kvemperor Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εγω έβαλα τα δεκαριά στο δικό μου και εχω θέμα με τις αγαπημένες φωτογραφίες.μου βγάζει μονο μια οχι άλλες.και στο άσχετο μου σβήνει κιόλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εγω έβαλα τα δεκαριά στο δικό μου και εχω θέμα με τις αγαπημένες φωτογραφίες.μου βγάζει μονο μια οχι άλλες.και στο άσχετο μου σβήνει κιόλας Για ό,τι προβλήματα υπάρχουν με την Technical Preview έκδοση του λειτουργικού παρακαλώ να απεθυνόμαστε στο αντίστοιχο topic Windows 10 technical preview (Insider Program) για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις μιας και δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα τα W10M. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Για ό,τι προβλήματα υπάρχουν με την Technical Preview έκδοση του λειτουργικού παρακαλώ να απεθυνόμαστε στο αντίστοιχο topic Windows 10 technical preview (Insider Program) για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις μιας και δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα τα W10M. Ευχαριστώ. :) Μιλάω και εκει απλως έλεγα μήπως κανένας με το ίδιο κινητό εχει τα ιδια θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Η συζήτηση για τους Insiders περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο θέμα... Όχι στα θέματα συσκευών και λειτουργικού.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 εχω το 1020 πάνω από δυο χρόνια και μου φαινεται ότι η μπαταρια τα εχει παιξει κουτσα στραβα βγαζει μια μερα . Επειδή δεν μου κανει κλικ καποιο κινητο αυτή την στιγμη ξερει κανεις ποσο η αλλαγη μπαταριας ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 εχω το 1020 πάνω από δυο χρόνια και μου φαινεται ότι η μπαταρια τα εχει παιξει κουτσα στραβα βγαζει μια μερα . Επειδή δεν μου κανει κλικ καποιο κινητο αυτή την στιγμη ξερει κανεις ποσο η αλλαγη μπαταριας ; Για το L1520 το κόστος αλλαγής της μπαταρίας ήταν 40euro ενώ για το L520 30euro, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει άλλα μέλη εδώ στο φόρουμ. Για το L1020 δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά! Εκεί γύρω θα παίζει η τιμή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 καλησπερα παιδια. εδω και κανα δεκαημερο, το 1020 μου, εχει σταματησει να μπορει να κανει μπακαπ. κολαει στο 99%. ποτε δεν μου το ειχε ξανακανει. ετσι εντελως ξαφνικα. τι ρισταρτ εκανα, τι μπακαπ εσβησα(μεγα λαθος), τι φωτος εσβησα μπας και λογο ογκου δεν μπορουσε να κανει μπακαπ, τιποτα. το χει παθει κανεις αλλος? πλεον δεν εχω μπακαπ...και ερχονται και τα δεκαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 καλησπερα παιδια. εδω και κανα δεκαημερο, το 1020 μου, εχει σταματησει να μπορει να κανει μπακαπ. κολαει στο 99%. ποτε δεν μου το ειχε ξανακανει. ετσι εντελως ξαφνικα. τι ρισταρτ εκανα, τι μπακαπ εσβησα(μεγα λαθος), τι φωτος εσβησα μπας και λογο ογκου δεν μπορουσε να κανει μπακαπ, τιποτα. το χει παθει κανεις αλλος? πλεον δεν εχω μπακαπ...και ερχονται και τα δεκαρια... Πάρε backup χωρίς την επιλογή ρυθμίσεις εφαρμογών στο on. Και στο 99% μην ανησυχείς σου εχει πάρει backup. Για σίγουρα κάνε hard reset και επανεφερε από αυτό το backup. Λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 εχω δοκιμασει και χωρις ρυθμισεις εφαρμογων , και με. παντα στο 99% σταματα. αφου λετε οτι ειναι οκ, αυτο θα κανω, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχει επιλογή να διαγράψεις τα υπάρχοντα backups. Μετά ξεκολλάει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Έχει επιλογή να διαγράψεις τα υπάρχοντα backups. Μετά ξεκολλάει...φιλε μου το εχω κανει και πανω απο μια φορες, αλλα δεν ξεκολησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έχει επιλογή να διαγράψεις τα υπάρχοντα backups. Μετά ξεκολλάει... Δεν ξεκολλάει. Συνεχίζει το error στο 99% αλλά νομίζω πως τελικά κρατάει buck up (τουλάχιστον σε ένα 930 δούλεψε κανονικά, παρα την ένδειξη σφάλματος κατά την διάρκεια του buck up) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 εχω δοκιμασει και χωρις ρυθμισεις εφαρμογων , και με. παντα στο 99% σταματα. αφου λετε οτι ειναι οκ, αυτο θα κανω, ευχαριστω Μετά από hard και με επαναφορά απο backup χωρίς ρυθμίσεις εφαρμογών δε θα σου ξανακολλήσει. Εκτός αν πας να πάρεις πάλι backup με ρυθμίσεις εφαρμογών και φυσικά πάρει τη ρύθμιση εφαρμογής που έχει πρόβλημα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια το μενου στις ρυθμισεις δεδομενα κινησης που ειδα σε ενα 630 και δειχνει οτι διαδρομη εχεις κανει στον χαρτη δεν υπαρχει πουθενα στο 1020; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια το μενου στις ρυθμισεις δεδομενα κινησης που ειδα σε ενα 630 και δειχνει οτι διαδρομη εχεις κανει στον χαρτη δεν υπαρχει πουθενα στο 1020; Νομίζω ότι αυτό γίνεται στο L630 λόγω του αισθητήρα SensorCore o οποίος απουσιάζει από το L1020. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ευχαριστω φιλε μου αρα δεν υπαρχει πιθανοτητα να το δουμε στο 1020. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παιδια τι γινεται με ρην αναβαθμιση σε 10αρια; ποτε θα ερθει συο 1020; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα Lumia 1020 εντός εγγύησης (από Skroutzομάγαζο αγορά - νομίζω γαλλικό είναι) το οποίο στο βίντεο κάνει ένα διαρκή θόρυβο και οι φωνές ακούγονται πολύ χαμηλά. Είναι προβληματικό άραγε; Να το πάω στο service; Σε ποιο service; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα Lumia 1020 εντός εγγύησης (από Skroutzομάγαζο αγορά - νομίζω γαλλικό είναι) το οποίο στο βίντεο κάνει ένα διαρκή θόρυβο και οι φωνές ακούγονται πολύ χαμηλά. Είναι προβληματικό άραγε; Να το πάω στο service; Σε ποιο service; Ευχαριστώ Μπορείς να απευθυνθείς σε οποιοδήποτε Nokia Care. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 παιδια αληθευει αυτο που μολις διαβασα οτι τελικα το 1020 δεν θαπαρει τα δεκαρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Με insider τα βάζεις εύκολα και είναι ολόιδια με τα επίσημα. Θεωρώ όμως σίγουρο πως τελικά θα πάρουμε κι εμείς (όπως και τα 920, 925). Άλλωστε όλες αυτές οι συσκευές λειτουργούσαν απροβλημάτιστα με τα w10 μέσω insider Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 οκ σε ευχαριστω πολυ!!! γιατι δεν ειχα καμια ορεξη να αλλαζω κινητο λογω πιθανης ασυμβατοτητας μελλοντικων αναβαθμισεων εφαρμογωνμε τα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 οκ σε ευχαριστω πολυ!!! γιατι δεν ειχα καμια ορεξη να αλλαζω κινητο λογω πιθανης ασυμβατοτητας μελλοντικων αναβαθμισεων εφαρμογωνμε τα 8.1 Στο δεύτερο σκέλος είπα ΘΕΩΡΩ. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 οκ καταλαβα. οπως και να εχει σε ευχαριστω. αναμενουμε τα νεα για την τηλεφωναρα μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αν τελικα η MS δεν δωσει τα 10αρια στο 1020 θα χασει απο την αξιοπιστια της γιατι ελεγε οτι θα παρεχει αναβαθμησεις 3 ετων σε ολες τις συσκευες που βγαζει... Εγω πιστευω οτι θα δωσει την αναβαθμηση αλλα με μερικες μερες καθυστεριση... Δεν βλεπω καμια λογικη να αφηνει αυτη την συσκευη χωρις αναβαθμηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts