billycc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Στα 106$ η τιμή αυτή τη στιγμή στο gearbest, μάλλον τέλος η προσφορα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Στα 106$ η τιμή αυτή τη στιγμή στο gearbest, μάλλον τέλος η προσφορα :( Υπάρχει ακόμη με το κουπόνι S200HF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billycc Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι έχεις δίκιο φίλε μου, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) paypal.com my account -> profile -> my money -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources ->Conversion Options Υπενθύμιση : Εαν ακυρωσετε για καποιο λογο τα λεφτα "καπελο" της τραπεζας [ Έξοδα Συν/γματος ] δεν τα παιρνετε πισω , ενω στο paypal τα παιρνετε ολα Edited January 6, 2015 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Υπενθύμιση : Εαν ακυρωσετε για καποιο λογο τα λεφτα "καπελο" της τραπεζας δεν τα παιρνετε πισω , ενω στο paypal τα παιρνετε ολα Δηλαδή το paypal δε θα πληρωθεί για τη μεσολάβησή του? (έστω και αν γίνει ακύρωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ανάλογα την πολιτική τους. Συνήθως όχι. Απλά πληρώνεις στην VISA/MASTERCARD την δική τους προμήθεια την μετατροπή. Αλλά καμία σχέση με το paypal. H eurobank visa εχει Έξοδα Συν/γματος http://i.imgur.com/Gw8xJVG.png http://i.imgur.com/kQAX4wW.png http://i.imgur.com/8yb98N5.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εμένα η eurobank μου χρεώνει 2,5€ έξοδα συναλλάγματος. Ότι θέλουν χρεώνουν στον καθένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εμένα η eurobank μου χρεώνει 2,5€ έξοδα συναλλάγματος. Ότι θέλουν χρεώνουν στον καθένα? Τελευταίο off topic... Νομίζω επειδή έχουμε ρυθμίσει να γίνεται η μετατροπή από την τράπεζά μας και όχι από το paypal και στη συνέχεια αγοράσαμε σε δολλάρια και όχι σε ευρώ :blink: Κι εμένα 2,5€ μου κράτησε η eurobank Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Εμένα η eurobank μου χρεώνει 2,5€ έξοδα συναλλάγματος. Ότι θέλουν χρεώνουν στον καθένα? Νικηφορε δυσκολα βρισκεις Τραπεζα να μην χρεωνει εξοδα συναλαγματος. Αλλες το γραφουν σε ξεχωριστο tab (πχ Eurobank, και παει με αναλογια του ποσου αγορας) και αλλες το εχουν μεσα στο ποσο της αγορας και δεν φαινεται καθαρα στον αγοραστή. Παλια η πλειοψηφία δεν χρεωνε. Googlαρε το εχει συζητηθει πολλες φορες και εδω και σε αλλα sites. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Η Εθνική δεν χρεώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mahdi Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Τα έξοδα συναλλάγματος σε όλες τις τράπεζες(αν δεν κάνω λάθος για το όλες) είναι στο 2% της συνολικής αξίας του προιόντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Οσοι ειστε rooted , xposed κλπ μπλιμπλικια δουλεύουν κανονικά έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Οσοι ειστε rooted , xposed κλπ μπλιμπλικια δουλεύουν κανονικά έτσι ? Ποιος είναι root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Βλέπω να γίνεται και τρίτο νήμα απ το πολύ οφ τοπικ :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παίδες.Βγήκε θήκη για το κινητό που κουμπώνει στο εσωτερικό (όχι αυτοκόλλητο). http://www.aliexpress.com/item/new-Luxury-Business-style-leather-case-For-Cubot-S200-Flip-genuine-Leather-Cover-stand-Card-Holder/32265835732.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 denlia? :lol: Γιατί έχει iphone στις φωτό? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Βαλτο σε ενα πορτοφολι, το ιδιο θα ειναι :shock: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 denlia? :lol: Γιατί έχει iphone στις φωτό? :blink: Φτιάχνει αυτη η εταιρία (όπως και πολλές Κινέζικες) θήκες για πολλά κινητα.Την ίδια θήκη στις διαστασεις για 20 διαφορετικά κινητά ξέρω γω.Έφτιαξαν και για το s200. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαλτο σε ενα πορτοφολι, το ιδιο θα ειναι :shock: Δεν την θέλω για μένα.Πολλοί από εδώ θα θέλουν θήκες τέτοιες και λογικό ειναι γι'αυτο το εστειλα.Εγώ περιμένω καμια back case σιλικόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παίδες.Βγήκε θήκη για το κινητό που κουμπώνει στο εσωτερικό (όχι αυτοκόλλητο). http://www.aliexpress.com/item/new-Luxury-Business-style-leather-case-For-Cubot-S200-Flip-genuine-Leather-Cover-stand-Card-Holder/32265835732.html Απο εμπορο με 13 πωλησεις και 93% βαθμολογια,ουτε πενακι των 10 λεπτων δεν θα παιρνα.Μην βιαζεστε.Θα βγουν θηκες. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ερωτηση: συμφωνα με τα specs του τηλεφωνου στην πρωτη σελιδα η back cam ειναι 13mp. συμφωνα με τα specs που δινει το Gearbest η back cam ειναι 8mp. τι συμβαινει εδω ! η μιλαμε για 2 versions του τηλεφωνου, η ποιος απο τους 2 λεει αληθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλημέρα. Πέρασε κανείς με flashtool την V05 rooted που αναφέρθηκε σε προηγούμενα post ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλημέρα. Πέρασε κανείς με flashtool την V05 rooted που αναφέρθηκε σε προηγούμενα post ? προσπάθησα εγώ, αλλά δεν μου έκανε εγκατάσταση τους drivers σε win7...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Οπότε τα αρχεία σε στικάκι και τα περνάμε σε PC με XP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos8k Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όχι, τουλάχιστον με τον apex που δοκίμασα Με google now launcher λειτουργεί κανονικά που δοκιμασα και κλεισιμο με ενα κλικ,αμα θες,με το προγραμματακι off and lock απο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Οπότε τα αρχεία σε στικάκι και τα περνάμε σε PC με XP Βάλε τους drivers από το ποστ 343 και είσαι καλά και στα win 7 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts