Jump to content

Cubot S200

valanths
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το root εγώ χρησιμοποίησα αυτό το iroot και όχι αυτό που δίνει ο φίλος ποιο πάνω

http://www.easybytez.com/1g213x2h3yks

Μανώλης

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το root εγώ χρησιμοποίησα αυτό το iroot και όχι αυτό που δίνει ο φίλος ποιο πάνω

http://www.easybytez.com/1g213x2h3yks

οκ θα δοκιμασω ευχαριστω.μεσω υπολογιστη ετσι?

ναι μέσω υπολογιστή

δοκιμαζω παλι.ευχαριστω

τιποτα παλι....τι να φταει?θελει τιποτα drivers?

Edited by tolisfar

δοκιμαζω παλι.ευχαριστω

τιποτα παλι....τι να φταει?θελει τιποτα drivers?

usb debugging στο τηλέφωνο ανοιχτό

,μπαίνεις mobile ungle και κάνεις αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω

ανοίγεις το iroot στο pc συνδέεις το τηλέφωνο σε mtp mode(σημαντικό)

περιμένεις να αναγνωρίσει το τηλέφωνο το iroot και όταν γίνει αυτό πατάς το root button

περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία και είσαι έτοιμος

Τι windows έχει ο υπολογιστής σου;

Μανώλης

usb debugging στο τηλέφωνο ανοιχτό

,μπαίνεις mobile ungle και κάνεις αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω

ανοίγεις το iroot στο pc συνδέεις το τηλέφωνο σε mtp mode(σημαντικό)

περιμένεις να αναγνωρίσει το τηλέφωνο το iroot και όταν γίνει αυτό πατάς το root button

περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία και είσαι έτοιμος

Τι windows έχει ο υπολογιστής σου;

δεν το εκανα σε MTP.ευχαριστω.κατεβαζω και το superuser που ειπε ο φιλος ε?απο play store

Συμφορουμίτες ρουταρα τη v08!!!

Παρέλαβα σήμερα από GearBest μετά από ένα μήνα περίπου.

Μου ήρθε χωρίς root με τη V02. Aμέσως update σε V05 και μετά σε V08.

Την είχα ψιλιαστεί τη δουλειά, είχε περάσει από τα χέρια μου ένα Leaggo Lead 2 (επίσης καταπληκτικό τηλέφωνο στα 90€) και είχα σκάσει, δε μπορούσα να το ρουτάρω με τίποτα.

Ψάχνοντας έπεσα στη λύση στο needrom σε rom για το Leagoo 3S, το οποίο έπιασε και σε Leagoo Lead 2 αλλά και στο CUBOT S200

Αντιγράφω από needrom:

" kokonelos on 10/22/2014 @ 4:43 pm

After reading a lot i found that to root it with vroot you need to install mobile uncle tools (από το google play) on the phone and enable the option "root" inside engineer mode mtk -log and debugging-user2root.then run vroot and it will be rooted in no time "

Το vroot είναι πλέον αυτό http://irootdownload.com/.

Εγκαθιστά κινέζικο root apk οπότε αμέσως μετά το rootαρισμα πάμε στο play και εγκαθιστούμε το superuser του chainfire, έτσι φεύγει το κινέζικο ρουτ.

Επίσης για καλό και για κακό κάνουμε απεγκατάσταση το iroot από το pc για τυχόν ιούς (κατά την εγκατάσταση έχουμε απενεργοποιημένο το antivirus).

To τηλ δείχνει καταπληκτικό, τα λέμε, καλό ρουτάρισμα!!!!!

Ευχαριστoύμε chrisdon. Όπως πάντα με ένα μηνυματάκι δίνεις την ουσία. Ήταν ό,τι μου έλειπε για να πάρω την απόφαση και να παραγγείλω.

δεν το εκανα σε MTP.ευχαριστω.κατεβαζω και το superuser που ειπε ο φιλος ε?απο play store

δεν μου το εκανε παλι :mad: :mad:το βραδυ τωρα φευγω για δουλεια

Προσπαθώ να κάνω back up τη rom τώρα που τη διαμόρφωσα έτσι όπως δουλεύω το κινητό μου, με MTK Droid Tools αλλά ενώ βλέπει το κινητό και κάνει κανονικά τη διαδικασία του back up στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει ERROR και δεν αποθηκεύει άρα μόνο κάποια από τα αρχεία που θα έπρεπε να αποθηκεύει

Επίσης μέσω του recovery του κινητού ενώ έχει επιλογη back up data δυστυχώς δεν προχωράει τη διαδικασία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω back up

κάποια βοήθεια ;

υ.γ. Εχω την 08 με root έκδοση

Μανώλης

Eπίσης όποιος γνωρίζει ας μας πεί ποιές εφαρμογές είναι πρακτικά άχρηστες και μπορούμε να τις "ξηλώσουμε" με ασφάλεια από τη συσκευή.

Ρε παιδια κανεις δεν ξερει εναν τροπο να συνδεθει η sd? Ολα σωστα τα εχω κανει και η καρτα δεν εχει προβλημα...

Ρε παιδια κανεις δεν ξερει εναν τροπο να συνδεθει η sd? Ολα σωστα τα εχω κανει και η καρτα δεν εχει προβλημα...

Δοκίμασε format με το pc. Αλλιώς ψάξε στο νετ και δοκίμασε όλους τους τρόπους που βρήκαν λύση οι άλλοι...και πες μας αν έγινε κάτι...

Γενικά είναι γνωστό οτι με τις μνήμες παρουσιάζονται προβλήματα χωρίς εμφανή λόγο...

Edited by stargr

Εχεις δοκιμασει αλλη καρτα στο κινητο να δεις οτι την διαβαζει;;

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Προσπαθώ να κάνω back up τη rom τώρα που τη διαμόρφωσα έτσι όπως δουλεύω το κινητό μου, με MTK Droid Tools αλλά ενώ βλέπει το κινητό και κάνει κανονικά τη διαδικασία του back up στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει ERROR και δεν αποθηκεύει άρα μόνο κάποια από τα αρχεία που θα έπρεπε να αποθηκεύει

Επίσης μέσω του recovery του κινητού ενώ έχει επιλογη back up data δυστυχώς δεν προχωράει τη διαδικασία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω back up

κάποια βοήθεια ;

υ.γ. Εχω την 08 με root έκδοση

Τα ίδια και σε μένα με εκδόσεις 02 root και 05 root. :( Έχει πάρει καποιος backup να μας δώσει τα φώτα του?

pappao

Eπίσης όποιος γνωρίζει ας μας πεί ποιές εφαρμογές είναι πρακτικά άχρηστες και μπορούμε να τις "ξηλώσουμε" με ασφάλεια από τη συσκευή.

Μόλις επιστρέψω από τη δουλειά, θα δώσω λίστα με όλα εκείνα τα apps που έχω κάνει disable (τονίζω, disable και όχι remove/uninstall).

Edited by hcross

In the land of the Holy

The Devil runs free

Δοκίμασε format με το pc. Αλλιώς ψάξε στο νετ και δοκίμασε όλους τους τρόπους που βρήκαν λύση οι άλλοι...και πες μας αν έγινε κάτι...

Γενικά είναι γνωστό οτι με τις μνήμες παρουσιάζονται προβλήματα χωρίς εμφανή λόγο...

Ψαχνοντας στο νετ δε βρηκα κατι για το συγκεκριμενο κινητο. Φορματ στον υπολογιστη θα δοκιμασω. Ξερουμε τι ειναι πιο συμβατο? NTFS/FAT32

Εχεις δοκιμασει αλλη καρτα στο κινητο να δεις οτι την διαβαζει;;

Οχι δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν εχω προς το παρον.

FAT32, ext4....

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μάλλον FAT32 καλύτερα. Διάβασε κι αυτό

http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes#slide2

Μήπως έχει καταφέρει κανείς να κάνει CWM Recovery για αυτό το τηλέφωνο;

Άκυρο τα κατάφερα τελικά

Edited by mplevris
Μανώλης

Μόλις επιστρέψω από τη δουλειά, θα δώσω λίστα με όλα εκείνα τα apps που έχω κάνει disable (τονίζω, disable και όχι remove/uninstall).

Screenshot #1

Screenshot #2

Screenshot #3

In the land of the Holy

The Devil runs free

δεν μου κανει root με τιποτα!!ουφ τα καταφερα δεν ειχα κατεβασει την εφαρμογη που γραφει απο play store πιο πανω.εβαλα και το super user.το αντιστοιχο κινεζικο su μας χρειαζεται?μπορουμε να το σουταρουμε? Edited by tolisfar

το κανατε μεσω υπολογιστη ή τρεξατε την εφαρμογη κατευθειαν απο το κινητο;

το κανατε μεσω υπολογιστη ή τρεξατε την εφαρμογη κατευθειαν απο το κινητο;

Κάνε τον"κόπο" να διαβάσεις τις τελευταίες 5 σελίδες του θέματος και παίρνεις την απάντηση σου εύκολα

Επίσης όποιος θέλει να κάνει CWM Recovery για να κάνει back up τη ROM ή ότι άλλο θέλει ας ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει παρακάτω στην ενότητα "How To Install CWM Recovery"

https://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=3052164&hl=Lenovo

Edited by mplevris
Μανώλης