panoramix77 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ παρήγγειλα την γκρι την Παρασκευή και μου ήρθε Τρίτη στο Ηράκλειο Κρήτης. Ήταν σε απόθεμα όταν παρήγγειλα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήταν σε απόθεμα πριν λίγες μέρες και σε εσάς τόσες μέρες δεν την έχουν στείλει. Τι χρώμα έχετε παραγγείλει; Καλημέρα... Τελικά μου ήρθε η θήκη... Την παράγγειλα 1η Μαΐου και μου ήρθε εχτές.. Σχετικά γρήγορα μπορώ να πω.. Κατά αλλά καλή η θηκουλα.. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν την αλλάζω πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ πάντως μετά από αρκετό καιρό με την θήκη της samsung μπορώ να πω πως είναι τέλεια. Ειδα και την spigen neo hybrid αλλά η Samsung δεν το μεγαλώνει τόσο. Επίσης έμεινα λιγάκι γιατι περίμενα να την βγάζω την θήκη. Τελικά δεν την έχω βγάλει καθόλου. Καλό grip καλή ποιότητα και σου δίνει ασφάλεια αρκετή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλημέρα... Τελικά μου ήρθε η θήκη... Την παράγγειλα 1η Μαΐου και μου ήρθε εχτές.. Σχετικά γρήγορα μπορώ να πω.. Κατά αλλά καλή η θηκουλα.. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν την αλλάζω πια... Σήμερα,παρέλαβα κι εγώ τη μπλε,μαζί με την μεμβράνη προστασίας, της Samsung επίσης. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Σήμερα παρέλαβα και εγώ την μπλε.Ωραία θήκη με καλή ποιότητα και καλό κράτημα. [ATTACH]60567[/ATTACH] Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ πάντως μετά από αρκετό καιρό με την θήκη της samsung μπορώ να πω πως είναι τέλεια. Ειδα και την spigen neo hybrid αλλά η Samsung δεν το μεγαλώνει τόσο. Επίσης έμεινα λιγάκι γιατι περίμενα να την βγάζω την θήκη. Τελικά δεν την έχω βγάλει καθόλου. Καλό grip καλή ποιότητα και σου δίνει ασφάλεια αρκετή Απλά γλυστραει η πλάτη πολύ... Ετσι θα είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Απλά γλυστραει η πλάτη πολύ... Ετσι θα είναι;; Το είδα κι εγώ,αλλά απλώς,δεν θα την κρατάμε από κει.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Απλά γλυστραει η πλάτη πολύ... Ετσι θα είναι;; Ετσι όπως το κρατάω δεν το καταλαβαίνω να σου πω την αλήθεια αλλά λόγο του υλικού ίσως να έχεις δίκιο. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexLeo Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Σήμερα μου ήρθε και εμένα η μπλε ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μου ήρθε κι εμένα η ringke fusion Crystal. Την περίμενα πιο σκληρή στα πλαϊνά όπως και στο nexus 4 που είχα την ίδια. Η ζελατίνα πήγε κουβά καθώς δεν μπόρεσα να την κεντραρω με το ρημαδιασμενο κουμπί. Περιμένω όμως γυαλάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 δλδ απο οτι καταλαβα να προσπαθησω να πουλησω την Spingen και να παρω Samsung μιας και εναι καλυτερη και με λιγοτερο ογκο να δινει στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 δλδ απο οτι καταλαβα να προσπαθησω να πουλησω την Spingen και να παρω Samsung μιας και εναι καλυτερη και με λιγοτερο ογκο να δινει στο κινητο! Δεν έχεις κάποιον να την δεις από κοντά στο τηλέφωνο? Μόνο έτσι θα καταλάβεις. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά αν μπορείς να την πουλήσεις έφυγες. Ούτε να μας πλήρωνε η samsung με αυτά που λέμε για τη θήκη της :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Δεν έχεις κάποιον να την δεις από κοντά στο τηλέφωνο? Μόνο έτσι θα καταλάβεις. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά αν μπορείς να την πουλήσεις έφυγες. Ούτε να μας πλήρωνε η samsung με αυτά που λέμε για τη θήκη της :p Δυστυχώς όχι και παίζει να είμαι από τους πολυ λίγους που έχουν νοτε 4 στην πόλη μου! Από την ηλικία μου έστω και μικρότερο κανένας δεν έχει... Edited May 9, 2015 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 δλδ απο οτι καταλαβα να προσπαθησω να πουλησω την Spingen και να παρω Samsung μιας και εναι καλυτερη και με λιγοτερο ογκο να δινει στο κινητο! Γλυστραει η πλάτη φίλε μου.. Καλή είναι όμως κατά τα άλλα.. Έβαλα στην άκρη 2 spigen που έχω... Βέβαια το καλύτερο είναι να την δεις από κοντά και μετά παραγγελνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 οταν λες γλιστραει εννοεις απο το χερι ή απο την τσεπη;; γενικα δεν ειμαι για αγορες και θα την παρω μονο αν δωσω την Spingen αλλα με μπηκε πολυ στο ματι μετα απο ολτα τα σχολια αυτες τις μερες αχαχαχ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 οταν λες γλιστραει εννοεις απο το χερι ή απο την τσεπη;; γενικα δεν ειμαι για αγορες και θα την παρω μονο αν δωσω την Spingen αλλα με μπηκε πολυ στο ματι μετα απο ολτα τα σχολια αυτες τις μερες αχαχαχ!! Όχι από την τσέπη.. Αλλα η πλάτη γλυστραει... Δες από κοντά ότι θες να αγοράσεις.. Αυτό είναι το συμπέρασμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Μου ήρθε κι εμένα η ringke fusion Crystal. Την περίμενα πιο σκληρή στα πλαϊνά όπως και στο nexus 4 που είχα την ίδια. Η ζελατίνα πήγε κουβά καθώς δεν μπόρεσα να την κεντραρω με το ρημαδιασμενο κουμπί. Περιμένω όμως γυαλάκια. Καλά,για τα γυαλάκια δεν ξέρουμε ότι δεν κολλάνε καλά;:confused: Edit. Ναι γλυστράει η πλάτη,αλλά δε νομίζω ότι θα την κρατάμε από κει.Νομίζω ότι άμα κρατάμε κανονικά,περιφερειακά,είναι καλή. Αμα ήταν βέβαια λαστιχένια,σαν κι αυτή που είχα στο 3,θα ήταν καλύτερη. Edited May 9, 2015 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Χαιρετώ. Είδα και αυτή τη θήκη,που έχει πολύ μαλακή σιλικόνη γύρω γύρω,και αντέχει σε χτυπήματα.Είχα την αντίστοιχη για το Note 3,και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εχει και άλλο ένα κομμάτι μαζί της, που την κρατάει σφιχτά,αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να τη βάλει κανείς. http://www.ebay.co.uk/itm/FUSION-BUMPER-GEL-CASE-WITH-CLEAR-BACK-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-4/141437615626?_trksid=p5411.c100168.m2941&_trkparms=aid%3D333008%26algo%3DRIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140131123801%26meid%3D884d57a7c41f4c92a7cc46e97c48ed5e%26pid%3D100168%26rk%3D5%26rkt%3D15%26mehot%3Dpp%26sd%3D291279224927 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλά,για τα γυαλάκια δεν ξέρουμε ότι δεν κολλάνε καλά;:confused: Edit. Ναι γλυστράει η πλάτη,αλλά δε νομίζω ότι θα την κρατάμε από κει.Νομίζω ότι άμα κρατάμε κανονικά,περιφερειακά,είναι καλή. Αμα ήταν βέβαια λαστιχένια,σαν κι αυτή που είχα στο 3,θα ήταν καλύτερη. Συμφωνώ με τον συνονόματο. Από το πλάι την κρατάω και εγώ και δεν μου φεύγει. Εγώ γενικότερα ζητάω από τις θήκες να είναι πολύ λεπτές ίσα για να το ακουμπάω σε τραπέζια αμάξι κτλ. Απλά επειδή το note είναι μεγάλο είπα να το προστατέψω κι άλλο και τελικά με αυτή τη θήκη και τα κοψίματα που έχει με ικανοποιεί και στο μέγεθος. Δεν λέμε ότι δεν του δίνει όγκο απλά το grip που έχει σε κάνει να μην το καταλαβαίνεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πάντα έχω πρόβλημα με τα Samsung και τις ζελατινες. Ενώ πριν με το note 3 έβαλα ένα γυαλακι και μπήκε απευθείας. Επειδή είναι σκληρό ξεκινάω από το κουμπί και μπαίνει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 δλδ απο οτι καταλαβα να προσπαθησω να πουλησω την Spingen και να παρω Samsung μιας και εναι καλυτερη και με λιγοτερο ογκο να δινει στο κινητο! Φίλε έχω 5 θήκες spigen μέχρι που πήρα και εγώ την samsung protective cover...Πραγματικά καμία σχέση!Είναι πολύ ποιο άνετη στο χέρι με λιγότερο όγκο!Τις έκανα στην άκρη πλέον τις spigen!Χτύπα την από τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά θα είναι στα αζήτητα... :ninja: Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 πολλές σελίδες για παρελκόμενα αλλα απ την άλλη δεν μπορεί να σπάσει και το θέμα πολλές θηκες ειναι και μπαταρίες και τουμπαλιν ρε τι μας βρήκε την zerolemon την πηρε κανεις σας ή θα ειμαι ο πρωτος? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ison Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Προς ενδιαφερομενους εχει το e-shop την νεα 64 micro sd samsung evo+ στα 31.90 στο newsletter του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αγόρασα τελικά αυτό το bumper! Απίθανο!! Πάρα πολύ λεπτό και ποιοτικό και ελαφρύ. Δεν μεγαλώνει τη συσκευή και δεν την παχαίνει. Έχει κενό σε όλες τις θύρες, το πενάκι βγαίνει πανεύκολα καθώς είναι κενό εκείνο το σημείο και έχει τρομερή λεπτομέρεια στα κουμπιά τα οποία πατιούνται πανεύκολα. Στο εσωτερικό των κουμπιών έχει ένα πολύ όμορφο μεταλλικό χρώμα στα χρώματα του μπρούτζου και ταιριάζει πολύ ωραία με το ασημί! Μπαίνει και βγαίνει πολύ εύκολα και το δοκίμασα επιτόπου στο κατάστημα γιατί δεν ήθελα να το μετανιώσω. Οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς.:) Για 9.90 νομίζω είναι από τα καλύτερα αξεσουάρ που αγόρασα ποτέ καθώς μισώ τις θήκες. Κωσταντινε αυτό τελικά είναι καλό???εκεί πού κουμπώνει έχει και βίδα η απλά κουμπώνει και κλείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Κωσταντινε αυτό τελικά είναι καλό???εκεί πού κουμπώνει έχει και βίδα η απλά κουμπώνει και κλείνει? Μέχρι τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο καθώς μου έφυγε δύο φορές από την τσέπη μέσα στο αμάξι και έσκασε με τις γωνίες οπότε όλα καλά.:lol: Το έβγαλα τις προάλλες να δω αν κάνει σημάδια στο μπέζελ και δεν πρόσεξα κάτι νέο από αυτά που ήδη είχα.. :p Έχει μία μικρή εγκοπή στο πάνω μέρος που κλείνει και ανοίγει για να το τοποθετείς. Χωρίς βίδες και ιστορίες. Είναι αρκετά ελαστικό όταν το ανοίξεις ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα η συσκευή. Από σήμα δεν έχω προσέξει κάποια διαφορά αλλά δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό γιατί είμαι σε μέρη με πολύ καλό σήμα. Δεν ξέρω, δηλαδή, αν σε "δύσκολα" σημεία μπορεί να μην πιάνει. Το μεγάλο συν τoυ bumper είναι ότι πιάνεις το κινητό. Ακουμπάς την πολύ ποιοτική του πλάτη και το bumper είναι πολύ καλής κατασκευής σαν να κρατάς το μέταλλο που έχει στα πλαϊνά bezel. Για μένα (δεν θέλω να θίξω τους κατόχους) όλες οι θήκες που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα είναι κακάσχημες και μεγαλώνουν/παχαίνουν/βαραίνουν το κινητό. Άσε που είναι και ακριβές. Γενικά πάντα ήμουν κατά των θηκών. Οπότε τώρα μαζί με ένα γυαλάκι που του φόρεσα (έστω και λίγο στραβά) δεν το αλλάζω με τίποτα. :) Edited May 12, 2015 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Βασικά αυτό θέλω να αποφύγω....να εχω το κινητό και να μην το ευχαριστιέμαι επειδή του εχω θήκη πού το κλείνει εντελώς και συνάμα το μεγαλώνει πολύ....σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts