Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που τις δοκίμασα ΟΛΕΣ τις Aosp/Cm καλά λόγια έχω να πω μόνο για την Euphoria. Ή πιο σταθερή από όλες αν και με τα λιγότερα features. Βέβαια με Xposed και gravity box κάνεις ότι θες οπότε μικρό το κακό.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την επομενη βδομαδα θα την δοκιμασω.

Πως εμφανιζω στην μπαρα τον τυπο δικτυου(2g/3g/4g)?

Καμια γνωμη για το προβλημα με το greenify?

Σε σχέση με την Miui πως τις βλέπετε τις cm12.1 παιδιά.?εγω που είπε με την aicp μερικές μέρες μπορώ να πω καμία σχέση.

Κλάσης ανώτερη σε όλα. Επίσης ένας λόγος που έμεινα με aicp είναι ότι με βολεύει πολύ το slim recents που έχει.

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Την επομενη βδομαδα θα την δοκιμασω.

Καμια γνωμη για το προβλημα με το greenify?

Το έχεις σαν Module απο Xposed ή απο play store;

Δοκίμασε clear data, απεγκατάσταση, επανεκκίνηση το τηλέφωνο και επανεγκατάσταση.

Πέρασα και κι εγω την Euphoria, μόλις τελείωσα το στήσιμο, χωρίς gapps και google account επιτέλους. Απογαλακτισμός :D

Θέλω να δω μπαταρία χωρίς google bloatware. Με pico gapps, μόνο το google play services είχε ανοιχτά 406 services...

Πριν είχα CM12.1, καμία σχέση σαν πρώτη εντύπωση, είναι πολύ πιο smooth.

Edited by windybob73

Xposed δεν εβαλα (και μαλλον δε θα βαλω)

Απο πλαυστορε το κατεβασα. Οκ, θα δοκιμασω.

Χωρις gapps και google account πως το εκανες?

Edit: παλι τα ίδια κανει το greenify. Μηπως κατι αλλαξε στον τροπι λειτουργιας του?

Edited by mol

Το έχεις σαν Module απο Xposed ή απο play store;

Δοκίμασε clear data, απεγκατάσταση, επανεκκίνηση το τηλέφωνο και επανεγκατάσταση.

Πέρασα και κι εγω την Euphoria, μόλις τελείωσα το στήσιμο, χωρίς gapps και google account επιτέλους. Απογαλακτισμός :D

Θέλω να δω μπαταρία χωρίς google bloatware. Με pico gapps, μόνο το google play services είχε ανοιχτά 406 services...

Πριν είχα CM12.1, καμία σχέση σαν πρώτη εντύπωση, είναι πολύ πιο smooth.

Χωρίς Google services μια χαρά θα είσαι από μπαταρία. Κοίτα πιο πίσω να δεις τι έβγαλα εγώ με Euphoria. Βέβαια έχω Xposed + Greenify paid + amplify paid + app ops οπότε έχω περιορίσει στο ελάχιστο τα Google services και τα ηλίθια wakelocks τους. Αν δε καταργήσεις και Facebook app και messenger θα χτυπάω άνετα κανένα 6ωρο Sot

Xposed δεν εβαλα (και μαλλον δε θα βαλω)

Απο πλαυστορε το κατεβασα. Οκ, θα δοκιμασω.

Χωρις gapps και google account πως το εκανες?

Το σχεδίαζα αρκετό καιρό, αλλά είναι δύσκολο στην υλοποίηση.

Χρησιμοποιώ αρκετές εφαρμογές απο Fdroid (πχ Telegram, Amaze, K9 mail, Lightning),

παιχνίδια αποκλειστικά απο Amazon Underground, και τις βασικές εφαρμογές που δεν υπάρχουν Amazon ή ενω υπάρχουν είναι older versions (Whatsapp, Viber, Chomp, Nova, Shazam, Naked Browser κλπ) restore απο Titanium (app+data - κατεβασμένα απο play store).

Για τα updates αυτών των εφαρμογών έχω Aptoide ή Slideme, δεν ξερω ακόμα ποιό θα κρατήσω.

Και φυσικά Xprivacy με ανοιχτά μόνο τα απαραίτητα δικαιώματα.

Μέχρι στιγμής όλα τέλεια, pure android.

Αν δε καταργήσεις και Facebook app και messenger θα χτυπάω άνετα κανένα 6ωρο Sot

Δεν εχω ούτε fb, θα δω τι SOT θα βγάλει και θα ενημερώσω.

παλι τα ίδια κανει το greenify. Μηπως κατι αλλαξε στον τροπι λειτουργιας του?

Δοκίμασε πάλι clear data και κάνε sleep μια μια τις εφαρμογές να δεις ποιά δεν του αρέσει και κλείνει.

Edited by windybob73

Τις κλεινει οσες εχω βαλει, αλλα με force close. Δε μπορω να καταλαβω γιατι το "δειχνει"...

Btw για fb χρησιμοποιω το slimsocial και fb messenger το disa.

Απο ~55% μεχρι 10% που εχω τωρα, εχω 2μιση ωρες sot με εγκαταστασεις εφαρμογών, ταπαταλκ, whatsapp και λιγο παιχνιδι (color switch)

Παιδια θελω τη πολυτιμη βοηθεια σας σε κατι, επειδη το ψαχνω πολυ με τη συσκευη σε θεματα ασφαλειας, ψαχνω μια εφαρμογη η οποια σε περιπτωση κλοπης της συσκευης ενεργοποιητε το wifi & το gps και μου δειχνει τη θεση της συσκευης αλλα ταυτοχρονα θελω να προστατεψω και τα προσωπικα δεδομενα μου αλλα αν βαλω καποιον κωδικο κλειδωματος (με ανοιχτη συσκευη) επειδη το wifi δεν ενεργοποιητε αυτοματα, ο κλεφτης δεν θα μπορει να ξερει το κωδικο ομως ετσι τον αποτρεπω και με το να ενεργοποιησει απο μονος του το wifi με αποτελεσμα να ειναι αδυνατον να εντοπισω τη τοποθεσια του.

Θα ηθελά να μου πειτε μια εφαρμογη ή καποιον τροπο που να ενεργοποιητε αυτοματα το wifi ή τα δεδομενα (ακομα καλυτερα) οταν κλεισει και ανοιξει η συσκευη, ετσι οταν ο κλεφτης την ανοιξει το wifi να ενεργοποιηθει αυτοματα και να εντοπισω τη τοποθεσια του ή ακομα καλυτερα αν υπαρχει καποια εφαρμογη οπως υπηρχε και μια πιο παλια που με το που αλλαξεις καρτα sim στη συσκευη να μπορεις να εντοπισεις στο χαρτη τη συσκευη. Εχω δοκιμασει την ευρεση συσκευης του Mi account αλλα δε κανει τιποτα απο αυτα τα δυο που ανεφερα γι αυτο και θα ηθελα τη δικη σας βοηθεια εδω.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Παιδια θελω τη πολυτιμη βοηθεια σας σε κατι, επειδη το ψαχνω πολυ με τη συσκευη σε θεματα ασφαλειας, ψαχνω μια εφαρμογη η οποια σε περιπτωση κλοπης της συσκευης ενεργοποιητε το wifi & το gps και μου δειχνει τη θεση της συσκευης αλλα ταυτοχρονα θελω να προστατεψω και τα προσωπικα δεδομενα μου αλλα αν βαλω καποιον κωδικο κλειδωματος (με ανοιχτη συσκευη) επειδη το wifi δεν ενεργοποιητε αυτοματα, ο κλεφτης δεν θα μπορει να ξερει το κωδικο ομως ετσι τον αποτρεπω και με το να ενεργοποιησει απο μονος του το wifi με αποτελεσμα να ειναι αδυνατον να εντοπισω τη τοποθεσια του.

Θα ηθελά να μου πειτε μια εφαρμογη ή καποιον τροπο που να ενεργοποιητε αυτοματα το wifi ή τα δεδομενα (ακομα καλυτερα) οταν κλεισει και ανοιξει η συσκευη, ετσι οταν ο κλεφτης την ανοιξει το wifi να ενεργοποιηθει αυτοματα και να εντοπισω τη τοποθεσια του ή ακομα καλυτερα αν υπαρχει καποια εφαρμογη οπως υπηρχε και μια πιο παλια που με το που αλλαξεις καρτα sim στη συσκευη να μπορεις να εντοπισεις στο χαρτη τη συσκευη. Εχω δοκιμασει την ευρεση συσκευης του Mi account αλλα δε κανει τιποτα απο αυτα τα δυο που ανεφερα γι αυτο και θα ηθελα τη δικη σας βοηθεια εδω.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Cerberus η καλύτερη λύση. Είναι paid η full έκδοση αλλά έχει όλα αυτά που λες και ακόμα παραπάνω. Αρχικά στην αλλαγή Sim τραβάει φωτογραφία με την μπροστά κάμερα και την στέλνει στο mail σου. Μετά μπορείς μέσω sms να ανοίξεις WiFi 3g Gps και να βρεις την συσκευή από το desktop site. Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν να είναι ή συσκευή ανοιχτή και να μη γίνει factory reset. Σε περίπτωση που κινηθείς γρήγορα μόλις καταλάβεις ότι λείπει η συσκευή κάτι μπορεί να κάνεις.

Συμφωνώ για το Cerberus, και κάνοντας το εφαρμογή συστήματος (σε rooted συσκευή) επιβιώνει και μετά από factory reset. Και επίσης σε περίπτωση που έχει γίνει αλλαγή SIM ενεργοποιεί μόνο του αυτόματα δεδομένα και Wi-Fi και στέλνει τα στοιχεία στο email σου.

Συμφωνώ για το Cerberus, και κάνοντας το εφαρμογή συστήματος (σε rooted συσκευή) επιβιώνει και μετά από factory reset. Και επίσης σε περίπτωση που έχει γίνει αλλαγή SIM ενεργοποιεί μόνο του αυτόματα δεδομένα και Wi-Fi και στέλνει τα στοιχεία στο email σου.

Παιδιά τη κατέβασα να τη δοκιμασω έδωσα δικαιώματα προσβάσεις κτλπ αλλά μέσω pc όταν παταω να το βρει στο χάρτη μου λέει δεν υπάρχει εποικηνωνια με το τηλ, είναι πολύ δύσχρηστο το interface τπ υ πραγματικά δε καταλαβαίνω τιποτα

Σε σχέση με την Miui πως τις βλέπετε τις cm12.1 παιδιά.?εγω που είπε με την aicp μερικές μέρες μπορώ να πω καμία σχέση.

Κλάσης ανώτερη σε όλα. Επίσης ένας λόγος που έμεινα με aicp είναι ότι με βολεύει πολύ το slim recents που έχει.

ποια έκδοση έβαλες Johnyman? η τελευταία (20160128) μου έκανε random reboots.

Τώρα είμαι με euphoria. κανένα παράπονο. Ίσα ίσα, πολύ δύσκολα θα επέστρεφα σε miui.

Αν και έχω πάθει μια στέρηση που είμαι πάνω από 10μέρες με μια rom. Εν αναμονή κάποιου νέου release.

άντε, καλημέρες..

Παιδιά τη κατέβασα να τη δοκιμασω έδωσα δικαιώματα προσβάσεις κτλπ αλλά μέσω pc όταν παταω να το βρει στο χάρτη μου λέει δεν υπάρχει εποικηνωνια με το τηλ, είναι πολύ δύσχρηστο το interface τπ υ πραγματικά δε καταλαβαίνω τιποτα

Εγώ θα έλεγα το avast antitheft. Πολύ εύκολο και πολύ λειτουργικό

Παιδιά να σας ρωτήσω και εγώ

Η euphoria και τα gaps έχουν το google play μέσα. Είχα κάνει εγκατάσταση την aicp με aroma gaps και δεν το είχε μέσα αλλά ούτε τις επαφές μου έφερνε πίσω με το google με συνέπεια να την διαγράψω.

τώρα κατεβάζω την euphoria με full gaps να δω τι θα γίνει. Τα λέμε αργότερα

Ψάχνω να βρω πώς να κάνω βιντεοκληση (όχι για viper k skype) αλλά δεν το βρίσκω.εχω την ρομ 6.1.29

Ποτε εκανες βιντεοκληση τελευταια φορα σε τηλεφωνο;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ψάχνω να βρω πώς να κάνω βιντεοκληση (όχι για viper k skype) αλλά δεν το βρίσκω.εχω την ρομ 6.1.29

Βιντεοκληση μέσω δικτύου μόνο από Samsung σε Samsung smartphone φίλε μου εδώ και χρόνια.

Εγώ θα έλεγα το avast antitheft. Πολύ εύκολο και πολύ λειτουργικό

Το εχω περασει, ολα καλα αλλα οταν αλλαξα sim αποτυχια δε πιγε ο αριθμος σαν μηνυμα στο νουμερο που ορισα :( οταν σε ρωταει σε πιο νουμερο να επιλεξεις να παει το μηνημα μηπως φταιει οτι εγραψα τον αριθμο σε μορφη 0030*******?

Ποτε εκανες βιντεοκληση τελευταια φορα σε τηλεφωνο;

χρονια κανω τωρα απο 2007 εως σημερα και με τα τηλ htc kaiser tytn ii και thl w200s

Εγω τελευταια φορα το 2009 με ενα ΝΟΚΙΑ 5800..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Η global ποιες γλωσσες εχει παιδια?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm