Jump to content

Snapdragon Vs Exynos

UNEXPECTEDGR
 Κοινοποίηση

SNAPDRAGON ή EXYNOS  

329 members have voted

1. 1. SNAPDRAGON ή EXYNOS

Recommended Posts

Καλύτερη CPU έχει το N910C. Καλύτερη GPU έχει το N910F. Περισσότερες custom ROM θα βρεις για το N910F.

Αυτό με το LTE και την εξέλιξή του, για εμένα δεν ισχύει, γιατί δεν υπάρχει unlimited data plan από καμιά εταιρεία στην Ελλάδα. Δηλαδή για αρχεία πάνω από 1GB μέγεθος, όπου θα φαινόταν η διαφορά του Cat.6, θα χρησιμοποιείς και πάλι wifi.

Έχεις δίκιο μάλλον. Αλλά έχω κάνει τρελή υποχώρηση με τα "κλειδώματα" στο Mac, κάτι που δεν αντέχω. Οπότε κλείνω στο F για τις ελευθερίες στα κοστουμάκια.

Edit: και βασικά το σημαντικό είναι όσοι εχουν παρει πλεον ή τη μια ή την αλλη συσκευη να μας πουν αν εχουν εντοπισει καποιο προβλημα.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κωνσταντίνε Είμαι κάτοχος C Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω που για μένα είναι πρόβλημα για άλλους ίσως να μη τους ενοχλεί είναι ότι με το C δεν μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης μέσω bluetooth ενώ με Handsfree γίνεται κανονικά.τωρα το 4G+ μέχρι να έχουμε παντού θα έχει βγει το note 6

Κωνσταντίνε Είμαι κάτοχος C Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω που για μένα είναι πρόβλημα για άλλους ίσως να μη τους ενοχλεί είναι ότι με το C δεν μπορώ να κάνω ηχογράφηση κλήσης μέσω bluetooth ενώ με Handsfree γίνεται κανονικά.τωρα το 4G+ μέχρι να έχουμε παντού θα έχει βγει το note 6

Και για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα! Δεν ξέρω αν βελτιώνετε σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση ή όχι. Στο F πάντως δουλεύει κανονικά. Όσο για 4g εγώ ακόμη δεν έχω πετύχει πουθενά ούτε με το S4 ούτε με το ΝΟΤΕ.....:mad:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Και για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα! Δεν ξέρω αν βελτιώνετε σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση ή όχι. Στο F πάντως δουλεύει κανονικά. Όσο για 4g εγώ ακόμη δεν έχω πετύχει πουθενά ούτε με το S4 ούτε με το ΝΟΤΕ.....:mad:

Να ρωτήσω;; και εγώ κάτοχος c.. Πως κάνω ηχογράφηση κλήσης;;;

Που μένεις; Έχει παντού πλέον. Μήπως θέλει αλλαγή η κάρτα σου ή ενεργοποίηση απο το παροχο σου;

Να ρωτήσω;; και εγώ κάτοχος c.. Πως κάνω ηχογράφηση κλήσης;;;

Αν έχεις το C ψάξε στο play store για Calll recorder και κάθε φορά που μιλάs στο τηλέφωνο θα ηχογραφεις εσένα και το συνομιλητή αρκεί να το έχεις χωρίς handsfree η με handsfree με Bluetooth δεν ηχογραφεί μόνο εσυ θα ακούγεσαι . Στο F ότι και να έχεις δουλεύει κανονικά

Που μένεις; Έχει παντού πλέον. Μήπως θέλει αλλαγή η κάρτα σου ή ενεργοποίηση απο το παροχο σου;

Κοζάνη μένω όπου δεν έχουμε ακόμη, αλλά και Θεσ/κη που δοκίμασα δεν πέτυχα. Η κάρτα μου είπαν στην VODAFONE ότι είναι οκ. Ρυθμίσεις τις έχω στο LTE/WCDMA/GSM(αυτόματη σύνδεση).

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Αν έχεις το C ψάξε στο play store για Calll recorder και κάθε φορά που μιλάs στο τηλέφωνο θα ηχογραφεις εσένα και το συνομιλητή αρκεί να το έχεις χωρίς handsfree η με handsfree με Bluetooth δεν ηχογραφεί μόνο εσυ θα ακούγεσαι . Στο F ότι και να έχεις δουλεύει κανονικά

Οκ. Σε ευχαριστώ

Κοζάνη μένω όπου δεν έχουμε ακόμη, αλλά και Θεσ/κη που δοκίμασα δεν πέτυχα. Η κάρτα μου είπαν στην VODAFONE ότι είναι οκ. Ρυθμίσεις τις έχω στο LTE/WCDMA/GSM(αυτόματη σύνδεση).

Εγω πάντως με Vodafone δε χρειάστηκε ν αλλάξω κάρτα, αλλά να μιλησω με εξυπηρετηση πελατών κ να το ενεργοποιησουν αυτοι το 4G κάτι που μου ηρθε κ με επιβεβαιώση σε sms οταν ενεργοποιηθηκε!

Εγω πάντως με Vodafone δε χρειάστηκε ν αλλάξω κάρτα, αλλά να μιλησω με εξυπηρετηση πελατών κ να το ενεργοποιησουν αυτοι το 4G κάτι που μου ηρθε κ με επιβεβαιώση σε sms οταν ενεργοποιηθηκε!

Να το ρωτήσω να δω τι θα μου πουν!

μια ερωτηση και απο εμενα για να καταληξω.

Επειδη θελω να το κρατησω για αρκετα χρονια,οι εφαρμογες υποστηριζονται και στα δυο μοντελα το ιδιο καλα??

και αν στο θεμα φωτογραφιας εχουν διαφορα, αυτα.

θελω ν αγορασω το πιο οικονομικο και αυτη την στιγμη το C (μαυρο) ειναι πιο οικονομικο.

ευχαριστω!!

μια ερωτηση και απο εμενα για να καταληξω.

Επειδη θελω να το κρατησω για αρκετα χρονια,οι εφαρμογες υποστηριζονται και στα δυο μοντελα το ιδιο καλα??

και αν στο θεμα φωτογραφιας εχουν διαφορα, αυτα.

θελω ν αγορασω το πιο οικονομικο και αυτη την στιγμη το C (μαυρο) ειναι πιο οικονομικο.

ευχαριστω!!

Στις φωτο ειναι το ιδιο κ στις εφαρμογες ιδιο.. εκτος κ αν αλλαζεις ρομ κτλ εχει μεγαλυτερη υποστηριξη το f. Αν δεν ασχολεισαι με ρομ κ ρουταρισματα προχωρα για το c.

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Στις φωτο ειναι το ιδιο κ στις εφαρμογες ιδιο.. εκτος κ αν αλλαζεις ρομ κτλ εχει μεγαλυτερη υποστηριξη το f. Αν δεν ασχολεισαι με ρομ κ ρουταρισματα προχωρα για το c.

ευχαριστω φιλαρακο.

strato οταν βρει το 4G+ στο γραφει ετσι;εμενα λεει lte μονο....

4G+ γράφει σε μένα.

• 2 weeks later...
Και χωρις καμια θηκη ....παρακαλω!!!!

λεφτα δεν εχει να παρει αλλα 2 ακομα εφεδρικα μηπως ξεχασει σε κανενα EuroGroup το πενακι! αχαχ

παντως να πω και οτι οντως στο θεμα με το Ν4 C αναλογικα ειναι πολυ λιγοτερα τα προβληματα!

παντως να πω και οτι οντως στο θεμα με το Ν4 C αναλογικα ειναι πολυ λιγοτερα τα προβληματα!

Το έχουν αγοράσει λιγότεροι χρήστες το C οπότε και τα μυνήματα στο συγκεκριμένο θέμα είναι λιγότερα σε σχέση με το παρόν.

Το έχουν αγοράσει λιγότεροι χρήστες το C οπότε και τα μυνήματα στο συγκεκριμένο θέμα είναι λιγότερα σε σχέση με το παρόν.

Πολύ πιθανό -και απόλυτα λογικό να ισχύει αυτό- ωστόσο το θέμα για το F ξεκίνησε στης 15/9/2014 ενώ το θέμα για το C στης 6/11/2014, δηλαδή σχεδόν 2 μήνες μετά...Οπότε πιστεύω και αυτό είναι ένας λόγος γιατί το θέμα στο F έχει περισσότερες απαντήσεις-εμφανίσεις...Μέχρι να δημιουργηθεί το θέμα για το C όλοι οι ενδιαφερόμενοι και οι έχοντες ή μη έχοντες του C γράφαμε και διαβάζαμε στο F... :)

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Παιδιά αν είχαν στο C τα ίδια προβλήματα θα έγραφαν κι αυτοί κάθε μέρα.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχει λαγκ στο C, απλά δεν είναι τόσο έντονο.

Τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα δουλεύοντας για αρκετή ώρα ένα εκθεσιακό το οποίο ήταν φουλ στημένο και ταλαιπωρημένο.

Πριν αγοράσω το edge είχα δοκιμάσει και πάλι το C. Δυστυχώς θα έπρεπε να τσεκάρω και το F πριν αποφασίσω για συσκευή με snapdragon.

Η samsung δεν μπόρεσε πότε να βρει το κουμπί των επεξεργαστών της Qualcomm.

Το πιο εκνευριστικό είναι η απρόβλεπτη εμφάνιση του lag. Εκεί που πάει σφαίρα ξαφνικά παρουσιάζεται ο δισταγμός. Η χωρίς να κάνεις καμιά αλλαγή σε ρυθμίσεις και εφαρμογές παύει να υφίσταται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα η άμεση προβολή των φώτο που τραβάμε.

Τις τελευταίες 2 μέρες έφτιαξε μόνο του. Η φωτογραφία εμφανίζεται στον ίδιο χρόνο που χρειάζεται και το Μ8 μου του οποίου όμως οι φώτο έχουν μέγεθος 2mb όχι 5 και προβάλλονται σε FHD όχι QHD οθόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μιας και είχα και τα δύο,το c με τον exynos είναι αρκετά πιο γρήγορο και δεν έχει τόσο κολλήματα όσο το f.Πιστεύω ότι η Samsung δούλεψε πολύ πάνω στον exynos και το αποτέλεσμα βγήκε καλυτερο..

Να προλάβω και να πω παιδιά δεν θέλει να πει κανένας ότι το C είναι καλύτερο από το F και κακώς πήρατε το F! Έχει καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα έναντι του F το μοντέλο C αν και λογικό θα έλεγα κατά την γνώμη μου μιας και είναι με δικό της soc κλπ κλπ! Και θα έλεγα να σταματήσει εδώ το όλο αυτό και να μεταφερθεί στο θέμα με το VS!

Παντος ετσι για τους τυπους στην dual sim εκδοση (Ν9100) με snapdragon 805(δεν βγαινει με exynos) δεν υπαρχει κανενα lag στην εκθεση (1050 φωτο και 96video) ουτε και αμεσος μετα από επανακινηση...στα recent apps δοκιμη με 22βαρια apps ανοιχτα το lag φτανει τα 2 δευτερα ενώ με 10βαρια ανοιχτα είναι ακαριαιο...η περιηγηση στα recent apps και στις 2 περιπτώσεις είναι απροβληματιστη και το ανοιγμα μιας φωτο από την καμερα είναι περιμου στο 0,5 δευτερο.....
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πολύ πιθανό -και απόλυτα λογικό να ισχύει αυτό- ωστόσο το θέμα για το F ξεκίνησε στης 15/9/2014 ενώ το θέμα για το C στης 6/11/2014, δηλαδή σχεδόν 2 μήνες μετά...Οπότε πιστεύω και αυτό είναι ένας λόγος γιατί το θέμα στο F έχει περισσότερες απαντήσεις-εμφανίσεις...Μέχρι να δημιουργηθεί το θέμα για το C όλοι οι ενδιαφερόμενοι και οι έχοντες ή μη έχοντες του C γράφαμε και διαβάζαμε στο F... :)

Τόσο το πόστ στο όποιο απάντησα, όσο και η απάντηση μου, δεν αφορούσαν το ποιό θέμα έχει την μεγαλύτερη κίνηση για να τα κάνουμε vs.

Είναι γνωστό σε όλους που παρακολουθούν από την αρχή τα θέματα του note 4 ότι η πλειοψηφία στράφηκε και συνεχίζει να στρέφεται στο F, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι το C είναι υποδεέστερο. Εφόσον λοιπόν οι κάτοχοι του C είναι σημαντικά λιγότεροι, είναι ευνόητο και λογικό να είναι και λιγότερα τα μυνήματα τους που αφορούν προβλήματα της συσκευής και ήταν σωστή η παρατήρηση πάνω σε αυτό του @kostashark. Τέλος, επειδή διαβάζω λίγο πιο προσεκτικά τα θέματα και τα μυνήματα των χρηστών, να σου πω, έτσι εγκυκλοπαιδικά, ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μηνυμάτων στο θέμα του C είναι από χρήστες του F :)

• The title was changed to Snapdragon Vs Exynos