freenow Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 εστελνε στον υπολογιστη ή σε αλλο κινητο? δεν υπαρχει τροπος να κλειδωθουν οι υπερυθρες! παντα ξεκλειδωτες ειναι.. estelne se allo kinito me uperithres. me ton ixw oses restart kai as ekana pali to idio xalia. den akougete tipota. pou na paw? menw eksarxeia. se club nokia i sta vodafone pou to agwrasa? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Εχει δοκιμασει κανεις το PowerDictaphone για να το προτεινουμε στον zirico 3 ??? Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Εχει δοκιμασει κανεις το PowerDictaphone για να το προτεινουμε στον zirico 3 ??? ναι ειναι οκ, οση ωρα θες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Εχει δοκιμασει κανεις το PowerDictaphone για να το προτεινουμε στον zirico 3 ??? Pio kainourgio einai to v.1.2 h to 1.04??eyxaristw poly gia thn apanthsh sou! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosXXIII Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Νομιζω οτι ειναι η συντομευση της εφαρμογης στο μενου του κινητου :O Παει στο C. καθως και καθε συντομευση που βαζεις στη μεταβαση... Δεν νομιζω.Αν ειναι ετσι τοτε καθε φορα που θα απεγκαθηστουσα ενα προγραμμα θα επανερχοταν η μνημη του.Επισης δεν εχω βαλει τιποτα στην μεταβαση Παράθεση m@n05 XXIII May the Force be with you Καλο χειμωνα μαγκες!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 ξεκλειδωτες ειναι με το profiexplorer... επ, με το profiexplorer απλα μπορεις να στελνεις τα ξεκλειδωμενα αρχεια! δεν σημαινει οτι οι υπερυθρες ειναι ξεκλειδωτες! me ton ixw oses restart kai as ekana pali to idio xalia. den akougete tipota. παρατηρεις αυξομειωση την εντασης, ή παραμενει σταθερη? Δεν νομιζω.Αν ειναι ετσι τοτε καθε φορα που θα απεγκαθηστουσα ενα προγραμμα θα επανερχοταν η μνημη του.Επισης δεν εχω βαλει τιποτα στην μεταβασηδλδ ποση μνημη σου λεει οτι εχεις?για να σου μειωνεται η μνημη οταν εγκαταστεις προγραματα σημαινει οτι τα εχεις εγκαταστησει στην μνημη του τηλεφωνου. σωστα? οπως καποιο antivirus ή το profiexplorer? κανε και καμμια επανακιννηση και σβησε και τα αντιστοιχα αρχεια απο τον φακελο Installs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 επ, παρατηρεις αυξομειωση την εντασης, ή παραμενει σταθερη? . nai paratiro auksomeiosi. alla akougete elaxista. pou na to pao aurio na to doune vodafone i club nokia?/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 @freenow efoson meneis athina pigene stin NOKIA stin leoforou sigrou. exoun to kalitero kai to pio grigoro service. (einai ta kentrika vlepeis ;-) ) Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 alla akougete elaxista.τωρα αυτο ειναι σχετικο. γενικα ο ηχος στο 3230 δεν ειναι και απο τους πιο δυνατους. επισης ειναι λιγοτερα καθαρος απο του 6680 και λιγοτερο δυνατος απο του m65, απ' οσα εχω παρατηρησει εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Δεν νομιζω.Αν ειναι ετσι τοτε καθε φορα που θα απεγκαθηστουσα ενα προγραμμα θα επανερχοταν η μνημη του.Επισης δεν εχω βαλει τιποτα στην μεταβαση Με μνημη σε χρηση 3617 ελευθερη 2523 μηνυματα 608 εφαρμογες 24 και ολα τα αλλα ημ/γιο,επαφες,εγγραφα,ηχους 91 kb (εικονες-βιντεο στην mmc) βλεπω οτι απο ο,τι κανουμε εγκατασταση,ακομη και στην mmc,ολο και καποιο αρχειο ini ριχνει αγκυρα στην μνημη του κινητου. Σημερα λογω "εργασιων" χρειαστικε να απεγ/σω ολες τις εφαρμογες.Εστω οτι καποιες απο την πρωτη μερα ειχαν μπει στην μνημη του κινητου.Τωρα οσες εβαλα ειναι στην mmc.Ομως βλεπω καταλοιπα στην μνημη και η ιδια ειναι μονο 2523 ελευθερη.Θελει και μια καθαριστρια εκει !!! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belmont Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Τα emulators δουλευουν κανονικοτατα!Μην εχεις προβλημα Δεν δουλεύουν όλα τα n-gage games.Τα mp3 τα παίζει mono και χάλια. Τους Emulators που δοκίμασα τους παίζει όλους σχετικά καλά χωρίς ήχο(με ήχο,τον παίζει ασυγχρονα, με κοψίματα κ.α.). Είναι πιο γρήγορο όμως απο το ngage και έχει και κάμερα καλύτερη απο του 6600. Το κινητό μου αρέσει αρκετά, αν έπαιζε stereo τα mp3 και δεν είχε ασυμβατότητες με κάποια προγράμματα θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Αν ήμουν όμως στην θέση σου, θα κράταγα το n-gage και θα έπερνα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. jazzg ισως να έχεις δίκαιο.Μια ψηφιακή φωτογραφική ίσως θα ήταν καλύτερη ιδέα.Πάντος και το all in one που προσφέρουν μερικά τηλέφωνα είναι πειρασμός.Δεν το ήξερα ότι δεν παίζει stereo τα mp3.Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκευτώ!Anyway,thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 εγω παντως εχω 8-8,2 mbs free memory! σβησε τα μηνυματα ntanny. οι εφαρμογες δεν παιζουν ρολο, εκτος και αν καποιες εγκαθιστανται και στην μνημη του τηλεφωνου, οπως τα antiviruses και το profiexplorer. εγω εχω περιπου 50 παιχνιδια, 15 εφαρμογες και 60 θεματα. απο μηνυματα κατω απο 10. καλα με 2mbs free πολλα απο τα παιχνιδια που εχουν βγει δεν θα παιζουν, οπως το angelfish.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 @freenow efoson meneis athina pigene stin NOKIA stin leoforou sigrou. exoun to kalitero kai to pio grigoro service. (einai ta kentrika vlepeis ;-) ) Δεν θα το έλεγα.Εδώ και ενάμιση μήνα περιμένω να μου αντικαταστήσουν την 64 κάρτα της Νόκια και ακόμα τίποτα.Δεν έχουνε λέει 64αρες.Μα τι σό'ι' κεντρικά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. jazzg ισως να έχεις δίκαιο.Μια ψηφιακή φωτογραφική ίσως θα ήταν καλύτερη ιδέα.Πάντος και το all in one που προσφέρουν μερικά τηλέφωνα είναι πειρασμός.Δεν το ήξερα ότι δεν παίζει stereo τα mp3.Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκευτώ!Anyway,thanks! Ισως ειναι απο τις ελαχιστες απαντησεις που επισημανα σε τετοιο ερωτημα. Ναι belmont ο jazzg το ειπε πολυ σωστα.Και εφ`οσον θελεις ποιοτητα φωτος, παρε μια ξεχωριστα.Αλλα και εκει υπαρχουν παγιδες.Τα πολλα Mpixs δεν λενε και τιποτε ! Εκαι θα ελεγα οτι μεχρι 5-5,5 ειναι καλα.Ψαξε για zoom οπτικο ,ευχρηστια,χειροκινητες λειτουργιες. Στα κινητα αν ημουν κατασκευαστης θα σου εβαζα και τον αρχιεπισκοπο αν η τεχνολογια τον εκανε τοσο mini . Εδω και δεν μπορεσανε να βαλουν ακομη ουτε εναν τοσο δα αναπτηρα !!! (Αχτι το εχω να το δω και να αγορασω αμεσως το κινητο και ας ειναι κακασχημο) Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Φιλε Νοκκια ,οπως ειπα , μονο 608 kb ειναι τα μηνυματα μου.Προγραμματα οπως αυτα που ειπες μετα την εγκατασταση τους ειναι ζητημα αν πιανουν χωρο διπλασιο απο οτι ειναι τα ιδια πριν την εγκ/ση τους.Μιλαμε για μεγαλη διαφορα.Αν το ψαξω καλα και τα βρω ολα , θα βρω ιχνη για να με οδηγησουν μεχρι την λιμνη Πλαστηρα ! Μεχρι τωρα υπολογιζω οτι δοκιμαστικα περασανε απο το 3230 περιπου 1000 εφαρμογες και παιχνιδια. Ολο και κατι αφησαν. 623 ειναι μονο στην πρωτη λιστα που εβαλε ο nervus στην πρωτη σελιδα. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Hi παιδιά.... Αύριο θα πάω να αγοράσω το τηλεφωνάκι. Ειναι πανέμορφο. Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες θέλω να μου απαντήσετε σε μερικά ερωτήματα. :):) 1)Τα μπ3 δεν ακούγονται ούτε και απο τα χαντσ φρι καλά? Το ραδιο είναι στερεο? 2) Τα αρχεία θα μεταφέρονται γρήγορα με υπέρυρθες (ΜΑ-620) ή να πάρω card reader? 3)Που θα βρώ rs-mmc 512mb που να ταιριάζει στο κινητάκι? 4)Programs και games δεν με ενδιαφέρουν εκτος απο το ir remote και το προγραμμα που υπολογίζει τον χρονο ομιλίας. Ποια προτείνετε? Ευχαριστώ παρα παρα πολύ παιδια... και σορρυ που δεν πρόλαβα να διαβασω τις σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Για ηχο στυλ Μεγαρο Μουσικης πιστευω εχεις στερεοφωνικο στο σπιτι. Παρε card reader Βρισκεις σχεδον παντου και αν οχι ριξε μερικες σφαλιαρες μεχρι να παραγγειλουν Να σε πιστεψουμε οτι δεν σε ενδιαφερουν τα προγραμματακια ??? Κοιτα με τι εχεις φορτωσει το pc σου και θα καταλαβεις γιατι το λεω.Φιλε μου , ισως ξεχασεις το pc σου με αυτο το εργαλειο !!! Βλεπω οτι ειναι το πρωτο σου μηνυμα στην παρεα μας. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ !!! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Eυχαριστώ φίλε. Το ε-σοπ θα περιμένω να φέρει. Το πλαίσιο εχει μεχρι 256. Aυτός ο reader κάνει? Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το τ610. Έχω σώσει τον κατάλογο και θέλω να τον περάσω αυριο με το καλο ( αν το έχει το πλαίσιο ''ετοιμοπαράδοτο''). Με το ΜΑ-620 θα γίνει η μεταφορά? Αχχχ πανεμορφο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Hi παιδιά.... Αύριο θα πάω να αγοράσω το τηλεφωνάκι. Ειναι πανέμορφο. Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες θέλω να μου απαντήσετε σε μερικά ερωτήματα. :):) 1)Τα μπ3 δεν ακούγονται ούτε και απο τα χαντσ φρι καλά? Το ραδιο είναι στερεο? 2) Τα αρχεία θα μεταφέρονται γρήγορα με υπέρυρθες (ΜΑ-620) ή να πάρω card reader? 3)Που θα βρώ rs-mmc 512mb που να ταιριάζει στο κινητάκι? 4)Programs και games δεν με ενδιαφέρουν εκτος απο το ir remote και το προγραμμα που υπολογίζει τον χρονο ομιλίας. Ποια προτείνετε? Ευχαριστώ παρα παρα πολύ παιδια... και σορρυ που δεν πρόλαβα να διαβασω τις σελίδες. 1.Μετρια πράγματα...Για τον χαβαλε καλα ειναι...μην περιμενεις ομως και τιποτα ιδιαιτερο. 2.να παρεις card reader...Οι υπερυθρες ειναι dead product. 3.Εγω πηρα απο το www.play247.gr με 56 ευρω,αλλά οπου και αν πας μπορεις να βρεις RS-MMC. 4.Τι να προτεινουμε;Αφου δεν υπαρχουν επιλογες...Για το πρωτο ειναι το Total IR.Για το δευτερο εξηγα το καλυτερα γιατι δεν καταλαβα τι θελεις ακριβως απο το προγραμμα. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Τον ΜΑ-620 εχω κι εγω αλλα εδω και 1 μηνα που πηρα 512 μπηκε στην ναθφαλινη.Με το pc suite και το ΜΑ-620 θα γινει η μεταφορα. Το reader που θα παρεις κοιτα να δεχεται πολλες καρτες ωστε να καλυπτεις τις αναγκες σου και για φωτοκαμερα και βιντεοκαμερα κλπ. Δεν εγραψες αν εχεις και κυριως ποιον. Την mmc μου την παρηγγειλα Θεσ/νικη 13.00 και την πηρα την μεθεπομενη μερα (ηρθε απο Αθηνα).Αν η παραγγελια γινοταν στις 09.00 -10.00 θα την επαιρνα την επομενη.Επομενως πρεπει να την παρεις γρηγορα.(Εγω εμπιστευομαι το μικρομαγαζο της γειτονιας η καποιου πολυ γνωστου μου γιατι αγωνιζοντε για το μεροκαματο). Οσο για την ομορφια του βαση στυλ και ογκου.....3 μηνες το περιμενα. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 με το profiexplorer απλα μπορεις να στελνεις τα ξεκλειδωμενα αρχεια! δεν σημαινει οτι οι υπερυθρες ειναι ξεκλειδωτες! αυτο ειπα κι εγω, οτι ξεκλειδωτες οι υπερυθρες γινονται ουσιαστικα με το profiexplorer και με αυτο στελνεις τα ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ αρχεια, αλλιως δε χρειαζεται ο profiexplorer. Με μνημη σε χρηση 3617 ελευθερη 2523 μηνυματα 608 εφαρμογες 24 και ολα τα αλλα ημ/γιο,επαφες,εγγραφα,ηχους 91 kb (εικονες-βιντεο στην mmc) βλεπω οτι απο ο,τι κανουμε εγκατασταση,ακομη και στην mmc,ολο και καποιο αρχειο ini ριχνει αγκυρα στην μνημη του κινητου. οι περισσοτερες εφαρμογες βαζουν και καποια απαραιτητα αρχεια και στο c:\system\data\, ισως γι'αυτο μειωνεται τοσο η μνημη τηλεφωνου. 2.να παρεις card reader...Οι υπερυθρες ειναι dead product. οχι και dead product, εγω που χρησιμοποιω μονο αυτες με το pc τι επαθα; ;) σιγουρα ομως ειναι πισω απο το bt και ακομα πιο πισω απο εναν card reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Με υπέρυ8ρες πιάνω Max 4-5kb/sec στην αντιγραφή αρχείων προς το τηλέφωνο.... με bluetooth πόσο να περιμένω ??? (σκέφτομαι να αγοράσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Με υπέρυ8ρες πιάνω Max 4-5kb/sec στην αντιγραφή αρχείων προς το τηλέφωνο.... με bluetooth πόσο να περιμένω ??? (σκέφτομαι να αγοράσω) δε ξερω φιλε μου γιατι οι τιμες που δινουν ειναι θεωρητικες, οπως π.χ. οι συνδεσεις internet. αλλα νομιζω πιο χρησιμο ειναι ενα card reader που ειναι και πιο φτηνο και ασυγκριτα πιο γρηγορο. το βασικο πλεονεκτημα του bt για μενα ειναι οτι μπορεις να εχεις το κινητο οπου θελεις. κατι αλλο, μετεφερα το ιδιο αρχειο σε αλλο κινητο με ir και bt και εκανε την ιδια ωρα σχεδον να παει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Μπες στην σελιδα μου και κατεβασε το Lookup. Εκει θα πληκτρολογεις τον αριθμο που σε καλεσε για να δεις και το ονομα.Για τα γεννεθλια μπορεις ακομη και με σημειωμα που θα βαλεις στο ημερολογιο να εχεις ειδοποιηση σε καθορισμενη ωρα με alarm Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ntanny ;) Για τα γεννέθλια κατέβασα από τη σελίδα σου το smart birthday ;) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Μετεφερα το ιδιο αρχειο σε αλλο κινητο με ir και bt και εκανε την ιδια ωρα σχεδον να παει ;)Παίζει ρόλο και η απόσταση αν στείλεις δηλαδή ενα αρχείο με bluetooth και τα δυο κινητά έχουν απόσταση πχ 5 μέτρα τότε λογικό είναι να αργήσει να πάει και ο χρόνος να πλησιάσει αυτόν των υπερύθρων ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts