filosofos77 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ολα αυτά σχετικά με το redmi Note 2 Tool για να γίνουν...απαραίτητη προυπόθεση είναι να φοράει dev ?....επειδή εγώ φοράω την Ελληνική μεν .....αλλά stable 7.1.3.0 Εβαλα και το battery calibration και μου έλεγε "root your device first"....και όσων γνωρίζω οι stable δεν είναι root. Αν είναι και το redmi tool να θέλει να είσαι root τότε χρειάζομαι οπωσδήποτε σίγουρα αυτές τις 2 εφαρμογές...οπότε θα με ενδιέφερε να μου πει κάποιος ΠΩΣ θα κάνω root το τηλέφωνο αλλά με stable ρομ μέσα...νομίζω ότι γίνεται...κάπου είχα διαβάσει τον οδηγό αλλά ψάχνω και δεν τον βρίσκω. Απλά κατέβασε την τελευταία έκδοση του SuperSU από εδώ μέσα σε zip.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053 Καί αφού έχεις την ελληνική stable το κανείς install μέσα από twrp recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το δικο μου συνεχιζει και παιζει μια χαρα (6.2.18) χωρις κανενα προβλημα. Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα. Του εκανα τα σχετικα wipe (dalvik & cache) και στην συνεχεια του περασα την 6.2.18 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει... Εχει τυχει σε αλλον αυτο? Οποιος εχει αποψη ας δωσει μια εικονα Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το δικο μου συνεχιζει και παιζει μια χαρα (6.2.18) χωρις κανενα προβλημα. Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα. Του εκανα τα σχετικα wipe (dalvik & cache) και στην συνεχεια του περασα την 6.2.18 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει... Εχει τυχει σε αλλον αυτο? Οποιος εχει αποψη ας δωσει μια εικονα Έτυχε σ εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Έτυχε σ εμένα. Βρηκες λυση? Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Βρηκες λυση? Όχι. Και που ρώτησα εδώ πέρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το δικο μου συνεχιζει και παιζει μια χαρα (6.2.18) χωρις κανενα προβλημα. Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα.Έχεις ελέγξει την ένταση του ακουστικού; Το λέω αυτό γιατί είναι ξεχωριστή η ένταση του ακουστικού από αυτή του ηχείου, έτσι την είχε πατήσει και ένας φίλος μου που είχε μειώσει την ένταση του ακουστικού καταλάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Έχεις ελέγξει την ένταση του ακουστικού; Το λέω αυτό γιατί είναι ξεχωριστή η ένταση του ακουστικού από αυτή του ηχείου, έτσι την είχε πατήσει και ένας φίλος μου που είχε μειώσει την ένταση του ακουστικού καταλάθος. Εννοεις την ενταση κατα την διαρκεια της κλησης? Αυτο ηταν το πρωτο που τσεκαρα και ειναι στο max οπως και ολες οι εντασεις ηχων του τηλεφωνου Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seto12 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 φιλε μου το εχω ελληνικη rom αλλα με το που παω να συνδεθω στο σπιτι μου με wifi πεφτει το ιντερνετ και δεν μπορω να συνδεθω.. δεν ξερω γιατι το δοκιμασα αλλου και ηταν ολα κομπλε.. τι μπορει να παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 φιλε μου το εχω ελληνικη rom αλλα με το που παω να συνδεθω στο σπιτι μου με wifi πεφτει το ιντερνετ και δεν μπορω να συνδεθω.. δεν ξερω γιατι το δοκιμασα αλλου και ηταν ολα κομπλε.. τι μπορει να παιζει?? Κάποια ασυμβατότητα με το router σου. Ψάξε αν υπάρχει firmware update για το router σου. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seto12 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 εγινε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Με την τελευταία dev από πλήρη φόρτιση στο 6% 6ώρες και 30 λεπτά οθόνη!!! Αλήθεια πως παίρνω screen shot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barabakos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Vol down + power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) .......... Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα. Του εκανα τα σχετικα wipe (dalvik & cache) και στην συνεχεια του περασα την 6.2.18 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει... Εχει τυχει σε αλλον αυτο? Οποιος εχει αποψη ας δωσει μια εικονα 1. να ανοίξει το ακουστικό και να το καθαρίσει 2. Αν χάλασε το ακουστικό http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=Earpiece+handset+Ear+Earpiece+Speaker+Xiaomi+redmi+Note+2+3G&_sacat=0 3. με τον dial *#*#3646633#*#* είμαστε σε engineer mode καρτέλα Hardware testing Audio=> Normal mode =>το sip το βάζουμε στο Sph => Level 6 , από 128 να το βάλει 160 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6522-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-Increase-Speaker-and-Mic-Volume-%CF%83%CE%B5-MTK-%CE%B5%CF%80/ 4.καθαρή εγκατάσταση της rom Edited February 22, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 1. να ανοίξει το ακουστικό και να το καθαρίσει 2. Αν χάλασε το ακουστικό http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=Earpiece+handset+Ear+Earpiece+Speaker+Xiaomi+redmi+Note+2+3G&_sacat=0 3. με τον dial *#*#3646633#*#* είμαστε σε engineer mode καρτέλα Hardware testing Audio=> Normal mode =>το sip το βάζουμε στο Sph => Level 6 , από 128 να το βάλει 160 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6522-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-Increase-Speaker-and-Mic-Volume-%CF%83%CE%B5-MTK-%CE%B5%CF%80/ 4.καθαρή εγκατάσταση της rom Τέλειος! Ευχαριστούμε! Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στη συσκευή μου, αλλά σίγουρα θα κρατήσω την αναφορά σου αυτή :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 1. να ανοίξει το ακουστικό και να το καθαρίσει 2. Αν χάλασε το ακουστικό http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=Earpiece+handset+Ear+Earpiece+Speaker+Xiaomi+redmi+Note+2+3G&_sacat=0 3. με τον dial *#*#3646633#*#* είμαστε σε engineer mode καρτέλα Hardware testing Audio=> Normal mode =>το sip το βάζουμε στο Sph => Level 6 , από 128 να το βάλει 160 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6522-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-Increase-Speaker-and-Mic-Volume-%CF%83%CE%B5-MTK-%CE%B5%CF%80/ 4.καθαρή εγκατάσταση της rom Το 4 εχει γινει Το 3γενικα το φοβαμαι αλλα θα ακολουθησω τις οδηγιες σου...Αφου πρωτα ανοιξω και καθαρισω το ακουστικο...Ελπιζω να μην φθασουμε στο 2 Σε ευχαριστω πολυ για την εγκαιρη απαντηση Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) παίδες πριν λίγο έφτασε στα χεριά μου το κινητό, έχω ένα πρόβλημα όταν το συνδέω με το WiFi μου πέφτει το ίντερνετ τι μπορώ να κάνω:cry:; απαντήθηκε , αν το έλυσες αγνόησε την απάντησή μου μήπως εννοείς δεν έχεις πάντα wifi στο κινητό σου , και όταν κλείσεις-ανοίξεις το ρούτερ σου, έχεις wifi , όχι όμως συνέχεια ? αν ναι , παίρνεις τηλέφωνο την εταιρία σταθερής τηλεφωνίας σου και σου στέλνουν καινούργιο δωρεάν ρούτερ (αυτά που μας δίνουν είναι πολύ χάλια , περισσότερο στο wifi , το ethernet πάει καλύτερα) Το 4 εχει γινει Το 3γενικα το φοβαμαι αλλα θα ακολουθησω τις οδηγιες σου...Αφου πρωτα ανοιξω και καθαρισω το ακουστικο...Ελπιζω να μην φθασουμε στο 2 Σε ευχαριστω πολυ για την εγκαιρη απαντηση το 1, και 2 , ούτε καν το σκέφτεσαι για να καθαρίσεις το ακουστικό , καλά κάνεις γιατί αν ξεβιδώσεις την βίδα με το κόκκινο αυτοκόλλητο χάνεις την εγγύηση για τους τολμηρούς , καθάρισμα - αντικατάσταση ακουστικού Edited February 22, 2016 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια θελω και τη δικη σας γνωμη, εδω και καμποση ωρα περασα τη τελευταια stable και ολα παιζουν αψογα, αλλα θελω να ρωτησω στην αρχη που εκανα το fastboot επειδη τρομαξα που εβγαλε το ''error'' και ξεχαστηκα να κανω το βημα με το cmd εβγαλα το καλωδιο 2-3 φορες και ξαναδοκιμασα με cmd και οπως ηταν αναμενομενο εγινε κανονικοτατα η εγκατασταση για καλη μου τυχει και τωρα ολα δειχνουν να πανε τελεια, υπαρχει περιπτωση να εκανα καποια ζημια ομως με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια θελω και τη δικη σας γνωμη, εδω και καμποση ωρα περασα τη τελευταια stable και ολα παιζουν αψογα, αλλα θελω να ρωτησω στην αρχη που εκανα το fastboot επειδη τρομαξα που εβγαλε το ''error'' και ξεχαστηκα να κανω το βημα με το cmd εβγαλα το καλωδιο 2-3 φορες και ξαναδοκιμασα με cmd και οπως ηταν αναμενομενο εγινε κανονικοτατα η εγκατασταση για καλη μου τυχει και τωρα ολα δειχνουν να πανε τελεια, υπαρχει περιπτωση να εκανα καποια ζημια ομως με αυτο? μια χαρά τα έκανες , όπως είσαι τώρα μπορείς να βάλεις εύκολα την επόμενη η και την ίδια πάλι Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σημειώστε πως η TD με την FDD στο vickmall έχουν πλέον μόνο 5$ διαφορά. Δεν το συζητώ, πως φυσικά προτιμάει ο μέσος χρήστης (και ο αρχάριος εννοείται) την FDD κατευθείαν, ώστε να μην ανακαλύπτουν ΟΛΟΙ τον τροχό, ενώ μπορούν να περάσουν την ώρα τους αλλιώς :) Μόλις βοήθησα έναν φίλο να ψωνίσει 2 τεμάχια. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ναι, αυτες ειναι οι ρυθμισεις! Απο τα overclock στα underclock... Κατι δεν παει καλα με την εποχη αυτη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Μολις τελείωσα το στήσιμο της τελευταίας stable από xiaomi.eu.θα την τεστάρω μερικές μέρες να δω πως πάει σε σχέση με την aicp. Η συγκεκριμένη έχει και ota νομίζω. Την ρουταρα με supersu και έβαλα xposed και Dolby atmos . Αντε να δούμε. Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. Εννοείται ότι έβαλα και greenify, amplify και redmi note 2 tool. Edited February 23, 2016 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Dolby atmos? Μπαινει σε ολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ναι mol. Ένα απλό φλασαρισμα ειναι από twrp. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδιά έχω την τελευταία stable, δε χρεισημοποιω ποτέ wifi και μου έχει σπάσει τα νεύρα δε με αφήνει να κατενασω καμία εφαρμογή απ το playstore μέσω 3g και με παρέπεμπε συνέχεια στο wifi κάνει όλη την ώρα σάρωση έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι ρυθμηση πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδιά έχω την τελευταία stable, δε χρεισημοποιω ποτέ wifi και μου έχει σπάσει τα νεύρα δε με αφήνει να κατενασω καμία εφαρμογή απ το playstore μέσω 3g και με παρέπεμπε συνέχεια στο wifi κάνει όλη την ώρα σάρωση έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι ρυθμηση πρέπει να κάνω? Πρώτα απ όλα να διαβάσεις μέσω search να δεις εάν έχει απαντηθεί το ερώτημα σου. Και έχει απαντηθεί διότι πας στο Play store ρυθμίσεις .Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών και τικαρεις για Οποιαδήποτε στιγμή. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts