tolisfar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Γράφτε εντυπώσεις παιδιά όσοι καινουριοι το παραλάβετε,να ησυχασουμε και μείς που το περιμενουμε :p μα ηδη εχουν γραψει εντυπωσεις καποια παιδια πισω λιγα ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 μα ηδη εχουν γραψει εντυπωσεις καποια παιδια πισω λιγα ποστ ναι το ξερω.λέω για τα 2 παιδια που τους ηρθε σήμερα,οταν το παρουν στα χερια τους.και μένα οταν μου ερθει θα γράψω την κριτική μ.όσα περισσότερα σχόλια καλά,τόσο περισσοτερες πιθανοτητες να μας ερθει και μας καλό και οχι ελλατωματικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Έφτασε σήμερα Ελλάδα το πακέτο απο gearbest,όταν παραλαβω θα σας πω! Παραγγελία από πότε φίλε μου??? Να δω πότε θα περιμένω το δικό μου.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παραγγελία από πότε φίλε μου??? Να δω πότε θα περιμένω το δικό μου.. Παραγγελία 22/11 απο το presale του Gearbest,και αποστολή του πακέτου απο 9/12(τότε πηρα tr. Number). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλως τα δεχτηκατε παιδια! Αντε και στα δικα μας οι ... λευτεροι!!! :lol: Τα ακουστικα τα βαλανε μεσα? Αξιζουν η ειναι για ..... ? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εγώ σκέφτομαι αυτή! http://www.ebay.co.uk/itm/FUNDA-para-CUBOT-S200-NEOPRENO-CALIDAD-y-desde-ESPANA-/171582317016?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item27f31a61d8 Με τα ψευτοδερμάτινα δε τα πάω καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 9€ για neoprene βλακειουλα;! :shock: Με 3€ πηρα neoprene θηκη για το Nexus10 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 9€ για neoprene βλακειουλα;! :shock: Με 3€ πηρα neoprene θηκη για το Nexus10 Εντάξει είμαι off topic αλλά από που την πήρες τη θηκούλα για το nexus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Ή απο amazon ή απο banggood, δε θυμαμαι ακριβως (την ειχα βρει και στα 2) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μα η τιμή με σταματάει! και έχει και ταχυδρομικά...θα περιμένω...βέβαια μπορείς να τους δώσεις και προσφορά! Λες στο 1 ευρώ να μου γκρινιάξει??? :D Βέβαια μπορώ να κοιτάξω και για κινητά με παρόμοιο μέγεθος, θα το ζουπίξω και θα μπει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καινούριο βιντεάκι.Παίχτηκε πατάτα εδώ. https://www.youtube.com/watch?v=iDqOH9b8OVE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μ'αρεσει που το σύρσιμο προς τα πανω για ξεκλειδωμα πιανει :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μ'αρεσει που το σύρσιμο προς τα πανω για ξεκλειδωμα πιανει :lol: Ναι έπος!!! και το power on/off κουμπι δουλευει,και το ξεκλείδωμα οθόνης αφής. Μην πάθουμε καμιά τετοια νίλα μονο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αυτα πιστεύω συμβαινουν ενα στα χιλια, οτι και να ειναι (ακομα και Xiaomi, ισως). Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αυτα πιστεύω συμβαινουν ενα στα χιλια, οτι και να ειναι (ακομα και Xiaomi, ισως). Εδώ είδαμε και τα iphone 6 όταν πρωτοβγηκανε να διαμαρτύρονται όλοι.Ελπίζω να μην ειμαστε κανένας μας μέσα στο 1/1000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μηπως ειναι θεμα firmware? Γιατι το ξεκλειδωμα πιανει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Όσον αφορά το θέμα ''θήκη-hard case'',κάνοντας μια γύρα σε άλλα κινητά της cubot(πέρα από cubot x6)δεν βλέπω να έχει βγάλει τέτοιου τύπου θήκες σιλικόνης η εταιρεία.Περιμένουμε μήπως βγάλουν τελικά,αλλά.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μηπως ειναι θεμα firmware? Γιατι το ξεκλειδωμα πιανει;) Φτιάχνεται? ή θελει αποστολή στην Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Είδα το βίντεο και τέτοιο θέμα έχει ένας γνωστος μου σε ένα παλιο κινητο samsung.μετα το ξεκλειδωμα,τίποτα! είμαι εκτός θέματος,αλλά αν ξέρει κάποιος την λύση,ας στείλει πμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gepivo Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχει παραλαβει κανεις απο γκιαρμπεστ? Σήμερα φαίνεται να ήρθε Ελλάδα. Παραγγελία από 28/11/14. Με την παραλαβή θα δούμε αν αξίζει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σήμερα φαίνεται να ήρθε Ελλάδα. Παραγγελία από 28/11/14. Με την παραλαβή θα δούμε αν αξίζει το κινητό. Γράψε μια σκληρή κριτική όταν το δουλεψεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 απο vickmall 15 γεναρη μου εδωσαν αριθμο και τωρα μου λεει Arrived at overseas (Country code: GR).κοντευω ε?γρηγοροι ειναι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 απο vickmall 15 γεναρη μου εδωσαν αριθμο και τωρα μου λεει Arrived at overseas (Country code: GR).κοντευω ε?γρηγοροι ειναι!!!! Πιό μπροστά και από την εποχή τους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelis_S200 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά απο banggood έχει εγγύηση το κινητο? Δεν το είδα να το γραφει πουθενά. Από vickmall πχ. γραφει ''One year warranty, 30 days for replacement!'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Πιό μπροστά και από την εποχή τους :lol: δεκεμβρη.....δεκεμβρη απλα η πρεμουρα να μου ερθει :lol: και παλι γρηγορα ειναι παντως και μαλιστα εορτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts