Jump to content

Cubot X9


arisg90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και από μένα, καινούργιος στο site. Εχω το κινητό ένα μήνα περίπου έχω μείνει πολύ ικανοποιημενος. Λίγο με την μπαταρία εχουμε θεματακι αλλά το δικαιολογω διοτι 2gb ίντερνετ +παιχνιδια +wifi πόσο να αντεχει. Μόλις χθες προσπάθησα να κάνω το λεγόμενο tethering να στείλω δηλαδή τα δεδομένα μου σε άλλο κινητό και δεν τα κατάφερε. Δοκιμασα σε αλλα 2 κινητά όλα συνδεθηκαν στο wifi που δημιούργησα άλλα κανένα δεν έμπαινε στο ίντερνετ. Κατεβασα και 2 εφαρμογές πέρα από την προεγκατεστημενη αλλά και παλι τίποτα. Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Υ. Γ. Έχω ξανακάνει με άλλα κινητά tethering-hotspot.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παρελαβα και εγω σημερα το χ9 πολυ καλο τηλ,δοκιμασα τα παντα που εχω διαβασει εδω μεσα αλλα και ψαχνοντας στο ιντερνετ αλλα δεν καταφερα να το κανω root,μηπως μπορειται να γραψετε πως το εκαναν τα παιδια που μπορεσαν:)

 

Υπαρχει ο ευκολος τροπος (τον οποιον εγω δεν εχω δοκιμασει) στο post #248 και ο δυσκολος στο post #211

Link to comment
Share on other sites

Εχω παθει πλακα με το VFM του κινητου , με τετοια σχεδιαση και χαρακτηριστικα ειναι πραγματικα τζαμπα !

Δεν εχω το κινητο απλα το ζαχαρωνω

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μη αποσπωμενη μπαταρια . Στα αλλα κινητα αν κολλησει η αν κανει loop και δεν κανει boot (συνηθως λογω προβλημα στην rom που εβαλες ) απλα βγαζεις την μπαταρια και επανερχεται. Σε αυτο τι κανεις σε τετοια περιπτωση ?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί στα iphone αμα κολλήσει τι κάνουμε? που δεν εχει αποσπώμενη μπαταρία... :p

Θα κλείνει απο το κεντρικό κουμπί λογικά

Mobile User: iphone 5 16gb

Tablet User: ipad mini retina 4g

Link to comment
Share on other sites

Εχω παθει πλακα με το VFM του κινητου , με τετοια σχεδιαση και χαρακτηριστικα ειναι πραγματικα τζαμπα !

Δεν εχω το κινητο απλα το ζαχαρωνω

Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μη αποσπωμενη μπαταρια . Στα αλλα κινητα αν κολλησει η αν κανει loop και δεν κανει boot (συνηθως λογω προβλημα στην rom που εβαλες ) απλα βγαζεις την μπαταρια και επανερχεται. Σε αυτο τι κανεις σε τετοια περιπτωση ?

 

2i6fhs-5.png
Link to comment
Share on other sites

Παιδια γιατι δεν το παραγγελνετε απο minideal να εχετε το κεφαλι σας ησυχο???? Εχουν γινει δεκαδες αγορες και προβλημα κανενα!!!!! Γνωμη μου,να μην ρισκαρετε για 10$ παραπανω,δεν αξιζει τον κοπο. Παντως το τηλ. τα σπαει 10 μερες που το δουλευω. Best value for money.
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πόση ώρα σας βγάζει οθόνη ? Μπαταρία γενικότερα?

Κανένα θέμα έχει? Δουλεύουν GPS κτλ όλα κανονικά?

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας , για την ιστορία η απάντηση του Gearbest επιβεβαιώνει ότι δεν ζήτησα εγώ να έρθει με DHL από το παρακάτω μήνυμα αποδεικνύεται ότι άλλα τα έστειλαν με DHL (σε 3-7 εργάσιμες ) άλλα με Netherlands Post (σε 10 - 25 εργάσιμες ) και άλλα καθόλου , άρα ότι του φανεί του Λωλοστεφανή .

 

Επίσης αν δείτε και όσοι πάτε να παραγγείλετε τώρα δεν βγάζει πουθενά ως επιλογή την DHL εγώ απλά επέλεξα να έρθει σε 3-7 εργάσιμες με μια μικρή επιβάρυνση 4.88$ αυτή τη στιγμή είναι 11.28$ (βέβαια από την παραγγελία 2/3/2015 οι 7 εργάσιμες λήγουν σήμερα και δεν τα έστειλαν και όλα )

http://prntscr.com/6eyn2p

http://prntscr.com/6eyn67

 

 

Gearbest Customer Support  At :03/09/2015 10:42:38 PM

Dear dimitris,

 

Thanks so much for contacting us.

 

Below is the delivery information,

1) Package one:

tracking number: 6284443756, shipping method: DHL, tracking site: http://www.dhl.com, shipping date: March 07,2015 15:33:05 PM PST, estimated time: 3-7 business days

sku*quantity:EN0064802 * 1, 115394502 * 1, LL0092701 * 2, 119755801 * 10, PO0048501 * 4, OV0000501 * 2, NT0022901 * 1, 113971602 * 1

 

2) Package two:

tracking number: RS211626578NL, shipping method: Netherlands Post Registered, tracking site: http://www.postnl.post/, shipping date: March 09,2015 10:26:51 AM PST, estimated time: 10-25 business days

sku*quantity:LY0018201 * 1, LY0023401 * 1

 

3) remain items

sku*quantity: 121255002 * 1, OM0038501 * 1

These two items are out of stock. Would you like us to cancel and refund them or ship out later?

 

Looking forward to your reply.

 

Thanks and Best Regards,

Hetty

 

Εκτός του ότι θα ακυρώσω αυτά που δεν έχουν διαθέσιμα για τα υπόλοιπα τι προτείνεται να πράξω?

Από την DHL Μου ζητάνε την απόδειξη paypal που περιλαμβάνει κι αυτά που δεν είναι στο δέμα της (δεν ξέρω αν και πότε θα έρθουν ) και τα άλλα που θα ακυρώσω και δεν θα έρθουν ποτέ .

Πληρώνω τα κερατιάτικα περίπου 110€ και περιμένω να μου τα επιστρέψουν εφόσον η DHL ήταν εμφανώς δική τους επιλογή ?

Μιλάω μαζί τους να δω τι θα μου πούνε ?

Τα ακυρώνω όλα και επιβαρύνομαι το κόστος επιστροφής με ενδεχόμενο οι αγενέστατοι και διόλου εξυπηρετικοί τύποι της DHL να μην το επιστρέψουν ποτέ και να μην μου επιστρέφουν και τα χρήματά μου ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας .

Edited by Mitsos1311
Link to comment
Share on other sites

Ένα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι για κάθε μέρα που μένει το δέμα στην αποθήκη θα επιβαρυνθείς με αποθήκευτρα και, επομένως, η απόφασή σου πρέπει να είναι γρήγορη.

Δεν υποστηρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά όσες φορές έχω παραγγείλει από αυτούς διάλεξα αποστολή με συστημένο και ειδικά με το Ολλανδικό, πληρώνοντας λίγα σεντς και οπωσδήποτε όχι με courier, όπως, άλλωστε, και οι περισσότεροι που αγοράζουν από Κίνα. Είναι εύκολο να ρίχνουμε τα βάρη για το όποιο σφάλμα στους άλλους αλλά η επιλογή "να έρθει σε 3-7 εργάσιμες" σημαίνει να έρθει με courier και όχι με ταχυδρομείο, ανεξάρτητα αν η εταιρεία courier λέγεται DHL ή αλλιώς.

 

Ζητάνε την απόδειξη Paypal για να δουν την πραγματική αξία των περιεχομένων στο δέμα επειδή αμφισβητούν τη δηλωμένη αξία πάνω στο αυτοκόλλητο. Είναι προφανές ότι ο υπολογισμός των εξόδων θα γίνει στα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο δέμα και όχι σε όλη τη παραγγελία, αφού τα υπόλοιπα δεν βρίσκονται στο δέμα. Από τον πωλητή μην περιμένεις επιστροφή χρημάτων, για το λόγο που έγραψα παραπάνω.

 

Όπως είπαμε και στα πμ, δεν έχεις πολλές επιλογές.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν σε ευχαριστώ και δημοσίως για τις συμβουλές σου τόσο εδώ όσο και στα πμ όπως και τους υπόλοιπους που ασχολήθηκαν με το θέμα μου .

 

Από εκεί και πέρα θέλω να είμαι δίκαιος και να μην τους κατηγορήσω χωρίς να έχω πάρει πρώτα την επίσημη απάντησή τους , ότι κάνουν το παγώνι και ότι δεν ξέρουν τίποτα και είναι πρόβλημά μου .

 

Το σφάλμα το δικό μου είναι που δεν διάβασα όπως ξαναείπα τις σχετικές γενικές οδηγίες αγοράς από εξωτερικό και μετά πιο συγκεκριμένα από το Gearbest

για να καταλάβω ότι όταν εννοούν Expedited Shipping(Ταχεία Αποστολή ) με 4.88$ (Σε επτά εργάσιμες στην πόρτα σας με όλα πληρωμένα ) = Courier + 50€ νταβατζιλίκι Dhl +25-26% αξίας των αγαθών ΦΠΑ , Δασμοί κλπ. κι αν αργήσεις να μας τα σκάσεις 6,65€ για κάθε μέρα αποθήκευσης (και δεν με χαλάει τόσο οι φόροι του κράτους όσο το νταβαντζιλίκι της DHL στην οποία και μόνος μου να πάω να εκτελωνίσω πρέπει να πληρώσω 33,20€ παράδοση εγγράφων εισαγωγής και 12,96€ εργατικά έξοδα αποθήκευσης σύνολο 46,16€ + μετά φόρους , δασμούς κλπ. οπότε μία η άλλη) .

 

Ειλικρινά αγνοούσα έστω και την παραμικρή πιθανότητα να υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση πόσο μάλλον για την υπέρογκη χρέωση που φτάνει την αξία του κινητού , γιατί να είσαι σίγουρος δεν θα το έπαιρνα καν .

 

Από εκεί και πέρα διαβάζοντας (κάπως αργά βέβαια , άλλα κάλιο αργά παρά ποτέ)

στις σελίδες που αναφέρονται στην Gearbest ως κατάστημα διαπίστωσα ότι είναι γνώστες του προβλήματος που έχει προκύψει σε αντίστοιχες παρόμοιες περιπτώσεις με την DHL στην χώρα μας , κάτι το οποίο είναι καταγεγραμμένο και έχουν ομολογήσει ότι γνωρίζουν τις παράλογες χρεώσεις που υπάρχουν χρησιμοποιώντας αυτήν την εταιρεία με προορισμό την Ελλάδα .

 

Αρα εύλογα , μου δημιουργείται η εξής απορία , αφού ΓΝΩΡΙΖΑΝ γιατί δεν με ενημέρωσαν ???

Γιατί έσπασαν την παραγγελία μου κατά το δοκούν σε κομμάτια και την έστειλαν όπως νόμιζαν αυτοί ότι τους βόλευε χωρίς καμία ενημέρωση ???

 

Γιατί δεν μου έλεγαν ένα ΑΜΠΕ ΛΑΛΕ βρε αδερφέ τι με περιμένει ???

 

Ένας σωστός επαγγελματίας δεν θα έπρεπε εφόσον ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι σημαίνει η επιλογή

Expedited Shipping 3-7 μέρες να ενημερώσει πριν τα στείλει για τις συνέπειες της κατα τα άλλα όπως έδειχνε μέχρι πριν συμφέρουσας επιλογής μου ???

 

Εσύ τι θα έκανες ??? Μην απαντήσεις ξέρω ήδη την απάντηση , εδώ με ενημέρωσες χωρίς να έχεις κέρδος από αυτό πόσο μάλλον αν είχες .

 

Αν δεν γνώριζαν θα έλεγα οκ άλλα αφού ήξεραν και έκαναν του κεφαλιού τους θεωρώντας από μόνοι τους ότι εγώ είμαι διατεθειμένος να πληρώσω τον άνθρακα θησαυρό , ο κάθε σωστός επαγγελματίας θα αναλάμβανε το κόστος του λάθους του και θα με αποζημίωνε .

Τώρα τι θα κάνουν οι συγκεκριμένοι μένει να το δούμε στην πορεία . Είμαι αισιόδοξος πάντως καθώς τα φόρουμ έχουν μεγάλη δύναμη και υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και αν στην μικρή κλίμακα ενός φυσικού καταστήματος ισχύει ο κανόνας 1 ευχαριστημένος πελάτης θα φέρει άλλον 1 και ο 1 δυσαρεστημένος θα διώξει 8 φαντάσου πόσους θα διώξει ένας δυσαρεστημένος σε περίπτωση ηλεκτρονικού καταστήματος που δραστηριοπείται σε φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

Mitso δεν βλέπω να έχεις γράψει το πρόβλημα σου εκεί που πρέπει δηλαδή στο νήμα του Gearbest για να δούμε και την απάντηση που θα σου δώσουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού
Μανώλης
Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο πολύ σωστή η επισήμανσή σου το έκανα ήδη ευχαριστώ και ελπίζω να μην κάνουν τον Κινέζο :lol: !

 

Να προσθέσω επίσης εγκυκλοπαιδικά , ότι ύστερα από επικοινωνία μου πριν από λίγο με την DHL δέχτηκαν να με χρεώσουν μόνο για το περιεχόμενο του πακέτου , αν μπω στο site της Gearbest και κάτσω να βγάλω ένα ένα φωτογραφίες/ screenshot από τα αντικείμενα με την τιμή τους , από αυτά που μου έστειλαν και όχι γι αυτά που δεν μου έστειλαν (τα οποία κάνουν 18$ ) , δεν αναγνωρίζουν την έκπτωση των 20$ που είχα με το κουπόνι , άλλα θα με χρεώσουν βάσει της αρχικής τιμής που αναφέρεται στην σελίδα τους οπότε πληρωμή φόρων για όλα και στις αρχικές τους τιμές και δεν εξετάζω και την περίπτωση που κάποια από αυτά τα έχουν ακριβύνει .

Επίσης με ενημέρωσαν ότι για κάθε δεματάκι που θα έρχεται χωριστά αν ξεπερνάει τα 22€ επιπλέον 50άρικο και φτου κι απ' την αρχή κλπ .

Αν το ήξερα θα τους έλεγα στείλτε το κινητό σε 6 κομμάτια και θα το συναρμολογήσω μόνος μου:lol:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!! Έχω μια εβδομάδα το κινητό είμαι σχετικά ευχαριστημένη, η καμερα δεν με ενθουσίασε σαν ανάλυση ιδιαίτερα και η μπαταρία του μέχρι το βράδυ θα έχει φτάσει το 20% μονο με ιντερνετ χωρις πολλα τηλέφωνα. Γενικότερα όμως είναι πολυ εύχρηστες οι λειτουργίες του!

Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος γιατι η περιέργιά μου μάλλον δεν μου βγήκε σε καλό.....

Ενεργοποίησα το TalkBack και το κινητό δεν δέχεται τις εντολές που του δίνω. Ακούγεται η εκνευριστική φωνή μιας κυριούλας η οποία μου λέει ένα ένα τα γράμματα του μενού σε σπαστά ελληνικά όμως δεν με αφήνει να επιλέξω τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απενεργοποιήσω το Talkback γιατι δεν μπαίνει καν στο μενού...

Έχω δοκιμάσει restart κ απενεργοποίηση για ενα ολόκληρο βραδυ χωρίς κανένα αποτέλεσμα... :(

Edited by annoulato
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά!

Παρέλαβα το συγκεκριμένο μοντέλο χθες από vickmall (σύνολο 2 ίδια κινητά, ένα μαύρο κ ένα χρυσό).

Σήμερα που έκανα αντικατάσταση της κάρτας sim στη Vodafone από κανονική σε microsim, τοποθετώντας την στο τηλέφωνο δεν συνδέεται καθόλου στα data.

Δοκιμάζοντάς την στο άλλο ίδιο κινητό συνδέεται αμέσως στα data,άρα αποκλείεται να φταίει το σήμα.

Επίσης, κάνοντας το άλλο κινητό hotspot μπορώ να συνδεθώ με το προβληματικό κινητό.

Επίσης παρατήρησα ότι τα slots του προβληματικού είναι πιο χαλαρά από το ok κινητό.

Μπορεί να φταίει αυτό?

Θα ενημερώσω κ το vickmall αλλά σε περίπτωση αντικατάστασης(αν παίζει) θα περιμένω πάλι 1 μήνα??:worry::worry:

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά!

Παρέλαβα το συγκεκριμένο μοντέλο χθες από vickmall (σύνολο 2 ίδια κινητά, ένα μαύρο κ ένα χρυσό).

Σήμερα που έκανα αντικατάσταση της κάρτας sim στη Vodafone από κανονική σε microsim, τοποθετώντας την στο τηλέφωνο δεν συνδέεται καθόλου στα data.

Δοκιμάζοντάς την στο άλλο ίδιο κινητό συνδέεται αμέσως στα data,άρα αποκλείεται να φταίει το σήμα.

Επίσης, κάνοντας το άλλο κινητό hotspot μπορώ να συνδεθώ με το προβληματικό κινητό.

Επίσης παρατήρησα ότι τα slots του προβληματικού είναι πιο χαλαρά από το ok κινητό.

Μπορεί να φταίει αυτό?

Θα ενημερώσω κ το vickmall αλλά σε περίπτωση αντικατάστασης(αν παίζει) θα περιμένω πάλι 1 μήνα??:worry::worry:

Πρεπει να πας ρυθμισεις στη vodafone να αλλαξεις την επιλογη του ιντερνετ και θα σου δουλεψει.

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να πας ρυθμισεις στη vodafone να αλλαξεις την επιλογη του ιντερνετ και θα σου δουλεψει.

 

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου!:)

Όταν τοποθετώ την κάρτα sim, αυτόματα μου δίνει την επιλογή vodafone data.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς λίγο πιο ειδικά τί ακριβώς να κάνω,γιατί το θεωρώ κ λίγο κουλό στο ένα κινητό να ξεκινάει τα data αμέσως κ στο άλλο να χρειάζεται επιπλέον ρυθμίσεις.:cry:

=======EDIT=======

 

Πολλά ευχαριστώ,το πρόβλημα λύθηκε!

Αλλαγή στις ρυθμίσεις δικτύου=>ονόματα σημλειου πρόσβασης=>internet.vodafone.gr

Edited by _Loukoumaki_
Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου!:)

Όταν τοποθετώ την κάρτα sim, αυτόματα μου δίνει την επιλογή vodafone data.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς λίγο πιο ειδικά τί ακριβώς να κάνω,γιατί το θεωρώ κ λίγο κουλό στο ένα κινητό να ξεκινάει τα data αμέσως κ στο άλλο να χρειάζεται επιπλέον ρυθμίσεις.:cry:

=======EDIT=======

 

Πολλά ευχαριστώ,το πρόβλημα λύθηκε!

Αλλαγή στις ρυθμίσεις δικτύου=>ονόματα σημλειου πρόσβασης=>internet.vodafone.gr

 

Αυτο ακριβως σορυ που δεν εγινα πιο σαφης αλλα δεν ειχα χρονο εκεινη τη στιγμη..αφου το εφτιαξες

κομπλε

Link to comment
Share on other sites

Εκ των υστερων, Το outlook εσβησα και εστρωσε

 

Εχω και εγω μεγαλο προβλημα με την μπαταρια.Πως σβηνουμε την εφαρμογη outlook δεν την βρισκω στις εφαρμογες για να την διαγραψω ευχαριστω!!

Link to comment
Share on other sites

παιδια δεν φταιει το outlook για την μπαταρια! εχει το ιδιο προβλημα φιλος που δεν την εχει εγκατεστημενη καν και δεν το εχω εγω που την εχω!

 

αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελει ωρες φορτιση ακομα και αν δειχνει οτι εχει φορτισει, εγω για να καταλαβετε το φορτιζω καθε δευτερο βραδυ απο την ωρα που κοιμαμαι ως το πρωι με ανοιχτο μονιμα wifi εντος σπιτιου και δεδομενα εκτος και με βγαζει τις περισσοτερες φορες ανετα 2 μερες....

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα παιδιά!

Παρέλαβα το συγκεκριμένο μοντέλο χθες από vickmall (σύνολο 2 ίδια κινητά, ένα μαύρο κ ένα χρυσό).

Σήμερα που έκανα αντικατάσταση της κάρτας sim στη Vodafone από κανονική σε microsim, τοποθετώντας την στο τηλέφωνο δεν συνδέεται καθόλου στα data.

Δοκιμάζοντάς την στο άλλο ίδιο κινητό συνδέεται αμέσως στα data,άρα αποκλείεται να φταίει το σήμα.

Επίσης, κάνοντας το άλλο κινητό hotspot μπορώ να συνδεθώ με το προβληματικό κινητό.

Επίσης παρατήρησα ότι τα slots του προβληματικού είναι πιο χαλαρά από το ok κινητό.

Μπορεί να φταίει αυτό?

Θα ενημερώσω κ το vickmall αλλά σε περίπτωση αντικατάστασης(αν παίζει) θα περιμένω πάλι 1 μήνα??:worry::worry:

 

Εφόσον ελυσες το πρόβλημα σου μήπως μπορείς να βοηθήσεις και εμένα;Στο Ηotspot τι έκανες και δουλεψε; Απλά ανοιξες και έστειλες ιντερνετ; Απο την εφαρμογη "Ενεργό σημείο wi-fi";Κανείς αλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά δε βλεπω πολλη υποστηριξη στο κινητακι μας παντως. Παραξενο γιατα νομιζω οτι πουλαει πολυ. Απο ρομ μονο οι official κυκλοφορουν. Ηθελα να του βαλω miui αλλα...
Link to comment
Share on other sites

Γειά σας.

Θέλει ο αδερφός μου να πάρει ενα κινητό και ειναι μεταξύ αυτου και του zte v5 red bull που ειναι περίπου στις ίδιες τιμές.

Για αυτο εδώ γενικά είστε ευχαριστημένοι ? Απο προβληματα έχει παρουσιαστεί τπτ ?

Αγορα εκτός απο minideal που αλλού ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!! Έχω μια εβδομάδα το κινητό είμαι σχετικά ευχαριστημένη, η καμερα δεν με ενθουσίασε σαν ανάλυση ιδιαίτερα και η μπαταρία του μέχρι το βράδυ θα έχει φτάσει το 20% μονο με ιντερνετ χωρις πολλα τηλέφωνα. Γενικότερα όμως είναι πολυ εύχρηστες οι λειτουργίες του!

Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος γιατι η περιέργιά μου μάλλον δεν μου βγήκε σε καλό.....

Ενεργοποίησα το TalkBack και το κινητό δεν δέχεται τις εντολές που του δίνω. Ακούγεται η εκνευριστική φωνή μιας κυριούλας η οποία μου λέει ένα ένα τα γράμματα του μενού σε σπαστά ελληνικά όμως δεν με αφήνει να επιλέξω τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απενεργοποιήσω το Talkback γιατι δεν μπαίνει καν στο μενού...

Έχω δοκιμάσει restart κ απενεργοποίηση για ενα ολόκληρο βραδυ χωρίς κανένα αποτέλεσμα... :(

Πατησε το ''κουμπι'' Ξ (αυτο που ειναι αριστερα απο το ''κουμπι'' home), επελεξε ''ρυθμισεις'' --> ''προσβασιμοτητα'' --> TalkBack και εκει κανε διπλο ''ταπ'' (δυο φορες γρηγορα) στο ''on/off''

 

Ή

You`ll need to get into settings and then use 2 fingers to swipe/scroll down so you can see the accessibility option and then turn it off from there.

 

 

Περιμενουμε νεα σου

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσε τι sar έχει η συσκευή. Ευχαριστώ
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...