Jump to content

Μετατροπή Huawei G750 U10 σε Huawei G750 T00


tzivas31
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να ξεκαθαρίσω καταρχήν ότι ο οδηγός αναφέρεται μόνο για Ηuawei G750 U10 όχι για Τ01 ούτε για Τ20!!!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ

ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!!

 

Επιτέλους κατάφερα να μετατρεψω το κινητο μου από U10 σε Τ00 που παίρνει περισσότερες αναβαθμίσεις και αυτή τη στιγμή φοραω την custom rom Β251 του Pavel22 από το xda που είναι 4.4.2 δηλαδή ΚΙΤ ΚΑΤ.

Ας πἀρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Θα πρέπει να κατεβάσετε αυτά τα αρχεία που είναι όλα απαραίτητα :

 

1)VCOM DRIVERS

2)MTK DROID TOOLS

3)B113 ROM

4)ROOT GENIOUS

5)Gapps_KitKat_4.4.2_softpackage

6) G750-T00_4.7.16 by biobio76

7)Repack EMUI3.0_G750-T00_B251_Flash_Tool

8) B256_FlashTool

Αφού τα έχουμε κατεβάσει όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πλέον.

9)B259mod

 

Πρώτο βήμα

Πρέπει να έχουμε κάνει root το κινητό για την επίτευξη αυτού θα χρειαστούμε πρώτα να ενεργοποιήσουμε το Usb Debugging στο κινητό. Αυτό το επιτυγχάνουμε πηγαίνοντας ρυθμίσεις-Επιλογές για προγραματιστές και τικαρουμε το εντοπισμός σφάλματος Usb ή στα αγγλικά Usb debugging. Αν δεν βρίσκεται τις Επιλογές για προγραμματιστες θα πρεπει πρωτα να πάτε στην επιλογή σχετικά με το τηλέφωνο είναι η τελευταία κάτω επιλογή στις ρυθμίσεις, όταν μπείτε εκεί θα πρέπει να πατήσετε 7 φόρες πάνω στο αριθμός έκδοσης και μετά πάτε πίσω στις ρυθμίσεις και θα δείτε ότι εμφανίστηκε και οι επιλογές για προγραμματιστες. Αφού λοιπόν έχετε ενεργοποιησει πλέον τον εντοπισμό σφάλματος Usb συνδέεται το κινητό στον υπολογιστή και ανοίγεται το πρόγραμμα root genious πατάτε next και μετά πατάτε root και ξεκινάει η διαδικασία κατά την οποία μια με δυο φορές το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση όταν τελειώσει θα σας πει αν το ρουταρε ή αν δεν το κατάφερε σε κάποιες ρομ που περνούσα αργότερα χρειάστηκε να το κάνω 3 με 4 φορές μέχρι να πετύχει αλλά στο τέλος πάντα το έκανε!!!

 

Δεύτερο βήμα

Αφού πλέον το κινητό μας είναι root πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε Backup τα Imei!!! Γιατί μετά από μερικά φλασαρισματα θα χαθούν και αν δεν τα έχουμε πάρει Backup για να τα κάνουμε μετά Restore το κινητό δεν θα μπορεί να δει τις sim κάρτες και δεν θα μπορεί να λειτουργήσει σαν τηλέφωνο. Το βήμα αυτό είναι πολύ εύκολο πάλι έχοντας ενεργοποιημένο το Usb Debugging συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή και ανοίγουμε το MTK Droid Tools λογικά θα βγάλει όλα τα στοιχεία του κινητού και στην κάτω αριστερή γωνία θα δείτε ένα κυβάκι που θα είναι κίτρινο χρώμα. Εσείς πατάτε το κουμπί root που είναι δεξιά από το κίτρινο κυβάκι και θα ξεκινήσει μια διαδικασία που θα τελειώσει σε ένα λεπτό το πολύ. Μόλις τελειώσει αν όλα έχουν πάει καλά θα πρέπει το κυβακι από κίτρινο θα έχει γίνει πράσινο, μόλις γίνει πράσινο λίγο πιο πάνω θα έχει ενεργοποιηθεί και ένα κουμπάκι που γράφει IMEI/NVRAM το πατάτε και σας βγάζει σε μια άλλη καρτέλα που κάτω έχει δύο επιλογές Backup και Restore. Εσείς σε αυτή τη φάση πατάτε Βαckup έχοντας τσεκαρισμένα και τα 2 κουτάκια δίπλα. Αργότερα όταν σας πω να κάνετε restore θα κάνετε ακριβώς τα ίδια βήματα απλώς αντί για Backup θα πατήσετε Restore. Μόλις πατήσετε το κουμπάκι Backup ή Restore μέσα σε 30 δεύτερα θα έχει τελειώσει. Να και ενα

για να σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία.

 

Τρίτο βήμα

H εγκατάσταση των Vcom drivers. Αν δεν τους περάσετε δεν προχωράτε αλλού.

Αφού τους κατεβάσατε ακολουθείτε τα βήματα του βίντεο προσεκτικά. Δείτε το πολλές φορές αν κολλάτε κάπου. Είναι πολύ εύκολη διαδικασία πάντως.

video vcom installation

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

 

Τέταρτο βήμα

Από τη ρομ Β113 ανοίγουμε το φάκελο update tool και κάνουμε εγκατάσταση το sp flash tool.

Οι χρήστες windows 8 και μεταγενέστερα πρέπει να το τρέξουν με συμβατότητα windows 7 και πάντα σαν administrator.Σε αντίθετη περίπτωση θα εμφανίζει σφάλμα 4008 και θα σταματάει το flashαρισμα.Από τη ρομ που κατεβάσαμε κάνουμε εγκατάσταση τους drivers που βρίσκονται στο φάκελο usb_drv.Tρέχουμε το sp flash tool χωρίς να συνδέσουμε τη συσκευή στο usb.

Πατάμε scatter loading και από τον φάκελο usb upgrade επιλέγουμε rework secro και μετά MT6592_Android_scatter.txt. Αυτή η ενέργεια θα μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα .Απο τις επιλογες με το βελάκι επιλέγουμε download only και πατάμε το κουμπί Download πάνω αριστερά. Τώρα και μόνο τώρα συνδέσουμε το usb στη συσκευή αφού έχουμε πριν κλείσει τη συσκευή και αφαιρέσει την μπαταρία και την έχουμε ξαναβάλει τώρα την συνδέουμε και τρέχει το update του rework secro.Μόλις τελειώσει μας βγάζει ένα μήνυμα οκ.Αφαιρούμε το usb και δεν ανοίγουμε τη συσκευή!!!Προσέχουμε να μην πατήσουμε κάποιο κουμπί της συσκευής κατά λάθος

 

Πέμπτο βήμα

Πατάμε ξανά την επιλογή scatter loading.

Από το φάκελο usb upgrade επιλέγουμε το αρχείο MT6592_Android_scatter.txt όπως φαίνεται εδώ

Επιλέγουμε download only και πατάμε πάλι το download και συνδέουμε το usb στη συσκευή μας.Αν όλα πήγαν καλά θα δούμε το sp flash tool να περνάει τη ρομ στη συσκευή.

Μόλις φτάσει 100% και γράψει οκ βγάζουμε το usb και ανοίγουμε τη συσκευή.

Πλέον έχει τη ρομ B113 ξεκλείδωτη από bootloader γιατί φλασαραμε νωρίτερα to rework secro.Ακόμα στα στοιχεία δείχνει το κινητό σαν U10 αλλά πλέον μπορείτε να φλασάρετε όποια ρομ για Τ00 θέλετε.Σε περίπτωση που έχει χάσει το ΙΜΕΙ ανοίγουμε το mtk droid tool και κάνουμε restore nvram

 

Έκτο βήμα

Αφού είστε πλέον στην Β113 θα πρέπει να ξανακάνετε root το κινητό όπως γράφω πιο πάνω και αν έχουν χαθεί τα imei να τα κάνετε restore.

Μόλις τα κάνετε αυτά ανοίγετε το flashtool χωρίς να έχετε συνδέσει την συσκευή και επιλέγετε από scatter loading στην 4.7.16 που την έχετε ξεζιπαρει νωρίτερα στο pc σας το δικό της scatter που έχει ο φάκελός της μέσα. Στις επιλογές διαλέγετε αυτή τη φορά format all+download μετά πατάτε to download πάνω και συνδέετε τη συσκευή αφού την έχετε κλείσει και βγάλει-βάλει τη μπαταρία. Όταν τελειώσει και πετάξει το μήνυμα οκ μπορείτε να το ξεσυνδεσετε και να το ανάψετε θα πάρει λίγο χρόνο όπως την πρώτη φορά που το βγάλατε από το κουτί και θα θέλει όλες τις επιλογές γλώσσα δίκτυο και τα λοιπά. Μόλις τα κάνετε αυτά μπορείτε να πάτε και να δείτε στα στοιχεία του τηλεφώνου ότι το αναφέρει πλέον ως Τ00

 

Έβδομο βήμα

Όσο είστε στην 4.7.16 θα πρέπει να κάνετε πάλι root το κινητό και να επαναφέρετε τα Imei. Αφού τα κάνετε αυτά θα σας πρότεινα ένα τελευταίο φλασαρισμα για να πάτε στην Β251 στην οποία ο pavel22 κατασκευαστης της έχει αφαιρέσει πολλές από τις κινεζιες που έχει η 4.7.16 και είναι έτοιμη root χωρίς να κάνετε τίποτα και είναι και πιο όμορφη γενικώς. Για να το κάνετε αυτό ανοίγετε πάλι το spflashtool επιλέγετε στο scatter-loading το scatter της Β251 που βρίσκεται μέσα στο φάκελο της μετά την επιλογή download only,πατάμε το κουμπάκι download συνδέουμε σβησμένη τη συσκευή μας στο usb και ξεκινάει το φλασαρισμα μόλις βγάλει το ok ξεσυνδεουμε και ανοίγουμε το κινητό. Έχει βέβαια βγει και πιο καινούρια ρομ η Β259mod που μπορειτε να τη βαλετε μεσω recovery αρκει να ειστε ήδη στην Β251 ή Β256.Αφου την κατεβασετε την πετατε στην εσωτερικη μνημη του κινητου και μετα πατε recovery κάνετε wipe cache,wipe dalvik,wipe data και μετα install zip και τελος reboot system βαζετε μονο κωδικο wifi προσπερνατε τους λογαριασμους google και αφου ανοιξει το κινητο πατε στο play store να τους προσθεσετε αν δεν τους πιασει με τη πρωτη ή τη δευτερη φορα θα τους πιασει με την τριτη και ειστε ετοιμοι.

 

Κάτι ακόμα που θα ήθελα να τονίσω ότι εγώ τα έκανα όλα τα φλασαρισματα με το spflash tool που έχει μέσα στην Β113 ενώ ο Chris_matsias προτεινει οτι για την 4.7.16 και την Β251 χρησιμοποίησε το spflash tool που προτείνει ο biobio76 εδώ εγώ πάντως που το δοκίμασα και ο Jnr μας έβγαζε μηνύματα error και δεν φλασαρε. Τέλος αν σε κάποια από τα φλασαρισματα κολλήσει και δεν ανοίγει σωστά μην τρομάξετε απλά ξαναφλασαρετε και το πιο πιθανόν θα ξεκολλήσει. Εμένα προσωπικά σε ένα από τα φλασαρισματα όταν άνοιξα το κινητό δεν άναβε η οθόνη αλλά το κινητό ήταν σε συνεχόμενη δόνηση τρόμαξα και εγώ εκείνη τη στιγμή αλλά μετά ηρέμησα και ξαναφλασαρα και έστρωσε. Αφου περάσετε την Β251 δοκιμάστε αν δουλεύουν τα data και το gps. Αν δείτε ότι δεν δουλεύουν τότε απλά κάντε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και λογικά θα δουλεύουν και σε εμένα και στο jnr για κάποιο λόγο μας είχε παρουσιάσει αυτο το θεματάκι αλλά μετά από την επαναφορά έστρωσε. Σημερα πλεον 22/6/2015 υπάρχει η Β265 η πιο προσφατη και λειτουργικη ρομ του pavel που αν φορατε Β259 ή Β251 ή Β256 τοτε με αυτα τα βηματα που προτεινει ο pavel και με αυτα την περασα και εγώ μπορειτε να μεταβειτε στην Β265:

 

1 -twrp 2.8.1.0 either 2.7.0 biobio

2 -copy your file (zip) in micro sd

3 - WipeCache ,Wipe Dalvik Cache,Wipe Data

4 - try to install by twrp (one times )

5- WipeCache ,Wipe Dalvik Cache

6- reboot the system

7- When you first start the system - no WIFI connect and login Google

8- The system booted

9 - plug WIFI, authorization Google (open play market) , update all applications and Superuser

 

Το ξέρω όλα αυτά σας φαίνονται βουνό αλλά δεν είναι αν το κάνετε μια φορά μετά πολύ εύκολα μπορείτε να το ξανακάνετε με κλειστά μάτια.

 

Thanks to : Chris_matsias που έκανε το πρώτο βήμα και μας μετέφρασε από τα αγγλικά τον οδηγό του pavel22 για την μετατροπή και πολλές άλλες μικρές αλλά σημαντικές διευκρινισεις

και στον Jnr που επίσης βοήθησε σε κάποια κοινά σκαλώματα που είχαμε μέχρι να κάνουμε τη μετατροπή και στον sakarkas1 που βοηθησε με τα σκαλωματα στην αρχη μεχρι να καταλαβουμε οτι για να περαστει η Β259 επρεπε να τη βαλουμε στην εσωτερικη μνημη.

Edited by tzivas31
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ ωραία δουλειά tzivas31.Άξιζε το ξενύχτι.Πιστεύω πως έχεις δώσει όλα τα βήματα πολύ σωστά.Καλή επιτυχία σε όλους που θα το δοκιμάσουν.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Eυχαριστω χαιρομαι να γραφω οδηγους και να ακουω ευχαριστημενο κοσμο με αυτους.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Έχω στα χέρια μου ένα τέτοιο κινητό και προσπαθώ να βάλω την πιο πάνω ROM σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά ξεκινώντας σκοντάφτω στο 1 στάδιο. Δηλαδή IMEI backup. Με το MtkDroidTools v2.5.3 βλέπω το κίτρινο σήμα αριστερά και όταν πατώ ROOT παίρνω το μήνυμα

file adbd not install παρόλο που η συσκευή δίνει root permit ion

Help please

Link to comment
Share on other sites

Έχω στα χέρια μου ένα τέτοιο κινητό και προσπαθώ να βάλω την πιο πάνω ROM σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά ξεκινώντας σκοντάφτω στο 1 στάδιο. Δηλαδή IMEI backup. Με το MtkDroidTools v2.5.3 βλέπω το κίτρινο σήμα αριστερά και όταν πατώ ROOT παίρνω το μήνυμα

file adbd not install παρόλο που η συσκευή δίνει root permit ion

Help please

 

Το εχεις κανει πρωτα root με το root genious?

Link to comment
Share on other sites

Το εχεις κανει πρωτα root με το root genious?

Φυσικά. Το δοκιμασα και με Windows 8 & 7. Τιποτα. Μου βγαζει παντα αυτο το μηνυμα

file adbd not install

Link to comment
Share on other sites

Τελικα αν δεν κανω backup IMEI μπορω να φλασάρω?

ΥΓ. Μπορω να βάλω CWM και να φλασάρω superuser ετσι ωστε να ξαναπροσπαθησω για backup IMEI

Edited by atomant
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά. Το δοκιμασα και με Windows 8 & 7. Τιποτα. Μου βγαζει παντα αυτο το μηνυμα

file adbd not install

 

Μονο σε windows 7 με windows 8 θα εχεις σιγουρα προβληματα.

 

Τελικα αν δεν κανω backup IMEI μπορω να φλασάρω?

ΥΓ. Μπορω να βάλω CWM και να φλασάρω superuser ετσι ωστε να ξαναπροσπαθησω για backup IMEI

 

Αν δεν μπορεσεις να παρεις IMEI backup δεν θα σε συνιστουσα να προχωρησεις σε τιποτα γιατι στη μεταβαση απο Β113 σε 4.7.16 οταν θα φτασεις τα IMEI θα εχουν διαγραφει και αν δεν μπορεσεις να τα περασεις το κινητο δεν θα λειτουργει σαν τηλεφωνο αλλα μονο σαν ηλεκτρονικη συσκευη. Μιλα και με τον chris μπας και μπορεσει να σε δωσει καποια συμβουλη για backup και restore IMEI

Link to comment
Share on other sites

Μονο σε windows 7 με windows 8 θα εχεις σιγουρα προβληματα.

 

 

 

Αν δεν μπορεσεις να παρεις IMEI backup δεν θα σε συνιστουσα να προχωρησεις σε τιποτα γιατι στη μεταβαση απο Β113 σε 4.7.16 οταν θα φτασεις τα IMEI θα εχουν διαγραφει και αν δεν μπορεσεις να τα περασεις το κινητο δεν θα λειτουργει σαν τηλεφωνο αλλα μονο σαν ηλεκτρονικη συσκευη. Μιλα και με τον chris μπας και μπορεσει να σε δωσει καποια συμβουλη για backup και restore IMEI

Τελικά την εκανα την μαμακια μου αλλα με αυτο το ποστ στο xda εχω τουλαχιστον σημα

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=296#post58816297

 

ΥΓ atomant= mermigas

Link to comment
Share on other sites

Τελικά την εκανα την μαμακια μου αλλα με αυτο το ποστ στο xda εχω τουλαχιστον σημα

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=296#post58816297

 

ΥΓ atomant= mermigas

 

Αν δουλευει το κινητο σου και σαν τηλεφωνο να λες παλι καλα. Οσο για launcher κανεςι οπως σε ειπε και ο αλλος στο xda κανεις πρωτα εγκατασταση το launcher που θες και μετα πας απο titanium backup και το παγωνεις ειτε απο root explorer πας στο φακελο root/system/app και σβηνεις απο εκει τον hw launcher αρκει όμως να εχεις πρωτα εγκαταστησει οπιονδηποτε launcher

Link to comment
Share on other sites

εκανα κ εγω την μετατροπη.ολα καλα.αλλα εχω battery drain.καμια λυση?

 

Μπες recovery και δοκιμασε wipe cache και dalvik cache και δες αποτελεσματα σε 2 μερς μπας και εστρωσε. Στο παλιο μου huawei ideos x5 pro ειχε επιλογη στο recovery wipe battery stats και σε συνδυασμο με τα 2 προηγουμενα wipe που σε προτεινα εκανε διαφορά. Σε αυτο δεν ειχα θεμα για να το δοκιμασω μετα δες μηπως εχεις live wallpaper ή πολλα widgets και αυτα σε καταναλωνουν πολυ μπαταρια.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια.μια βοηθεια.εκανα flash apo b251 se b 259.ειμαι T00.απλα τωρα δεν δουλευει το ιντερνετ σε 3G.καμια λυση?αυτο με τα patch αλλα πως γινεται?
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια.μια βοηθεια.εκανα flash apo b251 se b 259.ειμαι T00.απλα τωρα δεν δουλευει το ιντερνετ σε 3G.καμια λυση?αυτο με τα patch αλλα πως γινεται?

 

Αν και ειμαι με Β259 και δεν εχω τετοιο θεμα. Κατεβαζεις το patch to πετας στην sdcard μετα πας recovery και επιλεγεις install zip το συγκεκριμενο και ξαναξεκινας το κινητο. Ευκολο ειναι δεν ειναι κατι δυσκολο

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα,

 

πολυ καλό το update αλλα πολύ ταλαιπωρία... θα πω οτι είναι πολλά αυτά που

μπορεί να πάνε στραβά... σε εμένα στράβωσε αρκετά η διαδικασία και ακόμη

δεν είμαι σίγουρος εάν είναι όλα όπως πρέπει

 

για την B256 ta gapps που πρέπει να βάλετε είναι αυτά:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57565247#post57565247

 

και θα πρέπει να κάνετε και wipe data, cashe ktl

Link to comment
Share on other sites

εμενα μου χαθηκαν τα IMEI και δεν εχω σημα ουτε δυκτιο μπωρο να το κανω ωπος ηταν πριν?σας παρακαλω βωηθεια σημερα το πυρα και αν εγεινε μπρικι καταστραφηκα
Link to comment
Share on other sites

Παιδια οπως γραφω και στον οδηγο διαβαζουμε πρωτα καλα και αναλυτικα τις οδηγιες και μετα παμε στην πραξη. Αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι δεν προχωραμε με βιασυνη αλλιως λαλακιες μπορουν να συμβουν. Και εγω εκανα δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω και ολες ηταν απο βιασυνη. Το ευτυχες ηταν οτι το κινητο αυτο δυσκολα μπρικαρει και για ολα υπαρχουν λυσεις.
Link to comment
Share on other sites

εμενα μου χαθηκαν τα IMEI και δεν εχω σημα ουτε δυκτιο μπωρο να το κανω ωπος ηταν πριν?σας παρακαλω βωηθεια σημερα το πυρα και αν εγεινε μπρικι καταστραφηκα

 

Κάνε μια δοκιμή σε αυτό.

http://www.gizbeat.com/6058/how-to-restore-fix-lost-imei-and-serial-numbers-for-mtk6582-mtk6572-mtk6592-mtk6589-mtk6595/

Θέλει διάβασμα και σωστές κινήσεις οπότε μην το κάνεις αν δεν το έχεις καταννοήσει πλήρως.

Δεν το έχω κάνει οπότε απλά δοκιμάζεις.

Θά σου πρότεινα να κάνεις πρώτα αυτό που λέει στο πρώτο σχόλιο και αν δεν δουλέψει αυτό μετά πας στη μεγάλη διαδικασία του οδηγού.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ελπίζω να το επαναφέρεις.

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα, έκανα την μετατροπή και έχω θέμα με το google maps καθώς κρασάρει στην έκδοση 9.4.1 9.5.1. υπάρχει κάποια λύση επ αυτού?
samsung google nexus, samsung galaxy nexus, samsung galaxy grand duos, huawei g750, samsung s4, doogee f5, meizu m2 note
Link to comment
Share on other sites

Κατα τη προσωπικη μου αποψη ο google maps ειναι αθλιος και δεν τον χρησιμοποιω οποτε δεν γνωριζω καποια λυση να σε προτεινω. Μονο sygic και igo που ειναι πολυ ανωτεροι χρησιμοποιω και οι 2 δεν ειχαν προβλημα με καμια ρομ που εβαλα.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα,

Έχω κάνει root με το root genius, μου εγκατέστησε και το kinguser στο κινητό, δοκίμασα το πρώτο βήμα με αναβαθμισμένο το Kinguser και μη αλλά πάντα μου έβγαζε αυτό το μνμ όταν πάταγα να μου κάνει root από κίτρινο σε πράσινο στο MTKdroidTools

 

ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible!

- Install busybox

--- ERROR : file adbd not install !

 

τι συμβαίνει?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Έχω κάνει root με το root genius, μου εγκατέστησε και το kinguser στο κινητό, δοκίμασα το πρώτο βήμα με αναβαθμισμένο το Kinguser και μη αλλά πάντα μου έβγαζε αυτό το μνμ όταν πάταγα να μου κάνει root από κίτρινο σε πράσινο στο MTKdroidTools

 

 

 

τι συμβαίνει?

 

Λογικά δεν έχεις περάσει vcom drivers στον υπολογιστή σου στην αρχή του οδηγού το τονίζω ότι είναι από τα πιο σημαντικά βήματα που χρειάζεται να κάνεις. Και καλό είναι να κάνεις οτιδήποτε θες σε windows 7 και όχι 8 γιατί σε πολλούς με 8 είχανε θέματα που λύθηκαν τελικά όταν πήγανε σε 7.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...