Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ(όπως κι αλλοι πιστευω) που δεν εχω κανει καθολου την wireless update απο τη μερα που το πήρα,να το κρατησω έτσι ή να την κανω? Εγώ το έκανα από την στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Υποτίθεται πως κάποια μικρά bugs τα έχουν οι προηγούμενες versions. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου έβγαζε δεύτερη επιλογή για ενημέρωση συστήματος. Ισως αν το γύριζα στα αγγλικά να άλλαζε κάτι, αλλά τώρα δεν έχω την συσκευή στα χέρια μου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο και την βοήθεια σου. Αυτό που με ανησυχεί πάρα πολύ, είναι ότι το κινητό έκανε 45 λεπτά να ανοίξει την πρώτη φορά και μετά από πολλές προσπάθειες. Εύχομαι μόνο να μην ξανα συμβεί. Η πρώτη επιλογή Ενημερώσεις συστήματος βγαίνει ότσν περάσεις λογαριασμό Google στην συσκευή. Αν δεν πέρασες λογαριασμό Google θα έχεις μόνο μία επιλογή που είναι αυτή που μας ενδιαφέρει. 45 λεπτά έκανε να ανοίξει γιατί υποθέτω πως κάτι δεν έκανες σωστά. Κανένα reboot του έκανες πριν το δώσεις; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ το έκανα από την στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Υποτίθεται πως κάποια μικρά bugs τα έχουν οι προηγούμενες versions. Φοβάμαι μην αποκτήσει bugs με την νέα έκδοση,διότι δεν παρατηρώ σφάλματα με την τωρινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εμένα όλα τζετ μου φαίνονται πάντως... Αν δεν έχεις θέματα άστο εκεί που είναι. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εμένα όλα τζετ μου φαίνονται πάντως... Αν δεν έχεις θέματα άστο εκεί που είναι. το μονο θεμα που εχω διαπιστώσει εδω και 2 μηνες ειναι αυτό με τα ποσοστά μπαταρίας.Αλλά εφόσον εχεις εγκαταστήσει την καινούρια εκδοση και δεν διορθώθηκε,τότε δεν υπάρχει λόγος πιστευω.Επίσης στην βιντεοκλήση δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα,πράμα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εγώ το έκανα από την στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Υποτίθεται πως κάποια μικρά bugs τα έχουν οι προηγούμενες versions. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η πρώτη επιλογή Ενημερώσεις συστήματος βγαίνει ότσν περάσεις λογαριασμό Google στην συσκευή. Αν δεν πέρασες λογαριασμό Google θα έχεις μόνο μία επιλογή που είναι αυτή που μας ενδιαφέρει. 45 λεπτά έκανε να ανοίξει γιατί υποθέτω πως κάτι δεν έκανες σωστά. Κανένα reboot του έκανες πριν το δώσεις; Ειχα βάλει λογαριασμό google. Τι να μην έκανα σωστά; Αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Βάζουμε μπαταρία και πατάμε το power. Δεν κρατάω πρώτη φορά κινητό στα χέρια μου και έχω φλασάρει και 4-5 και εννοώ ότι έχω κάποιες γνώσεις πάνω στο android. Reboot δεν έκανα, αλλά το έκλεισα ( οταν πλέον είχε ανοίξει ) και του τοποθέτησα την κάρτα μνήμης, οπότε και το ξανα άνοιξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 το μονο θεμα που εχω διαπιστώσει εδω και 2 μηνες ειναι αυτό με τα ποσοστά μπαταρίας.Αλλά εφόσον εχεις εγκαταστήσει την καινούρια εκδοση και δεν διορθώθηκε,τότε δεν υπάρχει λόγος πιστευω.Επίσης στην βιντεοκλήση δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα,πράμα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ναι τα ποσοστά της μπαταρίας είναι όπως σου είπα. Και στην βιντεοκλήση δεν γίνεται εναλλαγή κάμερας. Μόνο με την μπροστινή τραβάει. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ναι τα ποσοστά της μπαταρίας είναι όπως σου είπα. Και στην βιντεοκλήση δεν γίνεται εναλλαγή κάμερας. Μόνο με την μπροστινή τραβάει. E ωραία τότε.άστο μη γινει καμια στραβή.Γιατι ειχα διαβασει σε προηγουμενα posts πριν κανα μηνα που ενα παιδί εκανε ενημερωση και δεν τουπαιζε το ηχειο.κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ειχα βάλει λογαριασμό google. Τι να μην έκανα σωστά; Αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Βάζουμε μπαταρία και πατάμε το power. Δεν κρατάω πρώτη φορά κινητό στα χέρια μου και έχω φλασάρει και 4-5 και εννοώ ότι έχω κάποιες γνώσεις πάνω στο android. Reboot δεν έκανα, αλλά το έκλεισα ( οταν πλέον είχε ανοίξει ) και του τοποθέτησα την κάρτα μνήμης, οπότε και το ξανα άνοιξα. Και δεν είχε 2 επιλογές ενημέρωσης; Τι να πω. Χωρίς screenshot δεν μπορώ να καταλάβω... Δεν γνωρίζω τι μπορεί να μην έκανες σωστά. Π.χ. Όταν φορτίζει κλειστό πατώντας το power στιγμιαία δεν ανοίγει η συσκευή αλλά δείχνει την εικόνα με το ποσοστό της μπαταρίας. Θέλει παρατεταμένο πάτημα στο power για να ανοίξει. Σε κάθε περίπτωση τώρα λειτουργεί κανονικά οπότε μην αγχώνεσαι. Καλοδούλευτο να είναι για τον ανιψιό σου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- E ωραία τότε.άστο μη γινει καμια στραβή.Γιατι ειχα διαβασει σε προηγουμενα posts πριν κανα μηνα που ενα παιδί εκανε ενημερωση και δεν τουπαιζε το ηχειο.κατι τετοιο. 2-3 παιδιά που είχαν πρόβλημα με τα ηχεία αποδείχθηκε οτι ήταν καμμένα ή χαλασμένα. Η ROM δεν είχε να κάνει με αυτό. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μάλιστα.Αλλα και επειδή η δική σου γνώμη ήταν να μην το κάνω update εφόσον δεν αντιμετωπίζω bugs,θα το αφησω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχω κρατήσει ένα screenshot To power το δοκίμασα και στιγμιαία και παρατεταμένο με και χωρίς ρεύμα. Οταν ήταν συνδεδεμένο με την πρίζα, στο στιγμιαίο πάτημα δεν μου έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας και στο παρατεταμένο δεν άνοιγε. Εβγαλα και ξανα εβαλα την μπαταρια άπειρες φορές οταν σε μια απο αυτές μου έδειξε το ποσοστό φόρτισης που ήταν 63% και έσβησε πάλι. Ανοιξε μετά απο προσπάθειες όταν πλέον είχε φθάσει στο 87% . Μακάρι αν υπάρχει όντως πρόβλημα, να περιορίζεται στην μπαταρία ή έστω στην rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μάλιστα.Αλλα και επειδή η δική σου γνώμη ήταν να μην το κάνω update εφόσον δεν αντιμετωπίζω bugs,θα το αφησω :rolleyes: ...... :up: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω κρατήσει ένα screenshot To power το δοκίμασα και στιγμιαία και παρατεταμένο με και χωρίς ρεύμα. Οταν ήταν συνδεδεμένο με την πρίζα, στο στιγμιαίο πάτημα δεν μου έδειχνε το ποσοστό μπαταρίας και στο παρατεταμένο δεν άνοιγε. Εβγαλα και ξανα εβαλα την μπαταρια άπειρες φορές οταν σε μια απο αυτές μου έδειξε το ποσοστό φόρτισης που ήταν 63% και έσβησε πάλι. Ανοιξε μετά απο προσπάθειες όταν πλέον είχε φθάσει στο 87% . Μακάρι αν υπάρχει όντως πρόβλημα, να περιορίζεται στην μπαταρία ή έστω στην rom. Άρα στις σωστές ενημερώσεις ήσουν. Τι να σου πω... Όπως ξαναείπα αν θέλεις κατεβάζεις από needrom και περνάς την V5. Μην αγχώνεσαι. Αφού άνοιξε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ούτε η μπαταρία ούτε η συσκευή. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 ...... :up: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα στις σωστές ενημερώσεις ήσουν. Τι να σου πω... Όπως ξαναείπα αν θέλεις κατεβάζεις από needrom και περνάς την V5. Μην αγχώνεσαι. Αφού άνοιξε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ούτε η μπαταρία ούτε η συσκευή. Μακάρι!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φίλε trust0,τις γραμμές επιπέδου σήματος,πως τις εκανες πρασινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Οποιος το πηρε απο gearbest και θυμάται, ας μου πει αν η μπαταρία ήρθε μέσα στο κινητό ή σε κουτάκι. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 5 έχω πάρει από εκεί και σε όλα η μπαταρία ήταν στο κουτάκι της όπως είναι και το λογικό. Το ίδιο φαίνεται άλλωστε και σε όλα τα unboxing που κυκλοφορούν στο youtube ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φίλε trust0,τις γραμμές επιπέδου σήματος,πως τις εκανες πρασινες? Φίλη είμαι. Ηταν πράσινες απο την μάνα τους. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5 έχω πάρει από εκεί και σε όλα η μπαταρία ήταν στο κουτάκι της όπως είναι και το λογικό. Το ίδιο φαίνεται άλλωστε και σε όλα τα unboxing που κυκλοφορούν στο youtube ;) Ναι το είδα στο youtube, αλλα επειδή συμφορουμίτης ανέφερε ότι το δικό του, ήρθε με την μπαταρία μέσα στο κινητό και με ταινία στους πόλους της, γι αυτό ρώτησα. Ψάχνω να βρω τι τρέχει, αλλά ίσως και να ήταν απλά μια κακή στιγμή του κινητού και δεν άνοιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φίλη είμαι. Ηταν πράσινες απο την μάνα τους. Εμένα ειναι μπλέ.Δηλαδή στο επόμενο που θα ξαναπαρουμε,θα το φερουν με ροζ?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Επειδή είναι του ανηψιού το κινητό ήρθε και το πήρε τώρα. Εύχομαι να μην του βγάλει άλλο πρόβλημα. Το αφήνω προς στιγμήν με την V01 και βλέπουμε. Το μόνο που με ανησυχεί είναι μην κλείσει και δεν ανοίγει πάλι. Αν το κάνει θα το φλασάρω με την V05. Οποιος το πηρε απο gearbest και θυμάται, ας μου πει αν η μπαταρία ήρθε μέσα στο κινητό ή σε κουτάκι. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εχω παραλάβει τρία S200 , και στα τρία οι μπαταρίες ήταν σε κουτάκι καi τα 3 λειτουργούν κανονικά. Στο ένα από τα τρία χρειάστηκε να πιέσω λίγο την μπαταρία προ τους ακροδέκτες του τηλεφώνου , επειδή ενώ την είχα τοποθετήσει , δεν ξεκινούσε. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Τότε παιδιά κανουν ότι θελουν.Ή μπαταρία μεσα σε σακουλακι χωρίς ταινία..ή μπαταρία μέσα στο κινητό με ταινία.Τώρα εδω δε μπορείς να πεις ποιο ειναι πιο σωστό,γιατι και τα δύο ειναι ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εχω παραλάβει τρία S200 , και στα τρία οι μπαταρίες ήταν σε κουτάκι καi τα 3 λειτουργούν κανονικά. Στο ένα από τα τρία χρειάστηκε να πιέσω λίγο την μπαταρία προ τους ακροδέκτες του τηλεφώνου , επειδή ενώ την είχα τοποθετήσει , δεν ξεκινούσε. Αυτό που λες με τους ακροδέκτες το έκανα κι εγώ. Ισως μετά τις πολλές πιέσεις να άνοιξε και να ευθύνεται μόνο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φίλη είμαι. Ηταν πράσινες απο την μάνα τους. Εμένα ειναι μπλέ.Δηλαδή στο επόμενο που θα ξαναπαρουμε,θα το φερουν με ροζ?!! Νομίζω ρυθμίζεται αυτό: ρυθμίσεις συστήματος-->διαχείριση κάρτας sim-->ορισμός χρώματος φόντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Αυτό που λες με τους ακροδέκτες το έκανα κι εγώ. Ισως μετά τις πολλές πιέσεις να άνοιξε και να ευθύνεται μόνο αυτό. Έτσι πιστεύω . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φίλε trust0,τις γραμμές επιπέδου σήματος,πως τις εκανες πρασινες Πηγαινε στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ->δΙΑΧΕΙΡΙΣΗ καρτας SIM->πΑΤΑς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ και στην 3 παραγραφο γραφει oρισμος χρωματος φοντου.Εχει 4 επιλογες.Το ιδιο και για την δευτερη SIM. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έτσι πιστεύω . Σε ευχαριστώ!!! Με καθησύχασε πάρα πολύ η απάντηση σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 οκ σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Σε ευχαριστώ!!! Με καθησύχασε πάρα πολύ η απάντηση σου!! Να είσαι καλά και να χαρείς το τηλεφωνάκι σου . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts