Pantelis_S200 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παίδες οσοι το εχετε πάρει,σουμβουλεύετε να μην την κάνουμε την ενημέρωση καθολου? θα έχει θέματα αμα δεν την κανουμε καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ, με nova prime μια χαρά ξυπνάει την οθόνη το διπλό ταπ, βέβαια προτιμώ το swype up που ταυτοχρονα ξεκλειδώνει και την οθόνη ;) Το διπλό ταπ για κλέιδωμα της οθόνης, το πέτυχα βάζοντας το greenify και επιλέγοντας απο το μενου του nova την αντιστοιχη λειτουργία . Επίσης δεν βλέπω κανένα λόγο να ψαχτεί κανείς για αλλη ρομ..... όσο το περιεργάζομαι δεν έχω βρει κάποιο χτυπητό σημείο στη ρομ του τον prime εχω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο κινητακι μας δεν βρισκω ιδιαιτερο λογο για αλλαγη ρομ εκτος αν θελει καποιος ντε και καλα root.αλλωστε ουτε κινεζιες εχει ουτε εφαρμογες περιττες!πιστευω και βασικα να βγει και κανα root μελλοντικα Ευχαριστώ! Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Παίδες οσοι το εχετε πάρει,σουμβουλεύετε να μην την κάνουμε την ενημέρωση καθολου? θα έχει θέματα αμα δεν την κανουμε καθολου? κανενα θεμα.μικροαλλαγες εχει.απλα αν εισαι root στο στειλουν απο εκει δηλαδη root θα το χασεις αμα αναβαθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 κανενα θεμα.μικροαλλαγες εχει.απλα αν εισαι root στο στειλουν απο εκει δηλαδη root θα το χασεις αμα αναβαθμισεις Δεν το ζήτησα root.Οπότε η αναβάθμιση θα ειναι κομπλέ.Απλά βλεπω οτι εχει γίνει θέμα.Μην χάσουμε και αυτά που εχει το κινητο για μια αναβαθμιση :p Μετά την αναβαθμιση τον ίδιο launcher θα εχει όπως οταν το ανοιξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δεν το ζήτησα root.Οπότε η αναβάθμιση θα ειναι κομπλέ.Απλά βλεπω οτι εχει γίνει θέμα.Μην χάσουμε και αυτά που εχει το κινητο για μια αναβαθμιση :p Μετά την αναβαθμιση τον ίδιο launcher θα εχει όπως οταν το ανοιξω? οποτε κανε την.τον ιδιο ναι.αλλα υπαρχουν και καλυτεροι στο play store(γνωμη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Μετά την αναβαθμιση τον ίδιο launcher θα εχει όπως οταν το ανοιξω? Δεν έχει τον ίδιο. Πριν την αναβάθμιση υπήρχε ο O-OS launcher (ή κάπως έτσι :p) ενώ μετά λέγεται launcher3. Άκυροι και οι 2. Βάλε κάποιον άλλο γνωστό και δε θα σου λείψουν καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) To greenify τι σχέση έχει ? Φαντάζομαι εννοείς οτι πάγωσες κάτι με το greenify Για να μπορέσω να κλειδώσω την οθόνη με τον nova, πηγαίνω στο menu Χειρονομίες & Κουμπιά -> Διπλό Πάτημα -> Συντομεύσεις Εκεί αν δεν έχω Greenify δεν υπάρχει η επιλογή Κλείδωμα Οθόνης ;) [ATTACH]55460[/ATTACH] Προφανώς το Greenify δεν μπηκε για αυτό , αλλα και στο δικό μου τηλέφωνο με βόλεψε αυτή η λειτουργία ... Αν υπάρχει άλλος τρόπος να κλειδώνει η οθόνη με διπλό ταπ (χωρίς τον στοκ launcher) είμαι ευπρόσδεκτος να τον ακούσω Edited January 12, 2015 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δεν έχει τον ίδιο. Πριν την αναβάθμιση υπήρχε ο O-OS launcher (ή κάπως έτσι :p) ενώ μετά λέγεται launcher3. Άκυροι και οι 2. Βάλε κάποιον άλλο γνωστό και δε θα σου λείψουν καθόλου! αν δεν το ελεγες ουτε που θα το προσεχα!οντως αλλο ονομα.αλλα ιδιοι δεν ηταν εμφανισιακα?βασικα εβαλα και στις 2 περιπτωσεις τον nova αμεσως και δεν τους εδωσα σημασια καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπέρα και από μένα, Τομεσημέρι παρέλαβα και γω το λευκο..Αψογο κινητο εως τώρα σε όλα..Θα ακολουθήσει αυριο το δικο μου Review... 2 επειγουσες ερωτήσεις μονο: α) Πως τοποθετώ την καρτα sim?? Εχω μπερδευτεί με τις εικονες πιο πίσω...Μην σπάσω τιποτα και τρεχω... β) Κανω αναβάθμιση (ήρθε μηνυμα)..Δεν βλέπω πουθενα superuser ή όπως το λενε (δηλ. δεν εχω καταλαβει καν αν είναι ρουταρισμενο ή όχι)..Αν ναι, θα εχω συνεπειες??? Εκτακτο: Το φορτιζα κλειστο και εδειξε 100%..Το αφησα 15 λεπτα επιπλέον για σιγουριά και το εβγαλα..Μολις το ανοιξα, καταφερα να βαλω την καρτα sim, το ανοιγω και βλεπω μπαταρια στο 89%!! Τι παίζει να ισχύει??? Το εκλεισα και το φορτιζω παλι... α) Οριζόντια ΚΑΤΩ απο τις 2 θύρες που φαίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Οι σιμ που έχω είναι σε κλασσικό μέγεθος. Αν πάω στην κοσμοτέ, τις κόβουν; Τι μέγεθος ζητάω; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Οι σιμ που έχω είναι σε κλασσικό μέγεθος. Αν πάω στην κοσμοτέ, τις κόβουν; Τι μέγεθος ζητάω; :cool: Τις κόβουν.micro sim τους λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Και για τις 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Τη μία μόνο πρέπει να κόψεις. Αυτή με την οποία δε θα κατεβάζεις data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Στα specs γράφει Mini Sim Micro Sim http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8d/GSM_Micro_SIM_Card_vs._GSM_Mini_Sim_Card_-_Break_Apart.svg/2000px-GSM_Micro_SIM_Card_vs._GSM_Mini_Sim_Card_-_Break_Apart.svg.png Βασει αυτου του σχεδίου έχω την 1FF. Τις κάνω micro και τις 2 και μπαίνουν κανονικά; Ή θέλει ή μία 2FF και η άλλη 3FF; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Και οι 2 που έχεις τώρα είναι 2FF. Tη μία να την κόψεις σε 3FF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Το κινητό παιρνει μια κανονική και μια micro sim,οποτε γιατί να τις κόψεις και τις δυο? Απλα δες πια θέλεις να κοψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Με το συμβόλαιο που έκανα cosmote μου δώσαν φάκελο με δύο κάρτες. Η κλασσική που λέμε γράφει 2FF και η δεύτερη 3FF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Παίδες πήρα και γω το μαύρο κινητό,παρέλαβα σήμερα απο banggood 17 ημέρες συνολικά. Πολύ ωραία αίσθηση.Ακόμα και το πίσω καπάκι έχει την αίσθηση του δέρματος.Πολύ καλό.Με εντυπωσίασε η όλη εμφάνιση.Κομψότατο. Οθόνη πάρα πολύ καλη.Ωραία αίσθηση αφής και ζωντανά χρώματα.Τον φωτισμό τον έχω στην εξοικονόμηνησ ενέργειας (κάτω απο 50%) και ειναι πιο φωτεινό απο το προηγουμενο κινητό αφης που έχω.Κάμερα παρα πολυ καλη για τα λεφτά της.Έβγαλα τοπία εξω απο το σπίτι μου και ειναι εξαιρετική.Πολύ ωραία χρωματα.Γρήγορη ανταπόκριση στο touch,wifi κλειδωσε κατευθειαν και με ισχυρότατο σήμα.Μπήκα και σε 2-3 σελίδες και τρέχει.Το ζοομ πολυ ανταποκρίσιμο.GPS κατευθείαν επίσης ,κατέβασα και τον κλασικό navigator με το μπλε βέλος και όλα καλα.Το ηχείο ειναι υπέρτατα δυνατό.Τον ήχο κλησης τον έχω στο 60% και φωνάζει!!Στις κλήσεις με ακούν και ακούω τέλεια.Στην μπαταρία εκανα φόρτιση,το ανοιξα το ελιωνα για καμια ωρα βίντεο με ανοιχτο wifi και προς το τελος κανα δεκαλεπτο GPS,και μου πήγε μεχρι το 84%.Θα στρώσει πιο πολύ.Μου έβγαλε μία Wireless update.Δεν την εκανα καν :p τώρα δεν ξέρω αμα θα αναγκαστώ στο μελλον.για την ώρα μαρεσει οπως ειναι.Το φλας δυνατό.Φωτογραφίες ακόμα με φλας όμως δεν εχω βγάλει στο σκοτάδι.Αυτά όσο αναφορά το κινητό. Η θήκη άμα μου λέγατε επί τις 100 πόσο καλά εφαρμόζει,θα εβαζα ένα 75%.Σαν βαθμολογία σε διαγώνισμα είναι καλά,αλλα για θήκη που προστατευει το κινητό,δεν ειναι και τόσο καλα.Πάντως δεν ειναι ότι θα φυγει το κινητο απο τη θεση του αμα κρατησεις την θήκη και το εχεις αναποδα.Απλώς νιώθεις σαν να ''ξεκολλάει'' απο τη θεση του καμια φορά. Γενικά για τα λεφτά του σαν κινητό θα του έβαζα Άριστα με πέντε τόνους.Είμαι υπερευχαριστημένος.Το προτείνω απο καθε άλλο στα 90 κατα μέσο όρο ευρώ που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα κι απο μένα παιδιά.Kαινούριος εδώ.Το παρήγγειλα απο banggood πριν 3 μερες με 90,60 ευρώ,αναμένουμε για το πότε θα έρθει..ί? Σε 17 μέρες??:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Σε 17 μέρες??:p:p εργασιμες εννοω.27 ημερολογιακές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) Τη μία μόνο πρέπει να κόψεις. Αυτή με την οποία δε θα κατεβάζεις data τι εννοεις ΔΕΝ θα κατεβαζει DATA !!! δηλαδη, εαν θελει να κατεβαζει και απο τις 2 καρτες δεν μπορει ??? εννοειτε δεν εννοω ταυτοχρονα μιας και οι καρτες ειναι standby Edited January 13, 2015 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Η μικρή SIM μπαίνει στο 2ο slot το οποίο δεν υποστηρίζει 3G αλλά 2G (πολύ χαμηλή ταχύτητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 τι εννοεις ΔΕΝ θα κατεβαζει DATA !!! δηλαδη, εαν θελει να κατεβαζει και απο τις 2 καρτες δεν μπορει ??? εννοειτε δεν εννοω ταυτοχρονα μιας και οι καρτες ειναι standby Αό ότι λένε σε άλλο site από Ρωσσία μεριά μόνο η sim 1 είναι 3G η sim2 μόνο 2G(κατεβάζει αλλά πιο αργά) Με πρόλαβε ο Νικηφόρος Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η SIM στο προηγουμένο κινητό (HTC Trophy 7) λειτουργούσε χωρίς αλλαγή μεγέθους. Με το S200 δεν μπορούσα να την τοποθετήσω πουθενά. Πήγα από cosmote, δεν την κόβουν μου είπαν(!) και με έστειλαν στον Γερμανό. Λόγω κόσμου κλπ, μου την έκοψε μια κοπέλα σε micro sim όπως μου είπε και αφού έφυγα(δεν είχα το κινητό μαζί), έρχομαι σπίτι και βλέπω έκπληκτος ότι μπαίνει μόνο στην SIM2. Άνοιξε κανονικά το κινητό και μπαίνει με δεδομένα, όμως πρέπει να κάνω κάποια γκάφα και να μην μπορώ να την βάλω στην 1. Αν έχει κάποιος την διάθεση να βοηθήσει, θα χαρώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Κακώς την έκοψες αφού έχεις μόνο μία. Δες τα post 453 έως 455 και θα καταλάβεις πώς μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts