Jump to content

InFocus M2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δλδ τι παίζει με μπαταρία;άμα τα φτύσει ξεβιδώνει για να την αλλάξω;πόσο κρατάει η μπαταρία;έτοιμος είμαι να το αγοράσω!!! vfm!!!ποια ρομ έρχεται από vickmall?γιατί είδα στο needrom ότι παίζουνε 3 ρομ για το κινητό αλλά 1 ρομ έχει καλές αξιολογήσεις!!!ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

αν δεν σου κάνει κόπος ανέβασε καμιά φωτό να δούμε ποιότητα.thanks

Η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη.Εχω ψαξει αλλα δε βρισκω πουθενα στο ιντερνετ καινουρια αν τα φτυσει.Κραταει μια μερα με κανονικη χρηση.Οσο για τις ρομ δενεχω αλλαξει ειμαι με αυτη του βικμαλ.

• Απαντήσεις 78
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μονο μια μερα?Τι του κανεις ,βασανιστηρια ? :lol::lol:

offtopic (Με σπασμενο ποδι,οντος του κανω βασανιστηρια)

• 2 weeks later...
Για αυτους που το πηραν μπορουν να το ρουταρουν ευκολα με το kingroot version 4 .Καλο ειναι να κανουν ενα σκαν με αντιβαιρουσ (εσετ εχω εγω)γιατι εχει καποιους ιους

Αύριο κλείνω ένα μήνα από την αποστολή. Ακόμη δεν παρέλαβα. Πάντως είναι σημαντικές οι οδηγίες σας ώστε να βρούμε ευκολότερα την άκρη.

• 2 weeks later...

Ξέρεις τότε τι θέλουμε. Φωτό μενού, της συσκευής, από την κάμερά της, σχόλια από την χρήση, αν μπορείς από το κατάστημα που έχει να βάλεις Google play, με τι λογισμικό σου ήρθε και τι αναβάθμιση έχει κτλ :)

Δεν έχει ελληνικό μενού, ε;

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Παρελαβα χθες ελληνικα εχει κανονικα...το κινητο για 73$ απλα δεν υπαρχει.για μενα το top vfm αυτη την στιγμη.μοναδικο του μειονεκτημα τα μεγαλα bezels αλλα γενικα η εμφανιση του δεν ειναι και τοσο ασχημη..παει σφαιρα wifi-gps-σημα ολα τελεια οθονη φοβερη με τελεια αναλυση-φωτεινοτητα παρα πολυ καλες καμερες με παρα πολυ δυνατο φλας και φλας και στις 2 καμερες.τι να πω ρε παιδια εχω πιασει ποσα στα χερια μου αλλα αυτο με 73$ απλα δεν υπαρχει + 4g για οποιον ενδιαφερεται

Ορίστε τέσσερεις φωτογραφίες. Play store έχει κανονικά και Ελληνικά. Ότι θέλετε ρωτήστε.

Δυό μέρες που το έχω, πολύ καλό μεγάφωνο/ηχείο, καλή οθόνη και αφή, ωραίες κάμερες για τα λεφτά του, φανταστικό GPS με Glonass, καλό wifi και γενικά θα ήταν άψογο αν δεν είχα θέματα με τον proximity και το power. Ο proximity δεν ξυπνάει την οθόνη σωστά όταν το παίρνεις από το αυτί σου (μιά ανάβει η οθόνη, τρεις δεν ανάβει) και το δεύτερο και σπαστικότερο, δεν ξυπνάει σωστά η οθόνη όταν είναι σβηστό για ώρα, θέλει να πατήσω 3-4 φορές το power για να ξυπνήσει η οθόνη.

Υποθέτω ότι είναι είτε θέματα μόνο στο δικό μου κομμάτι, είτε έχει προχειρογραμμένη rom και ίσως να διορθωθεί στο μέλλον, αλλά για την ώρα είναι αρκετά εκνευριστικό να το χρησιμοποιείς και πιθανόν θα το στείλω πίσω στο Vickmall να πάρω κάτι άλλο.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση.....πως αυτό το κινητό με αυτά τα χρήματα ΔΕΝ έχει περπατήσει και δεν έχει εδώ στο νήμα καμιά 200αριά σελίδες....άρα ?....μήπως τελικά δεν λέει ?

Εμπρός φλας! Εντυπωσιακό!

Ήρθε κανενός το κινητό με ρομ που έχει εφαρμογές που κανονικά τις κατεβάζεις μετά (p.x. Cleanermaster);

Φορητότητα προς Frog

Το κινητο τα σπαει για 73$ ειναι το απολυτο vfm ατην την στιγμη...εκεινο που το χαλαει ειναι η εμφανιση λογω των μεγαλων πλαισιων που εχει...οχι οτι ειναι ασχημο αλλα καπως σου κανει

Μου στείλανε νέα ROM από το Vickmall, μπας και λύσει τα προβλήματά μου, αλλά δεν έχω ιδέα πως φλασάρεις snapdragon. Μέσα έχει script που το τρέχεις, αλλά πρέπει να βάλεις και το τηλέφωνο σε bootloader mode με κάποιο τρόπο. Τα κόλπα των Mediatek δεν δουλεύουν (καρφώνεις usb πατώντας Vol+ ή κάτι τέτοιο). Αν κάποιος έχει ιδέα πως γίνεται, ας απαντήσει.

Η ROM είναι αυτή:

https://mega.co.nz/#!e40y2ByY!SgiVdJFWzVihsY8SrHcV4RSzpGNDf2p8uX4twIHRLI4

Κάπου λέει ότι είναι η 00CN_02_210, ενώ τώρα φοράω την 00WW_02-040.

Δεν ξέρω τι σόι είναι, οπότε μην την βάλετε και μετά με ζαλίζετε γιατί όλα είναι κινέζικα...

Ψάχνω κι εγώ αλλά βρήκα μια διαδικασία σΤΑ εβραϊκά!

*** Guide will further editing including images *** organized at the request of the audience, in front of you a simple guide to Roth and CWM Rikbri to InFocus M2. Credit to this post 4 PDA and thanks to Lior Cohen referred me there. Making guide at your own risk! Pay heart, there are a lot of steps, but the execution is very simple. I unloaded every stage of pressing a single button. Requirements: InFocus device M2 4G version (400 Snapdragon processor) in this file server (additional) computer. Step 1: Download the RAR file this and it took off it on the desktop. 2. Install the file Phone_F_USB_Driver_v3.3.0 (device drivers). 3. Connect your phone to a computer and transferred to the SD card external file superuser.zip (without extract). 4. The device: Go settings - about phone - and press 7 times in a row, the number Build (until you see the "Developer mode activated. 5. Return the settings menu and see your additional menu called Options key. Enter it and you mark V option "USB debugging. 6. Connect your phone to your computer using a USB cable and select the option 'MTP Media Player'. 7. Click on the file InFocus_M2_boot_to CWM.cmd we extracted the desktop 8. The device restarts situation Rikbri. 9. Select English 10 . Select install zip 11. Select install zip from Sdcard1 12. Select the file superuser.zip we spent before and confirm the installation. 13. Select go back 14 select reboot system now chose to fix root 15. 16. Itahl device itself. Go Lfliistor and install the app supersu (link) 17. opened it. The application will ask to update binary file. Confirm the update in a 'normal' and not through CWM. 18. After you get a recommended update now able to format the device. 19. Congratulations, you have 

Edited by john_who

Νομίζω βρήκα την επίσημη σελίδα αναβαθμίσεων: http://www.infocusphone.com/tw/服務支援-m2-4g

Το τελευταίο πλήκτρο από τα 3 (軟體下載).

Edited by talos_2002

Φορητότητα προς Frog

Βρε παιδιά, πού είναι το πρόβλημα;

Τα πρώτα 5 είναι για άλλη έκδοση, την Μ2+. Τα επόμενα 5 είναι για την Μ2.

Στο κάθε ένα γράφει την έκδοση από την οποία αναβαθμίζει την συσκευή (τρέχουσα έκδοση) και από κάτω την νέα έκδοση που θα του περάσει (2310-0-00WW).

Το τελευταίο είναι η πλήρης αναβάθμιση (την συνιστώ), που αναβαθμίζει από οποιαδήποτε έκδοση.

Φορητότητα προς Frog

Αφού όλες σε πάνε στην 2310-0-00WW, πώς γίνεται να τις περάσεις όλες;;;

Φορητότητα προς Frog