Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει να μου πει καποιος για πιο λογο οταν γυρισα στηγν 5.12.10 dev μου εβγαζε σφαλμα το playstore και δε με αδηνε να κατεβασω η να ενημερωσω τιποτα? Εστρωσε οταν πηγα στην τελευταια εκδοση παλι..

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την 6.1.29 και δεν έχω την ίδια άποψη. Με μέτρια χρήση φορτίζω το κινητό κάθε 2 μέρες. Με χρήση μίας μέρας μόνο βγάζει SOT πάνω από 5 ώρες. Μπορεί να μην είναι κορυφαίες τιμές αλλά εμένα με καλύπτουν απόλυτα

Και γω την 6.1.29 εχω και ειμαι ευχαριστημενος,οσον αφορα την λειτοργικοτητα της.Προγραμματα που ειχαν

προβλημα με την 5.12.17 δεν τα εχω πια.Οπως το Easy Smat Cover που κλεινει και ανοιγει την οθονη με

το καπακι της θηκης.

εχει δουλεψει σε κανεναν το xposed? σε μενα μπουταρει το κινητο αιωνιως...και αναγκαστικα ξαναφλασαρω την ρομ μέσω twrp

Εδώ και εδώ έχει δύο τρόπους, αναλόγως της rom που φοράς.

Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, πάρε nandroid backup, γιατί έχεις ΠΟΛΛΕΣ πιθανότητες για bootloop.

Αυτήν, μετά το τελευταίο σημερινό update, δουλεύει πλέον και με τις 7.1. Εγώ το δοκίμασα με την 7,1,3,0 και όλα δουλεύουν ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ καλά....

Καλησπερα

Ξαφνικα σε συγκεκριμενη εφαρμογη (Xiaomi camera) σταματησαν να μου ερχονται notifications. Την απεγκατεστησα, την ξαναεγκατεστησα, εκανα αναβαθμιση αλλα τιποτα. Τις εχω δωσει ολα τα permissions και την εχω βαλει στο autostart αλλα δεν λεει να στειλει notification. καμια ιδεα κανεις?

Μπορει να μου πει καποιος για πιο λογο οταν γυρισα στηγν 5.12.10 dev μου εβγαζε σφαλμα το playstore και δε με αδηνε να κατεβασω η να ενημερωσω τιποτα? Εστρωσε οταν πηγα στην τελευταια εκδοση παλι..

Όταν πας σε προηγούμενη ρομ πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Όταν κάνεις αναβάθμιση σε καινούργια δεν χρειάζεται. Οπότε θεωρώ εκεί να φταίει και το σφάλμα που είχες.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα

Ξαφνικα σε συγκεκριμενη εφαρμογη (Xiaomi camera) σταματησαν να μου ερχονται notifications. Την απεγκατεστησα, την ξαναεγκατεστησα, εκανα αναβαθμιση αλλα τιποτα. Τις εχω δωσει ολα τα permissions και την εχω βαλει στο autostart αλλα δεν λεει να στειλει notification. καμια ιδεα κανεις?

Σαν ιδέα ίσως να έκανες wipe dalvik, wipe Cache μήπως και στρώσει.

Στο έκανε έτσι ξαφνικά; Χωρίς να έχεις κάνει τίποτα;

Ή στις ρυθμίσεις, εφαρμογες, κάμερα, καθαρισμός δεδομένων και διαγραφή μνήμης.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Εγώ με την aicp έχω την καλύτερη μπαταρία χωρίς υπερβολές. Σχεδόν πάντα από 100% στο 90% βγάζω μια ώρα οθόνης. Τώρα είμαι στο 69% με 2μιση ωρες οθόνης. Το κινητό έχει να φορτισει από χθες το μεσημέρι (13:00).

Επίσης δουλεύω xposed με greenify και amplify.

WiFi συνέχεια ανοιχτό, 40 λεπτά κλήσεις, πολύ browsing, Facebook, viber. Επίσης χρησιμοποιω και Redmi note 2 tool.

Ακριβώς τα ίδια και εγώ με την Euphoria.Την διάφορα στην αυτονομία την κανουν το Xposed με Greenify και Amplify και Appops Xposed. Στην Miui όλα αυτά είναι integrated στην ROM και έχει την αυτονομία που έχει. Αρχικά πριν περάσω και εγώ Xposed υπεφερα με την αυτονομία σε Cm based λόγω των πολλών Wakelocks. Μόλις τα ρύθμισα πιάνω το 5ωρο Sot άνετα. Και γενικά το smoothness με Cm είναι κ;τα πολύ καλύτερο και γρηγορότερο από την οποιαδήποτε Miui..Όχι ότι και οι Miui πάνε πίσω απλά είναι καθαρά ότι βολεύει στον καθένα. Εμένα δε μου άρεσε τελικά και με Euphoria βρήκα την Ιθάκη μου!

Έτσι όπως τα λες. Συν ότι έχω βάλει το dpi στο 400 και με έχει βολέψει απίστευτα. Interegated μπορεί να είναι αλλά καμία σχέση με την δουλειά που κάνουν amplify και Greenify μαζί με το xposed.

Η miui με άρεσε πολύ αλλά αυτό το ότι δεν έχει xposed είναι μεγάλο αγκάθι για μένα.. Η cm12.1 είναι πιο ομαλή πιο γρήγορη και ακόμα και τα παιχνίδια τρέχουν πολύ πιο ομαλά. Το τεσταρα σε 2-3 βαριά games.

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Και γω την 6.1.29 εχω και ειμαι ευχαριστημενος,οσον αφορα την λειτοργικοτητα της.Προγραμματα που ειχαν

προβλημα με την 5.12.17 δεν τα εχω πια.Οπως το Easy Smat Cover που κλεινει και ανοιγει την οθονη με

το καπακι της θηκης.

Έτσι και εγώ, πολύ ευχαριστημένος από την 6.1.29 έχω βγάλει μέχρι και 5 ώρες και 20 λεπτά οθόνη με υπόλοιπο 14%. Ανοιχτά πάντα WiFi και δεδομένα 1 ώρα φωτεινότητα αυτόματη στη μέση. Με redmi note tool.

Ρε παιδια, πως θα εμφανισω στην στατους μπαρ τον τυπο δικτυου που βρισκομαι? 2g/3g/4g

Ειμαι με αοσπ.

Εστω και με xposed

Όταν πας σε προηγούμενη ρομ πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Όταν κάνεις αναβάθμιση σε καινούργια δεν χρειάζεται. Οπότε θεωρώ εκεί να φταίει και το σφάλμα που είχες.

Μα πριν βάλω τη rom έκανα wipe τα πάντα εκτός από usb otg & micro sd, δε θα έπρεπε να ήταν εντάξει? Εκτός και να θέλει δεύτερο factory reset και μετά το πέρασμα της rom..

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαν ιδέα ίσως να έκανες wipe dalvik, wipe Cache μήπως και στρώσει.

Στο έκανε έτσι ξαφνικά; Χωρίς να έχεις κάνει τίποτα;

Ή στις ρυθμίσεις, εφαρμογες, κάμερα, καθαρισμός δεδομένων και διαγραφή μνήμης.

Μα πριν βάλω τη rom έκανα wipe τα πάντα εκτός από usb otg & micro sd, δε θα έπρεπε να ήταν εντάξει? Εκτός και να θέλει δεύτερο factory reset (all wipes) και μετά το πέρασμα της rom..

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στο δικό μου Note 2 η τελευταία ελληνική ΡΟΜ 6.2.18 είναι πολύ πιο χάλια στο θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας, από το χάλι που ήταν ήδη πριν....

Μόλις τελείωσα την φόρτιση (το άφησα και 1/2 ώρα παραπάνω), το έβγαλα από την πρίζα και μπήκα να δω τα θέματα εδώ στην ενότητα.....

Λοιπόν, μόνο Wi-Fi ανοιχτό (ούτε GPS, ούτε δεδομένα, ούτε κλήσεις,τίποτα!) για σερφάρισμα και με 6' χρήσης έπεσε 7% ήδη!!!!

Έχει χάρη που δεν θέλω να μπλέκω με την αρχική εγκατάσταση των πάντων, ειδάλλως η εγκατάσταση της 5.12.10 θα είχε ήδη μπει.... :(

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160221/a728df5945de6ad0912d92f4583729e4.jpg

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Μισή ώρα παραπάνω είναι λίγο.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτό το Redmi Note 2 Tool, πως το ρυθμίζουμε-δουλεύουμε;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Δεν ξερω που τη βλεπουν καποιοι τη καλη αυτονομια, απαγοητευση η αγορα της συσκευης, δυστηχως αν συνεχισει ετσι θα τη βαλω σε αγγελια ή για πεταμα γιατι δε μπορει εγω που ειμαι ο πιο απλος χρηστης του κοσμου να πεφτει ετσι η μπαταρια, που να εκανα και βαρυα πραματα δηλαδη, δε μπορω να βλεπω το φιλαρακι μου διπλα με ενα αρχαιο xperia Z με τερμα ταλαιπωρημενη μπαταρια και με φουλ φωτεινοτητα με ολα ανοιχτα και 20 εφαρμογες να τρεχουν μεσα σε 10 λεπτα να εχει πεσει 1-2% και εμενα με απλη χρηση και μειωμενη τερμα φωτεινοτητα να πεφτει 15% στον ιδιο χρονο και μετα απο 500 clean install και τα παντα ολα απο wipes με 0 εφαρμογες περασμενες μεσα στη συσκευη και με τερμα υγιεις μπαταρια που εχω τσεκαρει και με προγραμματα την αξιοπιστια της, ειναι το λιγοτερο τραγικο πραγματικα, εχω μετανιωσει και το τελευταιο cent που εδωσα για τη συσκευη και κριμα που θα παει ακλαυτη γιατι ενω ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη και ουδεν παραπονο εχω σε κανενα τομεα, η αυτονομια με εχει κανει να μετανιωσω πικρα την αγορα της. Edited by giorgosmc

Μα πριν βάλω τη rom έκανα wipe τα πάντα εκτός από usb otg & micro sd, δε θα έπρεπε να ήταν εντάξει? Εκτός και να θέλει δεύτερο factory reset και μετά το πέρασμα της rom..

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα πριν βάλω τη rom έκανα wipe τα πάντα εκτός από usb otg & micro sd, δε θα έπρεπε να ήταν εντάξει? Εκτός και να θέλει δεύτερο factory reset (all wipes) και μετά το πέρασμα της rom..

Δεν χρειάζεται micro sd ή USB otg. Εάν έκανες όλα τα υπόλοιπα wipe και εμφανιζόταν ότι έπρεπε να εγκαταστησεις όλα απ την αρχή. Θα ήσουν οκ.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Κι ομως τα εκανα ακριβως ετσι αλλα 2 φορες ειχα θεμα με το playstore, προφανως καποιο bug της dev (ισως) θα δοκιμασω και με καμια stable μηπως δω φως ειδικα στο κομματι της αυτονομιας μπας και αποφυγω τη πωληση της συσκευης να της δωσω μια ευκαιρια ακομα γιατι με εχει απαγοητευσει η μπαταρια σε μεγαλο βαθμο..

Δεν ξερω που τη βλεπουν καποιοι τη καλη αυτονομια, απαγοητευση η αγορα της συσκευης, δυστηχως αν συνεχισει ετσι θα τη βαλω σε αγγελια ή για πεταμα γιατι δε μπορει εγω που ειμαι ο πιο απλος χρηστης του κοσμου να πεφτει ετσι η μπαταρια, που να εκανα και βαρυα πραματα δηλαδη, δε μπορω να βλεπω το φιλαρακι μου διπλα με ενα αρχαιο Z1 με τερμα ταλαιπωρημενη μπαταρια και με φουλ φωτεινοτητα με ολα ανοιχτα και 20 εφαρμογες να τρεχουν μεσα σε 10 λεπτα να εχει πεσει 1-2% και εμενα με απλη χρηση και μειωμενη τερμα φωτεινοτητα να πεφτει 15% στον ιδιο χρονο και μετα απο 500 clean install και τα παντα ολα απο wipes με 0 εφαρμογες περασμενες μεσα στη συσκευη και με τερμα υγιεις μπαταρια που εχω τσεκαρει και με προγραμματα την αξιοπιστια της, ειναι το λιγοτερο τραγικο πραγματικα, εχω μετανιωσει και το τελευταιο cent που εδωσα για τη συσκευη και κριμα που θα παει ακλαυτη γιατι ενω ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη και ουδεν παραπονο εχω σε κανενα τομεα, η αυτονομια με εχει κανει να μετανιωσω πικρα την αγορα της.

Δεν ξέρω τι συσκευή είχες πριν. Αλλά smartphone με χρήση πάνω από 1.5 μέρα δεν έχω δει κανένα κινητό. Ότι έχει περάσει τουλάχιστον απ τα χέρια μου. Π.χ. Έχω αυτό και το LG g3 και τα 2 κρατούν ακριβώς την ίδια μπαταρία. Αν κάνω χαλαρή χρήση 1.5 μέρα.

Αν έχεις δοκιμάσει πολλές Ρομ και δεν σου κάνουν πούλα το. Αλλά για τα χρήματα του κάνει απίστευτα πράγματα.

Και μου κάνει απίστευτη εντύπωση γιατί δεν έχω ξαναδιαβάσει μετανιωμένο αγοραστή συσκευής xiaomi.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Για οποιον ενδιαφερεται βγηκε xposed που δουλευει στο miui.εχω ενα backup απο ελληνικη developer.θα κανω επαναφορα και θα το δοκιμασω σε λιγο!

http://en.miui.com/thread-182209-1-1.html

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Αν χρειαστει να δωσω το τηλφ., τι πρεπει να κανω για να το παρει ο αλλος καθαρο? Εννοω να μην υπαρχουν οι εφαρμογες μου αλλα και οι λογαριασμοι μου, επαφες κ.λ.π?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Κι ομως τα εκανα ακριβως ετσι αλλα 2 φορες ειχα θεμα με το playstore, προφανως καποιο bug της dev (ισως) θα δοκιμασω και με καμια stable μηπως δω φως ειδικα στο κομματι της αυτονομιας μπας και αποφυγω τη πωληση της συσκευης να της δωσω μια ευκαιρια ακομα γιατι με εχει απαγοητευσει η μπαταρια σε μεγαλο βαθμο..

Οπότε εάν δεν το έχεις κάνει ποτέ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση όπως στον οδηγό στην 1η σελίδα. Για να δεις εάν θα έχεις διαφορά. Συνήθως το προτείνω εγώ προσωπικά όταν βλέπω ότι παίζουν πολλά σφάλματα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Οπότε εάν δεν το έχεις κάνει ποτέ να κάνεις καθαρή εγκατάσταση όπως στον οδηγό στην 1η σελίδα. Για να δεις εάν θα έχεις διαφορά. Συνήθως το προτείνω εγώ προσωπικά όταν βλέπω ότι παίζουν πολλά σφάλματα.

Μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμπψεις σε καποιο link του φορουμ γιατι δε γνωριζω πολλα απο αυτα, δεν εχω ιδεα πως γινετε το fastboot, ειναι κατι πολυπλοκο? Εγω ηξερα μονο μεσω TWRP να κανω τα wipes κλασικα και μετα εγκατασταση τη rom της επιλογης μου.

Μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμπψεις σε καποιο link του φορουμ γιατι δε γνωριζω πολλα απο αυτα, δεν εχω ιδεα πως γινετε το fastboot, ειναι κατι πολυπλοκο? Εγω ηξερα μονο μεσω TWRP να κανω τα wipes κλασικα και μετα εγκατασταση τη rom της επιλογης μου.

Είναι στην πρώτη σελίδα και γράφει για καθαρή εγκατάσταση. Αλλά ας σου βάλω το λινκ

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-την-Ελληνική-rom-με-το-MiFlash-καθαρή-εγκατάσταση-updated/?pageNo=1&784b2e50

Πάντως αν και έχει ειπωθεί σε προηγούμενα ποστ ότι με full wipe μέσω twrp recovery είναι αρκετό και ότι η καθαρή εγκατάσταση δεν κάνει κάτι παραπάνω. Εγώ το συνιστώ με βάση τις δικές μου γνώσεις. Ότι η καθαρή εγκατάσταση μέσω miflash καθαρίζει τα πάντα. Η διαδικασία εάν διαβάσεις ακριβώς είναι εύκολες και τελειώνεις σε κανένα 20λεπτο.

Από εκεί και πέρα εσύ κρίνεις τι θέλεις να κάνεις.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παρακολουθώ το νήμα αρκετό καιρό και πριν τρείς μέρες παρέλαβα το δικό μου redmi 2 note prime. Δεν θα κρίνω αν ή συσκευή είναι φοβερή και τρομερή ή "φόλα". Θέλω να συμβούλεψω μόνο αυτούς που αξιολογούν την αυτονομία οποιασδήποτε android συσκευής από το τι προλαβαίνουν να κάνουν μέχρι να πέσει ή μπαταρία από το 100% στο 90% ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλουν λάθος συμπεράσματα.

Ω καλώς το δεχτηκες. Prime τελικά;

@giorgosmc αν δεν κάνω λάθος, απορριπτεις την ανάγκη να το φορτιζεις 1,5-2 ώρες μετά το 100, οπότε να περιμένεις στο άνω φάσμα 100-70 να πέφτει απότομα..

Πέρασε κανείς TWRP 3 τώρα που το έβαλαν και στο redmi tool?

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν χρειαστει να δωσω το τηλφ., τι πρεπει να κανω για να το παρει ο αλλος καθαρο? Εννοω να μην υπαρχουν οι εφαρμογες μου αλλα και οι λογαριασμοι μου, επαφες κ.λ.π?

Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων;

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν ξερω που τη βλεπουν καποιοι τη καλη αυτονομια, απαγοητευση η αγορα της συσκευης, δυστηχως αν συνεχισει ετσι θα τη βαλω σε αγγελια ή για πεταμα γιατι δε μπορει εγω που ειμαι ο πιο απλος χρηστης του κοσμου να πεφτει ετσι η μπαταρια, που να εκανα και βαρυα πραματα δηλαδη, δε μπορω να βλεπω το φιλαρακι μου διπλα με ενα αρχαιο xperia Z με τερμα ταλαιπωρημενη μπαταρια και με φουλ φωτεινοτητα με ολα ανοιχτα και 20 εφαρμογες να τρεχουν μεσα σε 10 λεπτα να εχει πεσει 1-2% και εμενα με απλη χρηση και μειωμενη τερμα φωτεινοτητα να πεφτει 15% στον ιδιο χρονο και μετα απο 500 clean install και τα παντα ολα απο wipes με 0 εφαρμογες περασμενες μεσα στη συσκευη και με τερμα υγιεις μπαταρια που εχω τσεκαρει και με προγραμματα την αξιοπιστια της, ειναι το λιγοτερο τραγικο πραγματικα, εχω μετανιωσει και το τελευταιο cent που εδωσα για τη συσκευη και κριμα που θα παει ακλαυτη γιατι ενω ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη και ουδεν παραπονο εχω σε κανενα τομεα, η αυτονομια με εχει κανει να μετανιωσω πικρα την αγορα της.

φιλε αυτο καταλαβα και γω η μπαταρια εχει χαντακωση την συσκευη και ειναι πολυ κριμα...και γω clean install callibration redmi tool ρυθμισεις μπαταριας απο σεκιουριτη ολα κλειστα εχω παγωσει ολες τις κινεζικες εφαρμογες εχω βγαλει το google play εχω βαλει aptoide...ειμαι με την κινεζικη stable 7.1.4.0 και εχω καταφερει να βγαζω οριακα4,5 κ κατι ωρες με δυο μερες αναμονη με παντα ανοιχτο wifi ....αρκετα καλα σε σχεση με τισ προηγουμενες ρομ , αλλα κοιτα και με ποσο κοπο...παιχνιδια δεν παιζω ετσι κ παιξω κλαφτα χαραλαμπε

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ και εδώ έχει δύο τρόπους, αναλόγως της rom που φοράς.

Πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, πάρε nandroid backup, γιατί έχεις ΠΟΛΛΕΣ πιθανότητες για bootloop.

Αυτήν, μετά το τελευταίο σημερινό update, δουλεύει πλέον και με τις 7.1. Εγώ το δοκίμασα με την 7,1,3,0 και όλα δουλεύουν ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω καποια στιγμη.....αν και απεχθανομαi το bootloop :lol: