Jump to content

myphone AWARDS 2014: Οι αναγνώστες επιλέγουν τα καλύτερα του 2014!


gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν από μερικές ημέρες, η ομάδα του myphone.gr έδινε τα βραβεία για τις καλύτερες συσκευές, smartphones και tablets, του 2014. Όμως, από τις αρχές Δεκεμβρίου, στην κεντρική μας σελίδα «έτρεξε» και η ψηφοφορία για τα βραβεία του αναγνωστικού κοινού, μέσω των οποίων δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να επιλέξουν τα δικά τους «best of» για την χρονιά που μας αφήνει σε λίγες ώρες. Ποια είναι λοιπόν αυτά; Πάμε να μάθουμε!

 

 

Best smartphone

 

3. LG G3 [review]: Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε το νέο smartphone - ναυαρχίδα της LG, το G3. O προκάτοχός του, G2, είχε κερδίσει αμφότερα τα βραβεία καλύτερου smartphone στις ψηφοφορίες του αναγνωστικού κοινού και της ομάδας σύνταξης του myphone.gr. Το G3 είναι, αναμφισβήτητα, μια εντυπωσιακή συσκευή, με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Η διαγωνίου 5,5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2Κ σε συνδυασμό με τα ελαχιστοποιημένα bezel το καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο, με τη συσκευή να διαθέτει το μικρότερο form factor μεταξύ των ναυαρχίδων τελευταίας γενιάς. Υπάρχει η πεποίθηση ότι η LG βιάστηκε να βγάλει το G3 στην αγορά, καθώς οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει την εποχή που παρουσιάστηκε. Όπως και να έχει, το G3 είναι ένα smartphone υψηλών δυνατοτήτων και πλέον η τιμολόγησή του το καθιστά συσκευή εξαιρετικού λόγου value for money. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων συσκευών του 2014.

 

2. OnePlus One [review]: Το OnePlus One είναι μια συσκευή η οποία, αναμφισβήτητα, «τάραξε τα νερά» το 2014. Προσφέροντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά, με παράλληλη υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήσης και μεγάλη αυτονομία, συγκεντρώνει κολακευτικά σχόλια σχεδόν από το σύνολο του Τεχνολογικού Κόσμου. Η χαμηλή τιμολόγησή του εκτοξεύει το λόγο value for money, καθιστώντας τη συσκευή ως πρώτης τάξεως ευκαιρία για όποιον επιμείνει να το αποκτήσει, αφού όμως βγάλει πρώτα άκρη με το ιδιόμορφο σύστημα διάθεσης που διατηρεί, ακόμα και τώρα, η OnePlus. Μπορεί η ομάδα του myphone.gr να του έδωσε μόνο τον τίτλο του value for money smartphone, το αναγνωστικό μας κοινό, δικαίως, το κατατάσσει ως δεύτερη καλύτερη συσκευή για το 2014.

 

 

And the winner is...

 

http://content.myphone.gr/photo/full/33090/note4xx.jpg

 

1. Samsung Galaxy Note 4 [review]: Μπορεί πέρυσι να υπήρξε «εκθρόνιση» του βασιλιά των phablets, από το πολύ καλό LG G2, φέτος όμως η «δυναστεία» επιστρέφει δριμύτερη, «κατατροπώνοντας» τον ανταγωνισμό. Την πρώτη θέση κατακτά, λοιπόν, το πανίσχυρο Samsung Galaxy Note 4, η συσκευή η οποία παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης και το σημείο αναφοράς στη δυναμικά αναπτυσσόμενη κατηγορία των phablets. Η τέταρτη γενιά βρίσκει τη συσκευή βελτιωμένη σε όλους σχεδόν τους τομείς, ακόμα και σε σημεία για τα οποία είχε ασκηθεί κριτική στο παρελθόν, όπως ο σχεδιασμός, τα υλικά κατασκευής, ακόμα και το TouchWiz. Διαθέτοντας την καλύτερη οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone, βελτιωμένη εμπειρία χρήσης σε συνδυασμό με το S Pen, υψηλή αυτονομία και φυσικά, εκρηκτικές επιδόσεις, δεν είναι τυχαίο ότι το Note 4 διακρίθηκε τόσο από την ομάδα του myphone.gr, όσο και από το αναγνωστικό κοινό.

 

 

Best tablet

 

3. Microsoft Surface Pro 3 [ανακοίνωση]: Το Surface Pro 3 είναι ιδιαίτερη πρόταση στην αγορά. Μιλάμε για έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, αρκετά ικανό στον τομέα της φορητότητας και φυσικά, με το οικοσύστημα των Windows να το ξεχωρίζει από τις προτάσεις με mobile OS, που, κατά κανόνα, περιορίζονται σε media consumption. To form factor και η υψηλή τιμής του Surface Pro 3, το τοποθετούν περισσότερο στην κατηγορία των laptop replacement συσκευών, παρά αυτής των mainstream tablets. Όπως και να έχει, το αναγνωστικό κοινό αναγνωρίζει την αξία του και του δίνει θέση μεταξύ των κορυφαίων tablets για το 2014.

 

2. HTC Nexus 9 [ανακοίνωση]: To Νexus 9 κέρδισε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της ομάδας του myphone και αποδεικνύεται ότι βρίσκεται ψηλά και στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού. Η Google, σε συνεργασία με την HTC, δημιούργησε ένα tablet το οποίο αποκλίνει από τις λιτές γραμμές των προκατόχων του, καθώς συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και εξαιρετικά δυνατά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό πάντα με την απόλυτη Android εμπειρία. Το Νexus 9 θα αποτελέσει την εμπροσθοφυλακή της Google, στην προσπάθεια της τελευταίας να πείσει και τον τελευταίο χρήστη, ότι το οικοσύστημα του Android δεν υστερεί σε τίποτα, πλέον, έναντι του ανταγωνισμού και ότι μπορεί να προσφέρει υψηλότερης ποιότητας εμπειρία χρήσης.

 

 

And the winner is...

 

http://content.myphone.gr/photo/full/33082/ipadair2xx.jpg

 

1. Apple iPad Air 2 [ανακοίνωση]: Το «repeat» κάνει η Apple με το Air 2, σε συνέχεια της περυσινής επιτυχίας του προκατόχου του, όπου είχε κυριολεκτικά σαρώσει στην αντίστοιχη ψηφοφορία των αναγνωστών. Φέτος, ο ανταγωνισμός ήταν σαφώς πιο ισχυρός και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ψηφοφορία, με το Air 2 να προηγείται μεν, χωρίς όμως να υπάρξουν σημαντικές διαφορές με τους άμεσους αντιπάλους του. Το τελευταίο, ασφαλώς, περιποιεί τιμή προς την Apple, καθώς η τελευταία έχει επιτύχει στη συνείδηση του κοινού να έχει ταυτιστεί η σειρά iPad ως το κορυφαίο προϊόν της κατηγορίας. Δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με τον προκάτοχό του και ποιός άλλωστε ο λόγος, αφού η συνταγή είναι εκ προοιμίου επιτυχημένη. Παρά ταύτα, το Αir 2 είναι ελαφρύτερο, λεπτότερο, ισχυρότερο και το γεγονός ότι διαθέτει 2 GB RAM, σε συνδυασμό με τη δεδομένη υποστήριξη της Apple, το καθιστούν ελκυστική «future proof» επιλογή για την πλειοψηφία του κοινού.

 

________________________________

 

 

Και κάπου εδώ, τα βραβεία του αναγνωστικού μας κοινού για το 2014, έφτασαν στο τέλος τους. Για να συνοψίσουμε τις συσκευές της πρώτης θέσης, ως «Readers' Choice» για την κατηγορία των smartphones επιλέξατε το Samsung Galaxy Note 4, ενώ «Readers' Choice» των tablets αναδείχθηκε το Apple iPad Air 2. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως αναγνωστικό κοινό και myphone.gr φέτος δεν συμφωνούν για τα καλύτερα του 2014, ίσως το 2015 υπάρξει και πάλι σύμπνοια απόψεων!

 

Το 2015 μπαίνει στην ζωή μας σε λίγες ώρες και ακόμη μια χρονιά εξαιρετικών συσκευών ανοίγεται μπροστά μας. Μέχρι τα «Best Of» του 2015, σε ένα χρόνο από τώρα, όλοι εμείς εδώ στο myphone.gr σας ευχόμαστε να είστε και να περνάτε καλά!

Edited by gnt
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 134
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λογικά αποτελέσματα σε σχέση με της συντακτικής ομάδας
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).
Link to comment
Share on other sites

Το M8 ούτε στην τριάδα?

iPhone πουθενά?

WP ούτε στο βάθος του ορίζοντα?

Αυτά είναι...:)

Καλή χρονιά σε όλους!

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Link to comment
Share on other sites

το g3 πιστεύω πήρε την τρίτη θέση καθαρά λόγω κεκτημένης ταχύτητας που είχε από το g2! προσωπικά δεν νομίζω να άξιζε. στη θέση του θα έβαζα το m8

 

έκπληξη για μένα είναι το oneplus one που κατάφερε και πέρασε καταξιωμένες εταιρίες και παρόλο που πάρα πολλοί το έκραζαν λόγω των invites ήρθε 2ο..

του άξιζε όμως γιατί πρέπει να επιβραβεύονται εταιρείες που δίνουν ένα τόσο καλό πακέτο σε τόση χαμηλή τιμή. μακάρι να γινόταν τάση οι χαμηλές τιμές αλλά μέχρι και η σειρά nexus ξεπέρασε τα 500 ευρώ οπότε δεν βλέπω καμία ελπίδα πέρα από νεοσύστατες εταιρείες που θα προσπαθήσουν να κάνουν το μπαμ.

Link to comment
Share on other sites

Στα παραλειπόμενα, οι αναγνώστες ψήφιζαν μεταξύ iPhone 6 και 6 Plus σε αναλογία 3:1 και ακόμα και αθροιστικά, οι ψήφοι που συγκέντρωσαν δεν αρκούσαν για να του δώσουν θέση στην πρώτη τριάδα. Επίσης, υπήρξαν αρκετές ψήφοι τύπου «iPad», «iPad Air» και «iPad mini», oι οποίοι και ακυρώθηκαν, καθώς δεν προσδιόριζαν επακριβώς σε ποιο μοντέλο αναφερόντουσαν.

 

Το ίδιο συνέβη και με τις, σημαντικά περισσότερες, ψήφους τύπου «Samsung Galaxy Tab S», καθώς υπάρχουν δύο μοντέλα στη σειρά Galaxy Tab S, το 10.5 και το 8.4.

 

To ΗΤC One (M8) κατέκτησε την τέταρτη θέση, απείχε όμως σημαντικά σε ψήφους έτσι ώστε να «απειλήσει» το LG G3.

 

Έκπληξη αποτελεί η σχετικά υψηλή θέση που κατέκτησε το BlackBerry Passport, συγκεντρώνοντας μάλιστα περισσότερες ψήφους σε σχέση με το iPhone 6 Plus.

 

H μάχη μεταξύ OnePlus One και LG G3 ήταν ιδιαίτερα σκληρή, με το πρώτο να κερδίζει τη δεύτερη θέση με ελάχιστες ψήφους διαφορά από το τελευταίο.

 

Στα tablets, μετά την πρώτη τριάδα, ...το χάος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το iPad Air δεν έκανε φέτος «υγιεινό περίπατο», όπως συνέβη πέρυσι με το iPad Air. Οι διαφορά με τις υπόλοιπες συσκευές είναι σημαντική αλλά είναι εμφανές ότι φέτος έκλεισε η ψαλίδα.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δίκαια μου φαινονται αποτελέσματα χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει όλες τις συσκευές

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Δίκαιά σχετικά τα αποτελέσματα αν και το one plus το θεωρώ κατώτερό του g3.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ με το G3, το οποίο εξαργυρώνει την επιτυχία του g2, τα υπόλοιπα είναι λογικά.

Βασικά, οι φετινές συσκευές που με εντυπωσίασαν ήταν κατά σειρά note 4, nexus 6, 1+1, htc m8, sony z3.

 

Edit: Παρατηρώντας λίγο τα αποτελέσματα, τα 3 πρώτα smartphone, στην προτίμηση των καταναλωτών, είναι 5,5''/5,7'',

Edited by bas13
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, διορθωστε αυτό το "επιτιμητικά σχόλια" που γραφετε για το One Plus.

Προφανως θέλατε να πειτε "τιμητικά", μπορείτε όμως να πειτε και "κολακευτικά", "θετικά" κλπ.

Το "επιτιμητικά" μονο καλά σχολια δεν είναι

:)

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδιά πιο G3 ? με προβληματική οθόνη, με χάλια αυτονομία και με lag στον Θεό ! το s5, το m8, το z3 είναι πολύ πιο καλύτερα... φανταστείτε πόσο καλό ήταν το G2 που έφερε το G3 στην τρίτη θέση...
Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδιά πιο G3 ? με προβληματική οθόνη, με χάλια αυτονομία και με lag στον Θεό ! το s5, το m8, το z3 είναι πολύ πιο καλύτερα... φανταστείτε πόσο καλό ήταν το G2 που έφερε το G3 στην τρίτη θέση...

Σε διαβεβαιώ ότι το g3 δεν έχει κανένα απολύτως θέμα... Οι πρώτες φουρνιες είχαν σοβαροτατα θέματα συμφωνώ, πλέον είναι απροβληματιστο τώρα αν άξιζε ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα υποκειμενικο τουλάχιστον για εμένα

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι ανακάλυψαν την Κίνα, στο OnePlus και νομίζουν ότι βρήκαν θησαυρό... Μια τυχάρπαστη εταιρία, με τιμολογιακή πολιτική χρεωκοπίας, που παίζει μάρκετινγκ παιχνίδια στους υποψήφιους πελάτες της... Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Σε διαβεβαιώ ότι το g3 δεν έχει κανένα απολύτως θέμα... Οι πρώτες φουρνιες είχαν σοβαροτατα θέματα συμφωνώ, πλέον είναι απροβληματιστο τώρα αν άξιζε ή όχι αυτό είναι άλλο θέμα υποκειμενικο τουλάχιστον για εμένα

Φίλε μου το είχα το κινητό ένα μήνα αντε πες οτι τα lag τα μάζεψαν κάπως αν και μετά απο 6-7 μήνες αυτό δεν μου λέει κάτι.... έφτιαξαν και την οθόνη ? γιατί αυτη που έχει το G3 οθόνη δεν την λες ειδικά αν κοιτάξεις τον ανταγωνισμό, μιλάμε για ένα θεοσκότεινο πράμα με τελείως μουντά χρώματα και δεν τολμας να ανεβάσεις και την φωτεινότητα γιατί εκεί έρχεται η τρομερή μπαταρία του που αδειάζει πριν προλάβει να μεσημεριασει... όσα update και να βγάλει η lg το κινητό δυστυχώς ήταν ένα μεγάλο downgrade δεν είναι τυχαίο που πολλοί ανάμεσα στο δίλημμα G2 ή G3 προτιμούσαν το G2.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι ανακάλυψαν την Κίνα, στο OnePlus και νομίζουν ότι βρήκαν θησαυρό... Μια τυχάρπαστη εταιρία, με τιμολογιακή πολιτική χρεωκοπίας, που παίζει μάρκετινγκ παιχνίδια στους υποψήφιους πελάτες της...

 

Δεν νομίζουμε, βρήκαμε θησαυρό.. το τυχάρπαστη άστο να το κρίνει ο χρόνος. Κανένα παιχνίδι, παιχνίδι θα ήταν αν έλεγε παραγγείλτε ελεύθερα όλοι και κάποια στιγμή θα παραλάβετε.. η όπως έκανε η google με την διαθεσιμότητα του nexus 4 που για να το βρεις έκανες τάμα. Η oneplus ήταν από την αρχή ξεκάθαρη μόνο invites, αν έπαιρνες invite σε 7 με 10 μέρες το πολύ τον είχες στα χέρια σου τον θησαυρό.

 

ΑΑ και δεν χρειάζεται να προσβάλλεις χρήστες που κάναμε αυτή την επιλογή.. μπορείς κάλλιστα να ασχοληθείς με την εταιρεία που με πάθος υποστηρίζεις που τιμολογεί στο θεό και το hardware που προσφέρει είναι περσινά ξινά σταφύλια

Edited by Xander
Link to comment
Share on other sites

το g3 πιστεύω πήρε την τρίτη θέση καθαρά λόγω κεκτημένης ταχύτητας που είχε από το g2!

 

Διαφωνώ με το G3, το οποίο εξαργυρώνει την επιτυχία του g2

 

... φανταστείτε πόσο καλό ήταν το G2 που έφερε το G3 στην τρίτη θέση...

 

Συμφωνώ απόλυτα. Η μεγάλη επιτυχία του G2 ήταν αυτή που τράβηξε τις πωλήσεις του G3 τόσο ψηλά και όχι τα specs του ή οι επιδόσεις του. Όχι φυσικά ότι το κινητό είναι χάλια αλλά θα μπορούσε κάλλιστα την θέση του να πάρει το HTC (M8) και το G3 να πάει 4ο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζουμε, βρήκαμε θησαυρό.. το τυχάρπαστη άστο να το κρίνει ο χρόνος. Κανένα παιχνίδι, παιχνίδι θα ήταν αν έλεγε παραγγείλτε ελεύθερα όλοι και κάποια στιγμή θα παραλάβετε.. ήταν από την αρχή ξεκάθαρη μόνο invites, αν έπαιρνες invites σε 7με10 μέρες το πολύ τον είχες στα χέρια σου τον θησαυρό.

Εταιρία ενός έτους που έχει βγάλει ένα προϊόν, λέγεται τυχάρπαστη. Μετά από 10 χρόνια και 50 μοντέλα, ε ναι δε θα είναι...

 

Μάρκετινγκ παιχνίδια, για να μη πω ψέμματα, είναι όταν λένε ότι θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και τελικά έχει άλλα. Όταν το υπόσχονται για Φλεβάρη και έρχεται τον Ιούλιο. Όταν πουλάνε μια συσκευή που το μόνο που έχει να δείξει είναι η χαμηλή της τιμολόγηση, με αρνητικά περιθώρια κέρδους - εντελώς παιχνίδι εντυπώσεων.

 

Δεν λέω ότι έκανες (ή ότι είναι το OnePlus) κακή αγορά. Λέω ότι πρόκειται για μια τεχνητή επιτυχία. Κάποια στιγμή η Oneplus θα πρέπει να γίνει βιώσιμη και ειλικρινά δεν βλέπω τί μπορεί να προσφέρει πέρα από ζημιογόνα φθηνές συσκευές. Φούσκα θησαυρός δηλαδή...

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Εταιρία ενός έτους που έχει βγάλει ένα προϊόν, λέγεται τυχάρπαστη. Μετά από 10 χρόνια και 50 μοντέλα, ε ναι δε θα είναι...

 

Μάρκετινγκ παιχνίδια, για να μη πω ψέμματα, είναι όταν λένε ότι θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και τελικά έχει άλλα. Όταν το υπόσχονται για Φλεβάρη και έρχεται τον Ιούλιο. Όταν πουλάνε μια συσκευή που το μόνο που έχει να δείξει είναι η χαμηλή της τιμολόγηση, με αρνητικά περιθώρια κέρδους - εντελώς παιχνίδι εντυπώσεων.

 

Δεν λέω ότι έκανες (ή ότι είναι το OnePlus) κακή αγορά. Λέω ότι πρόκειται για μια τεχνητή επιτυχία. Κάποια στιγμή η Oneplus θα πρέπει να γίνει βιώσιμη και ειλικρινά δεν βλέπω τί μπορεί να προσφέρει πέρα από ζημιογόνα φθηνές συσκευές. Φούσκα θησαυρός δηλαδή...

 

Λες να μην δοκίμασαν άλλες εταιρείες να πετύχουν αυτό που πέτυχε η oneplus? για να το πέτυχε κάποια προσόντα είχε οπότε όχι δεν είναι τυχάρπαστη.. είναι νέα στο χώρο και πρέπει να περιμένουμε τον χρόνο να μας δείξει τι άλλο έχει. Είδαμε και τις εταιρείες που προυπάρχουν 10 χρόνια και μετά από χιλιάδες συσκευές πως τα πήγαν. και μια από αυτές τυχαίνει και υποστηρίζεις κιόλας.

 

Από τα bold φαίνεται ότι ούτε καν την έχεις ακουμπήσει την συσκευή για να λες ότι δεν έχει να επιδείξει τίποτα πέρα της χαμηλής τιμής. αν ήταν έτσι το νοκια 105 θα έπρεπε να έχει σκίσει στα αποτελέσματα γιατί πιο χαμηλή τιμή δεν θα βρείς

Τεχνητή ξετεχνητή έκανε επιτυχία όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Αν είσαι τόσο καλός μελλοντολόγος θα δείξει το μέλλον εγώ δεν έχω το χάρισμα

Edited by Xander
Link to comment
Share on other sites

Η κρίση του κοινού είναι υπεράνω κριτικής. Από αυτούς που ξέρουν περιμένεις εμπεριστατωμένη άποψη. Το G3 για κανέναν λόγο δεν είναι η καλύτερη συσκευή του 14. Ακόμα κι αν όλα διορθώθηκαν (μετά από μήνες) μιλάμε για μία συσκευή μέτρια που δεν ξεχωρίζει πουθενά. Αφήνοντας το σχεδιασμό που είναι υποκειμενικός, σε κανένα από τα επί μέρους στοιχεία δεν τα πηγαίνει καλά παρά μόνο στην τιμή. Ποιότητα κατασκευής (που ραγίζει) , λογισμικό (που έχει lag), ποιότητα κλήσεων (που κάνει χριτς χριτς), μπαταρία (που κρατάει λιγότερο από όλα, ακόμα και το G2), οθόνη (που είναι κακής ποιότητας σε σχέση με τα τάχα κατώτερα λόγω ανάλυσης), κάμερα , απροβλημάτιστη λειτουργία (που χρειάστηκε ένα κάρο update για να στρώσει όσο έστρωσε), νέες ιδέες, σε όλα είναι μέτριο και σαν σύνολο ξεπερνιέται άνετα από όλες τις υπόλοιπες ναυαρχιδες του 14. Από το Note 4 το Ζ3 και το Μ8 μέχρι τα καλά κινέζικα της Oppo και της xiaomi.

Για άλλη μια φορά ένα καλό 2 σέρνει πίσω του το επόμενο μοντέλο. Ελπίζω να μην τραβήξει όσο και στην άλλη περίπτωση. Κρατάμε το λέιζερ και την τιμή και συνεχίζουμε.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience
Link to comment
Share on other sites

Μερικοί έχουνε πάρει τόσο στα σοβαρά τα αποτελέσματα, επειδή οι συσκευές που έχουν στα χέρια τους θεωρούν ότι έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη κατάταξη, κάθονται και κατακρίνουν τα αποτελέσματα μίας πλειοψηφίας. Έλεος παίδες. Chill out.

Πάω να κάνω χαρακίρι που έχω μοτορόλα.

Link to comment
Share on other sites

Εταιρία ενός έτους που έχει βγάλει ένα προϊόν, λέγεται τυχάρπαστη. Μετά από 10 χρόνια και 50 μοντέλα, ε ναι δε θα είναι...

 

Μάρκετινγκ παιχνίδια, για να μη πω ψέμματα, είναι όταν λένε ότι θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και τελικά έχει άλλα. Όταν το υπόσχονται για Φλεβάρη και έρχεται τον Ιούλιο. Όταν πουλάνε μια συσκευή που το μόνο που έχει να δείξει είναι η χαμηλή της τιμολόγηση, με αρνητικά περιθώρια κέρδους - εντελώς παιχνίδι εντυπώσεων.

 

Δεν λέω ότι έκανες (ή ότι είναι το OnePlus) κακή αγορά. Λέω ότι πρόκειται για μια τεχνητή επιτυχία. Κάποια στιγμή η Oneplus θα πρέπει να γίνει βιώσιμη και ειλικρινά δεν βλέπω τί μπορεί να προσφέρει πέρα από ζημιογόνα φθηνές συσκευές. Φούσκα θησαυρός δηλαδή...

 

Θες να ερθω απο εκει με την 'τεχνητη επιτυχια' μου να δεις κινηταρα;

Link to comment
Share on other sites

Λες να μην δοκίμασαν άλλες εταιρείες να πετύχουν αυτό που πέτυχε η oneplus?

Δοκίμασε η Microsoft (στην Αμερική τα χαρίζουνε) και πέτυχε να μην εξαφανιστεί το λειτουργικό της από το χάρτη. Εντυπωσιακό αν σκεφτούμε πώς ήταν το Wp σε εκείνες τις εκδόσεις.

για να το πέτυχε κάποια προσόντα είχε οπότε όχι δεν είναι τυχάρπαστη..

Τί προσόντα χρειάζονται για να πουλάς με ζημιά;

είναι νέα στο χώρο και πρέπει να περιμένουμε τον χρόνο να μας δείξει τι άλλο έχει.

Θα σου πω τί άλλο έχει. Την ανάγκη να βγάλει κέρδη - κάποια στιγμή. Αύξηση τιμών να περιμένετε.

Είδαμε και τις εταιρείες που προυπάρχουν 10 χρόνια και μετά από χιλιάδες συσκευές πως τα πήγαν. και μια από αυτές τυχαίνει και υποστηρίζεις κιόλας.

Είναι παράλογο που θέλουν να είναι βιώσιμες;..

(ενημέρωσέ με, να μάθω κι εγώ ποια υποστηρίζω)

Από τα bold φαίνεται ότι ούτε καν την έχεις ακουμπήσει την συσκευή για να λες ότι δεν έχει να επιδείξει τίποτα πέρα της χαμηλής τιμής. αν ήταν έτσι το νοκια 105 θα έπρεπε να έχει σκίσει στα αποτελέσματα γιατί πιο χαμηλή τιμή δεν θα βρείς

Χαμηλή τιμή συναρτήσει της συσκευής. Εντάξει τώρα μή παίζουμε και με τις λέξεις...

Τεχνητή ξετεχνητή έκανε επιτυχία όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Αν είσαι τόσο καλός μελλοντολόγος θα δείξει το μέλλον εγώ δεν έχω το χάρισμα

Καλό παιχνίδι εντυπώσεων έκανε. Δεν βρήκε τρόπο να διαθέτει φθηνότερα αυτό που προσφέρουν και όλοι οι άλλοι. Απλά το δίνει με ζημιά.

Για ποιον είναι αυτό επιτυχία; Για την εταιρία που είναι ζημιογόνος; Ή για τον πελάτη που επιλέγει την τεχνολογική στασιμότητα;

 

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Θες να ερθω απο εκει με την 'τεχνητη επιτυχια' μου να δεις κινηταρα;

Να'ρθεις να σε πω και τον καφέ... :p

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Άξιος νικητής το Note 4 και ας είναι φίσκα στο bloatware της Samsung, αφού είναι πραγματικό εργαλείο.

Δεν είναι για εμένα, αλλά για αυτούς στους οποίους απευθύνεται είναι απλά τέλειο (εκτός του bloatware :p ).

 

Πέρυσι το G2 είχε ένα νόημα ως επιλογή αφού ήταν αισθητά πιο μικρό (και άρα πιο φορητό) από το Galaxy Note 3. Φέτος όμως η διαφορά στο μέγεθος είναι μικρή άρα που πας LG με μια συσκευή που είναι σχεδόν εξίσου μεγάλη χωρίς το S-Pen; Και πολύ καλά που βγήκε τρίτο, πιστεύω από κεκτημένη ταχύτητα πιο πολύ.

Edited by lewton

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Άξιος νικητής το Note 4 και ας είναι φίσκα στο bloatware της Samsung, αφού είναι πραγματικό εργαλείο.

Δεν είναι για εμένα, αλλά για αυτούς στους οποίους απευθύνεται είναι απλά τέλειο (εκτός του bloatware :p ).

 

Πέρυσι το G2 είχε ένα νόημα ως επιλογή αφού ήταν αισθητά πιο μικρό (και άρα πιο φορητό) από το Galaxy Note 3. Φέτος όμως η διαφορά στο μέγεθος είναι μικρή άρα που πας LG με μια συσκευή που είναι σχεδόν εξίσου μεγάλη χωρίς το S-Pen; Και πολύ καλά που βγήκε τρίτο, πιστεύω από κεκτημένη ταχύτητα πιο πολύ.

 

Τι να το κανεις το S-pen; Nα κυκλωνεις αντικειμενα στις φωτο;

Link to comment
Share on other sites

Τί προσόντα χρειάζονται για να πουλάς με ζημιά;

 

Λες και ξαναλές ζημιά και ζημιά.. πρώτα απ'όλα που το ξέρεις ότι πουλάει με ζημιά? είσαι ο οικονομικός αναλυτής τους? έχουν πολύ χαμηλό κέρδος από την συσκευή δεν μπαίνουν και μέσα και αντισταθμίζουν το κέρδος από τα αξεσουάρ που πουλάνε.. δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ μια χαρά στρατηγική το βλέπω για μια νεοσύστατη εταιρεία που θέλει να ξεχωρίσει από τις εκατοντάδες εταιρείες(και που τα κατάφερε και με το παραπάνω για αυτό καθόμαστε τώρα και κάνουμε τους αναλυτές από τον καναπέ μας) Αν τώρα στο oneplus two έρθει και κοπανήσει μια τιμή 500+ θα πάω αλλού δεν την παντρεύτηκα την εταιρεία.. εκμεταλλεύομαι την τρέχουσα στρατηγική της αν αυτό με κάνει στα μάτια σου θύμα ή ανίδεο δεν ξέρω..

 

Τέλος θέλω να σε ρωτήσω να μου βρεις μια συσκευή με όσο το δυνατόν παρόμοια χαρακτηριστικά με το oneplus one. δηλαδή στοκ εμπειρία android (το πιο σημαντικό για εμένα) γρήγορες αναβαθμίσεις (Ιανουάριο περιμένουμε την επίσημη lollipop) τελευταίας γενιάς επεξεργαστή (όταν κυκλοφόρησε τουλάχιστον) 3gb ram (πολύ σημαντικό γιατί το android την πίνει σαν νεράκι) οθόνη 5.5 (και παραπάνω να είναι ακόμα καλύτερα) και πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής(πιάσε ένα sandstone black και πες αν έχεις ξαναδεί τέτοια ποιότητα σε πλαστικό κινητό) και όλα αυτά στα 350 περίπου ευρώ γιατί πιο πάνω εγώ δεν δίνω για ένα κινητό που πιθανότατα θα αλλάξω του χρόνου αν έχω την δυνατότητα..

 

Ελπίζω τώρα να κατάλαβες γιατί όταν το αγόρασα δεν προτίμησα κάποιο άλλο και προτίμησα αυτό. Δεν λέω ότι είναι το τέλειο κινητό για όλους αλλά για εμένα την δεδομένη εκείνη στιγμή ήταν τέλειο και παραμένει γιατί ακόμα δεν έχει αντίπαλο στα παραπάνω χαρακτηριστικά..

Edited by Xander
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...