dimigar Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Πρόβλημα με τη φόρτιση: Πρώτη φορά σήμερα πάω να φορτίσω το κινητό, κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις και δεν φορτίζει.. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές αλλά τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis2046 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Πήρε κανείς tempered glass? Κάποια πρόταση; Ή καμιά ζελατίνα της προκοπής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Πρόβλημα με τη φόρτιση: Πρώτη φορά σήμερα πάω να φορτίσω το κινητό, κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις και δεν φορτίζει.. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές αλλά τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα; Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και την sim για κάποια ώρα. Επίσης αν έχει το κινητό Hard Reset κάντο. Αν δε δουλέψουν, καλά θα ήταν ένας φίλος να σου δώσει την δική του μπαταρία να δοκιμάσεις... Edited February 8, 2015 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Πρόβλημα με τη φόρτιση: Πρώτη φορά σήμερα πάω να φορτίσω το κινητό, κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις και δεν φορτίζει.. Δοκίμασα και με άλλους φορτιστές αλλά τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα; Το είχε κάνει και σε εμένα όταν έσβησε λόγο μπαταρίας. Την έβγαλα και την ξαναεβαλα και όλα ήταν εντάξει Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Εμένα πάντως ο proximity sensor κάνει νερά κατά τη διάρκεια της κλήσης. Δεν βλέπω να διορθώνεται αλλά απ την άλλη με πρόγραμμα που ελέγχει τους αισθητήρες δείχνει να λειτουργεί κανονικά.. Πιθανών είναι κάποιο σκάλωμα ή του dialer ή γενικώς της rom. Κατά τα άλλα το κινητό είναι σούπερ για τα χρήματα που κόστισε. Οι φωτογραφίες είναι πλήρως ικανοποιητικές σε μέρα που δοκίμασα. Η ποιότητα του ήχου απ τα ηχεία δεν με τρελαίνει (σε σύγκριση με το samsung galaxy s advance που έχω όπου ο ήχος από το ακουστικό είναι κλάσεις πιο ποιοτικός με σωστό μπάσο και βάθος). Η φωτεινότητα της οθόνης είναι πολύ μεγάλη ακόμα και στο auto οπότε το έχω μόνιμα στο χαμηλότερο επίπεδο και σε εξωτερικούς χώρους το αλλάζω. Θα προτιμούσα περισσότερες επιλογές στις ρυθμίσεις όπως για παράδειγμα οι επιλογές κλήσεων (αναμονή, φραγή κλπ που δεν βρήκα), αναλυτικότερες ρυθμίσεις στα επίπεδα ήχου (όχι μόνο ένα γενικό για ειδοποιήσεις/κλήσεις), η ρύθμιση για wallpaper που η έλλειψή της είναι τραγική, η απουσία γραμματοσειρών κ.α. Υπάρχει κάποιος τρόπος έστω με κάποιο πρόγραμμα να μπορέσω να αλλάξω το εξωτερικό wallpaper? Εντάξει δεν παλεύεται η ίδια εικόνα για μια ζωή.... Επίσης βρήκε κανείς καμιά ποιοτική, εφαρμοστή TPU θήκη που να μην το χοντραίνει? Αυτή η πλαστική που δίνουν είναι τελείως μάπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) δοκιμασες να τον καλιμπραρεις με mobileuncle tools ? Εχει μενου για να το κανεις. δοκιμσε και αυτο το προγραμμα 1) Download this app: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freespirit.hms&hl=gr 2) Click on the last option. Then you go to the advanced menu. 3) Click on Proximity sensor calibration. 4) Do not cover the sensor and click to calibrate. Edited February 9, 2015 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 δοκιμασες να τον καλιμπραρεις με mobileuncle tools ? Εχει μενου για να το κανεις. δοκιμσε και αυτο το προγραμμα 1) Download this app: https://play.google.com/store/apps/d...irit.hms&hl=es 2) Click on the last option. Then you go to the advanced menu. 3) Click on Proximity sensor calibration. 4) Do not cover the sensor and click to calibrate. Το νήμα που έβαλες δεν ισχύει. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) αυτο ειναι ! ... https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freespirit.hms&hl=gr Το διορθωσα και στο προηγουμενο ποστ. EngineerModeReceiver - κλικ YES - Hardware testing - Sensor - Light/proximity sensor - PS Calibration Το ιδιο μενου ισχυει και για το mobileuncle tools Edited February 9, 2015 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημέρα, την εικόνα όταν έχουμε κάποια ενεργή κλήση με τα φύλλα υπάρχει τρόπος να την αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημέρα, την εικόνα όταν έχουμε κάποια ενεργή κλήση με τα φύλλα υπάρχει τρόπος να την αλλάξω; αυτο ψαχνω και γω καμοια μερα μεσα στο system μπας και το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 δοκιμασες να τον καλιμπραρεις με mobileuncle tools ? Εχει μενου για να το κανεις. δοκιμσε και αυτο το προγραμμα 1) Download this app: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freespirit.hms&hl=gr 2) Click on the last option. Then you go to the advanced menu. 3) Click on Proximity sensor calibration. 4) Do not cover the sensor and click to calibrate. Ευχαριστώ για την υπόδειξη, θα το δοκιμάσω και θα δω αν συνεχίζεται το πρόβλημα. Μιας και αναφέρθηκε το θέμα της εικόνας των φύλλων, μήπως με παρόμοιο τρόπο μπορεί να λυθεί και το θέμα του εξωτερικού wallpaper; Εμένα δείχνει μια εικόνα του big Ben. Αν βρούμε που είναι αποθηκευμένη και την αλλάξουμε με μια άλλη πχ με ίδιο όνομα, δεν θα αλλάξει και η εικόνα; Επίσης στο ραδιόφωνο με ακουστικά έχω την εντύπωση ότι δεν παίζει stereo. Παρόλο που τα ακουστικά είναι του τύπου που υποστηρίζει το κινητό (σε ακρόαση MP3 είναι όλα οκ) στο ράδιο ακούγεται ο ήχος σαν mono και όχι stereo. Μένει να δοκιμάσω τελείως απλά ακουστικά για να το επιβεβαιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλημέρα, την εικόνα όταν έχουμε κάποια ενεργή κλήση με τα φύλλα υπάρχει τρόπος να την αλλάξω; Εγώ την έχω αλλάξει από το gravity box Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγώ την έχω αλλάξει από το gravity box ποια ρυθμιση ακριβως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) ρε παιδια, οταν λετε εξωτερικο wallpaper εννοειτε αυτο που καταλαβαινω. εγω κατεβασα απο το ινετ μια εικομα που μου αρεσε στην αναλυση της οθονης του κινητου, και μετα πατησα επανω στο wallpaper που ηδη υπηρχε, μετα ταπετσαρια, επιλογη αλλης ταπετσαριας και τελος. ειναι κατι αλλο ! κατα τα αλλα, με το φυλλο κατα την διαρκεια της κλησης το ψαχνω και εγω . να το συνδεσω με το PC ειναι αδυνατων, με εκνευριζει κιολας που οταν προσπαθω, καθε φορα που το συνδεω αρχιζει και φορτιζει και νομιζω πως root δεν θα γινω ποτε. Edited February 9, 2015 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ποια ρυθμιση ακριβως ? gravity box/τηλέφωνο/ενεργοποίηση εικόνας αγν.....τικαρισμένο και ακριβώς από κάτω "ορισμός εικόνας αγνώστου καλ" Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 gravity box/τηλέφωνο/ενεργοποίηση εικόνας αγν.....τικαρισμένο και ακριβώς από κάτω "ορισμός εικόνας αγνώστου καλ" Ωραιος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τι προτείνετε για gps?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 τι προτείνετε για gps?? Τι εννοείς ? Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αλλαξε η οθονη στης κλησεις. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 δεν μας ειπες τον τροπο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αλλαξε η οθονη στης κλησεις. :-) Σβήσε το τηλέφωνο σου να μην φαίνεται η επαφή σου o.k. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δοκίμασα μέσω του engineer menu να καλιμπραρω τον αισθητήρα. Η αυτόματη ρύθμιση τα έκανε σαλάτα τρις χειρότερα. Τώρα είδα τις min / max τιμές και κάνω δοκιμές με χειροκίνητες ρυθμίσεις. Θα επανέλθω αν όντως λυθεί το θέμα πλήρως. Μέσω του gravity box μήπως υπάρχει και τρόπος για το εξωτερικό wallpaper; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 δεν μας ειπες τον τροπο ! Οι δυο ρυθμισεις που δειχνω στο phone tweaks του gravity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 πρεπει να εισαι root για αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 πρεπει να εισαι root για αυτο ? ναι. και χρειαζεται και το xposed framework Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts