jtzig Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Με το που το πήρα πέρασα την τελευταια ελληνικη Ρομ για τους λόγους που διάβασα προηγουμένως. Όλα καλά αλλά το μονο που με στεναχωρησε είναι η κάμερα που αργεί κάνα 2 δευτερόλεπτα όταν πατάς να βγάλει φωτο με αποτέλεσμα εαν κουνηθεί αυτό που εστιαζεις να βγαίνει θολή η φωτογραφία. Δεν ξέρω εαν υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό αλλά με ξενερωσε λίγο. Ακόμα το ψαχουλευω. Έχει αρκετές διάφορες; η miui απο την cyanogen mode cm12/που είχα σε lenovo vibe z. Εαν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την κάμερα ευπρόσδεκτος Για δες αν είναι ανοιχτό το HDR, αν ναι γι'αυτό αργεί γιατί τραβάει πολλαπλές εκθέσεις. Κλέιστο και δοκίμασε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλημερα,απο επισημες αναβαθμισεις,πως πανε τα xiaomi;υπαρχει περιπτωση να δουμε το 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Λέτε να γίνει και σε εμάς http://en.miui.com/thread-123406-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Slow motion βγάζει κανονικά... Στην ελληνική δεν έχω βρει κάτι που να έχει θέμα. Εγώ όλα τα update τα έχω κάνει μέσα από την εφαρμογή. Βάζω το zip στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνήμη του τηλεφώνου χωρίς rename.. Αναμένουμε την Παρασκευή τη νέα... Setαρα και Μια TV και ένα AC με την εφαρμογή για το IR και δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Slow motion βγάζει κανονικά... Στην ελληνική δεν έχω βρει κάτι που να έχει θέμα. Εγώ όλα τα update τα έχω κάνει μέσα από την εφαρμογή. Βάζω το zip στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνήμη του τηλεφώνου χωρίς rename.. Αναμένουμε την Παρασκευή τη νέα... Setαρα και Μια TV και ένα AC με την εφαρμογή για το IR και δουλεύουν κανονικά. Έχω και εγώ την ελληνική ρομ και είναι άψογη! Μπορείς να μου πεις πως σέταρες την ΤV? Δεν το κατάφερα με τίποτα σε Sony TV και Sanyo AC.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έχω και εγώ την ελληνική ρομ και είναι άψογη! Μπορείς να μου πεις πως σέταρες την ΤV? Δεν το κατάφερα με τίποτα σε Sony TV και Sanyo AC.. Και γω την ελληνική έχω αλλά δεν βλέπω την εφαρμογή.. Ποια είναι; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έχω και εγώ την ελληνική ρομ και είναι άψογη! Μπορείς να μου πεις πως σέταρες την ΤV? Δεν το κατάφερα με τίποτα σε Sony TV και Sanyo AC.. Το βρήκα μετά από πολύ παιδεμό.. Επιλέγεις sony ΤV και πρέπει να κρατήσεις πατημένο το κουμπί από αριστερά ώστε να δοκιμάζει συχνότητες (αλλάζει το παραθυράκι από επάνω) όταν δεις ότι δυνάμωσε ο ηχος το αφήνεις και επιλέγεις ότι η συσκευή ανταποκρίθηκε.. Δεν το εχω μπροστά μου και τα λέω στο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το βρήκα μετά από πολύ παιδεμό.. Επιλέγεις sony ΤV και πρέπει να κρατήσεις πατημένο το κουμπί από αριστερά ώστε να δοκιμάζει συχνότητες (αλλάζει το παραθυράκι από επάνω) όταν δεις ότι δυνάμωσε ο ηχος το αφήνεις και επιλέγεις ότι η συσκευή ανταποκρίθηκε.. Δεν το εχω μπροστά μου και τα λέω στο περίπου. κοιτώντας πάντα την συσκευή ή το τηλεχειριστήριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 κοιτώντας πάντα την συσκευή ή το τηλεχειριστήριο; Την συσκευή... δεν αντιγράφει το remote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλημερα,απο επισημες αναβαθμισεις,πως πανε τα xiaomi;υπαρχει περιπτωση να δουμε το 6.0; Μου μοιάζει αδύνατο να μη δούμε Android 6.0 σε συσκευή που ανακοινώθηκε Αύγουστο του 2015. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Γνωρίζει κανεις εαν υπαρχουν γραφικά στοιχεια(widget) και που βρίσκονται? Ψάχνω αρκετή ωρα αλλά Τζιφός. Θέλω να βαλω τον καιρό αλλά τίποτα.... Οκ το βρήκα θέλει τσίμπημα η οθόνη. Edited September 16, 2015 by theocholi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Να ρωτησω, η silicon case του vickmall ειναι χρωματιστη η ειναι διαφανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Γνωρίζει κανεις εαν υπαρχουν γραφικά στοιχεια(widget) και που βρίσκονται? Ψάχνω αρκετή ωρα αλλά Τζιφός. Θέλω να βαλω τον καιρό αλλά τίποτα.... Πάτα συνεχόμενα το αριστερό capacitive και θα σου εμφανίσει επιλογές και για widgets μεταξύ άλλων. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Γνωρίζει κανεις εαν υπαρχουν γραφικά στοιχεια(widget) και που βρίσκονται? Ψάχνω αρκετή ωρα αλλά Τζιφός. Θέλω να βαλω τον καιρό αλλά τίποτα.... Μπορείς και με τα δυο δάχτυλα να τα σύρεις από τις 2 γωνίες προς το κέντρο και αντίστοιχα με 3 δάχτυλα σου εμφανίζει τις καρτέλες . Αυτά τα κολπάκια μπορείτε να τα βρείτε και στο youtube με tips για την miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Μπορείς και με τα δυο δάχτυλα να τα σύρεις από τις 2 γωνίες προς το κέντρο και αντίστοιχα με 3 δάχτυλα σου εμφανίζει τις καρτέλες . Αυτά τα κολπάκια μπορείτε να τα βρείτε και στο youtube με tips για την miui Ωπ, ενδιαφέρον. Δεν τα ήξερα αυτά. Thanks for the tips! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Να ρωτησω, η silicon case του vickmall ειναι χρωματιστη η ειναι διαφανη? Διάφανη είναι.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Γνωρίζει κανεις εαν υπαρχουν γραφικά στοιχεια(widget) και που βρίσκονται? Ψάχνω αρκετή ωρα αλλά Τζιφός. Θέλω να βαλω τον καιρό αλλά τίποτα.... Οκ το βρήκα θέλει τσίμπημα η οθόνη. Pinch in στην αρχική οθόνη πιο εύκολο Η ρομ μπορεί να είναι και στο root της εσωτερικής μνήμης.. Δεν χρειάζεται να είναι στο downloaded ROM. Εκεί βρίσκεται αν την κατεβάζουμε από το κινητό κατευθειαν Edited September 16, 2015 by argi73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 195 το prime από ελλαδα http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-4g-fdd-lte.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Αυτή τη στιγμή το κινητό φορτίζει, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει η εφαρμογή της κάμερας. Η μπροστινή λειτουργεί, αλλά μόλις πάω να γυρίσω στην πίσω κρασάρει. Ίσως λόγω ανεβασμένης θερμοκρασίας επειδή φορτίζει; Θα του κάνω μια επανεκκίνηση και θα δω. EDIT: Όλα καλά μετά την επανεκκίνηση. Edited September 16, 2015 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Καλημέρα, μερικά στατιστικά μπαταρίας.... 5,5ω οθόνη... [ATTACH]63940[/ATTACH] [ATTACH]63941[/ATTACH] [ATTACH]63942[/ATTACH] [ATTACH]63943[/ATTACH] Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Αν και είναι στα ρώσικα ( νομίζω ) μία σύγκριση του απλού note 2 με το meizu mx5 Σημείωση το mx5 κοστίζει γύρω στα 300-300+.. Πολύ καλό... Εν συντομία, αυτά που βλέπω είναι ότι το mx5 έχει λίγο καλύτερη οθόνη, πιο δυνατό ηχείο και θερμαίνεται λιγότερο.... Στο τέλος του βίντεο, έχει συνοπτικά κάποια πράγματα. Το έβγαλα φωτο και με ocr και google translate, κατάφερα τα εξής (-) Dimensions (+) (-) monitor (+) (+) GPS (+) (-) Heating (-) (-) Loud Speaker (+) (-) Autonomy (+) (-) Scanner (+) (+) a removable battery (-) (+) MICRO SD SLOT (δεν είμαι σίγουρος) (+) Firmware (-) Αριστερά το redmi, δεξιά το mx5. Μη ξεχνάτε ότι το συγκρίνει με κινέζικο που κάνει 300 ευρώ! Εκεί που καταλήγει, είναι το redmi, για τα χρήματα που ζητάει, είναι τίμιο.... http://i.imgur.com/B7ucFyN.jpg Edited September 17, 2015 by TziMmys79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Λεω να αγορασω απο vicκmall που ολοι προτεινεται το μονο που με χαλαει ειναι οτι βγενει μονο σε ασπρο προς το παρων. Τα free gifts αξιζουν η να παω κατi σε nillkin .Βρηκα απο aliexpress αυτα http://www.aliexpress.com/store/product/For-xiaomi-redmi-note-2-Nillkin-H-Anti-Explose-tempered-glass-screen-protector-for-redmi-note/1614012_32446104941.html και http://www.aliexpress.com/store/product/1PCS-Nillkin-Super-Frosted-Shield-plastic-hard-cover-for-xiaomi-redmi-note-2-redmi-note-2/1614012_32465439161.html και δεν θα φαινεται τοσο πολυ το ασπρο .Τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Θα λεγαμε http://www.spemall.com/Replacement-Case-Back-Case-Back-Shell-for-Redmi-note-2-Smart-Phone_g.html Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotosgl Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/11714-xiaomi-miui-hellas-5-0-hermes-GTV-5-9-11-zip/ Περασα και την τελευταια εκδοση 5-9-11 που εβγαλαν τα παιδια απο το Xiaomi-miui.gr. Φτιαχτηκε το προβλημα με τις περισσοτερες ρυθμισεις. Ερχεται με προεγκατεστημενες ολες τις εφαρμογες της Xiaomi Η εφαρμογη για τις υπερυθρες βρηκε την LG τηλεοραση αλλα και το Samsung κληματιστικο γρηγορα. Μεχρι τωρα ολα κομπλε. Ανεβαζω τωρα και ενα βιντεο με ρεταλια που μου ειχαν περισσεψει απο το Review για τον δυσκολο τροπο περασματος της Rom μιας και στο Insomnia καποιοι ειχαν προβληματα μεσα απο το menu με την stock? που ερχεται. Edited September 17, 2015 by Sotosgl Derp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/11714-xiaomi-miui-hellas-5-0-hermes-GTV-5-9-11-zip/ Περασα και την τελευταια εκδοση 5-9-11 που εβγαλαν τα παιδια απο το Xiaomi-miui.gr πριν κανενα 10ωρο. Φτιαχτηκε το προβλημα με τις περισσοτερες ρυθμισεις. Ερχεται με προεγκατεστημενες ολες τις εφαρμογες της Xiaomi Η εφαρμογη για τις υπερυθρες βρηκε την LG τηλεοραση αλλα και το Samsung κληματιστικο γρηγορα. Μεχρι τωρα ολα κομπλε. Ανεβαζω τωρα και ενα βιντεο με ρεταλια που μου ειχαν περισσεψει απο το Review για τον δυσκολο τροπο περασματος της Rom μιας και στο Insomnia καποιοι ειχαν προβληματα μεσα απο το menu με την stock? που ερχεται. πως το συχρονισες με την τηλεόραση lg;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts