Jump to content

[Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες μου ηρθε η Ultra hybrid της spigen σε clear back.Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε και τοσο στο κρατημα,τετραγωνιζει το κινητο και δεν εχει τοσο καλο κρατημα οσο εχει η original Samsung.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σύντομα θα μπω και γω στην παρέα, το θέμα μου είναι ότι θέλω να το χρησιμοποιώ γυμνό με κάποια pouch, είναι εφικτό ή θα γρατσουνιέται εύκολα? (Γενικά είμαι προσεκτικός). Επίσης, έχετε κάποια καλή pouch να προτείνετε για τη μεταφορά? (είτε από ελλάδα, είτε από έξω)

Εντελώς τυχαία πριν από λίγο έπεσα πάνω σε αυτό το site. Είναι γερμανική εταιρία που κατασκευάζει θήκες κατά παραγγελία. Από ότι βλέπω έχει τεράστια ποικιλία υλικών και σχεδίων, προσιτές τιμές και έξοδα αποστολής €5 (όλα αυτά μέσω google translate). Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σίγουρα θα την έχω στα υπ' όψιν για μελλοντική αγορά.

Μάκης

Εντελώς τυχαία πριν από λίγο έπεσα πάνω σε αυτό το site. Είναι γερμανική εταιρία που κατασκευάζει θήκες κατά παραγγελία. Από ότι βλέπω έχει τεράστια ποικιλία υλικών και σχεδίων, προσιτές τιμές και έξοδα αποστολής €5 (όλα αυτά μέσω google translate). Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σίγουρα θα την έχω στα υπ' όψιν για μελλοντική αγορά.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό το site, μάλλον από δω θα χτυπήσω κάποια στο εγγύς μέλλον, ευχαριστώ πολύ!

Τελικά έχουμε κάποιον που να έχει περάσει ήδη κάποιο tempered glass χωρίς να του βγει προβληματικό σε γωνίες κλπ?

Κοιτούσα κάποια της Nilkin μέχρι να βγάλει η Spiegen και αναρωτιόμουν μήπως υπάρχει κάποιος με άποψη εδώ, αλλιώς θα πάω και εγώ μάλλον προς Ultimate Shield. :)

Για θήκες κλπ με αυτά που διαβάζω μάλλον πάω για στυλ πουγκί, μην έχουμε άλλα..

Edited by Sofos_5

Εβαλα την περσινη που ειχα για το Note 3 κι εκατσε μια χαρα:)

Αφού έχουν το ίδιο μέγεθος!:lol:

Ποια είναι, μια που φαίνεται ωραία.

Φιλικά Γιώργος

Εγω pounch θηκες χρησιμοποιω της Bugatti ειναι γνησιο δερμα και εχει ειδικα για καθε μοντελο.Τσεκαρετε και δεν ειναι πολυ ακριβες

Μόλις παρήγγειλα άλλη μία θήκη από caseology αυτή την φορά...Παραθέτω και τα αντίστοιχα links:

http://www.ebay.com/itm/261597366863?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=560472556998&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 ULTRA {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Οποιος βαλει κανα tempered με λογικη τιμη που να καθετε σωστα ας ειδοποιησει...

Εβαλα ενα της xtremeguard...και εχει το γνωστο halo απο την μια πλευρ....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Οποιος βαλει κανα tempered με λογικη τιμη που να καθετε σωστα ας ειδοποιησει...

Εβαλα ενα της xtremeguard...και εχει το γνωστο halo απο την μια πλευρ....

Αφου ξοδεψα σχεδον 70 ευρω σε tempered glass, μονο αυτο εκατσε καλα:happy:...Οκ για μενα δεν ειναι και κατι super,αλλα μεχρι να βγει κατι καλυτερο ...την κανει τη δουλεια του http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=68645

οπιος θελει και καρτουλα μνημης να μια πολυ καλη ευκαιρια ! http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916

Αφου ξοδεψα σχεδον 70 ευρω σε tempered glass, μονο αυτο εκατσε καλα:happy:...Οκ για μενα δεν ειναι και κατι super,αλλα μεχρι να βγει κατι καλυτερο ...την κανει τη δουλεια του http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=68645

Γυαλι ειναι ή πλαστικη μεμβρανη;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Γυαλι ειναι ή πλαστικη μεμβρανη;

Πλαστικη μεμβρανη, αλλα σκληρη...δειχνει να ειναι γερη...το θεμα ειναι οτι προς το παρον μονο αυτη "εκατσε" καλα :)

Πήρα τη θήκη από αυτό το σάητ, με τα μεταφορικά και την αντικαταβολή μου βγήκε €34, την παρασκευή θα την έχω κοντά μου.

Επίσης βρήκα το κιτ μπαταρίας από το ebay στα €37,78 με τα μεταφορικά και το σκότωσα σήμερα, περιμένω να δω σε πόσες μέρες θα έρθει από την Κορέα.http://www.ebay.com/itm/271663366084?_trksid=p2060778.m1438.l2649&var=570498414868&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Rules are meant to be broken :shifty:

Πλαστικη μεμβρανη, αλλα σκληρη...δειχνει να ειναι γερη...το θεμα ειναι οτι προς το παρον μονο αυτη "εκατσε" καλα :)

Αν μπορεις φιλε μου 2,3 φωτογραφιες αν δεν σου κανει κοπο για να δουμε λιγο τις λεπτομερειες....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Θυμαμαι οπυ ειχα οαρει μια μεμβρανη για το Note 2 απο exreme mobile,και ηταν πολυ καλη.Δεν κολλουσε το χερι πανω της.

Βεβαια,δεν ηταν γυαλι,αλλα ηταν λειτουργικη.

Κοσμοτε,100Mbps.

Αν μπορεις φιλε μου 2,3 φωτογραφιες αν δεν σου κανει κοπο για να δουμε λιγο τις λεπτομερειες....

Το tablet μου εχει χαλια φωτογραφικη:wacko: ,αλλα νομιζω, καταλαβαινεις περιπου, πως εφαρμοζει ;)

Σαν εμπειρια χρησης, στην αφη πως ειναι;

Σαν εμπειρια χρησης, στην αφη πως ειναι;

Οπως ολες:αφηνει δαχτυλιες ,λερωνεται(να μην κοροιδευουμε και τον κοσμο οκ??) αλλα ,εχει αμεση αποκριση και δεν κολλαει.Προς το παρον στην τσαντα με κλειδια κτλ κτλ...σημαδι δεν εχει αφησει κανενα:)(ακομη)Γενικα μονο η αμμος μπορει να χαραξει αυτα τα screen protector.Και το πιο γερο, ενας κοκκος αμμου, μπορει να το χαραξει.(Προπονητης w.surfing)το εχω καρα-τσεκαρισμενο στα καλυετρα screen:)

Υπάρχει κάποια πλάτη που να μπαίνει στην θέση της "μαμίσιας"; Μα να είναι με υφή δέρματος αντί της πλαστικούρας; Δεν το θέλω ως θήκη προστασίας μα μόνο αυτό που είπα. Παραλαμβάνω την Παρασκευή και είμαι ένας νέος στην μεγάλη οικογένεια της Samsung!

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Υπάρχει κάποια πλάτη που να μπαίνει στην θέση της "μαμίσιας"; Μα να είναι με υφή δέρματος αντί της πλαστικούρας; Δεν το θέλω ως θήκη προστασίας μα μόνο αυτό που είπα. Παραλαμβάνω την Παρασκευή και είμαι ένας νέος στην μεγάλη οικογένεια της Samsung!

Φίλε περίμενε να το πιάσεις στο χέρι σου. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

Φιλικά Γιώργος

Φίλε περίμενε να το πιάσεις στο χέρι σου. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

συμφωνω..Η πλατη στο μαυρο ιδιως εχει μια πολυ καλη απαλη και μαλακη αισθηση:p

Γιατι το σνομπαρεις;Αυτα,τα λενε οι κολλημενοι με αλλα τηλεφωνα,που ειναι φτιαγμενα με "πριμιουμ" υλικα,ονόματα δε λεμε...

Το 3 και το 4,στη μαυρη εκδοχη τους,εχουν μια χαρα αισθηση.Στην ασπρη,οχι.

Εγω,καμια φορα μαλιστα, πιανω στα χερια το 3,(μαυρο εχω),και αφηρημενα, αγγιζω την πλαστικουρα οπως λες εσυ,και νοιωθω πολυ ευχαριστα.

Κοσμοτε,100Mbps.

• The title was changed to [Note 4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)