giorgosmc Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Μα το έκανα πάλι μου λέει συνεχεια πολύ μεγάλη εφαρμογή και κάνει σάρωση wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Μα το έκανα πάλι μου λέει συνεχεια πολύ μεγάλη εφαρμογή και κάνει σάρωση wifi Δες από security ή κάπου εκεί έχει ρύθμιση για το μέγιστο όριο κατεβάσματος αρχείου... πρέπει να το βάλεις απεριόριστο! Αν κατάλαβα καλά σε παραπέμπει στο wifi γιατί είναι μεγάλο το αρχείο;:confused: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Μα το έκανα πάλι μου λέει συνεχεια πολύ μεγάλη εφαρμογή και κάνει σάρωση wifi Όπως σου είπα έχει απαντηθεί ήδη, δεν θυμόμουν και εγώ ακριβώς. Με search το βρήκα εδώ --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6488777#post6488777 υ.γ. Καλό θα ήταν να ψάχνουμε πριν ρωτήσουμε, δεν βλάπτει. Edited February 23, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Απο τα overclock στα underclock... Κατι δεν παει καλα με την εποχη αυτη :P Σημεια των καιρων... Τοσοι πυρηνες και τοσα GHz μας εκαναν πλεονεκτες... Οποτε, σου λεει ο αλλος, τωρα που πηρα την ΒMW 7series, ας βαλω κοφτη στις 3500 σ/λ κ υγραεριο να παω οικονομικα.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 μηπως εχει καποιος αυτη τη μπαταρια; http://m.aliexpress.com/item/32598907274.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παίδες το δικό μου φοράει dev.eu δηλαδή ευρωπαϊκή.διάφορες από την ελληνική;;επίσης αν θελησω κατεβαζω την νεα dev απλά και την κάνω εγκατασταση ή χρειάζεται να μεσολαβήσει κάτι ενδιάμεσα; Καποια απάντηση παιδιά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ειναι η ιδια ρομ, απλα πληρως μετεφρασμενη στην ελληνικη γλωσσα. καλο ειναι να την περασεις με full wipe και επειτα να κανεις wipe cache + dalvik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dthan Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπέρα...Μια ερώτηση η οποια μπορεί να σας φανει χαζή αλλα εχω μπερδευτεί..Το Xiaomi redmi note 2 prime έχει κλειδωμένο boot loader?? η μόνο τα καινούργια τους μοντέλα πχ Redmi note 3 και Redmi note 3 pro??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 οχι δεν ειναι κλειδωμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Η eu stable εχει ota ετσι δεν ειναι? Edited February 23, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα, λέω σήμερα-αύριο να το παραγγείλω από Κινα. Εχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered+θηκη? Της nillkin να υποθέσω? Εχετε κανά link από αυτό που έχετε παραγγείλει εσείς για τη συσκευή σας? Ευχαριστώ Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 προσωπικα με καλυπτει το τεμπερεντ που στελνει (ηδη φορεμενο) το βικμολ προτεινω να παρεις απο κει, την fdd εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ναι mol. Ένα απλό φλασαρισμα ειναι από twrp. Οδηγίες και λινκ για να το βρούμε υπάρχει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εδώ είμαστε! http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Μολις τελείωσα το στήσιμο της τελευταίας stable από xiaomi.eu. Και εγώ είμαι 3η μέρα με stable (GTV 7.1/stable 7.1.3.0) και "νομίζω" ότι πάει καλύτερα το τηλέφωνο-έχει πιο ομαλή συμπεριφορά αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ βλέπω διαφορά και δεν το νομίζω στην μπαταρία.(προς το καλύτερο εννοώ) Είμαι με την Ελληνική εγώ. Εσύ να υποθέσω πέρασες την eu stable για να έχεις ΟΤΑ update ή και για κάποιον άλλο λόγο ? Edited February 23, 2016 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 προσωπικα με καλυπτει το τεμπερεντ που στελνει (ηδη φορεμενο) το βικμολ προτεινω να παρεις απο κει, την fdd εκδοση Δεν έχει καμιά σχέση στην αφή και στην αίσθηση το γυαλί της vickmall με το γυαλί της εταιρείας nillkin. Οπότε όχι δεν το συνιστώ. Μέρα με τη νύχτα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Και εγώ είμαι 3η μέρα με stable (GTV 7.1/stable 7.1.3.0) και "νομίζω" ότι πάει καλύτερα το τηλέφωνο-έχει πιο ομαλή συμπεριφορά αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ βλέπω διαφορά και δεν το νομίζω στην μπαταρία.(προς το καλύτερο εννοώ) Είμαι με την Ελληνική εγώ. Εσύ να υποθέσω πέρασες την eu stable για να έχεις ΟΤΑ update ή και για κάποιον άλλο λόγο ? Εγω είχα την aicp cm12.1 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος και από μπαταρία, ταχύτητα όλα.εκανα ένα backup από twrp και είπα να δοκιμασω και την eu stable μιας που βγήκε και xposed. Να δούμε πως θα πάει τώρα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 προσωπικα με καλυπτει το τεμπερεντ που στελνει (ηδη φορεμενο) το βικμολ προτεινω να παρεις απο κει, την fdd εκδοση Tempered του έχει ήδη φορεμενο ο Κινέζος, όχι screen protector? H fdd έκδοση είναι ανώτερη? Σε τι ακριβώς? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εδώ είμαστε! http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/mod-dolby-atmos-t3109446 Ωραίο, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergpant Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα, λέω σήμερα-αύριο να το παραγγείλω από Κινα. Εχετε να προτείνετε κάποιο καλό tempered+θηκη? Της nillkin να υποθέσω? Εχετε κανά link από αυτό που έχετε παραγγείλει εσείς για τη συσκευή σας? Ευχαριστώ Πήρα θήκη και tempered nillkin απο το παρακατω καταστημα. Πληρωσα με paypal και ηρθαν σε 11 μερες. http://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=3972 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Το δικο μου συνεχιζει και παιζει μια χαρα (6.2.18) χωρις κανενα προβλημα. Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα. Του εκανα τα σχετικα wipe (dalvik & cache) και στην συνεχεια του περασα την 6.2.18 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει... Εχει τυχει σε αλλον αυτο? Οποιος εχει αποψη ας δωσει μια εικονα Είσαι ο τρίτος εδώ μέσα που συμβαίνει αν θυμάμαι καλά. Κι εμένα το ίδιο, το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να το ανοίξω και να χάσω την εγγύηση. Αν και μάλλον αυτό θα γίνει, και σκέφτομαι ή να το κάνω μόνος επειδή ασχολούμαι λίγο με ηλεκτρονικά λόγω δουλειάς αν και κινητό δεν έχω ανοίξει ποτέ, ή να το πάω εδώ να ξεμπερδεύω http://www.makeitwork.gr Δεν κάνω διαφήμιση,δεν έχω δει δουλειά τους αλλά το αναφερω μήπως διευκολύνω και κανέναν άλλο που τύχει στην θέση μου. Μολις τελείωσα το στήσιμο της τελευταίας stable από xiaomi.eu.θα την τεστάρω μερικές μέρες να δω πως πάει σε σχέση με την aicp. Η συγκεκριμένη έχει και ota νομίζω. Την ρουταρα με supersu και έβαλα xposed και Dolby atmos . Αντε να δούμε. Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. Εννοείται ότι έβαλα και greenify, amplify και redmi note 2 tool. Το xposed είναι η καινούρια έκδοση που αναφέρθηκε με κάποιο λινκ λίγο πιο πίσω που κάνει για το κινητό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αποφασισα να το δωσω το κινητο(1,5 εβδομαδας)οποιος ενδιαφερεται πμ Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Είσαι ο τρίτος εδώ μέσα που συμβαίνει αν θυμάμαι καλά. Κι εμένα το ίδιο, το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να το ανοίξω και να χάσω την εγγύηση. Αν και μάλλον αυτό θα γίνει, και σκέφτομαι ή να το κάνω μόνος επειδή ασχολούμαι λίγο με ηλεκτρονικά λόγω δουλειάς αν και κινητό δεν έχω ανοίξει ποτέ, ή να το πάω εδώ να ξεμπερδεύω http://www.makeitwork.gr Δεν κάνω διαφήμιση,δεν έχω δει δουλειά τους αλλά το αναφερω μήπως διευκολύνω και κανέναν άλλο που τύχει στην θέση μου. Δοκιμασες να κανεις κληση πριν περασεις την ελληνικη; Δηλαδη αμεσως μετα το περασμα με miflash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σημεια των καιρων... Τοσοι πυρηνες και τοσα GHz μας εκαναν πλεονεκτες... Οποτε, σου λεει ο αλλος, τωρα που πηρα την ΒMW 7series, ας βαλω κοφτη στις 3500 σ/λ κ υγραεριο να παω οικονομικα.... :D Καλόοοοοοοοοοοοοοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Απλά κατέβασε την τελευταία έκδοση του SuperSU από εδώ μέσα σε zip.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053 Καί αφού έχεις την ελληνική stable το κανείς install μέσα από twrp recovery. Ολα καλά...ευχαριστώ φίλος...είμαι πλέον root σε stable και δουλεύω εφαρμογές όπως Redmi Note 2 tool και battery calibration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts