ανησυχεί τόσο πολύ να σου πω ότι και το δικό μου είχε έρθει με rom δική τους (από άλλο κινεζομάγαζο), αλλά κατάφερα να το στρώσω με ελληνική rom :whip: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosk23 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπερα και απο μενα. Ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια του κινητου απο το vickmall. ειναι αξιοπιστο site? ποσες μερες περιπου για την αποστολη? με τους τελωνιακους δασμους τι γινετε ξερει κανεις και αν περναει τελωνειο ποσο παει περιπου? ρωταω γιατι βρηκα αυτο http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-2-pro-snapdragon-410-quadcore-2gb-ram-16gb-rom-6611.html που με 40ευρω παραπανω ερχεται απο eu warehouse και γλιτωνεις custom taxes. εχω καταλαβει κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiris Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπερα και απο μενα. Ειμαι ενα βημα πριν την παραγγελια του κινητου απο το vickmall. ειναι αξιοπιστο site? ποσες μερες περιπου για την αποστολη? με τους τελωνιακους δασμους τι γινετε ξερει κανεις και αν περναει τελωνειο ποσο παει περιπου? ρωταω γιατι βρηκα αυτο http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-2-pro-snapdragon-410-quadcore-2gb-ram-16gb-rom-6611.html που με 40ευρω παραπανω ερχεται απο eu warehouse και γλιτωνεις custom taxes. εχω καταλαβει κατι λαθος? Από διάφορα site έχω διαβάσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο μαγαζί. Η προσωπική μου εμπειρία μέχρι τώρα περιορίζεται στην παραγγελία που έκανα και ενώ τους το ζήτησα σφραγισμένο όπως είναι από το εργοστάσιο, το άνοιξαν να το ελέγξουν και να περάσουν λέει google play κτλ. Μέχρι να δουν το 2ο mail μου που επέμενα γα σφραγισμένο ήταν ήδη αργά καθώς το είχαν στείλει ήδη. Οπότε σου εγγυώμαι ότι είναι πολύ γρήγοροι στην αποστολή της παραγγελίας καθώς την ίδια μέρα που το παρήγγειλα μου έστειλαν tracking number και στο paypal το μαρκάρανε ως shipped. Αλλά και στην πορεία του δέματος αναφερόταν παραλαβή αντικειμένου από τον μεταφορέα. Για το τελωνείο δεν ξέρω αν κάνουν κάτι, συνήθως όμως δεν υπάρχει θέμα με τέτοια μικρά και ελαφριά δέματα. Αν αποφασίσεις να το πάρεις από εκεί ζήτα και κανένα extra δωράκι, καμιά θήκη, προστασία οθόνης, φορτιστή αυτοκινήτου. Όλο και κάτι θα σου δώσουν. Παράθεση iPhone 7 plus 128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arishatzi Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Φίλοι, εδώ μιλάμε κυρίως για τεχνικά θέματα που σχετίζονται με το τηλέφωνο. Για κινέζικα μαγαζιά, τελωνεία κτλ μπορείτε να συζητήσετε στα σχετικά threads. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα, εχω παραγγειλει το Redmi 2 με το 1GB Ram με την original rom. Οταν με το καλο μου ερθει επειδη εχω μπερδευτει με τις rom, τι διαφορα εχει αυτη η rom https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5942-5-5-15-Xiaomi-RedMi-2-miuiandroid-com/ απο αυτην https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5943-5-5-15-Xiaomi-Redmi-2-GTV-5-5-15? Και επισης ποια η διαφορα των rom που γραφουν (miuiandroid.com) απο αυτες που γραφουν (en.miui.com). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπερα, εχω παραγγειλει το Redmi 2 με το 1GB Ram με την original rom. Οταν με το καλο μου ερθει επειδη εχω μπερδευτει με τις rom, τι διαφορα εχει αυτη η rom https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5942-5-5-15-Xiaomi-RedMi-2-miuiandroid-com/ απο αυτην https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5943-5-5-15-Xiaomi-Redmi-2-GTV-5-5-15? Και επισης ποια η διαφορα των rom που γραφουν (miuiandroid.com) απο αυτες που γραφουν (en.miui.com). όπως πολύ ξεκάθαρα αναφέρεται,η πρώτη είναι η original από en.miui.com(en/ch), και η δεύτερη η ελληνική(GTV) απ'τα παιδιά του xiaomi-miui.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos0160 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το κινητο οταν μου ερθει θα εχει το play store? Επισης αφου η πρωτη (η οχι ελληνικη) λεει οτι υποστηριζει και ελληνικα, για ποιο λογο να βαλω να την ελληνικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts