Jump to content

InFocus M2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://o.aolcdn.com/dims-global/dims3/GLOB/resize/1000x600/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/283/966/5/S2839665/slug/l/infocus-m2-0001-1.jpg

http://o.aolcdn.com/dims-global/dims3/GLOB/resize/1000x600/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/283/966/7/S2839667/slug/l/infocus-m2-0003-1.jpg

CPU: Quad Core 1.2GHz Snapdragon 400 MSM8926

GPU: Adreno 305

Memory: 1GB RAM+ 8GB ROM

Max supports 64GB Class 10 Micro SD Memory Card (TF-Card)

Screen: 4.2inch HD, IPS-LCD Screen

1280*768p, 16M Colors

4G Network: TD-LTE, FDD-LTE

3G Network: WCDMA 850/900/1900/2100MHz

2G Network: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900

Audio: 3.5MM headphone jack

Built in Microphone

MP3,AAC,WAV,etc.

Video:

AVI,MP4,FLV,3GP,MOV,ASF,MPEG,RMVB,H.263,H.264,etc.

Android OS 4.4 (KitKat)

Dual Sim Dual 4G

Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n,supports Wi-Fi hotspot

Micro USB 2.0

Built In GPS & A.GPS

8MP back and 8MP front camera

Bluetooth 4.0

BSI CMOS

E-Compass

FM radio

Gravity Sensor,

Proximity Sensor

Light Sensor

Gyroscope

3.5 mm Audio Jack

Dimensions: 135x64.5x11.1mm

Weight: 145g

Camera: 8MP Front Camera

8MP Back Camera with Auto-focus and Flashlight

Battery: Li-ion Batteries 2010mAh

Package Content:

In Focus M2

Earphone

USB Cable

Charger

Language: Multi-language Supports

US$ 136.99

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 78
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιος κάτοχος του κινητού;
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Δεν με ενδιαφέρει τόσο απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάτοχος γιατί το έχει πρόσφορα στο panda will..
Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!!

Η κάμερα του καλή;;;μπρος και πίσω;; τα χαρακτηριστικά του όντως είναι πολύ καλά...και στο panda will το δίνει με 83..δεν είχα ασχοληθεί ποτε με το εν λόγω κινητό... Μου έκανε εντύπωση το 4g σε σχέση με την Τίμη...το 4g λειτουργεί;

Σε speed test που εκανα εφτασε 90 Mbps down και 20 up σε 4g cosmote.Τα θετικα του ειναι τα εξης:φωτογραφικες και μπρος και πισω βγαζουν πολυ καλες φωτογραφιες πολυ ανωτερες απο το Lenovo s750 με πολυ δυνατα λεντ φλας.οθονη απλα φοβερη.διπλα μικροφωνα, ενταση ακουστικου και μεγαφωνου απλα κορυφαια.GPS κλειδωνει σε δευτερα και βρισκει και glonass δορυφορους.WiFi με πολυ καλη ληψη,otg εχει.Ειναι αρκετα χρηστικο με το ενα χερι.Ποιοτητα κατασκευης εφαμιλη με το λενοβο .

Το μονο αρνητικο ειναι η ενσωματωμενη μπαταρια η οποια κραταει 1 μερα με κανονικη προς βαρια χρηση.Αυριο θα ποσταρω και βιντεο.Το τηλεφωνο το αγορασα απο το vickmall με θηκη δωρο μαζι με screen protector.

Σε speed test που εκανα εφτασε 90 Mbps down και 20 up σε 4g cosmote.Τα θετικα του ειναι τα εξης:φωτογραφικες και μπρος και πισω βγαζουν πολυ καλες φωτογραφιες πολυ ανωτερες απο το Lenovo s750 με πολυ δυνατα λεντ φλας.οθονη απλα φοβερη.διπλα μικροφωνα, ενταση ακουστικου και μεγαφωνου απλα κορυφαια.GPS κλειδωνει σε δευτερα και βρισκει και glonass δορυφορους.WiFi με πολυ καλη ληψη,otg εχει.Ειναι αρκετα χρηστικο με το ενα χερι.Ποιοτητα κατασκευης εφαμιλη με το λενοβο .

Το μονο αρνητικο ειναι η ενσωματωμενη μπαταρια η οποια κραταει 1 μερα με κανονικη προς βαρια χρηση.Αυριο θα ποσταρω και βιντεο.Το τηλεφωνο το αγορασα απο το vickmall με θηκη δωρο μαζι με screen protector.

πολύ ενδιαφέρον......με βάζει σε σκέψη για αντικατάσταση του γερασμένου μου star f9006 ( 2η συσκευή )

μπορείς να ανεβάσεις κάποια δείγματα φωτό ?

To αύριο φίλε μου πέρασε και ήρθε το σήμερα :)

Περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία !!!

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πολύ ωραίο φαίνεται... Του φόρας θήκη στο βίντεο;

Ναι εχει θηκη πλαστικη διαφανη ..που ηταν μαζι με το τηλεφωνο..Μετα απο 12μερες χρησης το τηλεφωνο αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.

Δείχνει ενδιαφέρον ως αντικαταστάτης του G2F. Δύσκολα βρίσκεις καλό κινητό κάτω από 4,5 ίντσες.

Μπορείς να μετρήσεις το μήκος του;

Έχει ελληνικό μενού;

Το google play μπορεί να εγκατασταθεί από το κατάστημα που έχει προεγκατεστημένο η συσκευή ή υπάρχει ήδη;

Βρήκα τις διαστάσεις -και όχι μόνο- στην σελίδα του: cn.infocusphone.com/m2.html

Το G2F είναι μικρότερο κατά δέκα χιλιοστά και μου κόπηκε η όρεξη... :D

Πρέπει να έχει ωραία οθόνη, σωστά;

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Δείχνει ενδιαφέρον ως αντικαταστάτης του G2F. Δύσκολα βρίσκεις καλό κινητό κάτω από 4,5 ίντσες.

Μπορείς να μετρήσεις το μήκος του;

Έχει ελληνικό μενού;

Το google play μπορεί να εγκατασταθεί από το κατάστημα που έχει προεγκατεστημένο η συσκευή ή υπάρχει ήδη;

Βρήκα τις διαστάσεις -και όχι μόνο- στην σελίδα του: cn.infocusphone.com/m2.html

Το G2F είναι μικρότερο κατά δέκα χιλιοστά και μου κόπηκε η όρεξη... :D

Πρέπει να έχει ωραία οθόνη, σωστά;

Το τηλεφωνο οπως μου ηρθε απο τοvickmall εχει και Google play και ελληνικο μενου-γλωσσα,μαζι με μια θηκη και 1 screen protector.Το μηκος του ειναι το ιδιο με το Lenovo s750που ειχα .Οθονη απλα γ@μ@τη.Προσωπικη μου αποψη για 95 ευρω ειναι VFM.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Ναι ειναι δυνατον,μιας και το κατασκευαζει η ιδια εταιρεια που φτιαχνει τα iphones που εχουν το SAR στα υψη.Και ειναι κινητα των 700-1000 Ευρω.Το Μ2 των 70-100 θα χε χαμηλοτερο?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ναι ειναι δυνατον,μιας και το κατασκευαζει η ιδια εταιρεια που φτιαχνει τα iphones που εχουν το SAR στα υψη.Και ειναι κινητα των 700-1000 Ευρω.Το Μ2 των 70-100 θα χε χαμηλοτερο?

τι λες να το αγοράσω; η θα με βαρέσει κατακέφαλα το sar!!!

η μπαταρία του αφαιρείται;

Edited by markosch
[sIGPIC][/sIGPIC]

τι λες να το αγοράσω; η θα με βαρέσει κατακέφαλα το sar!!!

η μπαταρία του αφαιρείται;

Το εχω 4 μηνες μια χαρα ειμαι δεν εχω καποιο πονοκεφαλο.Η μπαταρια δεν αφαιρείται.Ολα δουλευουν αψογα!!Και φαντασου οτι μου ειχε στοιχησει 95 ευρω.Ειμαι φοβερα ικανοποιημενος, φαντασου πιο καλο τηλεφωνο απο το λενοβο s750 που το εσπασα κατα λαθος.Τι αγοραζεις με 80 δολαρια .Οσοι το αγορασαν θα χαρουν με την αγορα τους

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m2-smartphone-fdd-lte-msm8926-quad-core-1-2ghz-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-dual-sim-1280-768.html

77 $

Το εχω 4 μηνες μια χαρα ειμαι δεν εχω καποιο πονοκεφαλο.Η μπαταρια δεν αφαιρείται.Ολα δουλευουν αψογα!!Και φαντασου οτι μου ειχε στοιχησει 95 ευρω.Ειμαι φοβερα ικανοποιημενος, φαντασου πιο καλο τηλεφωνο απο το λενοβο s750 που το εσπασα κατα λαθος.Τι αγοραζεις με 80 δολαρια .Οσοι το αγορασαν θα χαρουν με την αγορα τους

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m2-smartphone-fdd-lte-msm8926-quad-core-1-2ghz-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-dual-sim-1280-768.html

77 $

δλδ τι παίζει με μπαταρία;άμα τα φτύσει ξεβιδώνει για να την αλλάξω;πόσο κρατάει η μπαταρία;έτοιμος είμαι να το αγοράσω!!! vfm!!!ποια ρομ έρχεται από vickmall?γιατί είδα στο needrom ότι παίζουνε 3 ρομ για το κινητό αλλά 1 ρομ έχει καλές αξιολογήσεις!!!ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

αν δεν σου κάνει κόπος ανέβασε καμιά φωτό να δούμε ποιότητα.thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]