Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3230

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το προφίλ λέγεται Offline, υποστηρίζεται από συσκευές με λειτουργικό 8 και πάνω (Το Ν70 τρέχει λειτουργικό 8.0a). Η εφαρμογή που αναφέρει κάποιος φίλος ότι υποστηρίζει προφίλ offline είναι τα System Tools της Psiloc. Η λειτουργία αυτή στο εν λόγω πρόγραμμα ονομάζεται Flight Mode. Αλλά όπως και να έχει, δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο από την έκδοση του λειτουργικού του 3230 (έκδοση 7.1) και επομένως δεν δουλεύει. (το έχω δοκιμάσει)

aaaxa se eyxaristo .. katatopistikotato ayto...

an kai tha xrisimeye poly ayto .. mipos exeis akousei an tha mporouse kapia stigmh na ginei auto kai stin ekdosh 7.1 h ayto den mporei na ginei me tipota?

ENAS GIA OLOUS KAI OLOI GIA EMENA :lol:

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

aaaxa se eyxaristo .. katatopistikotato ayto...

an kai tha xrisimeye poly ayto .. mipos exeis akousei an tha mporouse kapia stigmh na ginei auto kai stin ekdosh 7.1 h ayto den mporei na ginei me tipota?

Από ό,τι ξέρω οφείλεται σε περιορισμούς στο OS 7.1. Και αφού τα τηλέφωνα με symbian δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε ανώτερο λειτουργικό, πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται στο ταπεινό μας 3230 :).

Πάντως και άλλα κινητά εκτός από Ν70 έχουν προφίλ offline, όπως τα Ν90, 6680, 6630 κλπ. Τα προαναφερθέντα έχουν όλα λειτουργικό OS8.

Υ.Γ.: Κάτι τέτοια κάνει η μαμά Nokia για να μας αναγκάζει να αλλάζουμε κάθε τόσο τηλέφωνα :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εχθες το ηχειο του κινητου μου εμπασε λιγο νερο και απο τοτε τα mp3 και οτι αλλο βαζω να ακουσω ακουγεται σιγα.Λετε αν το παω στην TIM απο οπου το πειρα να μου το φτιαξουν (ειναι εντος εγγυησης).Ακομα θα μου καθαρισουν την οθονη που ειναι γεματη σκονη ?

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Εχθες το ηχειο του κινητου μου εμπασε λιγο νερο και απο τοτε τα mp3 και οτι αλλο βαζω να ακουσω ακουγεται σιγα.Λετε αν το παω στην TIM απο οπου το πειρα να μου το φτιαξουν (ειναι εντος εγγυησης).Ακομα θα μου καθαρισουν την οθονη που ειναι γεματη σκονη ?

Αφού μπήκε νερό, τοτε είναι εκτός εγγύησης.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Αφού μπήκε νερό, τοτε είναι εκτός εγγύησης.

Φτου:cry: :cry:

Με την οθονη τι θα γινει οταν το παω,θα μου ζητησουν λεφτα για να μου την καθαρισουν ????

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Από ό,τι ξέρω οφείλεται σε περιορισμούς στο OS 7.1. Και αφού τα τηλέφωνα με symbian δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε ανώτερο λειτουργικό, πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται στο ταπεινό μας 3230 :).

Πάντως και άλλα κινητά εκτός από Ν70 έχουν προφίλ offline, όπως τα Ν90, 6680, 6630 κλπ. Τα προαναφερθέντα έχουν όλα λειτουργικό OS8.

Υ.Γ.: Κάτι τέτοια κάνει η μαμά Nokia για να μας αναγκάζει να αλλάζουμε κάθε τόσο τηλέφωνα :p

mprabo panosz75 se brisko enimeromeno arketa epano sto thema ..

se eyxaristo gia tis plirofories ..

tha boleye polu an mporousame na kanoume pragmata me to iparxon litourgiko alla opos les kai esu pios o logos na agoraseis kati pio akribo otan kai me ayto pou exeis kaneis osa theleis

epidi anaferthike se proigoumena post alla mou afise apories ... pio einai to kalitero programa na balo gia mp3 ?? to ultra mp3 h to oggplayer...?????

an exete diaforetikh apopsh..... parakalo piteto

epidi anaferthike se proigoumena post alla mou afise apories ... pio einai to kalitero programa na balo gia mp3 ?? to ultra mp3 h to oggplayer...?????

an exete diaforetikh apopsh..... parakalo piteto

Ένα φεγγάρι είχα βάλει το ultra mp3 αλλά δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το oggplayer δεν το έχω τσεκάρει.

Πάντως όπως και να έχει δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα το 3230 ως mp3 player, ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται και στο μέλλον, καθότι κατ' αρχήν ο ήχος του δεν ενδείκνυται για mp3 player (πρώτον είναι μονοφωνικός και δεύτερον η ποιότητα άθλια) και κατά δεύτερον η αυτονομία του τηλεφώνου ακόμα πιο απαράδεκτη. Στο επόμενό μου symbian phone βλέπουμε. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ένα φεγγάρι είχα βάλει το ultra mp3 αλλά δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Το oggplayer δεν το έχω τσεκάρει.

Πάντως όπως και να έχει δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα το 3230 ως mp3 player, ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται και στο μέλλον, καθότι κατ' αρχήν ο ήχος του δεν ενδείκνυται για mp3 player (πρώτον είναι μονοφωνικός και δεύτερον η ποιότητα άθλια) και κατά δεύτερον η αυτονομία του τηλεφώνου ακόμα πιο απαράδεκτη. Στο επόμενό μου symbian phone βλέπουμε. :)

se eyxaristo alla etsi opos einai to mp3 player ths nokia den exei kai poles epiloges :(

ego mexri stigmhs eimai ikanopiimenos me to ultra mp3 ..gia to menou

alla opos les kai esu h mpataria katanalonete amesos:mad:

an den kano lathos gia to ogg player gia na akouseis mp3 prepei prota na ta metatrepseis se ogg ...

alos kaneis kamia apopsh -gnomh?

Αρχικό Μήνυμα από babis21

Νομιζω οτι το 3230 εχει OS 7 και το 6600 εχει OS 6.

Το κακο ομως με το 3230 ειναι η σκονη αλλα κατα τα αλλα το κινητο ειναι πολυ καλο και αντεχει στις πτωσεις.

7 ειναι και τα δυο

Επειδη εχω και τα δυο, βλέπω οτι το 6600 ειναι πολύ πιο σταθερο απο το 3230

7 ειναι και τα δυο

Επειδη εχω και τα δυο, βλέπω οτι το 6600 ειναι πολύ πιο σταθερο απο το 3230

Μα συμφωνα με το myphone.gr το 6600 ειναι 7 και το 3230 ειναι 8

2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70

Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP**

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Μα συμφωνα με το myphone.gr το 6600 ειναι 7 και το 3230 ειναι 8

Νομιζω οτι το 6600 ειναι 6 και σιγουρα το 3230 ειναι 7.

Νομιζω οτι το 6600 ειναι 6 και σιγουρα το 3230 ειναι 7.

Το 3230 έχει OS7 σίγουρα.

Για το 6600 δεν ήμουν σίγουρος, αλλά συμβουλεύτηκα το website της Symbian, όπου έμαθα ότι τρέχει OS7.

Έκδοση OS6 έτρεχαν το 7650 και η σειρά 36xx, η παραγωγή των οποίων έχει σταματήσει.

Παιδιά κατεβάσατε το προγραμματάκι που κάνει ot κινητό να αποθηκεύει τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης και όχι στην μνήμη του κινητού? Πολύ jet... Δουλεύει κανονικά... Είχα καλομάθει με το 6630 μου... Αλλα δεν είχε Radio...
Never Settle 3...

Παιδιά κατεβάσατε το προγραμματάκι που κάνει ot κινητό να αποθηκεύει τα μηνύματα στην κάρτα μνήμης και όχι στην μνήμη του κινητού? Πολύ jet... Δουλεύει κανονικά... Είχα καλομάθει με το 6630 μου... Αλλα δεν είχε Radio...

Ποιο προγραμματακι εννοεις ?

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

MsvDriveE. Πολύ χρήσιμο πρόγραμα :)

MsvDriveE

Download

http://rapidshare.de/files/29880327/MsvDriveE.zip.html

δεν μου κατεβαινει μου κανει στοπ στο free download manager.μονο απο rapidshare.γιατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

δεν μου κατεβαινει μου κανει στοπ στο free download manager.μονο απο rapidshare.γιατι?

Το κατεβαζεις απευθειας. Με download manager προγραμμα δεν κατεβαινει.

Κανεις κλικ εκει που λεει FREE ,πλητρολογεις κωδικο και περιμενεις λιγο ή και καθολου.

http://img20.imageshack.us/img20/3668/snag0000gu2.th.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ayto outos i alos den to ekane to 3230 ??

prepei na baleis kai programa gia ayto????

ayto outos i alos den to ekane to 3230 ??

prepei na baleis kai programa gia ayto????

Ναι δυστηχως.Το 3230 μονο με προγραμμα αποθηκευει τα μυνηματα στην καρτα μνημης.

*tolisspi θες να σου στειλω το προγραμμα με e-mail ????

τελικα το κατεβασα.ευχαριστω παντως babis21.

με τα χρωματα των παιχνιδιων n-gage τι γινεται?εχω κατεβασει το colorfix αλλα δεν μου κανει τιποτα.πηγα στο αναλογο τοπικ 'παιχνιδια n-gage για symbian s60' αλλα αυτοι ασχολουνται με το ν70 και 6680.

[sIGPIC][/sIGPIC]

www.corollaclub.com

Πανω απο χρονο ειναι γνωστο.Απλα σκεφτηκα μηπως βρηκε κατι αλλο ο eon !

Και μαλιστα ο Sogless_Bird ειχε κανει και μια αναλυση για τον τροπο λειτουργιας.

Πανω απο χρονο ειναι γνωστο.Απλα σκεφτηκα μηπως βρηκε κατι αλλο ο eon !

Και μαλιστα ο Sogless_Bird ειχε κανει και μια αναλυση για τον τροπο λειτουργιας.

Songless_bird παρακαλω!:D

Και που τα θυμασαι αυτα ρε Ntanny??:lol:

Αν θελετε και δεν μπορειτε να βρειτε το Post μου με την λειτουργια του MsvdriveE, να το γραψω παλι αναλυτικα. Δεν θα δειτε ουτε ρυθμισεις, ουτε menu ουτε να τρεχει στο background γι αυτο μην αγχωθειτε:)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Μια εβδομαδα πριν παρω το 3230 μαζευα εφαρμογουλες και sites για το κινητο.

Κατα τυχη ειχα πεσει πανω στο post του Songless_bird και το ειχα κανει copy σε ενα αρχειο του word για ωρα αναγκης.Να που αυτη η ωρα εφτασε :)

Ακολουθεί το κείμενο από Songless_bird:

Βάζεις το πρόγραμμα. Το τρέχεις μια φορά. Θα κάνει ένα νέο φάκελο "μηνύματα" στην mmc. Θα πρέπει να κάνεις πάλι όλες τις ρυθμίσεις για sms και mms. Τα άλλα μηνύματα δεν σβήνονται στην μνήμη αλλά δεν μπορείς να τα δεις. Αν θες να έχεις πάλι την μνήμη τηλεφώνου τότε βγάζεις της mmc και κάνεις restart χωρίς αυτήν. Αν θέλεις να έχεις πάλι τα sms στην mmc τότε τρέχεις πάλι το πρόγραμμα. Ο φάκελος που είχες κάνει στην αρχή στην mmc θα υπάρχει από πριν και δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι τις ρυθμίσεις.

*tolisspi δεν κανει τιποτα!

Οτι αλλο θελετε εδω ειμαι !!!

Songless_bird παρακαλω!:D

Και που τα θυμασαι αυτα ρε Ntanny??:lol:

Αν θελετε και δεν μπορειτε να βρειτε το Post μου με την λειτουργια του MsvdriveE, να το γραψω παλι αναλυτικα. Δεν θα δειτε ουτε ρυθμισεις, ουτε menu ουτε να τρεχει στο background γι αυτο μην αγχωθειτε:)

Καλωστονε κι ας αργησε:).Παρα την ηλικια μου κατι παραμενει στο κεφαλι μου.

Τελος του μηνος Θα ειμαι Σιβηρη (για βουτιες & :shifty:).

Geia xara se olous. Pira k gw (simera!) 3230 :) mias k to sx1 mou ta ftyse.. :O kai exw kati erwtiseis.. den exw kataferei na paiksw mp3 me swsto stereo ixo. o ixos einai aparadektos etsi opws akougetai. (dioti mallon einai monofonikos). allazei auto etsi? an nai pws? telos yparxoun tipota allages pou prepei na kanw. px kana teleutaio firmware, an yparxei kamia patcharismeni ekdosi, genika opoiadipote. ps:pws mporw na dw ti firmware exw? euxaristw!