tolisfar Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Άμα πατήσεις το κουμπί on off για ένα δευτερόλεπτο σου βγάζει επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Σήμερα το παρέλαβα και εγώ ! Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, η παραγγελία είχε γίνει 1η Δεκέμβρη (Gearbest). Δυστυχώς θα το κρατήσω μονο μια μέρα, αυριο θα το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του... Με το που το σύνδεσα ήρθε η αναβάθμιση v05. Είναι η τελευταία που μπορεί να ρουταριστεί ? Αν θέλω να έχω ρουτ δεν πρεπει να περάσω την v08 ή βρέθηκε λύση και για την 08? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Σήμερα το παρέλαβα και εγώ ! Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, η παραγγελία είχε γίνει 1η Δεκέμβρη (Gearbest). Δυστυχώς θα το κρατήσω μονο μια μέρα, αυριο θα το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του... Με το που το σύνδεσα ήρθε η αναβάθμιση v05. Είναι η τελευταία που μπορεί να ρουταριστεί ? Αν θέλω να έχω ρουτ δεν πρεπει να περάσω την v08 ή βρέθηκε λύση και για την 08? Άργησε τόσο πολύ ε? Δηλαδή εγώ που παρήγγειλα 19 Δεκέμβρη αναμένω κανα δυβδόμαδο ακόμα.. Το δοκίμασες καθολου (κάμερα ,οθόνη,ηχειο κτλπ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Άργησε τόσο πολύ ε? Δηλαδή εγώ που παρήγγειλα 19 Δεκέμβρη αναμένω κανα δυβδόμαδο ακόμα.. Το δοκίμασες καθολου (κάμερα ,οθόνη,ηχειο κτλπ) ? Οθόνη ηχείο άριστα και τα 2 Φωτο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Οθόνη ηχείο άριστα και τα 2 Φωτο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Νά'σαι καλά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Απο rooted με SuperSu έχουμε μόνο την V05 που την φλασάρουμε με SP Tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπερα, ποιος ο λόγος να μην γίνει η αναβάθμιση; Εκτός του ότι θα χαθεί το ρουτ, υπάρχει κατι που μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αλλάζει ο launcher. Αυτό είναι και καλό ...και κακό. Ανάλογα πως τον θέλεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αλλάζει ο launcher. Αυτό είναι και καλό ...και κακό. Ανάλογα πως τον θέλεις.... Τι διαφορά υπάρχει στο όπως θα το πάρω δηλαδη,και όπως οταν θα γινει η αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Οσοι πήραμε το κινητό αρχές του έτους και λιγο πιο πριν θα έρθει λογικά με την V02 ροοταρισμένη απο τα site που παραγγέλναμε. Αλλα νομίζω δεν έχουν SuperSu. Οπότε εγώ θα φλασάρω στην 05 με το SuperSu και θα περιμένω για το root στην 08 Panteli νομίζω κάτι παίζει με τα double tap για ξεκλείδωμα οθόνης και την παραμετροποίηση του launcher. σαν να αφαίρεσαν πράγματα δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπερα, ποιος ο λόγος να μην γίνει η αναβάθμιση; Εκτός του ότι θα χαθεί το ρουτ, υπάρχει κατι που μου διαφεύγει; Οταν με το καλό σου έρθει αν θες κάνεις την αναβάθμιση και αν δεις ότι δεν σου αρέσει κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και γυρνάς το τηλέφωνο εκεί που ήταν όταν σου ήρθε Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Οσοι πήραμε το κινητό αρχές του έτους και λιγο πιο πριν θα έρθει λογικά με την V02 ροοταρισμένη απο τα site που παραγγέλναμε. Αλλα νομίζω δεν έχουν SuperSu. Οπότε εγώ θα φλασάρω στην 05 με το SuperSu και θα περιμένω για το root στην 08 Panteli νομίζω κάτι παίζει με τα double tap για ξεκλείδωμα οθόνης και την παραμετροποίηση του launcher. σαν να αφαίρεσαν πράγματα δηλαδή. Δεν πολυκαταλαβαίνω πολύ την έννοια της παραμετροποίησης σε εναν launcher.Δηλαδή ότι υπάρχει αλληλουχία προγραμμάτων με συγκεκριμένες ενεργειες?Εξήγηση please :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 για παραδειγμα: τα εικονιδια στο μενου ειναι με αλφαβητικη σειρα. δε μπορεις να τα βαλεις οπως θελεις εσυ. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδιά βάλτε έναν apex ή nova launcher και δε θα ασχοληθείτε ξανά με τον εργοστασιακό :) Το διπλό ταπ θα εξακολουθεί να δουλεύει. (Στον apex δουλεύει σίγουρα δοκιμασμένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παιδιά βάλτε έναν apex ή nova launcher και δε θα ασχοληθείτε ξανά με τον εργοστασιακό :) Το διπλό ταπ θα εξακολουθεί να δουλεύει. (Στον apex δουλεύει σίγουρα δοκιμασμένο) σωστος!και στον nova δουλευει!δεν παταω ποτε το πλαινο κουμπι.μονο για screenshot :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Καλησπέρα και από μένα, Τομεσημέρι παρέλαβα και γω το λευκο..Αψογο κινητο εως τώρα σε όλα..Θα ακολουθήσει αυριο το δικο μου Review... 2 επειγουσες ερωτήσεις μονο: α) Πως τοποθετώ την καρτα sim?? Εχω μπερδευτεί με τις εικονες πιο πίσω...Μην σπάσω τιποτα και τρεχω... β) Κανω αναβάθμιση (ήρθε μηνυμα)..Δεν βλέπω πουθενα superuser ή όπως το λενε (δηλ. δεν εχω καταλαβει καν αν είναι ρουταρισμενο ή όχι)..Αν ναι, θα εχω συνεπειες??? Εκτακτο: Το φορτιζα κλειστο και εδειξε 100%..Το αφησα 15 λεπτα επιπλέον για σιγουριά και το εβγαλα..Μολις το ανοιξα, καταφερα να βαλω την καρτα sim, το ανοιγω και βλεπω μπαταρια στο 89%!! Τι παίζει να ισχύει??? Το εκλεισα και το φορτιζω παλι... Edited January 12, 2015 by estiakos Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι μετα απο 2 χρονια με HTC one s και με πανεμορφο launcher και μενου κλπ κλπ και με το οτι δεν χρειάστηκα ποτε να το κανω root, τωρα θα πρεπει να αλλαξω 2-3 rom μεχρι να δω το τι "παιζει" με ολα τα εναλλακτικα που υπαρχουν γύρο απο το android. οχι οτι ειναι κακο, απλα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο για καποιον που θα το κανει πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι μετα απο 2 χρονια με HTC one s και με πανεμορφο launcher και μενου κλπ κλπ και με το οτι δεν χρειάστηκα ποτε να το κανω root, τωρα θα πρεπει να αλλαξω 2-3 rom μεχρι να δω το τι "παιζει" με ολα τα εναλλακτικα που υπαρχουν γύρο απο το android. οχι οτι ειναι κακο, απλα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο για καποιον που θα το κανει πρωτη φορα Με 200 € διαφορά τιμής το ένα κινητό από το άλλο χαλάλι και λίγο δουλειά παραπάνω Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Αύριο το πρωί και γώ θα παραλάβω!Ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Εκτακτο: Το φορτιζα κλειστο και εδειξε 100%..Το αφησα 15 λεπτα επιπλέον για σιγουριά και το εβγαλα..Μολις το ανοιξα, καταφερα να βαλω την καρτα sim, το ανοιγω και βλεπω μπαταρια στο 89%!! Τι παίζει να ισχύει??? Το εκλεισα και το φορτιζω παλι... Συνήθως όταν παίρνουμε καινούργια συσκευή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 σωστος!και στον nova δουλευει!δεν παταω ποτε το πλαινο κουμπι.μονο για screenshot :lol: Έχεις τον απλό Nova ή τον Prime ; Έφτασε και το 1ο (από τα 2) που παρήγγειλα στην Ελλάδα και ετοιμάζομαι. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Με 200 € διαφορά τιμής το ένα κινητό από το άλλο χαλάλι και λίγο δουλειά παραπάνω ναι, ουτε λογος για την ποιοτητα δεν λεω. απλως αυτο που αναφέρω ειναι το οτι δεν εχω ιδεα τι σημαίνει "βαζω αλλη rom" στο κινητο κλπ ... Edited January 12, 2015 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ, με nova prime μια χαρά ξυπνάει την οθόνη το διπλό ταπ, βέβαια προτιμώ το swype up που ταυτοχρονα ξεκλειδώνει και την οθόνη ;) Το διπλό ταπ για κλέιδωμα της οθόνης, το πέτυχα βάζοντας το greenify και επιλέγοντας απο το μενου του nova την αντιστοιχη λειτουργία . Επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο να ψαχτεί κανείς για αλλη ρομ..... όσο το περιεργάζομαι δεν έχω βρει κάποιο χτυπητό σημείο στη ρομ του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ, με nova prime μια χαρά ξυπνάει την οθόνη το διπλό ταπ, βέβαια προτιμώ το swype up που ταυτοχρονα ξεκλειδώνει και την οθόνη ;) Το διπλό ταπ για κλέιδωμα της οθόνης, το πέτυχα βάζοντας το greenify και επιλέγοντας απο το μενου του nova την αντιστοιχη λειτουργία . Επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο να ψαχτεί κανείς για αλλη ρομ..... όσο το περιεργάζομαι δεν έχω βρει κάποιο χτυπητό σημείο στη ρομ του To greenify τι σχέση έχει ? Φαντάζομαι εννοείς οτι πάγωσες κάτι με το greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Έχεις τον απλό Nova ή τον Prime ; Έφτασε και το 1ο (από τα 2) που παρήγγειλα στην Ελλάδα και ετοιμάζομαι. τον prime εχω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι, ουτε λογος για την ποιοτητα δεν λεω. απλως αυτο που αναφέρω ειναι το οτι δεν εχω ιδεα τι σημαίνει "βαζω αλλη rom" στο κινητο κλπ ... στο κινητακι μας δεν βρισκω ιδιαιτερο λογο για αλλαγη ρομ εκτος αν θελει καποιος ντε και καλα root.αλλωστε ουτε κινεζιες εχει ουτε εφαρμογες περιττες!πιστευω και βασικα να βγει και κανα root μελλοντικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts