orone Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 @Nokkia:Σουκριά(ευχαριστω),που λενε και οι Πακιστανοι!!!! :D :D Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riaro Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 1) Θέλω να κλειδώσω τις φωτογραφίες που έχω στο κινητό μου ώστε να μη μπορεί να τις δεί κάποιος περίεργος, να χρησιμοποιήσω το handy safe ή υπάρχει και κάτι καλύτερο? 2) Είχα αναφέρει παλιότερα το πρόβλημα που είχα με τον ήχο στο ράδιο (πότε ακούγεται με ένταση, στερεο και πότε μονοφωνικά) πήγα και άλλαξα το handsfree διορθώθηκε για 1 ημέρα και πάλι εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το κινητό γνωστού μου. Εχει τελικά κάποιο πρόβλημα το 3230 σ' αυτό το θέμα, συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 2) Είχα αναφέρει παλιότερα το πρόβλημα που είχα με τον ήχο στο ράδιο (πότε ακούγεται με ένταση, στερεο και πότε μονοφωνικά) πήγα και άλλαξα το handsfree διορθώθηκε για 1 ημέρα και πάλι εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με το κινητό γνωστού μου. Εχει τελικά κάποιο πρόβλημα το 3230 σ' αυτό το θέμα, συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Απλα επειδη ειναι κινητο(οπως σε ολα τα κινητα),η ληψη δεν ειναι τοσο δυνατη. Ετσι καποιες φορες,λογο της μετριας ληψης,ο ηχος δεν ακουγεται στερεοφωνικος. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 1) Θέλω να κλειδώσω τις φωτογραφίες που έχω στο κινητό μου ώστε να μη μπορεί να τις δεί κάποιος περίεργος, να χρησιμοποιήσω το handy safe ή υπάρχει και κάτι καλύτερο? Υπαρχουν ακομα τα Media Safe & Smart Crypto . Δεν τα εχω δοκιμασει σε 3230 να δω αν δουλευουν . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 προτεινεται μου,ενα προγραμμα για να "κλειδωνει η συσκευη" σε περιπτωση κλοπης ή/και μαζει με καποιο alarm. Thanks. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzg Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Πως γίνεται να παραμένει το φως του κινητού ανοιχτό συνέχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Nai, mporeis me to MsvDriveE Download: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Crypton_R_2004/22147/441549 δυστυχώς το MsvDriveE δεν δουλεύει... μου βγάζει σφάλμα σε 3 3230 που το δοκίμασα (το ένα μάλιστα εντελώς άδειο, μετά από format)... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα μηνύματα στην MMC??? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 δυστυχώς το MsvDriveE δεν δουλεύει... μου βγάζει σφάλμα σε 3 3230 που το δοκίμασα (το ένα μάλιστα εντελώς άδειο, μετά από format)... Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα μηνύματα στην MMC??? Σε μενα δουλευει μια χαρα. Μηπως το αρχειο που κατεβασες ειναι κατεστραμενο? Για δοκιμασε απο εδω h**p://www.p30soft.com/modules.php?name=News&file=article&sid=445 Πως γίνεται να παραμένει το φως του κινητού ανοιχτό συνέχεια? Αν εχεις τον Fexplorer πας-επιλογες-τools-turn light on :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Παιδια βοηθεια. Ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να παιζει στερεοφωνικα τα mp3 στο 3230 η εστω για οποιοαδηποτε συσκευη;;;; :cry: :cry: :cry: Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Σε μενα δουλευει μια χαρα. Μηπως το αρχειο που κατεβασες ειναι κατεστραμενο? Για δοκιμασε απο εδω h**p://www.p30soft.com/modules.php?name=News&file=article&sid=445 Και σε εμενα δεν δουεψε. Συγκεκριμενα στην αρχη μου τα μετεφερε αλλα μετα απο λιγο καιρο το κινητο κολαγε χωρις λογο. Τελικα σωθηκα με format :) Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Παιδια βοηθεια. Ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να παιζει στερεοφωνικα τα mp3 στο 3230 η εστω για οποιοαδηποτε συσκευη;;;; :cry: :cry: :cry:Να παίξουν στερεοφωνικά τα mp3 στο 3230 δεν υπάρχει περίπτωση, αφου δεν έχει να κάνει με το software αλλα με το hardware :X Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Και σε εμενα δεν δουεψε. Συγκεκριμενα στην αρχη μου τα μετεφερε αλλα μετα απο λιγο καιρο το κινητο κολαγε χωρις λογο. Τελικα σωθηκα με format :) Έγω το έβαλα απο την πρώτη μέρα που το πήρα και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εδώ και 3 μήνες δεν έχω κάνει ούτε ένα format! :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzg Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Αν εχεις τον Fexplorer πας-επιλογες-τools-turn light on :) Ναι!Πως δεν το πρόσεξα! Ευχαριστώ Songless_bird :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 μονο σε εμενα συμβαινει το οτι σε ορισμενες περιοχες παιζει πολυ λιγους σταθμους; κανει απο μονο του search για να βρει τους καθαρους σταθμους και βρισκει μονο 5, ενω αν κανω εγω manual searching βρισκω πολυ περισσοτερους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 ποια ειναι η μεγιστη phone memory Που εχετε φτασει; εμενα ειναι 8760kbs!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YARISRS Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 pou mporo na vro to rally pro pou einai einai egkatestimeno sto 3230 gia na to valo sto 6680.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ποσο κοστιζει η αλλαγη προσοψης ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Παιδια εχω καλα νεα για οσοθς θελουν στερεοφωνικα mp3 στο κινητο τους. Η ΝΟΚΙΑ κυκλοφορισε στερεοφωνικα ακουστικα με την ονομασια Nokia HS-23 και Nokia HS-3!!!!! Τι να το κανεις εαν δεν υποστηριζει stereo ,το hardware του τηλεφωνου ? ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Μια-δυο σημαντικες ερωτησεις απο εναν επιδοξο αγοραστη... Τι browser εχει το κινητο; Ειναι Opera η κατι αλλο; Και γενικα η αποδοση του πως ειναι στην περιηγηση των σελιδων; Θα μπορω ας πουμε να μπαινω χωρις προβληματα σε sites οπως το δικό μου (αυτο που εχω στην υπογραφη μου) και και γενικα σε ΗΤΜL sites; Επίσης, υπαρχει η δυνατοτητα να βαζουμε mp3s ΟΧΙ μονο σαν ηχους κλησης αλλα και σαν ηχο μηνυματων; Με τα attachements στα emails τι γινεται; Υπαρχουν περιορισμοι στο μεγεθος τους, το format τους, κλπ; thanx in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 προτεινεται μου,ενα προγραμμα για να "κλειδωνει η συσκευη" σε περιπτωση κλοπης ή/και μαζει με καποιο alarm. Thanks.δεν πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο.. πως θα καταλαβει το κινητο οτι δεν εισαι κατοχος του; εκτος αν απο πριν εχεις βαλει καποιον κωδικο, και ο αλλος αποτυχει να τον βρει μετα απο καποιο αριθμο προσπαθειων, τοτε μπορει να αρχισει να σφυραει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Σε μενα δουλευει μια χαρα. Μηπως το αρχειο που κατεβασες ειναι κατεστραμενο? Για δοκιμασε απο εδω h**p://www.p30soft.com/modules.php?name=News&file=article&sid=445 Δοκίμασα και το link που έδωσες, αλλά πάλι δεν δουλεύει... Σημειώνω πως δοκίμασα εγκατάσταση και στο κινητό αλλά και στην MMC... Όταν πάω να το τρέξω, μου βγάζει συνέχεια: Εφαρμ. έκλεισε: MsvServer Υπάρχει κάποιο άλλο προγραμματάκι να κάνει την ίδια δουλειά;;; (αποθήκευση μηνυμάτων στην MMC???) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 προτεινεται μου,ενα προγραμμα για να "κλειδωνει η συσκευη" σε περιπτωση κλοπης ή/και μαζει με καποιο alarm. Thanks. Δοκίμασε το SimWatcher προγραμματάκι το οποίο σου στέλνει στο e-mail σου τον αριθμό της καινούριας Sim που θα μπει στην συσκευή σε περίπτωση κλοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 πωπω παιδια το 3230 βγαζει τελειες φωτογραφιες! τοσο καιρο εβγαζα φωτογραφιες απο τον εαυτο μου κρατωντας το κινητο στο ενα χερι και στον υπολογιστη εβγαιναν θολες και pixeliasmenes. σημερα επιχειρησα να βγαλω φωτογραφιες με self timer και η διαφορα ηταν τεραστια! ουτε θολουρα, ουτε τιποτα! και στον υπολογιστη σε αναλυση 1024x768 φαινονται τζαμι! * την phone memory την εφτασα στα 8820kbs!! * Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Εγω την εχω φτασει 8200.. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Μια απορία περί 3230.Ένας φίλος μου πήρε σήμερα το 3230 και του έστειλα με το δικό μου κινητό ένα mp3 αλλά έπαιζε πάρα πολύ σιγά και ακουγόταν από το ακουστικό που ακούς τους άλλους όταν μιλάς.Κανονικά δεν θα έπρεπε να έπαιζε από το ηχείο που έχει δίπλα από το κουμπί για να κλείσει το κινητό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts