alkis_7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Κανενας μοντ θα γραψει ηλικια; ;) Κρύβονται οι παππούδες :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Κρύβονται οι παππούδες :ρ Τρώγεσαι εσύ για μπαν ...:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Τρώγεσαι εσύ για μπαν ...:lol: :lol::lol: Μα γιατί το λες αυτό;; Δεν είπα τίποτα κακό. Ας με διαψεύσουν αν ψεύδομαι :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 35 πατημένα! :cry::!: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τον Οκτώβρη γίνομαι 18 :cool: Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πω πω για φυλακή είμαι... 43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 15 :) 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 23 και ανεβαινουμε γερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) 28, στο περίπου άνθος της ηλικίας μου ακόμα ~ Τί θέμα ξεθάψατε.. Edit: Και τώρα είδα πως μόλις πήγε να ξανακοιμηθεί το ξύπνησα 20 μέρες μετά εγώ.. Edited June 21, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Στα 43+ ο Άρχοντας :):) αλλά αυτό που με ενοχλεί δεν είναι τα χρόνια αλλά ή εξυπνάδα ή το κόμπλεξ συνομηλικων που έχω να δω αρκετό καιρό, ένας μου πέταξε πω πω έβαλες κιλά λες και του έφαγα το φαι:mad: και πρόσφατα άλλος.......ρε συ γιατί έχεις τόσο πυκνά μαλλιά :lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Σχεδόν 60 είμαι άλλα είμαι κοτσωνατος. Με κάνεις για 58 ας πούμε, εύκολα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ joke, 30 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 [/color]Οκ joke, 30 Αααα γιαυτό θες παιδί εσύ .. :):lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 24 παρα 8 μερες χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αααα γιαυτό θες παιδί εσύ .. :):lol: Καλά... μόνο για παιδιά δεν είμαι βέβαια.. Αλλά είναι της ηλικίας το πατρικό ένστικτο... καταλαβαίνεις : p Πέρα από την πλάκα, από μικρός νιώθω έτσι : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Εγώ πάντως θα σε έπαιρνα ένα κυπελλακι best father evar γιατί είσαι ψυχούλα ρε :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 17-25 οι μισοι σχεδον. Τοσο ημουν οταν γραφτηκα στο φορουμ.Νιωθω απελπιστικα σημερα! :P Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 17-25 οι μισοι σχεδον. Τοσο ημουν οταν γραφτηκα στο φορουμ.Νιωθω απελπιστικα σημερα! :P Επειδη δε μπορω να δω ποτε γραφτηκες(μπαινω απο tapatalk) σε κοβω για 35-40...οπως και γω. Αν ησουν παραπανω δε θα απελπιζοσουν (οπως και γω). Θα τοχες συνηθισει ;) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 17 ήσουν όμως η 25? Γιατί αν ήσουν 17 και τώρα 27, δεν έχει και καμία διαφορά να πεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 44 ψιλοπαπούς δηλαδή:mad::(:D:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μοντέλο του '80 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μοντέλο του '80 :p Early or late 80's? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ακριβώς '80 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ειμαι η πρωτη χρονια της τραπεζας θεματων. :kill::kill::rocket::rocket: καντε τις πραξεις :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 23 σήμερα, μέλος από τα 16. :-D Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ειμαι η πρωτη χρονια της τραπεζας θεματων. :kill::kill::rocket::rocket: καντε τις πραξεις :p Καλα, εγω δεν ξερω καν τι ειναι η τραπεζα θεματων....:rolleyes: Τοσο μικρος ειμαι !!! :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts