Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου κι εγώ με Voda αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Πάρε τηλ στη Voda για να σου πουν να αλλάξεις κάποιες ρυθμίσεις. ;)

Μπορεί κάποιος να γράψει ποιές είναι οι ρυθμίσεις αυτές αφού τις έκανε;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα πας, ρυθμίσεις/ περισσοτερα/ δικτυα κινητης/ ονοματα σημειου προσβασης/ (επιλεγεις την καρτα sim, εαν εχεις 2 καρτες μεσα στο κινητο εδω θα δεις 2 names/

μετα επιλεγεις το Vf Internet corporate και μεσα σε αυτο, το πεδιο APN πρεπει να ειναι internet.vodafone.gr

Υ.Γ. για καποιον που εχει και 2η καρτα Vodafone που να εχει ιντερνετ να ξερει πως για να ειναι λειτουργικη θα πρεπει, αφου παει στο αναλογο πεδιο APN της 2ης καρτας, να το κανει σκετο internet

Μπορεί κάποιος να γράψει ποιές είναι οι ρυθμίσεις αυτές αφού τις έκανε;

APN: internet.vodafone.gr

Username: κενο

Password: κενο

MCC: 202

MNC: 05

Σε εσάς ο proximity sensor λειτουργεί σωστά; Σε εμένα αρκετές φορές φαίνεται ότι μπλοκάρει κατά τη διάρκεια κλήσης και δεν επανέρχεται η οθόνη παρά μόνο αν πατήσω το κουμπί power ή αν σύρω το δάχτυλο μου πάνω απ το σημείο του αισθητήρα. Αντιμετώπισε κανείς κάτι παρόμοιο;

Πρώτο μου μήνυμα λοιπόν αν και σας παρακολουθώ καιρό. Το παράγγειλα πριν από λίγο στο Everbuying με κουπόνι -10% κοστίζοντας 84 ευρώ. Η παραγγελία έγινε κατόπιν αρκετού διαβάσματος και συγκεκριμένων απαιτήσεων: Έως 100 ευρώ, 1 gb μνήμη και σοβαρή μπαταρία. Πιεστικό ρόλο έπαιξε και το ότι έμεινε η γυναίκα χωρίς κινητό. Θα μου επιτρέψετε εδώ ένα μικρό offtopic για να πω ότι με χαρά ανακάλυψα ότι υπάρχουν και μέλη εδώ με τα οποία γνωριζόμαστε από άλλα φόρουμ.

Σε εσάς ο proximity sensor λειτουργεί σωστά; Σε εμένα αρκετές φορές φαίνεται ότι μπλοκάρει κατά τη διάρκεια κλήσης και δεν επανέρχεται η οθόνη παρά μόνο αν πατήσω το κουμπί power ή αν σύρω το δάχτυλο μου πάνω απ το σημείο του αισθητήρα. Αντιμετώπισε κανείς κάτι παρόμοιο;

μεχρι στιγμης οχι δεν ειχαμε καποιο θεμα

Θα το παρακολουθήσω τις επόμενες μέρες και θα δω πως συμπεριφέρεται εν τέλη. Καμία ενημέρωση για το sar έχουμε;

Δεν υπαρχει κατι σχετικο στο ιντερνετ.

θα παω απο βδομαδα σε ενα καταστημα που εχει εργαλειο μετρησης.

Δεν υπαρχει κατι σχετικο στο ιντερνετ.

θα παω απο βδομαδα σε ενα καταστημα που εχει εργαλειο μετρησης.

Έχει τέτοια μαγαζια?? Super!

Πρώτο μου μήνυμα λοιπόν αν και σας παρακολουθώ καιρό. Το παράγγειλα πριν από λίγο στο Everbuying με κουπόνι -10% κοστίζοντας 84 ευρώ. Η παραγγελία έγινε κατόπιν αρκετού διαβάσματος και συγκεκριμένων απαιτήσεων: Έως 100 ευρώ, 1 gb μνήμη και σοβαρή μπαταρία. Πιεστικό ρόλο έπαιξε και το ότι έμεινε η γυναίκα χωρίς κινητό. Θα μου επιτρέψετε εδώ ένα μικρό offtopic για να πω ότι με χαρά ανακάλυψα ότι υπάρχουν και μέλη εδώ με τα οποία γνωριζόμαστε από άλλα φόρουμ.

Ποιό είναι το κουπόνι;

μου εχει συμβει μια δυο φορες,

δεν συμβαινει συνεχεια.

Επισης το auto στο flash της καμερας δεν δουλευει σωστα. το flash αναβει ακομα και σε πολυ φωτεινο περιβάλλον.

Εδω να σημειωσω οτι σε καμια περιπτωση δεν χαλαει τις φωτιγραφιες.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

"2015CSF"

Με το παραπάνω κουπόνι έχεις 12% έκπτωση στο Everbuing

Το κουπόνι του ισχύει για όλα τα προϊόντα του να γνωρίζετε έκανα τσεκ.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

"2015CSF"

Με το παραπάνω κουπόνι έχεις 12% έκπτωση στο Everbuing

Το κουπόνι του ισχύει για όλα τα προϊόντα του να γνωρίζετε έκανα τσεκ.

οκ παιδες ευχαριστω.εκανα παραγελια το κινητακι.με τι στελνει?singpost η καποια αλλη?

Edited by tolisfar

Ποιό είναι το κουπόνι;

"To get you started, we're delighted to offer you a massive one-off coupon for you.

This is your 10%off coupon code: ccn1zha9. (expires on 2015-02-12)."

Tο ότι υπήρχε για όλα κουπόνι -12% δεν το χα πάρει χαμπάρι.

Εμένα με εσωσε γιατί έλειπε κυριολεκτικά 1,2 ευρώ το πολύ και ποιος πήγαινε Δευτέρα Τράπεζα να περιμένει για ένα μικροποσο.

εχω προβλημα συνδεσεις του κινητου με το PC (windows 8) και δεν μπορω να συνεχεισω για το root. μπορει να βοηθησει κανεις ?

σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεριμένο κινητό αλλά από ελληνικό σαιτ για να έχω και εγγύηση και να έρθει γρήγορα. Τυχόν αρνητικά του κινητού ?
Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεριμένο κινητό αλλά από ελληνικό σαιτ για να έχω και εγγύηση και να έρθει γρήγορα. Τυχόν αρνητικά του κινητού ?

δεν εχει φωτιζομενα κουμπακια και δεν εχει led για ειδοποιησεις!κατα τα αλλα ειναι αψογο ειδικα για την τιμη του

Του εχω φορτωσει πολυ πραμα και δεν κολλαει με τιποτα. Βεβαια greenify αλλα δεν εχω παγωσει facebook , messenger και viber και η free ram παιζει απο 400 εως 500

εχω προβλημα συνδεσεις του κινητου με το PC (windows 8) και δεν μπορω να συνεχεισω για το root. μπορει να βοηθησει κανεις ?

ξεκίνα με αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=362198

Μανώλης

Του εχω φορτωσει πολυ πραμα και δεν κολλαει με τιποτα. Βεβαια greenify αλλα δεν εχω παγωσει facebook , messenger και viber και η free ram παιζει απο 400 εως 500

Δεν γίνεται κάπως, αυτό το ενοχλητικό "G" πάνω στη μπάρα, να μην εμφανίζεται όταν υπάρχει σύνδεση με wifi ?? :(

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Δεν γίνεται κάπως, αυτό το ενοχλητικό "G" πάνω στη μπάρα, να μην εμφανίζεται όταν υπάρχει σύνδεση με wifi ?? :(

Το G δειχνει τη λειτουργια δικτυου. Ασχετως αν εχεις ανοιξει δεδομενα. Δε φευγει δυστηχως.

Παρτε και μια φωτο ρυθμισεις με 240 dpi

Αν είσαι ρουτ μπορείς να το ξεφορτωθείς εύκολα με το gravity box