Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ισως με κατι ψιλα παραπανω αυτο απο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_176729.html δεν ξερω αν ισχυει το κουπονι ακομη εγω πηρα για γνωστο στα 59 ευρω.λενε ειναι καλο

Μαπα το καρπουζι απο οτι λενε οσοι το εχουν στα χερια τους

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θυμιζει λιγο τσιγαρα Σερετης, χυμο φρουτεξ και γιαούρτι Στρουγγα..

ΧΑΧΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλησπερα παιδια

θελω να αγορασω αυτο το τηλ Elephone P7000 απο που λετε να το αγορασω και γενικοτερα απο που θα παραλαβω γρηγοροτερα συνηθως αγοραζω απο minideal αλλα βλεπω πολυ καλα σχολια για το gearbest τι λετε?

καλησπερα παιδια

θελω να αγορασω αυτο το τηλ Elephone P7000 απο που λετε να το αγορασω και γενικοτερα απο που θα παραλαβω γρηγοροτερα συνηθως αγοραζω απο minideal αλλα βλεπω πολυ καλα σχολια για το gearbest τι λετε?

καλα ειναι και τα δυο .κανε και εδω μια ερωτηση

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

καλησπερα παιδια

Από όποιον και να διαλέξεις μπες σε κάνα chat και ρώτα πρώτα αν το έχουν stock γιατί είναι από τα ποιο ΗΟΤ αυτήν την περίοδο

Mi Note 3

Για το Elephone P7000 (http://www.to2c.com/elephone-p7000-3gb-ram-16gb-rom.html) υπάρχει το "Use coupon code: P7000 to get $20 OFF Now" που μου το έστειλαν με mail που έλεγε ότι το κινητό είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι διαθέσιμο! μίλησα με τον εκπρόσωπο της to2c.com και μου λεει ότι έχουν πολλά preorder και δε ξέρει αν θα υπάρχει σε stock την άλλη βδομάδα που το θέλω εγώ.

Για το Elephone P7000 (http://www.to2c.com/elephone-p7000-3gb-ram-16gb-rom.html) υπάρχει το "Use coupon code: P7000 to get $20 OFF Now" που μου το έστειλαν με mail που έλεγε ότι το κινητό είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι διαθέσιμο! μίλησα με τον εκπρόσωπο της to2c.com και μου λεει ότι έχουν πολλά preorder και δε ξέρει αν θα υπάρχει σε stock την άλλη βδομάδα που το θέλω εγώ.

και σε εμενα το εστειλαν πριν λιγο αλλα δεν μιλησα στα τσατ οπως ο φιλος!λεει στοκ αλλα.....

καλησπερα παιδια

Ανακοινωση απο το gearbest για το Elephone P7000:

Note:Due to a minor delay from manufactuer,the first batch will come in stock June 10,and the rest will come in June 20.

We will arrange the delivery according to the order number.We apologise for any inconvenience,thanks for your patience.

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Το Doogee Valencia DG800 , στα $78,89 με δώρα: θήκη και κάρτα 8GB απο το Gearbest με κουπόνι DG800GB

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Blackview Breeze V2 MTK6582 Android 4.4 3G Smartphone

GEARBEST

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_164432.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0525&email=b2t8YnBrYXJhdmlkYXNAeWFob28uZ3J8MjU1Mg==

coupon:GBEBV2

50 units

price : 59.99$

This coupon has reached its usage number limit.

Δε ξέρω τι λέει η συσκευή αλλά για τα λεφτά της είναι μια χαρά. Μόνο να μην είναι bug της mobile έκδοσης και μας τα γυρίσουν πίσω όπως είχε γίνει και στο παρελθόν

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Λες να γίνει κάτι τέτοιο, μόλις το παρήγγειλα και εγώ.

Αν και καλό μαγαζί το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές.

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια σε μενα ο κωδικος δεν δουλεψε τελος

Μάλλον το πήραν χαμπάρι. Όποιος προλαβε πρόλαβε

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Τελικά πόσα versions του blackview breeze υπάρχουν? Στο gearbest έχει με επεξεργαστή MTK6582 και κάμερα 5άρα, στο geekbuying έχει επεξεργαστή MTK6582M και κάμερα 8άρα και στο coolicool επεξεργαστή MTK6582W και κάμερα 8αρα ενώ αναφέρει ότι φοράει και lollipop. Έχουν χάσει τη μπάλα μου φαίνεται. Πάντως για όποιον δεν πρόλαβε την προσφορά, στο coolicool η τιμή είναι αρκετά χαμηλή, εφόσον εμπιστεύεται το μαγαζί.
The day is my enemy, the night my friend

Τελικά πόσα versions του blackview breeze υπάρχουν? Στο gearbest έχει με επεξεργαστή MTK6582 και κάμερα 5άρα, στο geekbuying έχει επεξεργαστή MTK6582M και κάμερα 8άρα και στο coolicool επεξεργαστή MTK6582W και κάμερα 8αρα ενώ αναφέρει ότι φοράει και lollipop. Έχουν χάσει τη μπάλα μου φαίνεται. Πάντως για όποιον δεν πρόλαβε την προσφορά, στο coolicool η τιμή είναι αρκετά χαμηλή, εφόσον εμπιστεύεται το μαγαζί.

Έχω πάρει δύο κινητά - προσφορές από cool χωρίς πρόβλημα και οι συσκευές αψογες. Άθλιο πακετάρισμα όμως

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

ο κωδικος μια χαρα δουλευει απο το mobile site του gearbest και φυσικα στα 59.99$ ειναι κελεπουρι, αλλα στην πραγματικη τιμη των 80+ $ δεν λεει, ερχεται το πολυ καλο elephone g9 και υπαρχει και το φανταστικο ulefone be x που με το κουπονακι bex πεφτει κ αλλο η τιμη του, επισης για οποιον δεν πιανει ο κωδικος gbebv2 ας δοκιμασει με τον κωδικο gbaff ή gbnew ή maxy .......
With great power, comes great responsibility...

Παιδες ο κωδικος δουλευει μονο απο τα κινητα απο ταμπλετα τσουκου και οι αλλοι κωδικοι δουλευουν αλλα γλυτωνεις μονο 4 ευρω
Εχω Breeze και ειμαι σουπερ