Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα δεν το ειχε μεσα παντως.

Κρινεται την εγκατασταση antivirus απαραιτητη? Και αν ναι εχετε να προτεινετε καποιο οσο το δυνατον πιο "ελαφρυ"?

(το τηλεφωωο ειναι στοκ)

Οχι ρε συ δεν χρειάζεται antIvirus στο android. Αυτα ειναι περιττά και μονο κακο κανουν

Ξερεις μηπως πως το αφαιρουμε?Ειμαι ρουτ με στοκ ρομ...

Poco X3 nfc 6/128

Καλησπερα ,

Εχω το G3 εδω και τρεις εβδομαδες και αν και προερχομενος απο iphone μπορω να πω

οτι ειμαι ευχαριστημενος!

Το τηλεφωνο φοραει την 20Η stock και αποφασισα να το κανω ρουτ και να εγκαταστησω recovery

με τον τροπο που εχει δημοσιευθει στο xda!Προφανως με αυτο τον τροπο οποιαδηποτε μελλοντικη

αναβαθμιση της εταιριας δεν θα μπορει να περαστει απευθειας οπως γινοταν μεχρι τωρα!Η ερωτηση

μου ειναι πως θα μπορω να αναβαθμιζω στην τελευταια εκδοση οντας ρουτ?Εαν πχ μεθαυριο γινει roll out η επισημη 5.1 πως θα την περασω διατηρωντας το ρουτ?Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος?Προς το παρον δεν με ενδιαφερει να βαλω καποια καστομ ρομ!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Και εγώ το ίδιο ήθελα να ρωτήσω καθότι είμαι απλά ροοτ χωρίς costum rom...

Ξερεις μηπως πως το αφαιρουμε?Ειμαι ρουτ με στοκ ρομ...

Αφού είσαι root είναι πανεύκολο, κατέβασε μια εφαρμογή π.χ εγώ έχω την root app delete με την οποία έσβησα όσες stock εφαρμογές δεν μου χρειάζονται όπως το McAffee

Παιδια,εχω εναν φιλο με g3.Εχετε δει διαφορες απο 4.4 στην 5; Εγω ειδα οτι μετα την 1η αναβαθμιση της Lolipop πηγαινε αερα.Μπαταρια ολοι ξερουμε οτι μερα βγαζει.Υπηρξε τελικα καλυτερη καταναλωση;

Το reset διορθωνει τα προβληματα αμα κανει καποιος κατευθειαν αναβαθμιση;

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια εβαλα cooudy2.2. Και στο playstore τις πληρωμενες εφαρμογές μου μου ζηταει να τις ξαναπληρωσω
kountouraN

Καλησπερα ,

Εχω το G3 εδω και τρεις εβδομαδες και αν και προερχομενος απο iphone μπορω να πω

οτι ειμαι ευχαριστημενος!

Το τηλεφωνο φοραει την 20Η stock και αποφασισα να το κανω ρουτ και να εγκαταστησω recovery

με τον τροπο που εχει δημοσιευθει στο xda!Προφανως με αυτο τον τροπο οποιαδηποτε μελλοντικη

αναβαθμιση της εταιριας δεν θα μπορει να περαστει απευθειας οπως γινοταν μεχρι τωρα!Η ερωτηση

μου ειναι πως θα μπορω να αναβαθμιζω στην τελευταια εκδοση οντας ρουτ?Εαν πχ μεθαυριο γινει roll out η επισημη 5.1 πως θα την περασω διατηρωντας το ρουτ?Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος?Προς το παρον δεν με ενδιαφερει να βαλω καποια καστομ ρομ!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Για να αναβαθμίσεις μόνο αν ξερουταρεις.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια,εχω εναν φιλο με g3.Εχετε δει διαφορες απο 4.4 στην 5; Εγω ειδα οτι μετα την 1η αναβαθμιση της Lolipop πηγαινε αερα.Μπαταρια ολοι ξερουμε οτι μερα βγαζει.Υπηρξε τελικα καλυτερη καταναλωση;

Το reset διορθωνει τα προβληματα αμα κανει καποιος κατευθειαν αναβαθμιση;

Από μετάβαση KitKat -> Lollipop το reset είμαι απαραίτητο.

Παιδια εβαλα cooudy2.2. Και στο playstore τις πληρωμενες εφαρμογές μου μου ζηταει να τις ξαναπληρωσω

Μήπως έχεις πολλά gmails εγκατεστημένα και όταν μπαίνεις στο play, εκείνη την στιγμή σου δείχνει ότι είσαι logged in σε ένα από τα άλλα accounts?

Google Pixel 6 Pro

Ασχετος mode-on: γιατι μετα απο αναβαθμιση χρειαζεται factory reset? Εγω που πηγα στην lolipop δεν εκανα.

Χανονται οι εφαρμογες απο το τηλεφωνο και πρεπει μετα παλι να ξαναεγκαθιστω?

Ασχετος mode-on: γιατι μετα απο αναβαθμιση χρειαζεται factory reset? Εγω που πηγα στην lolipop δεν εκανα.

Αν δουλεύει καλά το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο (αν και καλο θα κάνεις, κακό δεν θα κάνεις) το factory reset!

Αν όμως σου κάνει διάφορα "περίεργα" τότε θα αναγκαστείς να κάνεις!

Χάνονται όλα με το factory reset, επαφές, εφαρμογές και οτιδήποτε έχεις στην εσωτερική μνήμη

Προτείνεται καθώς ειδικά όταν γίνει major update όπως η αλλαγή έκδοσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν conflicts μεταξύ παλιών και νέων εφαρμογών και γενικά μερών του συστήματος λόγων των αποθηκευμένων data στο κινητό. Εννοείται ότι χάνονται οι εφαρμογές αλλά εμένα 80+ εφαρμογές μου τις κατεβάζει το πολύ σε μισή ώρα αυτόματα το playstore.(κάθε φορά που κάνω καθαρή εγκατάσταση). Βασικά μισή ώρα μου παίρνει να στήσω όλο το τηλέφωνο από την αρχή. Εφαρμογές, accounts κλπ.

Αυτό που ρωτάς είναι το ίδιο με αυτό που λένε οι dev για καθαρή εγκατάσταση των ρομ τους(επίσης είναι κάτι σαν αυτό που γράφω εγώ στην υπογραφή μου).

Ανάκτηση δεδομένων δε με Titanium ή άλλες παρόμοιες εφαρμογές κάνουμε σε όσο το δυνατόν λιγότερες εφαρμογές και φυσικά ποτέ εφαρμογές συστήματος. Μόνο σε παιχνίδια για να μην χάσουμε την πρόοδο ας πούμε είναι αρκετό για παράδειγμα.

Από εκεί και περά μία καθαρή εγκατάσταση απλά σημαίνει ότι έχεις βγάλει από την εξίσωση κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτά τα conflicts που δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν παρατηρηθεί διάφορα lag, FCs και διάφορα άλλα μικρο-προβλήματα εξαιτίας dirty flashing ή update major χωρίς factory reset. Ακόμα και η εσωτερική SD ας πούμε που θα καθαρίσει μπορεί να παίξει ρόλο μερικές φορές.

Είναι τεράστια κουβέντα. Εγώ στα αρκετά χρόνια που ασχολούμαι με όλα αυτά στα android και έχω διαβάσει χιλιάδες σελίδες στο xda, το θεωρώ όχι απλά προτεινόμενο αλλά αναγκαίο και επιβεβλημένο.

Google Pixel 6 Pro

Για να αναβαθμίσεις μόνο αν ξερουταρεις.

Δεν γινεται δλδ να περασω μεσα απο το recovery μια bumped stock rom?

Πχ απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073

Αυτό δεν το ξέρω.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Την συγκεκριμενη και βεβαια μπορεις να την περασεις απο recovery

Ακολουθα τις οδηγιες στα κοκκινα γραμματα.

Από μετάβαση KitKat -> Lollipop το reset είμαι απαραίτητο.

Μήπως έχεις πολλά gmails εγκατεστημένα και όταν μπαίνεις στο play, εκείνη την στιγμή σου δείχνει ότι είσαι logged in σε ένα από τα άλλα accounts?

Οκ όλα εντάξει. Έχω δύο λογαριασμούς Gmail αλλά τον δεύτερο δεν είχα προλάβει να τον βάλω. Έκανα ξανά reset το εστεισα από την αρχή και όλα εντάξει.

kountouraN

Αν δουλεύει καλά το τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητο (αν και καλο θα κάνεις, κακό δεν θα κάνεις) το factory reset!

Αν όμως σου κάνει διάφορα "περίεργα" τότε θα αναγκαστείς να κάνεις!

Χάνονται όλα με το factory reset, επαφές, εφαρμογές και οτιδήποτε έχεις στην εσωτερική μνήμη

Ευχαριστώ πολύ ήσασταν και οι 2 πολύ κατατοπιστικοί. Προς το παρόν δεν έχω προβληματα. Όταν από 5.0 θα περάσω σε επόμενη (αλήθεια ξέρουμε ποτέ θα βγει?) θα κάνω reset.

Προτείνεται καθώς ειδικά όταν γίνει major update όπως η αλλαγή έκδοσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν conflicts μεταξύ παλιών και νέων εφαρμογών και γενικά μερών του συστήματος λόγων των αποθηκευμένων data στο κινητό. Εννοείται ότι χάνονται οι εφαρμογές αλλά εμένα 80+ εφαρμογές μου τις κατεβάζει το πολύ σε μισή ώρα αυτόματα το playstore.(κάθε φορά που κάνω καθαρή εγκατάσταση). Βασικά μισή ώρα μου παίρνει να στήσω όλο το τηλέφωνο από την αρχή. Εφαρμογές, accounts κλπ.

Αυτό που ρωτάς είναι το ίδιο με αυτό που λένε οι dev για καθαρή εγκατάσταση των ρομ τους(επίσης είναι κάτι σαν αυτό που γράφω εγώ στην υπογραφή μου).

Ανάκτηση δεδομένων δε με Titanium ή άλλες παρόμοιες εφαρμογές κάνουμε σε όσο το δυνατόν λιγότερες εφαρμογές και φυσικά ποτέ εφαρμογές συστήματος. Μόνο σε παιχνίδια για να μην χάσουμε την πρόοδο ας πούμε είναι αρκετό για παράδειγμα.

Από εκεί και περά μία καθαρή εγκατάσταση απλά σημαίνει ότι έχεις βγάλει από την εξίσωση κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτά τα conflicts που δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν παρατηρηθεί διάφορα lag, FCs και διάφορα άλλα μικρο-προβλήματα εξαιτίας dirty flashing ή update major χωρίς factory reset. Ακόμα και η εσωτερική SD ας πούμε που θα καθαρίσει μπορεί να παίξει ρόλο μερικές φορές.

Είναι τεράστια κουβέντα. Εγώ στα αρκετά χρόνια που ασχολούμαι με όλα αυτά στα android και έχω διαβάσει χιλιάδες σελίδες στο xda, το θεωρώ όχι απλά προτεινόμενο αλλά αναγκαίο και επιβεβλημένο.

Παιδιά μια ερώτηση.Το xposed λειτουργεί σε Lollipop.Εάν όχι υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για παραμετροποίηση της πάνω μπάρας και των κουμπιών του menu.Είμαι μόνο root.

Παιδιά μια ερώτηση.Το xposed λειτουργεί σε Lollipop.Εάν όχι υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για παραμετροποίηση της πάνω μπάρας και των κουμπιών του menu.Είμαι μόνο root.

Λειτουργεί αλλά είναι σε alpha φάση ακόμα. Επίσης σε LG based firmware πρέπει να θυσιάσεις το quick cirlce αν δεν κάνω λάθος. Γενικά XDA it και θα βρεις ότι ζητάς.

Google Pixel 6 Pro

Έχει δοκιμάσει κανείς το xposed σε lollipop με official Rom;

Δουλευει αλλα πρεπει πρωτα να απενεργοποιησεις καποιες εφαρμογες.

Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3030261

Καλύτερα μετά την αναβάθμιση.

Ωραια ευχαριστω. Ξεκινησαν κατι μικρο lags οποτε θα το κανω σημερα

Edit: το factory reset ειναι η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που βρισκετε στο ρυθμισεις->δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας & επαναφορα σωστα?

Οποτε εφοσον θα τις ξαναπερασω τις εφαρμογες, παιχνιδια δεν εχω και οι επαφες μου ειναι στο gmail το μονο που κανω backup ειναι η SD σωστα?

Ευχαριστω!

Edited by alfisti21

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις