spiros7777 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Πάντως και εμένα μου είπαν για δύο εβδομάδες από gearbest , για να δούμε .... έβαλα παραγγελία και στο banggood που έλεγε ότι το είχε stock LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos88 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 ποτε εβαλες? γιατι banggood πριν λιγο ελεγε expected in stock in 10 dec Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Πάντως και εμένα μου είπαν για δύο εβδομάδες από gearbest , για να δούμε .... έβαλα παραγγελία και στο banggood που έλεγε ότι το είχε stock 90 ευρω ? πολλα ειναι coolicool=82 - 4 ευρω με το κουπονι "GOOGLE5" = 78 Edited December 6, 2014 by villasg Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Αν και ήμουν από τους αισιόδοξους (οσον αφορά την συσκευή), θεωρώ πλέον οτι το Gear_best έχει κάποιο θέμα με την παραλαβή... Μόλις ανοιξα case @ Resolution Center of PayPal, με την αιτιολογία οτι 10+ μέρες μετά την παραγγελία και δεν έχω shipment/tracking. Προτείνω να κάνετε το ίδιο, ωστε να πάρει μυρωδιά το paypal οτι κάτι τρέχει και να παρουμε refund το συντομότερο δυνατόν... OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Θεωρο οτι ειναι αδικο αυτο . Απλα μιλας μαζι τους ζητας ακυρωση και εαν δεν το κανουν τοτε πας Paypal . Δεν πρεπει να "χρεωνεσε" αδικα cases χωρις σοβαρη αιτια και χωρις να κανεις αυτα που λεει το παυπαλ πρωτα ( μιλα με τον πωλητη ) γιατι οταν το χρειαστεις μπορει να εχεις μειωμενη αξιοπιστια Edited December 6, 2014 by villasg Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Θεωρο οτι ειναι αδικο αυτο . Απλα μιλας μαζι τους ζητας ακυρωση και εαν δεν το κανουν τοτε πας Paypal . Σωστος!Και έτσι παίρνεις πιο γρήγορα τα φράγκα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ποτε εβαλες? γιατι banggood πριν λιγο ελεγε expected in stock in 10 dec αυτό το λέει για το μαυρο το άσπρο είναι in stock , τώρα μίλαγα μαζί τους είπαν σήμερα ή αύριο αποστολή 90 ευρω ? πολλα ειναι coolicool=82 - 4 ευρω με το κουπονι "GOOGLE5" = 78 δεν το έχει σε stock ούτε εκεί , λέει παρέλαβαν λίγα κομμάτια LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παντως με vickmall που μιλουσα την παρασκευη για κατι αλλες παραγγελιες το ρωτησα πληροφοριακα κ μου ειπαν 6/12 παραλαμβανουν κ απο δευτερα θα αρχισουν να στελνουν. Παντως η αληθεια ειναι οτι τοσο που την μιλησαμε την συσκευη στο τελος θα βγει πατατα ασε που παιρνουμε κ τα πρωτα κομματια κοινως γουρουνι στο σακι κ θα το φυσαμε κ δεν θα κρυωνει. Αφου δεν προκειται να το παραλαβω πριν τις γιορτες εγω απλα θα περιμενω παντως Αυτο κ το umi zero το εχουμε κανει κυπριακο Α κ να μην το ξεχασω νομιζω το to2c το εχει στοκ λεει στα 140 $ αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παντως με vickmall που μιλουσα την παρασκευη για κατι αλλες παραγγελιες το ρωτησα πληροφοριακα κ μου ειπαν 6/12 παραλαμβανουν κ απο δευτερα θα αρχισουν να στελνουν. Παντως η αληθεια ειναι οτι τοσο που την μιλησαμε την συσκευη στο τελος θα βγει πατατα ασε που παιρνουμε κ τα πρωτα κομματια κοινως γουρουνι στο σακι κ θα το φυσαμε κ δεν θα κρυωνει. Αφου δεν προκειται να το παραλαβω πριν τις γιορτες εγω απλα θα περιμενω παντως Αυτο κ το umi zero το εχουμε κανει κυπριακο Α κ να μην το ξεχασω νομιζω το to2c το εχει στοκ λεει στα 140 $ αν θυμαμαι καλα Κυπριακο και σκοπιανο μαζι θαλεγα! Ακου 32 σελιδες για ενα κινητο απο ενα καταστημα, χωρις καν να εχει παραληφθει απ αυτο! :lol: Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Larry: about 2 weeks later, we will get more in Θεωρο οτι ειναι αδικο αυτο. Απλα μιλας μαζι τους ζητας ακυρωση και εαν δεν το κανουν τοτε πας Paypal. Δεν πρεπει να "χρεωνεσε" αδικα cases χωρις σοβαρη αιτια και χωρις να κανεις αυτα που λεει το παυπαλ πρωτα ( μιλα με τον πωλητη ) γιατι οταν το χρειαστεις μπορει να εχεις μειωμενη αξιοπιστια Σωστος!Και έτσι παίρνεις πιο γρήγορα τα φράγκα ;) Καλά, ύστερα από τόσα "in 3-5 days" εσεις έχετε την εικόνα οτι το gearbest θα κάνει shipping σύντομα? - θυμόσαστε ποτε έγραψε στο forum του πρώτη φορά οτι είναι έτοιμος να στείλει? περάσανε 10 μέρες και ακόμη 3-5 λέει, ενώ στα chat δίνει 15 μέρες... Anyway, εγω είχα 1η παραγγελία 17/11, μου την ακύρωσε "κατα λάθος", έκανα 2η στις 26/11, μου είπε στέλνει σε 3-5 days, τώρα ζήτησα tracking αύριο 8/12 ή ακύρωση και επιστροφή χρημάτων.- (Προσωπικά) εκτιμώ οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ιδέα πότε και πόσα κομμάτια θα παραλάβει και δεν μπορεί να το διαχειριστεί... OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Υπαρχει ΕΝΑ site που να αρχισε τις αποστολες ή απλα το gb ακουει το κραξιμο; GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Πηρε κανεις που ζητησε Refund απο Gearbest? Εγω περιμενω κανα 5-6 μερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) πριν λίγο μίλησα με vickmall. Είπαν ότι το έχουν pre-order και αν παραγγείλω τώρα θα το στείλει την άλλη βδομάδα. Ένας Θεός ξέρει αν το εννοούν! Ακόμη πάντως το σκέφτομαι και δεν έριξα άκυρο στο gearbest. Edited December 7, 2014 by nikiforos_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 πω πω τι χαμος γινεται εδω μεσα.μπηκα να πω οτι ψαχνω κατι μεχρι 80 ευρω αλλα βλεπω κανεις ακομη δεν παρελαβε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 πω πω τι χαμος γινεται εδω μεσα.μπηκα να πω οτι ψαχνω κατι μεχρι 80 ευρω αλλα βλεπω κανεις ακομη δεν παρελαβε!!! Ούτε καν! :lol: Δεν πρέπει να έχουν καν αποσταλεί από κανένα μαγαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μα ακόμα δεν βγήκαν απ το εργοστάσιο τα ατιμα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 και ειναι οτι πρεπει στο μπατζετ που εχω στα 80 ευρω!αλλα σκοταδι βλεπω......εχω περιθωριο βεβαια λιγες μερες περιμενω να πληρωθω :lol: μακαρι να φυγουν να εχουμε και πρωτες εντυπωσεις!στα χαρτια ειναι σουπερ παντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Πηρε κανεις που ζητησε Refund απο Gearbest? Εγω περιμενω κανα 5-6 μερες. Εγώ ναι.... Ευτυχώς το πήρα μυρωδιά αρκετά πριν. 2 βδομάδες περίπου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 κι εμενα μου τα επεστρεψαν , την επομενη απο το dispute Που εκανα στo paypal , το κακο ειναι οτι απο τις 3/12 δεν φανεικαν ακομα στην τραπεζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αυτο το εχετε δει ? HOT!CUBOT S200 SmartPhone 5.0" IPS HD MTK6582 Quad Core Android 4.4.2 3G 13MP CAM 1GB RAM 8GB Only 100pcs available this moment, it will restocks next next week, hurry on! Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μιλησε κανεις στο chat μαζι τους? Ισχυει? Το εχουν διαθεσιμο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkirikis Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πηρε κανεις που ζητησε Refund απο Gearbest? Εγω περιμενω κανα 5-6 μερες. εγω σε 3 μερες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Λοιπον Ανοιξα ticket αλλα ταυτόχρονα και dispute @ PayPal Μου γράψανε (reply to ticket): We have checked the order status and it just in stock and need to wait for 2-3 days. We are very sorry for the late delivery. I will apply refund, after confirms it. We refund money to your account in 7 business days. Please check it later. Τους απάντηση οτι θέλω ΦΩΤΟ από το stock ή άμεση ακύρωση της παραγγελίας! Guess what - έγινε ήδη refund στο Paypal !!! (άρα παπαλα το στοκ και η "σύντομη" αποστολή...) Αυτά για να μην υπάρχουν πλέον αυταπάτες... edit Ξεχασα (αν και είναι σχεδόν αυτονόητο): για GEAR_Best μιλάω... Edited December 8, 2014 by asot OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Λοιπον Ανοιξα ticket αλλα ταυτόχρονα και dispute @ PayPal Μου γράψανε (reply to ticket): We have checked the order status and it just in stock and need to wait for 2-3 days. We are very sorry for the late delivery. I will apply refund, after confirms it. We refund money to your account in 7 business days. Please check it later. Τους απάντηση οτι θέλω ΦΩΤΟ από το stock ή άμεση ακύρωση της παραγγελίας! Guess what - έγινε ήδη refund στο Paypal !!! (άρα παπαλα το στοκ και η "σύντομη" αποστολή...) Αυτά για να μην υπάρχουν πλέον αυταπάτες... edit Ξεχασα (αν και είναι σχεδόν αυτονόητο): για GEAR_Best μιλάω... Μάλιστα... Πότε άνοιξες το ticket? Πότε σου απάντησαν? Πότε έκανες dispute? Πότε έγινε refund? (Καταιγισμός ερωτήσεων:lol:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πότε άνοιξες το ticket? Πότε σου απάντησαν? Πότε έκανες dispute? Πότε έγινε refund? Ticket & (paypal) Dispute: 6/12, 23:00 ticket reply: 8/12, 07:00, εγώ: 07:30 paypal refund: 8/12, 07:40 OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts