Jump to content

#BendGate: Μόνο εμείς γνωρίζουμε όλη την αλήθεια!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρεκκλίνουμε από την κεντρική μας συζήτηση, για να επιστρέψουμε πίσω και πάλι!

 

Εμείς πάντως θα έχουμε στο meeting της Κυριακής που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη ένα 6+ για να το λυγίσουμε.:p

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Και μετά τον Χίτλερ ένα show με τον τύπο που λυγίζει τα κουτάλια με τα μάτια, να λυγίσει και ένα iphone 6+ να λιώσουμε :lol:
Link to comment
Share on other sites

Εμείς πάντως θα έχουμε στο meeting της Κυριακής που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη ένα 6+ για να το λυγίσουμε.:p

 

θα έρθει ο Κουταλιανός;;;; :p

Link to comment
Share on other sites

http://www.videoman.gr/65725 Επισκευή λυγισμένου iPhone 6

OΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !!

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστούμε για την επισήμανση διορθώθηκε, κατά τη γνώμη έαν οι συσκευές ήταν χίλιες - που και πάλι είναι μικρό το ποσοστό - θα είχε βουίξει το διαδίκτυο. Όντας πλέον κάτοχος της μικρότερης έκδοσης μπορώ να σου πως με τα 6 χιλιοστά πάχος εάν θέλεις να σπάσεις το κάνεις. Για το μέγάλο δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, πάντως το μήκος της συσκευής πιστεύω πως βοηθάει στα να τη λυγίσεις, όχι όμως να λυγίσει από μόνη της. :)

 

Άσχετο με το τί είναι υποχρεωμένη η Apple να κάνει όταν δημιουργεί μία νέα συσκευή.

 

Μην ξεχνάμε ότι το bendgate αφορά καθαρά και μόνο το 6plus... Και για αυτό σου έγραψα για τα 10.000.00 ότι δεν είναι μόνο 6+ αλλά και απλά 6άρια...

 

Και προφανώς είναι πιο εύκολο να λυγίσεις το 6+ λόγω του ύψους του σε σχέση με το απλό 6. Αν βάλουμε και την σχεδιαστική αστοχία της Apple στο ύψος των κουμπιών (που εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στο κέντρο που τεστάρουν πολλοί) που αναφέρεται άρθρο που ανέβασες πριν από λίγες μέρες το κάνει ακόμα πιο εύκολο ίσως σε βαθμό που είναι πολύ περισσότερο ευάλωτο σε σχέση με το μέσο όρο των κινητών...

Powerd by OnePlus 7 Pro
Link to comment
Share on other sites

Καλή εκπομπή, μακάρι να μπορούσα κι εγώ live να την απολαύσω!

 

Εγω ως κάτοχος έχω να πω τα όσα έχω γράψει στη παρακάτω παράθεση. Και στο iPhone 6 και στο 6 Plus ισχύουν τα ίδια. Επίσης να αναφέρω ότι επέστρεψα τελικά το iPhone 6 για να παρω άλλο ένα 6 Plus. Όποτε καταλήγω ότι σε δυο συσκευές iPhone 6 Plus με προσωπική εμπειρία, ισχύουν πάλι τα παρακάτω. Οποιος αναρωτιέται για ποιο λόγο πήρα δυο 6 Plus, πολύ σωστά μαντέψατε, για να έχω 2 GB RAM φυσικά. :p

 

Το έχω στα χέρια μου, πραγματικά είναι εξαιρετικο και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Θα σταθώ μόνο στο θέμα της συζήτησης, τα υπόλοιπα περί συσκευής τα έχω γράψει στο νήμα του iPhone 6 Plus.

 

Πρόκειται για μια πολύ στιβαρή συσκευή, δοκίμασα να το λυγίσω σε λογικά πλαίσια και δεν συμβαίνει το παραμικρό. Τονίζω σε λογικά πλαίσια διότι αν το βάλω ως σκοπό να το λυγισω και να το σπάσω με τα χέρια μου σίγουρα θα συμβεί όπως σε όλες τις άλλες συσκευές στις ίδιες περίπου ίντσες. Απορώ πως κάποιοι καταπονούν με αυτό το τροπο τις συσκευές τους, εκτός αν τους τα πληρώνει κάποιος άλλος ή μαζεύουν hits με τα videos που ανεβάζουν και βγάζουν τα έξοδα. Τουλάχιστον απο τη πλευρά μου, δεν βλέπω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στη καθημερινή του χρήση.

 

Με λίγα λόγια, οποιος έχει σκοπό να αποκτήσει τη συσκευή και ανησυχεί με τα όσα έχουν διαβάσει, σας ενημερώνω ότι το θέμα λυγισματος έχει πάρει υπερβολική έκταση δίχως λόγο. Μπορείτε να αποκτήσετε τη συσκευή χωρίς ανησυχία, θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι.

 

Τελος, το περίμενα πιο μεγάλο στο μέγεθος όποτε δεν είναι και τόσο παντοφλαiPhone (all rights reserved) όπως το ονομάζω. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

Μια λέξη νομίζω τα εξηγεί όλα: FUD.

Μερικοί επιτήδιοι έπαιξαν το χαρτί τους και τα κατάφεραν, όσο τα κατάφεραν. Δημιούργησαν ντόρο γύρω από μια σίγουρα καλοκατασκευασμένη συσκευή.

 

, δεν θα είχε ολόκληρη Apple?

(Τρέμει το φυλλοκάρδι μου όταν βλέπω τέτοια βίντεο :wacko: )

 

Είμαι σίγουρος ότι θα αποδείξετε του λόγου το αληθές. :)

http://www.videoman.gr/65725

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Link to comment
Share on other sites

Καλή εκπομπή, μακάρι να μπορούσα κι εγώ live να την απολαύσω!

 

Εγω ως κάτοχος έχω να πω τα όσα έχω γράψει στη παρακάτω παράθεση. Και στο iPhone 6 και στο 6 Plus ισχύουν τα ίδια. Επίσης να αναφέρω ότι επέστρεψα τελικά το iPhone 6 για να παρω άλλο ένα 6 Plus. Όποτε καταλήγω ότι σε δυο συσκευές iPhone 6 Plus με προσωπική εμπειρία, ισχύουν πάλι τα παρακάτω. Οποιος αναρωτιέται για ποιο λόγο πήρα δυο 6 Plus, πολύ σωστά μαντέψατε, για να έχω 2 GB RAM φυσικά.

 

και αναζητούσα τον πρόλογο της αυριανής εκπομπής. Θα μου επιτρέψεις να δανειστώ την άποψη σου επί του θέματος φαντάζομαι έτσι :p

Link to comment
Share on other sites

το βιντεο με τον χιτλερ απλα θεικο!!!! να σε καλα μου εφτιαξες την μερα!

 

Καλά με το βίντεο γελάω ακόμα εγώ, οι περαστικοί στην δουλειά που βλέπουν το PC, ως και ο περιπτεράς απέναντι! Απίστευτο, ίσως από τα καλύτερα με τον χιτλερ.!

You can do anything, but not everything.

David Allen

Link to comment
Share on other sites

Και ένα μικρό παιδί μπορεί να το λυγίσει.

Επείδή και μείς ξέρουμε όλη την αλήθεια :)

 

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Μπράβο.

Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος που διαφωνεί.

 

Καλα βρε και εσυ βρε τα παραλες λιγακι.

Σε αυτο που ειχα για δοκιμη.εβαλα πολυ δυναμη για να δω οτι εχει παρει.:)

Οκ εαν το πιεζα παραπανω θα στραβωνε τελειως,αλλα σεβαστηκα την εταιρια που μου το παραχωρησε.

Εγω θελω να δω σε ενα ρεαλιστικο σεναριο,μια τσεπη δηλαδη,τι θα γινει.....:rolleyes:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Link to comment
Share on other sites

Και ένα μικρό παιδί μπορεί να το λυγίσει.

Επείδή και μείς ξέρουμε όλη την αλήθεια :)

 

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Μπράβο.

Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος που διαφωνεί.

 

Θα συμφωνήσω απόλυτα.

 

Γιατί δεν μας λέτε και που διαφωνείτε με την ανακοίνωση; τι σας ενοχλεί, γιατί από ότι φαίνεται το σύνολο των υποψήφιων αγοραστών δεν ενοχλείται καθόλου. :)

 

Το 60% περίπου των συνολικών αποστολών του iPhone 6 ανήκει στο iPhone 6 Plus!

 

Το iPhone 6 Plus αναμένεται να αντιπροσωπεύει το 60% του συνόλου των αποστολών iPhone 6 συσκευών, καθώς οι πωλήσεις της συσκευής υπερβαίνουν τις αρχικές προσδοκίες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Digitimes. Οι πληροφορίες προέρχονται από παρατηρήσεις πηγών του κλάδου διανομής που ασχολούνται με τις αποστολές των συναρμολογητών της Apple, Foxconn και Pegatron.

 

H Foxconn λέγεται πως είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του iPhone 6 Plus, ενώ η Pegatron είναι υπεύθυνη για τη συναρμολόγηση του iPhone 6. Εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα και των δύο προμηθευτών από την έναρξη, αναφέρουν πως η Foxconn έχει λάβει περισσότερες εντολές για αποστολές iPhone 6 Plus.

 

H Apple είχε ανακοινώσει τον περασμένο μήνα κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας πως οι πωλήσεις iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ξεπέρασαν τα 10.000.000 μονάδες αν και δεν είχε διευκρινίσει πόσες ήταν ανά έκδοση. Οι εκτιμήσεις παράδοσης νέων iPhone παραμένουν στις 7-10 εργάσιμες για τη μικρότερη έκδοση ενώ για το iPhone 6 Plus η καθυστέρηση μπορεί να φτάσει έως 3-4 εβλδομάδες.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Οταν το εκανε η mercedes με την πρωτη a class ουτε κραξιμο εφαγε ουτε τιποτα! παραδεχτηκε οτι υπηρχε σχεδιαστικο προβλημα σε επικινδυνους ελιγμους, γυρισαν πισω ολα τα αυτοκινητα που ειχαν παραδοθει μεχρι τοτε και ουτε πελατες εχασε ουτε τιποτα! Ασε που η αντιδραση στο πανικο που προκληθηκε, διδασκεται πλεον και στα πανεπιστημια!

 

Εκεί είναι η μαγκιά (για να μην πω τίποτε άλλο) της κάθε εταιρίας. Αναγνωρίζεις άμεσα το λάθος σου και προβαίνεις σε διορθωτικές κινήσεις, είναι ο βασικός κανόνας του Crisis Management (διαχείριση κρίσης). Αν όμως προσπαθείς να μειώσεις την έκταση (και καλά μόνο 9 περιστατικά), να βγάλεις τρελούς κάποιους άλλους ή χαζούς ότι δεν ξέρουν να το πιάνουν, να το αποδόσεις σε θεωρίες συνωμοσίας των ανταγωνιστών σου, να απειλείς περιοδικά ότι δεν θα τους ξαναδώσεις συσκευή για test κ.λ.π. έχεις χάσει απλά το παιχνίδι και τον καταναλωτή. Προσωπικά δεν προσδοκώ σε συσκευή και γενικότερα υλικό αγαθό χωρίς πρόβλημα γιατί θεωρώ δεδομένο ότι θα το παρουσιάσει, απαιτώ όμως να βρω κάποιον και την επόμενη μέρα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Αυτό φίλοι μου, ονομάζεται damage control. Ελληνιστί: διαχείριση κρίσεων. Όταν η ζημιά έχει ήδη γίνει και επειδή είναι μη αναστρέψιμη, αναλαμβάνει κάποιος να τη διαχειριστεί.

 

Είναι απαράδεκτο να γράφονται τέτοια άρθρα από το myphone. Εφόσον ο αρθρογράφος έχει εργασιακή σχέση με την εταιρία (και μπράβο του που πάντα το έλεγε ευθέως), θα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθεί να είναι πιο ουδέτερος.

Εννοείται ότι είμαστε ευγνώμονες για την δουλειά του, αλλά είναι άλλο πράγμα ένα κείμενο στο προσωπικό του blog και άλλο ως αρθρογράφου του Myphone.

 

Για μία ακόμα φορά, θα υπενθυμίσω πως το άρθρο, ανέβηκε στο sub forum ΑΠΟΨΕΙΣ, όπου και οι αρθρογράφοι του myphone.gr μπορούν να γράφουν τις ΑΠΟΨΕΙΣ τους. Αυτά τα ψεύτικα δήθεν σχόλια οτι θιχτήκατε μερικοί, οτι κόπτεσθε για την ποιότητα των άρθρων και το επίπεδο της ειδησεογραφίας, δεν έχουν καμία βαρύτητα.

 

Μπορείτε ΟΠΟΤΕ θέλετε να αποχωρήσετε, μπορείτε να μην τα διαβάσετε, να αδιαφορήσετε ή οτιδήποτε άλλο. Κάθε άλλο σχόλιο, το προσπέρνάμε όλοι μας σαν εντελώς, 100% άδιάφορο. :down:

 

Και ένα τελευταίο. Εδώ και 10 χρόνια, την ευθύνη για την κεντρική σελίδα του myphone.gr και την αρθρογραφία την έχω εγώ. Και μου αρέσει να διαβάζω τέτοια άρθρα. Τόσο απλά. Αν κάποιος από εσάς τους δήθεν «ευαίσθητους» έχει την δυνατότητα να αρθρογραφήσει, με χαρά θα φιλοξενήσουμε και την άποψή του στο συγκεκριμένο sub forum: ΑΠΟΨΕΙΣ.

 

Σε αντίθετη περίπτωση, καλό είναι να σιωπήσετε. Λάβατε απάντηση από Administrator, το θέμα έληξε. Αν έχετε απορίες με PM μόνο. Κάθε off topic θα διαγράφεται.

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Για μία ακόμα φορά, θα υπενθυμίσω πως το άρθρο, ανέβηκε στο sub forum ΑΠΟΨΕΙΣ, όπου και οι αρθρογράφοι του myphone.gr μπορούν να γράφουν τις ΑΠΟΨΕΙΣ τους. Αυτά τα ψεύτικα δήθεν σχόλια οτι θιχτήκατε μερικοί, οτι κόπτεσθε για την ποιότητα των άρθρων και το επίπεδο της ειδησεογραφίας, δεν έχουν καμία αξία για εμάς.

 

Μπορείτε ΟΠΟΤΕ θέλετε να αποχωρήσετε, μπορείτε να μην τα διαβάσετε, να αδιαφορήσετε ή οτιδήποτε άλλο. Κάθε άλλο σχόλιο, το προσπέρνάμε όλοι μας σαν εντελώς, 100% άδιάφορο. :down:

 

Και ένα τελευταίο. Εδώ και 10 χρόνια, την ευθύνη για την κεντρική σελίδα του myphone.gr και την αρθρογραφία την έχω εγώ. Και μου αρέσει να διαβάζω τέτοια άρθρα. Τόσο απλά. Αν κάποιος από εσάς τους δήθεν «ευαίσθητους» έχει την δυνατότητα να αρθρογραφήσει, με χαρά θα φιλοξενήσουμε και την άποψή του στο συγκεκριμένο sub forum: ΑΠΟΨΕΙΣ.

 

Σε αντίθετη περίπτωση, καλό είναι να σιωπήσετε. Λάβατε απάντηση από Administrator, το θέμα έληξε. Αν έχετε απορίες με PM μόνο. Κάθε off topic θα διαγράφεται.

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις Απόψεις από τη κεντρική σελίδα; Μου εμφανίζεται ώς επισημασμένη είδηση.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Μπορώ να απενεργοποιήσω τις Απόψεις από τη κεντρική σελίδα; Μου εμφανίζεται ώς επισημασμένη είδηση.

 

Να το προσπερνάς.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

θα έρθει ο Κουταλιανός;;;; :p

 

Μπα, δεν χρειάζεται μπορεί και ένα 3-χρονο να τα καταφέρει :lol:.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra
Link to comment
Share on other sites

και αναζητούσα τον πρόλογο της αυριανής εκπομπής. Θα μου επιτρέψεις να δανειστώ την άποψη σου επί του θέματος φαντάζομαι έτσι :p

 

Φυσικά, χωρίς φόβο και πάθος! :D

 

Αν δεν ήμουν σίγουρος ότι τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus δεν έχουν πρόβλημα, τότε δεν θα προχωρούσε η αγορά τους και μάλιστα και σε δεύτερη συσκευή όπως έκανα. ;)

 

Γενικώς να γνωρίζεις, ότι είμαι πολύ προσεκτικός στις επιλογές μου. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Link to comment
Share on other sites

εγω θα προτεινα στην ομαδα,να πανε να αγορασουν 4-5 συσκευες 6plus και να μας κανουν μια online επιδειξη,καλυτερα η πραξη παρα η γενικη κι ασκοπη συζητηση για το αν λυγιζει η οχι.

το θεμα με το αν λυγιζει η οχι το 6plus το εχουν εξαντλησει και στην ελλαδα και στο εξωτερικο,μπαινεις σε ενα φορουμ να διαβασεις κατι να περασει η ωρα σου και τσουπ,σημα κατατεθεν το 6plus....

γνωμη μου.

τι στην ευχη,αλλοι κατασκευαστες δεν εχουν κανει λαθη?ξεχναμε την samsung?ξεχναμε την htc?αλλες εταιρειες?

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Προτιμοτερο θα ηταν αντι να γινεται προσπαθεια μετατροπης του μαυρου σε ασπρου να παραδεχθει και μια φορα η απλ τις αστοχιες της.

Αλλα που...φυσικα βρισκει και τα κανει, και καλα σας κανει. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Προτιμοτερο θα ηταν αντι να γινεται προσπαθεια μετατροπης του μαυρου σε ασπρου να παραδεχθει και μια φορα η απλ τις αστοχιες της.

Αλλα που...φυσικα βρισκει και τα κανει, και καλα σας κανει. :lol:

 

Καλά δεν είναι και η μόνη εταιρία, μην τα συγκεκριμενοποιείς έτσι τα πράγματα. Είδαμε και τις άλλες τι κάνουν στα δικά τους προβλήματα. Να είμαστε αντικειμενικοί. :blink:

“Bitcoin is Cash with Wings” - Charlie Shrem :ninja:
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...