Mivas Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 @Thou Bou ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Η αλήθεια είναι ότι είχα δοκιμάσει με insider τις πρώτες κυκλοφορίες των 10 και κολλούσε αφάνταστα, δεν ήταν πια λειτουργικό. Αλλά ήταν στα αρχικά στάδια γιαυτό είπα να ξαναδοκιμάσω. Η Lumia καμερα έχει αρκετή παραμετροποίηση και manual, αλλά στο αυτόματο και pureView, η Nokia καμερα ήταν ανώτερης ποιότητας όσο θυμάμαι. Είχε κάνει κι ο Paok ένα συγκριτικό και το επαλήθευσε. Αλλά χάνεις όλο το manual, οπότε... Τα 10άρια πάντως σαν UI ήταν βελτιωμένα από όσο θυμάμαι και ενδεχομένως να είχαν πολλές ακόμη προσθήκες. Η κάμερα κι ο ήχος όμως για τέτοια συσκευή, όπως και το έτερον 40άρι, 808, είναι τα δυνατά τους σημεία. Οπότε με έβαλες σε δίλημμα :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 @Thou Bou ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες! Η αλήθεια είναι ότι είχα δοκιμάσει με insider τις πρώτες κυκλοφορίες των 10 και κολλούσε αφάνταστα, δεν ήταν πια λειτουργικό. Αλλά ήταν στα αρχικά στάδια γιαυτό είπα να ξαναδοκιμάσω. Η Lumia καμερα έχει αρκετή παραμετροποίηση και manual, αλλά στο αυτόματο και pureView, η Nokia καμερα ήταν ανώτερης ποιότητας όσο θυμάμαι. Είχε κάνει κι ο Paok ένα συγκριτικό και το επαλήθευσε. Αλλά χάνεις όλο το manual, οπότε... Τα 10άρια πάντως σαν UI ήταν βελτιωμένα από όσο θυμάμαι και ενδεχομένως να είχαν πολλές ακόμη προσθήκες. Η κάμερα κι ο ήχος όμως για τέτοια συσκευή, όπως και το έτερον 40άρι, 808, είναι τα δυνατά τους σημεία. Οπότε με έβαλες σε δίλημμα :) εγω αν καταφερω να πεισω την μητερα μου ν αποχωριστει το 1020 που της χαρισα για πρωτο της κινητο αφης, θα το εχω και παλι στα χερια μου για να το 10αροποιήσω για τα καλα :) ισως της παραχωρισω ολοκληρο 950xl, δεν υπαρχει αλλος τροπος. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 καλημερα στην παρεα ολων εμας των κολλημενων. κι εγω με "μιση καρδια" θα προτεινω στην μητερα μου να αποχωριστει το πρωτο της κινητο αφης, ενα 64αρι 1020 που μου λεει την βολεψε απιστευτα (για viber χρηση, μην φανταστειτε τπτ φοβερο).θα την "ξεπεταξω" με ενα android με 1 gb ram, ελπιζωντας να μην με κακολογίζει μετα. στο θεμα τωρα: εννοειται οτι ευκολα ξεγελιεται το 1020 και γινεται να μοιαζει με 950xl, οποτε λαμβανει κανονικα τα updates ΟΛΑ. το μονο θεμα, ειναι οτι δεν δουλευε η glance screen,alla και αυτο ακομα λυθηκε (αν θυμαμαι καλα από ρουμανια μερια, εχω αναφερει παλι το ιδιο μερικες σελιδες πριν). Επισης μετα, αν καποιος "βαρεθει" τα 10αρια στο 1020, επιστρεφει ευκολα σε 8αρια (και μετα σε 8.1 μεσω wifi), με χρηση υπολογιστη και του εργαλειου WDRT(windows device recovery tool).αυτο εκανα οταν το εδωσα στην μητερα μου, θεωρωντας τα 8αρια πιο "ευχρηστα" και "γρηγορα¨" για αρχαριους ανθρωπους σε αφης κινητα. To μονο "μελανο"΄σημειο που λογω hardware δεν διορθωνεται, οτι η βιντεοκαμερα του 1020, δεν υποστηριζει dolby εγγραφη ηχου οπως στα 8αρια windows, λογω του οτι δεν ξαναγραφτηκαν ποτε οι drivers της καμερας του 1020 για υποστηριξη στα windows 10αρια. επισης μετρια αποδοση μπαταριας. τελος, αν θυμαμαι καλα, μη υποστηριξη της lumia camera, αλλα απλα χρηση της καμερας microsoft ως εφαρμογη φωτογραφιων. επισης, μη υποστηριξη εγγραφης κλησης (τα κινητα που κυκλοφορησαν με 10αρια, το υποστηριζουν κανονικα αυτο το χαρακτηριστικο). με λιγα λογια¨: αν καποιος θελει βελτιστες φωτογραφιες και βιντεο με το 1020: το αφηνει με Denim 8.1 εκδοση. αν θελει συνεχη updates και 10αρια, "συμβιβαζεται" λιγο με ελαφρως χειροτερες φωτογραφιες και ισως πολυ μετριο (ηχητικα) βιντεο. ελπιζω να βοηθησα. προσωπικα, μιας που εχω και το 950xl, δεν εχω αποφασισει αν και παλι θα χακαρω το 1020 ή θα το αφησω "ατοφιο" με 8.1 denim. YΓ. Τα αδέρφια μας οι Πολωνοί τελικα τα καταφεραν να υπαρχει και glance screen στα 10αρια στο 1020. απο 'βδομαδα ισως ξανα-ασχοληθω για να το καταφερω και παλι οταν θα εχω το 1020 στα χερια μου. (2 σελιδες πισω, στην σελιδα 70 του παρόντος θεματος, αν δειτε το αναφερω πριν λιγους μηνες). Καλησπέρα! Αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου 925,1020,1520,650,950xl. Έχω πειραματιστεί πολλές ώρες με καθέκαστο και αυτό που έχω να σου προτείνω είναι τα εξής: Το μόνο που ρολλάρει καλά τα 10ρια από την σειρά των 20s είναι το 1520. Το 1020 έχει πολύ μέτρια εμπειρία χρήσης στα 10ρια και όπως και εσύ προανέφερες χαλάει πολύ την κάμερά του όχι μόνο στις λήψεις αλλά και στην προβολή φωτογραφιών που κολλάει άσχημα.. Έγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το 1020 στα 8ρια γιατί θα σε ξενερώσει πολύ, και δεν θα μπορείς να το χαίρεσαι όπως πρέπει σε κανά ταξίδι για φωτός και να μείνεις με 950 στα 10ρια που όπως φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα μάλλον θα ναι και το τελευταίο windows τηλέφωνο.. Κράτα το όσο αντέξεις γιατί μάυτό μας βλέπω να κρεμάμε τα παπούτσια μας στην windows ομάδα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ευχαριστώ για το feedback παίδες. Μάλλον στα 8.1 θα μείνει η συσκευή όπως το βλέπω... Άλλη ερώτηση που δεν ξέρω σε ποιο θέμα πρέπει να γίνει. Η εφαρμογή 3D Touch έστω και στην beta μορφή της, πώς γίνεται να περαστεί; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Επειδή τυχαίνει και εχω το 1020 ακόμη ειχα περάσει τα 10 και λειτουργούν όλα κομπλέ κανένα πρόβλημα και αναβαθμίσεις μου έρχονται που και που και η κάμερα λειτουργει κομπλέ. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Μιας και σκέφτομαι να ξανασχοληθώ λίγο με WP8.1, ποια εφαρμογή θα προτείνατε για αξιοποίηση όλων των MP στο μέγιστο? Η Nokia/Microsoft κάμερα από όσο θυμάμαι ήταν μόνο για PureView (π.χ. 5άρες φωτό) και ελάχιστες ρυθμίσεις. Η Lumia κάμερα είχε πολύ χειροκίνητο και πολλά άλλα, όμως πέρα από Lumia κάμερα ποια άλλη βγάζει φωτό πλήρους ανάλυσης, RAW και manual? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Μιας και σκέφτομαι να ξανασχοληθώ λίγο με WP8.1, ποια εφαρμογή θα προτείνατε για αξιοποίηση όλων των MP στο μέγιστο? Η Nokia/Microsoft κάμερα από όσο θυμάμαι ήταν μόνο για PureView (π.χ. 5άρες φωτό) και ελάχιστες ρυθμίσεις. Η Lumia κάμερα είχε πολύ χειροκίνητο και πολλά άλλα, όμως πέρα από Lumia κάμερα ποια άλλη βγάζει φωτό πλήρους ανάλυσης, RAW και manual? Lumia camera beta και classic νομίζω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Lumia camera beta και classic νομίζω! Αυτά υπάρχουν στο κατάστημα κάπου? Έχουν διαφορά από την παλιά γνωστή Lumia κάμερα? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Αυτά υπάρχουν στο κατάστημα κάπου? Έχουν διαφορά από την παλιά γνωστή Lumia κάμερα? Αν είσαι με 8.1 πρέπει να υπάρχουν στο store λογικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 παιδια, καλησπερα. ειναι κανεις με 10αρια στο 1020 που να θελει να εχει ενεργη και παλι (για "παντα") την glance screen ? σ εναν οδηγο που εχω βρει, ουσιαστικα εχει καποια αρχειακια για αντικατασταση αρχειων της registry του 1020. στο πρωτο βημα οδηγου, λεει να αντιγραψουμε καποια αρχεια της διαδρομης Data_Shared_OEM_public (καπως ετσι) στην αντιστοιχη διαδρομη του κινητου. πιστευετε εννοει, τα ηδη υπαρχοντα στο κινητο, να τα σβησουμε? πριν ενα εξαμηνο περιπου ειχα κανει επιτυχως την διαδικασια, αλλα δε θυμαμαι το σημειο αυτο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 αν κανεις θελει να παιρνει ολα τα updates κτλ των 10αριων, αξιζει να μετονομασει το 1020 σου σε 950 ! μεσω της εφαρμογης interop unlock, πανευκολα, και με πληρως λειτουργικη την glance screen. !!! το εχω 10 ημερες ως 950 και του κανω οτι αναβαθμιση βγαινει, μια χαρα το 1020αρακι : ) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Φίλε Thou_Bou με την κάμερα τι γίνεται ακριβώς; Γιατί αυτός ήταν και ο λόγος των περισσότερων για να στραφούν σε αυτό το τηλέφωνο. Τη διαδικασία της αναβάθμισης μπορούμε να τη βρούμε κάπου αναλυτικά; Δεν το αποφασίζω μέχρι στιγμής μόνο και μόνο γιατί θέλω την cam ακέραια... Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Φίλε Thou_Bou με την κάμερα τι γίνεται ακριβώς; Γιατί αυτός ήταν και ο λόγος των περισσότερων για να στραφούν σε αυτό το τηλέφωνο. Τη διαδικασία της αναβάθμισης μπορούμε να τη βρούμε κάπου αναλυτικά; Δεν το αποφασίζω μέχρι στιγμής μόνο και μόνο γιατί θέλω την cam ακέραια... Η καμερα, στο 1020, μετονομασμενο σε 950, λειτουργει μια χαρα ικανοποιητικα, αξιοποιωντας το hardware του 1020. απλά δεν εχει αλλαγη ρυθμισης της αναλυσης, αλλά ειναι προεπιλεγμενη στα 38 (ή 39 megapixel) ανάλονα αν εισαι σε 4:3 ή 16:9. πέραν αυτού, όλα καλα. και στο βιντεο, μια χαρα ικανοποιητικο και αυτο. προς το παρον χρησιμοποιω το 1520 (μετονομασμενο σε 950xl) καθαρα και μονο λογω καλυτερης μπαταριας και μεγαλυτερης οθονης. Η διαδικασια υπαρχει αναλυτικα σε διπλανο φορουμ .αν δεν επιτρεπονται λινκς προς αλλα φορουμ, στείλε μου προσωπικο μηνυμα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Αν κάποιος θέλει την κάμερα "ακέραια" και η απάντηση είναι πως "λειτουργεί ικανοποιητικά", σημαίνει it's a no-no. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gyfis Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Η καμερα, στο 1020, μετονομασμενο σε 950, λειτουργει μια χαρα ικανοποιητικα, αξιοποιωντας το hardware του 1020. απλά δεν εχει αλλαγη ρυθμισης της αναλυσης, αλλά ειναι προεπιλεγμενη στα 38 (ή 39 megapixel) ανάλονα αν εισαι σε 4:3 ή 16:9. πέραν αυτού, όλα καλα. και στο βιντεο, μια χαρα ικανοποιητικο και αυτο. προς το παρον χρησιμοποιω το 1520 (μετονομασμενο σε 950xl) καθαρα και μονο λογω καλυτερης μπαταριας και μεγαλυτερης οθονης. Η διαδικασια υπαρχει αναλυτικα σε διπλανο φορουμ .αν δεν επιτρεπονται λινκς προς αλλα φορουμ, στείλε μου προσωπικο μηνυμα. εχει διαφορα στην ποιοτητα η καμερα? αφου δεν μπορεις να τραβηξεις σε 5 ...δεν υπαρχει Pureview...αρα η καμερα ειναι αχρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) εχει διαφορα στην ποιοτητα η καμερα? αφου δεν μπορεις να τραβηξεις σε 5 ...δεν υπαρχει Pureview...αρα η καμερα ειναι αχρηστη Με πιο απλα λογια: Η κάμερα στο 1020 τρέχοντας wm10, δεν ειναι τόσο καλή οσο είναι στα 8.1 που ειναι το τελευταιο λογισμικό που υποστηριζει επισημα το κινητο. Στην πράξη, πιστευω, οτι αν βαλω σε εναν μη επαγγελματια 2 φωτογραφιες ίδιου τοπίου/πράγματος , τραβηγμενες στα 38mpixel, η μία με wm10 και η άλλη με wp8.1 , να τις συγκρινει, οι διαφορές θα είναι ελάχιστες έως μη αντιληπτές. Δεν το κάνω γιατι δεν εχω ορεξη να επιστρέφω το 1020 στα 8αρια για αλλη μια φορά. Αναλόγως τις απαιτησεις καθενός, διαλέγει και παίρνει. Εγώ, που 99% των φορών,βγάζω φωτογραφιες στο αυτοματο, μια χαρα με καλυπτει η εφαρμογη "καμερα" των 10αριων, που για το 1020, εχει προεπιλεγμενη αναλυση (που δεν αλλαζει) τα 38mpixel. Το προτιμώ ετσι, με ολες τις εφαρμογες των 10αριων, ξέροντας οτι εισάγοντας του την σιμ μου, θα με εξυπηρετησει μια χαρα' ως κανονική συσκευη. αυτά. Edited May 9, 2017 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Έψαξα στο store και δεν μπορώ να βρω μια εφαρμογή που να κάνει reboot ή έστω shutdown το κινητό. Είναι τόσο πολύ rocket science αυτό που ζητάω; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 καλησπερα παιδια... πηρα ξανα ενα 1020 μετα απο καμποσα χρονια και ειμαι πολυ χαπι...:D απορια.... εχεια εφαεμογη λουμια καμερα και καμερα σκετη... σε τι διαφερουν?? ερωτηση... οπου ρωτησα μου ειπαν να μην παω σε 10αρια και να κστσω στα 8,1... τι γινεται με αυτο το θεμα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 καλησπερα παιδια... πηρα ξανα ενα 1020 μετα απο καμποσα χρονια και ειμαι πολυ χαπι...:D απορια.... εχεια εφαεμογη λουμια καμερα και καμερα σκετη... σε τι διαφερουν?? ερωτηση... οπου ρωτησα μου ειπαν να μην παω σε 10αρια και να κστσω στα 8,1... τι γινεται με αυτο το θεμα????? Απλά δεν ειναι 950 XL για να τρέχουν τα 10άρια ομαλά! Μάλλον αυτό εννοούν. Αλλά και για τους Here που στα 8.1 στο 1020, είναι πολύ καλύτερα. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 καλησπερα παιδια.. απορια sos.. οταν περναω τις φωτο στον υπολογιστη με το καλωδιο περναει την μικρη εδοση με τα λιγα mb.. το εχω στην ρυθμιση jpeg 5MP+38MP.. τι στο @#$%%$#@ πρεπει να κανω για να ανεβαζει και την μεγαλη?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Όταν συνδέεις το τηλ με τον υπολογιστή μέσω usb θα πρέπει να το βλέπεις ως σκληρό δίσκο. Εκεί, στις φωτογραφίες, βλέπεις όλα τα αρχεία όπως jpeg, jpeg high resolution/dng (αναλόγως τη ρύθμιση σου) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 ευχαριστω.. το βρηκα.. αλλα οταν συνδεω το καλωδιο μου βγαζει αυτοματα να ανεβασει σε ενα αρχειο τις φωτογραφιες και εκει ανεβαζει μονο τις μικρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 να καμω αλλη μια ερωτηση τωρα που σας βρηκα... γιατι ανοιγει συνεχεια μονο του τα δεδομενα κινητης και μου εχει τσακισει την καρτα??? υπαρχει θεραπεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 να καμω αλλη μια ερωτηση τωρα που σας βρηκα... γιατι ανοιγει συνεχεια μονο του τα δεδομενα κινητης και μου εχει τσακισει την καρτα??? υπαρχει θεραπεια??? Μήπως έτσι είναι ρυθμισμένο; Να ανοίγουν τα δεδομένα όταν δεν έχεις καλό σήμα WiFi; Στα 10άρια έχει τέτοια ρύθμιση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 8,1 τρεχω... και απο την ρυθμιση ειναι μονιμα κλειστα τα δεδομενα.... γι αυτο δεν αλλαζουμε τα windows...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts