Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα αυτά σχετικά με το redmi Note 2 Tool για να γίνουν...απαραίτητη προυπόθεση είναι να φοράει dev ?....επειδή εγώ φοράω την Ελληνική μεν .....αλλά stable 7.1.3.0

Εβαλα και το battery calibration και μου έλεγε "root your device first"....και όσων γνωρίζω οι stable δεν είναι root.

Αν είναι και το redmi tool να θέλει να είσαι root τότε χρειάζομαι οπωσδήποτε σίγουρα αυτές τις 2 εφαρμογές...οπότε θα με ενδιέφερε να μου πει κάποιος ΠΩΣ θα κάνω root το τηλέφωνο αλλά με stable ρομ μέσα...νομίζω ότι γίνεται...κάπου είχα διαβάσει τον οδηγό αλλά ψάχνω και δεν τον βρίσκω.

Απλά κατέβασε την τελευταία έκδοση του SuperSU από εδώ μέσα σε zip.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053

Καί αφού έχεις την ελληνική stable το κανείς install μέσα από twrp recovery.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικο μου συνεχιζει και παιζει μια χαρα (6.2.18) χωρις κανενα προβλημα.

Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα. Του εκανα τα σχετικα wipe (dalvik & cache) και στην συνεχεια του περασα την 6.2.18 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει...

Εχει τυχει σε αλλον αυτο?

Οποιος εχει αποψη ας δωσει μια εικονα

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα. Του εκανα τα σχετικα wipe (dalvik & cache) και στην συνεχεια του περασα την 6.2.18 αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει...

Έτυχε σ εμένα.

Το τρελλο ειναι με ενα Prime ενος φιλου. Εχει σεταριστει κανονικα με miflash (Dev 5.12.17) και εδω και 3-4 μερες εχει μειωθει πολυ η ενταση του ακουστικου του με αποτελεσμα οταν καλει να μην ακουει σχεδον καθολου τον αλλο ενω τον ακουν μια χαρα.

Έχεις ελέγξει την ένταση του ακουστικού; Το λέω αυτό γιατί είναι ξεχωριστή η ένταση του ακουστικού από αυτή του ηχείου, έτσι την είχε πατήσει και ένας φίλος μου που είχε μειώσει την ένταση του ακουστικού καταλάθος.

Έχεις ελέγξει την ένταση του ακουστικού; Το λέω αυτό γιατί είναι ξεχωριστή η ένταση του ακουστικού από αυτή του ηχείου, έτσι την είχε πατήσει και ένας φίλος μου που είχε μειώσει την ένταση του ακουστικού καταλάθος.

Εννοεις την ενταση κατα την διαρκεια της κλησης? Αυτο ηταν το πρωτο που τσεκαρα και ειναι στο max οπως και ολες οι εντασεις ηχων του τηλεφωνου

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

φιλε μου το εχω ελληνικη rom αλλα με το που παω να συνδεθω στο σπιτι μου με wifi πεφτει το ιντερνετ και δεν μπορω να συνδεθω.. δεν ξερω γιατι το δοκιμασα αλλου και ηταν ολα κομπλε.. τι μπορει να παιζει??

φιλε μου το εχω ελληνικη rom αλλα με το που παω να συνδεθω στο σπιτι μου με wifi πεφτει το ιντερνετ και δεν μπορω να συνδεθω.. δεν ξερω γιατι το δοκιμασα αλλου και ηταν ολα κομπλε.. τι μπορει να παιζει??

Κάποια ασυμβατότητα με το router σου. Ψάξε αν υπάρχει firmware update για το router σου.

Αυτά...

Με την τελευταία dev από πλήρη φόρτιση στο 6% 6ώρες και 30 λεπτά οθόνη!!!

Αλήθεια πως παίρνω screen shot?

..........

1. να ανοίξει το ακουστικό και να το καθαρίσει

2. Αν χάλασε το ακουστικό

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=Earpiece+handset+Ear+Earpiece+Speaker+Xiaomi+redmi+Note+2+3G&_sacat=0

3. με τον dial *#*#3646633#*#* είμαστε σε engineer mode

καρτέλα Hardware testing

Audio=> Normal mode =>το sip το βάζουμε στο Sph => Level 6 , από 128 να το βάλει 160

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6522-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-Increase-Speaker-and-Mic-Volume-%CF%83%CE%B5-MTK-%CE%B5%CF%80/

4.καθαρή εγκατάσταση της rom

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=Earpiece+handset+Ear+Earpiece+Speaker+Xiaomi+redmi+Note+2+3G&_sacat=0

καρτέλα Hardware testing

Audio=> Normal mode =>το sip το βάζουμε στο Sph => Level 6 , από 128 να το βάλει 160

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6522-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-Increase-Speaker-and-Mic-Volume-%CF%83%CE%B5-MTK-%CE%B5%CF%80/

Τέλειος! Ευχαριστούμε! Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στη συσκευή μου, αλλά σίγουρα θα κρατήσω την αναφορά σου αυτή :)

Αυτά...

καρτέλα Hardware testing

Το 4 εχει γινει

Το 3γενικα το φοβαμαι αλλα θα ακολουθησω τις οδηγιες σου...Αφου πρωτα ανοιξω και καθαρισω το ακουστικο...Ελπιζω να μην φθασουμε στο 2

Σε ευχαριστω πολυ για την εγκαιρη απαντηση

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

παίδες πριν λίγο έφτασε στα χεριά μου το κινητό, έχω ένα πρόβλημα όταν το συνδέω με το WiFi μου πέφτει το ίντερνετ τι μπορώ να κάνω:cry:;

απαντήθηκε ,

αν το έλυσες αγνόησε την απάντησή μου

μήπως εννοείς δεν έχεις πάντα wifi στο κινητό σου , και όταν κλείσεις-ανοίξεις το ρούτερ σου, έχεις wifi , όχι όμως συνέχεια ?

αν ναι , παίρνεις τηλέφωνο την εταιρία σταθερής τηλεφωνίας σου και σου στέλνουν καινούργιο δωρεάν ρούτερ

(αυτά που μας δίνουν είναι πολύ χάλια , περισσότερο στο wifi , το ethernet πάει καλύτερα)

Το 4 εχει γινει

Το 3γενικα το φοβαμαι αλλα θα ακολουθησω τις οδηγιες σου...Αφου πρωτα ανοιξω και καθαρισω το ακουστικο...Ελπιζω να μην φθασουμε στο 2

Σε ευχαριστω πολυ για την εγκαιρη απαντηση

το 1, και 2 , ούτε καν το σκέφτεσαι για να καθαρίσεις το ακουστικό , καλά κάνεις γιατί αν ξεβιδώσεις την βίδα με το κόκκινο αυτοκόλλητο χάνεις την εγγύηση

για τους τολμηρούς , καθάρισμα - αντικατάσταση ακουστικού

Edited by tora33

Παιδια θελω και τη δικη σας γνωμη, εδω και καμποση ωρα περασα τη τελευταια stable και ολα παιζουν αψογα, αλλα θελω να ρωτησω στην αρχη που εκανα το fastboot επειδη τρομαξα που εβγαλε το ''error'' και ξεχαστηκα να κανω το βημα με το cmd εβγαλα το καλωδιο 2-3 φορες και ξαναδοκιμασα με cmd και οπως ηταν αναμενομενο εγινε κανονικοτατα η εγκατασταση για καλη μου τυχει και τωρα ολα δειχνουν να πανε τελεια, υπαρχει περιπτωση να εκανα καποια ζημια ομως με αυτο?

Παιδια θελω και τη δικη σας γνωμη, εδω και καμποση ωρα περασα τη τελευταια stable και ολα παιζουν αψογα, αλλα θελω να ρωτησω στην αρχη που εκανα το fastboot επειδη τρομαξα που εβγαλε το ''error'' και ξεχαστηκα να κανω το βημα με το cmd εβγαλα το καλωδιο 2-3 φορες και ξαναδοκιμασα με cmd και οπως ηταν αναμενομενο εγινε κανονικοτατα η εγκατασταση για καλη μου τυχει και τωρα ολα δειχνουν να πανε τελεια, υπαρχει περιπτωση να εκανα καποια ζημια ομως με αυτο?

μια χαρά τα έκανες , όπως είσαι τώρα μπορείς να βάλεις εύκολα την επόμενη η και την ίδια πάλι

Σημειώστε πως η TD με την FDD στο vickmall έχουν πλέον μόνο 5$ διαφορά. Δεν το συζητώ, πως φυσικά προτιμάει ο μέσος χρήστης (και ο αρχάριος εννοείται) την FDD κατευθείαν, ώστε να μην ανακαλύπτουν ΟΛΟΙ τον τροχό, ενώ μπορούν να περάσουν την ώρα τους αλλιώς :) Μόλις βοήθησα έναν φίλο να ψωνίσει 2 τεμάχια.
Αυτά...

Ναι, αυτες ειναι οι ρυθμισεις!

Απο τα overclock στα underclock... Κατι δεν παει καλα με την εποχη αυτη :P

Μολις τελείωσα το στήσιμο της τελευταίας stable από xiaomi.eu.θα την τεστάρω μερικές μέρες να δω πως πάει σε σχέση με την aicp. Η συγκεκριμένη έχει και ota νομίζω.

Την ρουταρα με supersu και έβαλα xposed και Dolby atmos . Αντε να δούμε. Μέχρι στιγμής πάει σφαίρα. Εννοείται ότι έβαλα και greenify, amplify και redmi note 2 tool.

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ναι mol. Ένα απλό φλασαρισμα ειναι από twrp.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδιά έχω την τελευταία stable, δε χρεισημοποιω ποτέ wifi και μου έχει σπάσει τα νεύρα δε με αφήνει να κατενασω καμία εφαρμογή απ το playstore μέσω 3g και με παρέπεμπε συνέχεια στο wifi κάνει όλη την ώρα σάρωση έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι ρυθμηση πρέπει να κάνω?

Παιδιά έχω την τελευταία stable, δε χρεισημοποιω ποτέ wifi και μου έχει σπάσει τα νεύρα δε με αφήνει να κατενασω καμία εφαρμογή απ το playstore μέσω 3g και με παρέπεμπε συνέχεια στο wifi κάνει όλη την ώρα σάρωση έχω δοκιμάσει τα πάντα, τι ρυθμηση πρέπει να κάνω?

Πρώτα απ όλα να διαβάσεις μέσω search να δεις εάν έχει απαντηθεί το ερώτημα σου.

Και έχει απαντηθεί διότι πας στο Play store ρυθμίσεις .Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών και τικαρεις για Οποιαδήποτε στιγμή.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1