geioannou Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 αμα ξεμπλοκάρω λοιπον απο το πως root-αρω θα το κανω. με τιποτα δεν βλεπει ο υπολογιστης το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) αμα ξεμπλοκάρω λοιπον απο το πως root-αρω θα το κανω. με τιποτα δεν βλεπει ο υπολογιστης το κινητο Αν κατεβάσεις το iroot( http://www.easybytez.com/1g213x2h3yks και συνδέσεις το κινητό με τικαρισμένο to usb debugging και το τηλέφωνο σε MTP mode δεν το αναγνωρίζει; Edited February 9, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 εννοω ποια εφαρμογη να κατεβασω απο το playstore. το κινητο εχει μονο τους χαρτες της google οι οποιοι εχουν μεν πλοηγηση αλλα χρειαζονται δεδομενα για να λειτουργησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Λοιπόν, κατάφερα και άλλαξα την αρχική οθόνη κλειδώματος με αυτήν της AOSP όπου βγαίνει ο κλασσικός κύκλος για unlock και από πίσω φαίνεται το εσωτερικό background. Αρχικά έκανα root και με έναν root explorer έκανα rename (για να μην το σβήσω και τελείως) το αρχείο cooee_find7_lock.apk σε cooee_find7_lock.apk.bak. Με reboot το κλασσικό AOSP lock επανήλθε και μαζί με το εσωτερικά επιλεγμένο background που έχω. Στο θέμα του proximity, από το engineer menu παρατήρησα ότι η διακύμανση στις ρυθμίσεις του αισθητήρα είναι μεταξύ μιας min τιμής περίπου 100 και max περίπου 42000. Με αυτόματο καλυμπράρισμα το min και max ορίζονται περίπου στο 13000 με 13500 αντίστοιχα με αποτέλεσμα να μην κλείνει σχεδόν ποτέ η οθόνη.. Δοκιμάζοντας αρκετές επιλογές έθεσα την min τιμή στο 1200 μιας και σε διάφορες συνθήκες είδα ότι η min τιμή "παίζει" από 100 μονάδες που είναι κανονικά μέχρι και τις 1000+ ανάλογα τις εξωτερικές συνθήκες. Την max τιμή την όρισα 15000. Πλέον έχω την εντύπωση ότι δεν ανάβει όποτε θέλει την οθόνη, οι δοκιμές συνεχίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Για δες και το phone tester https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mtorres.phonetester&hl=en Υπάρχει τρόπος να βάλω πρηγούμενη έκδοση του λειτουργικού και να ξανααναβαθμίσω σε 08??? το Gps μου ακόμα δε κατάφερα να το κάνω να δουλέψει :(((( ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αμα ξεμπλοκάρω λοιπον απο το πως root-αρω θα το κανω. με τιποτα δεν βλεπει ο υπολογιστης το κινητο Πάτα το wifi απο την μπάρα, στην αρχική οθόνη πάνω, και βάλτο σαν Media device στην σύνδεση με τον υπολογιστή. Μου βγήκε η πίστη μέχρι να το βρω... Edited February 9, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Λοιπόν, κατάφερα και άλλαξα την αρχική οθόνη κλειδώματος με αυτήν της AOSP όπου βγαίνει ο κλασσικός κύκλος για unlock και από πίσω φαίνεται το εσωτερικό background. Αρχικά έκανα root και με έναν root explorer έκανα rename (για να μην το σβήσω και τελείως) το αρχείο cooee_find7_lock.apk σε cooee_find7_lock.apk.bak. Με reboot το κλασσικό AOSP lock επανήλθε και μαζί με το εσωτερικά επιλεγμένο background που έχω. . Ευχαριστώ , το έκανα δουλεύει χωρίς επανεκκίνηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος περί lock screen, μετά το root έβαλα gravity box και μέσω αυτού υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει το εξωτερικό φόντο οπότε λύθηκε και το θέμα αυτό πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και την sim για κάποια ώρα. Επίσης αν έχει το κινητό Hard Reset κάντο. Αν δε δουλέψουν, καλά θα ήταν ένας φίλος να σου δώσει την δική του μπαταρία να δοκιμάσεις... Ok. Τώρα φορτίζει κανονικά. Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 mplevris & stargr τα εχω κανει ολα αυτα πολλες φορες αλλα το PC δεν βλεπει καν το κινητο. σχετικα με το usb debugging να πω οτι ΝΑΙ ειναι τικαρισμενο και σσχετικα με το MTK device να πω, οτι στην μπαρα δεν μου εμφανιζει κατι σχετικο. διαβασα αρκετα στο ινετ οπως αυτο αλλα τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινουν σε εμενα. το εχω κανει απο 2 υπολογιστες που και οι 2 τρεχουν windows 8.1. το εχει κανει κανεις με win 8 ?? η ολοι το εχετε κανει με αλλη εκδοοση windows οποτε και αυτο μπορει να ειναι το προβλημα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 mplevris & stargr τα εχω κανει ολα αυτα πολλες φορες αλλα το PC δεν βλεπει καν το κινητο. σχετικα με το usb debugging να πω οτι ΝΑΙ ειναι τικαρισμενο και σσχετικα με το MTK device να πω, οτι στην μπαρα δεν μου εμφανιζει κατι σχετικο. διαβασα αρκετα στο ινετ οπως αυτο αλλα τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινουν σε εμενα. το εχω κανει απο 2 υπολογιστες που και οι 2 τρεχουν windows 8.1. το εχει κανει κανεις με win 8 ?? η ολοι το εχετε κανει με αλλη εκδοοση windows οποτε και αυτο μπορει να ειναι το προβλημα ! Install Unsigned Drivers on Windows 8.1: Ξεκινά με αυτό και βλέπουμε για το επόμενο βήμα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 mplevris και επανω που πραγματικα χαρικα διοτι ετσι πισταψα οτι θα ξεπερνουσα το προβλημα, τελικα δεν καταφερα τιποτα. εκανα οτι ακριβως λεεις το vide-ακι αλλα δεν το βλεπει με τιποτα. ουτε κανει καν καποια κινηση οτι κατι συνδεετε επανω. και βρηκα και ενα παλαιοτερο λαπτοπ με win XP και το κουμπωσα και εκει, αλλ ουτε εκει εγινε κατι? 2 ερωτησεις α) το εχεται κανει σε win 8 ? (μπας και κατι αλλο συμβαινει περαν αυτο που λεει το video β) σε win XP μολις το κουμπωσω θα επρεπε να δειξει το λειτουργικο οτι κατι συνδεθηκε επανω του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) mplevris και επανω που πραγματικα χαρικα διοτι ετσι πισταψα οτι θα ξεπερνουσα το προβλημα, τελικα δεν καταφερα τιποτα. εκανα οτι ακριβως λεεις το vide-ακι αλλα δεν το βλεπει με τιποτα. ουτε κανει καν καποια κινηση οτι κατι συνδεετε επανω. και βρηκα και ενα παλαιοτερο λαπτοπ με win XP και το κουμπωσα και εκει, αλλ ουτε εκει εγινε κατι? 2 ερωτησεις α) το εχεται κανει σε win 8 ? (μπας και κατι αλλο συμβαινει περαν αυτο που λεει το video β) σε win XP μολις το κουμπωσω θα επρεπε να δειξει το λειτουργικο οτι κατι συνδεθηκε επανω του ? Κατέβασε αυτό και Κάνε εγκατάσταση στον υπολογιστή σου τους drivers πατώντας το install driver.exe αν έχεις 32άρια Windows ή το install driver64.exe αν έχεις 64άρια http://www.mediafire.com/?vb4i1qodr8c8mk4 Μετά βρες από το Google την εφαρμογή kingo root και κατέβασε τη στον υπολογιστή σου και Κάνε εγκατάσταση της εφαρμογής και κατόπιν Σύνδεσε το ανοιχτό κινητό με τον υπολογιστή με usb debugging ανοιχτό και σε κατάσταση MTP και τρέξε το kingo root ως διαχειριστής Αν όλα τα έκανες σωστά θα περιμένεις λίγο και το kingo root θα εγκαταστήσει τους drivers του κινητού αυτόματα και θα σου γράψει s200 Κλείσε το kingo root και άνοιξε το iroot πάλι ως διαχειριστής περίμενε να αναγνωρίσει το ανοιχτό κινητό και πάτα το πράσινο κουμπί ROOT και περίμενε να τελειώσει η διαδικασία Έχε το νου σου και στο κινητό γιατί μπορεί να σου ζητήσει και να κανείς κάτι (μπορεί και όχι)στην οθόνη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία Edited February 10, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 mplevris, αρχικα να σε ευχαρίστησω πολυ για την εως τωρα βοηθεια σου, μιας και πραγματικα εχω κολησει. Λοιπον πιστευω οτι κατι "παιζει" με το κινητο. δεν μπορει να κανω λαθος σε τοσες οδηγιες και προσπαθειες. εκανα ακριβως οτι μου ειπες στο τελευταιο μηνυμα αλλα και εκει τιποτα. Αυτο που απο κανεναν οδηγο δεν εχω βρει στο μενου του κινητο μου ειναι το "και σε κατάσταση MTP",. Αυτο δεν υπαρχει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ. Εντομεταξυ αυτο που δεν μου αρεσει (συνδυαστικά εννοω) ειναι οτι στις VPN ρυθμίσεις κατι που το εκανα σε ακριβως ιδια android menu εδω και 2-3 χρονια, παρολου που οι ρυθμησεις ειναι 10000000% ιδιες και ομοιες, το ζητουμενο δεν γινεται. φοβαμε μηπως και κατι δεν εχει γινει καλα απο την αρχικη εγκατασταση της μαμας rom, οποτε και θα πρεπει αν την ξαναπερασω με καποιο τροπο (format κινητου δηλαδη εννοω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 πηγαινε σε καποιον φιλο σου με windows 7 να δεις αμα βλεπει το κινητο και μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Αυτο που απο κανεναν οδηγο δεν εχω βρει στο μενου του κινητο μου ειναι το "και σε κατάσταση MTP",. Αυτο δεν υπαρχει ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ. . Για να μπεις σε MTP θα πρέπει αφού συνδέσεις το ανοιχτό κινητό σου σε υπολογιστή "τραβάς " την γραμμή κατάστασης και εκεί θα πρέπει να υπάρχει μια ειδοποίηση που θα λέει 1 μόνο φόρτιση usb 2συνδέθηκε ως χώρος αποθήκευσης 3 συνδεδεμένο ως συσκευή πολυμέσων (αυτό είναι το MTP) 4 συνδεδεμένο ως φωτογραφική μηχανή Αν υπάρχει μια εκ των 1 ,2 ,4 επιλογων πατάς πάνω και από τις επιλογές που θα σου βγάλει διαλέγεις αυτή που λέει "Συσκευή πολυμέσων(ΜΤΡ) Υ.Γ. Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο και άλλη θύρα usb μήπως και... Edited February 10, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 και εμενα με παιδεψε.κατι θα κανει λαθος ο φιλος μαλλον θα την βρει την ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Υ.Γ. Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο μήπως και... Ω ρε φιλε, τι ειπες τωρα. Αυτο ηταν ....:) :D το κουμπωσα με αλλο καλωδιο και το ειδε αμεσως..... να πω την αληθεια θα επρεπε να το ειχα σκεφτει !! any way να εισαι καλα. - ετρεξα λοιπον το Kingo root το οποιο στο τελος της διαδικασιας μου εγραψε "root faild" - επανελαβα την διαδικασία, παντα σαν διαχειριστής, με το iroot και μετα απο 2-3 reboot του κινητου και αυτην την φορα ειχα root faild. απο οτι βλεπω εχουν περαστει και καττι κινεζιες μεσα στο τηλεφωνο. Ερωτηση: μπας και εχει γινει root και δεν μπορω να το δω ? το λεω μπας και το root faild ειναι εικονικο απο τις εφαρμογες αλλα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ? παντως θα το ξανακανω μετα απο reboot PC/κινητου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 δεν εισαι root και.βασικα εγω ετρεξα μια εφαρμογη που κατεβασα απο play store και πατησα root και μετα εκανα την ενεργεια και μου το εκανε.εναι καποια ποστ πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Ω ρε φιλε, τι ειπες τωρα. Αυτο ηταν ....:) :D το κουμπωσα με αλλο καλωδιο και το ειδε αμεσως..... να πω την αληθεια θα επρεπε να το ειχα σκεφτει !! any way να εισαι καλα. - ετρεξα λοιπον το Kingo root το οποιο στο τελος της διαδικασιας μου εγραψε "root faild" - επανελαβα την διαδικασία, παντα σαν διαχειριστής, με το iroot και μετα απο 2-3 reboot του κινητου και αυτην την φορα ειχα root faild. απο οτι βλεπω εχουν περαστει και καττι κινεζιες μεσα στο τηλεφωνο. Ερωτηση: μπας και εχει γινει root και δεν μπορω να το δω ? το λεω μπας και το root faild ειναι εικονικο απο τις εφαρμογες αλλα δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ? παντως θα το ξανακανω μετα απο reboot PC/κινητου .... Οπως σου είπα και ποιο πάνω έχε το νου σου και στο κινητό την ώρα που τρέχει το iroot γιατί μπορεί να σου ζητάει να δ΄ωσεις άδεια μέσω του κινητού για να συνεχίσει.Ελίζω να έχεις κάνει αυτό με το "mobileungle"( σελίδα 46 ποστ 687)αλλιώς δεν.. Κατέβασε το root checker από το google play για να δεις αν είσαι root Edited February 10, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 σχετικα με το checker, το ειχα ηδη κανει και επιβεβαιωσα οτι δεν ειμαι root. - θα ξανακανω την διαδικασια και αυτην την φορα θα κοιταω συνεχεια το κινητο. Αλλα, μου βγαζει μια εικονα που δειχνει συνδεση μεταξυ κινητου και υπολογιστη και δειχνει να εχει και επιλογες αλλα ειναι FULL κινεζικα, πραγμα αδυνατον να καταλαβεις τι λεει. - σχετικα με το mobileungle, μπορεις να μου θυμησεις ? το αναφεραμε κυριως στις προηγουμενες 2 σελιδες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 to root it with vroot you need to install mobile uncle tools (από το google play) on the phone and enable the option "root" inside engineer mode mtk -log and debugging-user2root.then run vroot and it will be rooted in no time " Λιγο πριν... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 - σχετικα με το mobileungle, μπορεις να μου θυμησεις ? το αναφεραμε κυριως στις προηγουμενες 2 σελιδες ? 782 783 ποστ έχω ανεβάσει τι πρέπει να κάνεις με φώτο Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 αντε, χαρες και πανηγύρια :lol::lol::lol: I am rooooooot. thanks A lot. εαν θυμαμε καλα κατι πρεπει να εγκαταστησω, νομιζω το superu . σωστα ? και γιατι ? και κατι να απεγκαταστησω (κατι κινεζιες νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ναι, αυτο (supersu με τη διεση). Αυτο θα αντικαταστησει μονο του το παλιο το κινεζικο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εμένα δεν μου το αντικατέστησε μόνο του. Το έσβησα ύστερα με titanium.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts