Jump to content

Επιλογη κινητου!!

Moralakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια για τα Χριστουγεννα θα ηθελα να αγορασω ενα καινουργειο κινητο και ειμαι αναμεσα στο Nokia Lumia 630 και στο Sony Xperia M,εσεις ποιο απο τα δυο λετε να παρω;Μηπως εχετε καμια καλυτερη προταση για κινητο μεχρι 130ευρω;

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας :)

Την πρώτη επιλογή πρέπει να την κάνεις μόνο σου. Windows ή Android.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα αξιόλογα κινητά σε αυτή την τιμή.

Φιλικά Γιώργος

Κοιτα απο την μια σκεφτομαι οτι τα windows δεν θα νε τοσο καλα αλλα παο την αλλη σκεφτομαι πως το Xperia M ειναι σε ιδια τιμη αλλα εχει λιγοτερη μνημη ραμ απο το Lumia και γενικα οι αναλυσεις και το μεγεθος ειναι πιο μικρο..Τα windows εχουν playstore και τετοια; Θα μπορουσες να μου πει κανενα αλλο αξιολογο κινητο;

Ευχαριστω για το ενδιαφερον :)

Πολυ καλη η προταση σου φιλε :) Αν επρεπε να διαλεξεις ενα απο τα δυο κινητα που ανεφερα ποιο θα διαλεγες; :confused:

μαλλον το 630.αλλα αν μπορεις να παρεις το moto g δεν θα το μετανοιωσεις

Καλο το Motorola Moto G αλλα το θεμα ειναι πως ειναι δυσκολο να το αγορασεις γιατι πρεπει να το παρεις με πιστωτικη κτλπ..Εγω ειμαι 15 και απ' οτι ειδα στο πλαισιο το εχει 200ευρο και δεν με συμφερει αφου τοτε μπορω να παρω το Sony Xperia M2 που ειναι παρα πολυ καλο..

Δεν θα κοίταζα σονυ κινητό mid-range.

Επειδή έχω σονυ,κάποια στιγμή θα σε κουράσει.

Δες σε κάνα Σκρουτζ,κινητό παραπλήσιο με καλές τιμές!

Και εγώ Moto G θα διάλεγα στα 150. Άλλη κατηγορία.
Φιλικά Γιώργος

Τελικα μαλλον θα παρω το Nokia Lumia 630 απλα εχω μπερδευτει λιγο δειτε γιατι αυτο ειναι πιο φτηνο:http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/8cb453bc345d61826edba888c9fb4b77/3681-39737.html απο αυτο:http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInner/8cb453bc345d61826edba888c9fb4b77/4871-39831.html.Ενω ειναι ιδια; :confused: Edited by Moralakos
Λαθος λινκ