Jump to content

Επιλογη tablet για διαβασμα και surfing;

Lux
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω ενα tablet για τη μητερα μου αποκλειστικα για διαβασμα e-book και pdf. Επισης και για λιγο σερφαρισμα. Επειδη το budget δεν ειναι αρκετα μεγαλο και θελει και μεγαλη οθονη, σκεφτομουν για το samsung tab 8,4".

Θελω να ρωτησω, επειδη ειδε τα ibook στο ipad mini που εχω, υπαρχουν και ibook σε android ή ειναι αποκλειστικη πατεντα της apple;

Εναλλακτικά θα μπορούσες να δεις κάτι σε κινέζικο, τα κορυφαία κινέζικα με ανάλυση 2048*1536 είναι σε τιμές 150~170€ και με οθόνη 9,7" και (επειδή έχω προσωπικά το Pipo max m6), είναι απόλαυση στο διάβασμα και στο σερφάρισμα και η οθόνη του είναι κρύσταλλο. Έχω φέρει επίσης για φίλους Onda v975 Cube talk 9x u65gt με ιδιες οθόνες και είναι πραγματικά απίστευτα μηχανήματα.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Ναι αλλα για το cube ελεγαν οτι εχει κορυφαια χαρακτηριστικα, αλλα τωρα που το πηραν μερικοι λενε τα χειροτερα για την φωτεινοτητα και ποιοτητα της οθονης.. Οταν λεω μικρο budget μιλαω μεχρι 220 ευρω.

Ότι και να πάρεις να έχει καλή οθόνη και μεγάλη μνήμη, αν είναι δυνατόν 2gb.:)
Φιλικά Γιώργος

Νομίζω ότι αυτό http://www.skroutz.gr/s/4379046/Kobo-Arc-10-HD-10-5-16GB.html είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι.
660 γραμμαρια βαρος! Αποτρεπτικος παραγοντας για διαβασμα. Μην ξεφυγουμε τις 8,5" καλυτερα.

Άμα θέλεις ρίξε μια ματιά στο ifive mini 3gs..Το έχω εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.. Είναι όμορφο μαζεμένο με απολαυστική οθόνη για διάβασμα..8core, 2gb ram, GPS και παίρνει και κάρτα SIM..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Τι να το κανει το 3g και το gps η μητερα μου; Αφου λεω 90% χρηση ebooks και 10% σερφαρισμα. Λεω κατι δυσκολο βρε αλανια μου;

Τι να το κανει το 3g και το gps η μητερα μου; Αφου λεω 90% χρηση ebooks και 10% σερφαρισμα. Λεω κατι δυσκολο βρε αλανια μου;

Φίλε θέλεις το πιο απλό tablet που κυκλοφορεί με μεγάλη οθόνη απλά. Δεν χρειάζεσαι τίποτα από απαιτήσεις. Μήπως το θες και για σένα το tablet; Αν όχι, εγώ θα έπαιρνα ένα πολύ φθηνό με μεγάλη οθόνη, τι να την κάνεις την μεγάλη ram και τον δυνατό επεξεργαστή και και και; Πάρε ένα φθηνό επώνυμο και τελείωσε η δουλειά. Είναι η πιο απλή χρήση που θα μπορούσε να έχει ένα tablet για να το ψάξεις πολύ. Και το ποσό που σκέφτεσαι να διαθέσεις υπερβολικό το βρίσκω. Αν παρ'όλα αυτά θες επώνυμο καλό, δες κι αυτό:

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 160 ευρώ και παραείναι καλό για την συγκεκριμένη χρήση που το θέλεις.

Για την μητέρα μου είναι. Πουθενά δεν μίλησα Για καλό επεξεργαστή και μνήμη ραμ. Απλά το ipad έχει τα ibooks, και φαίνονται αρκετά βολικά. Δεν ξέρω εάν έχουν και τα Android παρόμοια μορφή ebook.

Για την μητέρα μου είναι. Πουθενά δεν μίλησα Για καλό επεξεργαστή και μνήμη ραμ. Απλά το ipad έχει τα ibooks, και φαίνονται αρκετά βολικά. Δεν ξέρω εάν έχουν και τα Android παρόμοια μορφή ebook.

Αν τα ebook είναι κανονικά Pdf και δεν είναι σκαναρισμένα, η εικόνα είναι άψογη στα μηχανήματα που σου είπα φίλε μου. Πραγματικά πρέπει να δεις για να πιστέψεις.

Παναγιώτης

Θελω ενα tablet για τη μητερα μου αποκλειστικα για διαβασμα e-book και pdf. Επισης και για λιγο σερφαρισμα. Επειδη το budget δεν ειναι αρκετα μεγαλο και θελει και μεγαλη οθονη, σκεφτομουν για το samsung tab 8,4".

Θελω να ρωτησω, επειδη ειδε τα ibook στο ipad mini που εχω, υπαρχουν και ibook σε android ή ειναι αποκλειστικη πατεντα της apple;

Για διάβασμα και χαλαρό σερφάρισμα σε καλύπτει ένα 10άρι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσες σε μνήμη και επεξεργαστή. Προτείνω 10" για να μην χρειάζεται να σου βγαίνουν τα μάτια ή να έχεις συνεχώς το δάχτυλο στην οθόνη για αλλαγές σελίδων.

Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και με 70€. Μη δώσεις παραπάνω, δεν χρειάζεται.

Σχετικά με εφαρμογές σε android, υπάρχει το play books της google (με πάνω από 3.000.000 free βιβλία) καθώς και δεκάδες άλλες αξιόλογες εφαρμογές για ανάγνωση.

Για ακόμα πιο οικονομικά σκέψου και προς Κίνα μεριά (με παράδοση περίπου σε 1 μήνα) λύσεις από 40-60€ και δωρεάν μεταφορικά.

Edited by gdp77

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Μα ενα βιβλιο pdf δεν περναει απο σκαναρισμα;

Τα νέα e-book βγαίνουν απευθείας από την ηλεκτρονική μορφή νομίζω, δεν είναι σκαναρισμένα βιβλία. Αυτονών η μορφή είναι τέλεια και σε μια καλή οθόνη δείχνουν επίσης τέλεια.

Παναγιώτης

Ειδα το play books της google. Δεν εχει σχεδον τιποτα απο αρχαια ελλαδα και ποσο μαλλον στα ελληνικα και δωρεαν.. Το αντιστοιχο της apple νομιζω ειχε καποιες επιλογες..

Παντως οντως δεν αξιζει να δωσει πολλα λεφτα αφου το θελει μονο για διαβασμα και λιγο ιντερνετ.

• 1 month later...

Επανερχομαι. Αναμεσα σε αυτα τα 4, ποιο προτεινετε και γιατι;

Lg Gpad v400

Lg Gpad v4800

Samsung Galaxy 4

Lenovo IdeaTab ( καποιο απο τα γνωστα μοντελα που υπαρχουν )

Ολα πανω-κατω εχουν την ιδια τιμη, εκτος απο το v400 που ειναι στα 110 ευρω.