Jump to content

myphone POLL: Ποια εταιρεία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;  

1.508 members have voted

  1. 1. Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;

    • Samsung
      261
    • Apple
      184
    • Μicrosoft/Nokia
      148
    • LG
      136
    • HTC
      94
    • Motorola
      73
    • Sony
      87
    • Huawei
      37
    • Άλλη
      158
    • Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή
      330


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 282
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα επιλεξω κατα πασα πιθανοτητα την LG γιατι ειναι η πλεον σοβαρη εταιρια για εμενα και γιατι εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο το Optimus G2!

Θα εδινα μια ευκαιρια στην HTC λογω μεταλλικης κατασκευης και πολυ καλογραμμενου user interface αλλα δεν νομιζω να εμενα για πολυ καιρο με το One...

Link to comment
Share on other sites

Samsung. Οmnia2, S3, Note 3. Και οι τρεις συσκευες με εχουν αφησει πολύ ικανοποιημενο, οποτε αν δε βγει κατι που να εχει αισθητη διαφορα σε υλικο και λειτουργικο από τα αντιστοιχα της samsung, θα την ξαναπροτιμησω....
Link to comment
Share on other sites

ΥΓ οπως αναμενοταν ο καθενας ψηφισε το τελευταιο κινητο που έχει. Ποσο χαζό ειναι αυτό.. Ολοι θελουν να νιωσουν οτι εκαναν την καταλληλη επιλογη (κ φτανουν να προσβαλουν τον συνομιλητη τους για να νιωσουν κ καλύτερα). Περσυ τετοια εποχη επαιρνα το note 3 αλλα αν υπηρχε το τοπικ apple θα λεγα. Προπερσυ είχα htc αλλα και παλι apple θα λεγα.

 

πολυ ωραιο κειμενο, χωρις ιχνος προσβολης....

πολυ αντικειμενικο απο καποιον που εχει μια ταση λατρειας σε μια εταιρεια σε σημειο που να φτανει να γραφει διαφημιστικο κειμενο....

αληθεια ποσο χαζο ειναι αραγε καποιος να ψηφιζει την επιλογη του? αυτην που εκρινε οτι τον βπλευει περισσοτερο και την εκανε πραξη αγοραζοντας την? αληθεια, ποσο λογικο ειναι να θελει κατι διαφορετικο στην καθημερινη χρηση αλλα παρ' ολα αυτα να ψηφιζει κατι αλλο?

επειδη τα λιγα Ελληνικα που ξερω δεν μου φερνουν στο μυαλο καποιον χαρακτηρισμο, δεν θα πω τιποτα παραπανω....

 

ΥΓ. Ελπιζω μονο οσοι δεν εχουν Iphone, (ή καποια αλλη συσκευη) και ψηφιζουν κατι αλλο τελειως διαφορετικο (περα απο θεμα τιμης που θα το καταλαβαινα)...να μην ειναι 18, να μην ψηφιζουν σε πιο σοβαρα θεματα (π.χ. βουλευτικες εκλογες).... γιατι αλλιως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου φίλε μου, καλό τ'ότι είσαι ευχαριστημένος με την συσκευή σου άριστο μάλιστα.

Αυτοί που ψήφισαν την συσκευή που έχουν είναι αυτονόητο ότι πριν την αγοράσουν και σύμφωνα με την τσέπη και την αγορά έκαναν κάποια επιλογή.Λογικό δεν είναι να την στηρίζουν;

Όπως τα δικά σου κριτήρια και επέλεξες και εσύ την ίδια μάρκα, ακριβώς το ίδιο έκαναν και τα παιδιά.

Σεβαστό από όλους και για όλους άλλωστε εμείς είμαστε ικανοποιημένοι με την συσκευή που επιλέξαμε έτσι δεν είναι;

Άλλαξες τόσα κινητά όπως γράφεις αλλά τα τελευταία χρόνια παραμένεις στην απλ, μαγκιά σου δεν γίνεται λόγος αλλά να μην σου λέγανε και οι άλλοι τώρα, επιλέγεις πάλι το ίδιο; Έγραψες τόσα πολλά για να δικαιολογήσεις και να αποτρέψεις την αποδοκιμασία, να δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό ενάντιά σου δικαίωμα σου είναι,ο καθένας ανάλογα το hardware και το software του λαμβάνει τα μηνύματα.

Εντωμεταξύ πάρα πολύ κόσμος, δεν έχει πρόβλημα καθόλου με τις συσκευές αλλά την νοοτροπία της εταιρίας, αυτό δηλαδή που αρέσει σε αυτούς ψωνίζουν, γούστα είναι.

Εμένα ας πούμε, δεν μου αρέσει η υπερ κοστολόγηση από οποία εταιρία και εάν προέρχεται.

Από την εμπειρία μου,η μεν και οι δε, δεν αλλάζουν εύκολα και υπάρχουν και αυτοί που δεν θα αλλάξουν ποτέ εταιρίες/λειτουργικό.

Να'σαι καλά και σου εύχομαι από καρδιάς, να χαίρεσαι πάντα τις συσκευές που επιλέγεις.

 

Kατ αρχην σε ευχαριστω για την ωριμη απάντηση.. Να σαι καλα και να χαιρεσαι κ συ τις συσκευες που επιλεγεις.Δεν παραμενω στην apple τα τελευταια χρονια,την ειχα εγκαταληψει απ το iphone 4 κ μετά κ μονο macbook χρησιμοποιούσα απ την εταιρια.Την ειχα αφήσει γιατι δεν με καλυπτε κ γιατι ηθελα να δω κ αλλα.Το 5s και το mini retina με εκαναν να γυρισω. Αυτο που ειπα εχει παρεξηγηθεί καπου και σε λιγο θα μου αφαιρεσουν κ το δικαιωμα να ψηφίσω όπως το κόβω. Οι κλασικες ατάκες των φόρουμ, δεν βαριεσαι.. Να εξηγησω λιγο αυτο που πα. Πρώτον δεν θα θελα η εταιρια που προτιμω να βγαζει πολλές κ διαφορετικες συσκευές,μου αρεσει που βγαζει μονο ναυαρχίδες κ δεν θα θελα να δω ios στα 120 ευρω πχ γιατί το χω ψηλα στο μυαλο μου και ενα φθηνό ios η λογικη λεει πως θα ναι σαν ενα φθηνο android (δεν μιλαω για τα κινεζικα,εκει ειναι αλλη η φαση). Αν ηταν στο χερι μου δεν θα εβγαιναν ποτε ουτε το φαμπλετ ουτε το iphone c. Θεωρω ότι κρατας καλυτερα την μπαλα κ ειναι ολα πιο προσεγμενα οταν ειναι ενα το προιον σου. Προσωπικη γνώμη έτσι,δεν την επιβάλω.

 

Το δευτερο που είπα και ο φιλος μου ο αλφα θελει να μου κοψει την ψήφο αλλα και τον κανει να αναρωτιεται αν τελειωσα το λυκειο ειναι το οτι δεν χρειαζεται να ψηφιζουμε την εταιρια απ οπου πηραμε το τελευταιο μας μοντέλο. Μαλλον δεν καταλαβατε πως το εννοώ. ΠΧ ειχα μια ζωη σαμσουνγκ κ ημουν καταευχαριστημένος κ πριν 2,3 μηνες πηρα ενα htc οποτε τωρα αναγκάστικα θα ψηφισω htc. Νομίζω η ερωτηση ειναι πιο γενική κ ρωταει ποια εταιρια εμπιστευομαστε.Το ότι πήραμε ενα μοντελο μιας εταιριας για πρωτη φορα δε πρέπει απαραιτητα να σημαινει ότι αυτην εμπιστευομαστε πλεον. Ειδικα στο αντροιντ που ο κοσμος δυσκολα κολλαει με μια εταιρία ειναι το λιγοτερο παράξενο να λεει ο άλλος αφου έχω lg τώρα τότε και του χρονου lg.Αυτο ειναι χειροτερο κ απ το να παιρνεις μονο iphone που εκει τουλάχιστον δικαιολόγησε γιατι το λογισμικο αυτο υπαρχει μονο εκεί. Δεν μιλάω εννοειται για ολους. Αλλος μπορει να εχει πάρει αρκετες συσκευες lg,sony,htc κ οντως να ναι πελατης τους επειδή είναι καταευχαριστημενος. Η ενσταση μου είναι πως ενα μεγαλο ποσοστό θα λέει καθε χρονο κ άλλη συσκευή,αναλογα με την τελευταια που πηρε κ η ερωτηση δεν ήταν ποια εταιρία εμπιστευτηκες την τελευταια φορα. Εγω εκανα κανω και θα κανω δοκιμες. Πολλες συσκευές δεν μου αρεσαν,απο πολλες μάρκες εκνευρίστηκα.Πχ ειχα ενα xperia T και απ το σερβις τους κ μονο με κάναν να μην θελω ουτε ζωγραφιστους να τους δω. Οτι αγοραζω δεν το παντρεύομαι απαραίτητα. Γιαυτο λεω πως γίνεται σχεδόν ΟΛΟΙ να ναι τοσο ευχαριστημενοι απ αυτο που πήραν που σε μια αγορα σαν του android με τις τοσες παρόμοιες επιλογες λενε το ιδιο θα ξαναεμπιστευθω?

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Link to comment
Share on other sites

Θα μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια.

Για τους περισσότερους που αγοράζουν κορυφαίες συσκευές, το πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο είναι το image.

 

Όλοι μπορούν να τις αγοράσουν, δεν είναι αυτοκίνητο, ούτε διαμέρισμα.

Όμως ανάλογα με το τι κρατάς, μπαίνεις σε μια κατηγορία.

Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα μπορέσεις να επιλέξεις την συσκευή που πραγματικά χρειάζεσαι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Θα μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια.

Για τους περισσότερους που αγοράζουν κορυφαίες συσκευές, το πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο είναι το image.

 

Όλοι μπορούν να τις αγοράσουν, δεν είναι αυτοκίνητο, ούτε διαμέρισμα.

Όμως ανάλογα με το τι κρατάς, μπαίνεις σε μια κατηγορία.

Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα μπορέσεις να επιλέξεις την συσκευή που πραγματικά χρειάζεσαι.

 

Συμφωνώ σε όλα. Απλα θα συμπληρώσω πως όλες οι κορυφαίες (τουλάχιστον) συσκευές μπορούν να καλύψουν σχεδόν τους πάντες. Αρα μπαίνει και θέμα προσωπικού γούστου μετά και όχι τόσο η κάλυψη αναγκών.

Γνώμη μου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Link to comment
Share on other sites

ψηφισα "Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα" γιατί πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Αυτά που με ενδιαφέρουν με σειρά προτεραιότητας είναι:

1. Να είναι Android

2. Να έχει ενεργό κουμπί πανω στην οθόνη για να το ανοίγω χωρίς να ψαχουλεύω τα πλαινά

3. Να μπορω να αλλάξω εύκολα μπαταρία οταν θέλω

4. Να μπορώ να αυξήσω την εξωτερική μνήμη όποτε θέλω

Συνέπως βλέπω να είμαι "κολλημένος στη Samsung για καιρό ακόμα...

Link to comment
Share on other sites

Θα μιλήσω με απόλυτη ειλικρίνεια.

Για τους περισσότερους που αγοράζουν κορυφαίες συσκευές, το πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο είναι το image.

 

Όλοι μπορούν να τις αγοράσουν, δεν είναι αυτοκίνητο, ούτε διαμέρισμα.

Όμως ανάλογα με το τι κρατάς, μπαίνεις σε μια κατηγορία.

Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα μπορέσεις να επιλέξεις την συσκευή που πραγματικά χρειάζεσαι.

 

 

φιλε μου γεια σου,αυτο που λες είναι υποκειμενικο κατά την γνωμη μου.Εμενα δεν με απασχολει κατά το πως θα δειχνει το κινητο αλλα το πως δουλευει,εαν ξεκλειδωνει και εάν υποστηρίζεται σε ρομ,αυτα είναι τα βασικα μου κριτηρια.Εαν είναι τετραγωνο όμως σαν το μπλακμπερι το καινουργιο δεν θα το επαιρνα,δεν με βολευει αλλα και είναι αποκρουστικο στα δικα μου ματια ετσι;Τα htc που είναι μεταλικα είναι για μενα τα πιο ασχημα κινητα,αυτο και παλι στα ματια τα δικα μου.****** εάν οι αλλοι κοιταζουν το κινητο μου και δεν τους αρεσει.

Από την άλλη προσπαθουν να βαλουν αλουμινιο στο κινητα,κατι το οποιο είναι εντελως αντιθετο.Καλος αγωγος της θερμότητας και κοβει το σημα,με κατά συνεπεια να φτιαγνουν αυτές τις κακασχημες γραμμες,τελος παντων.

Οσο για τις τιμες,για μερικους είναι διαμερισμα και αυτοκινητο,δυστηχως...

Ισως να ανηκω στην τελευταια κατηγορια εξ αρχης γιατι παντα κοιταζα την αναλογια τσεπης και προσφορας,χωρις να με νοιαζει εάν θα είναι μαρκα.Οταν πηρα huawei ολοι με κορόιδευαν,και τι κινεζια είναι αυτό,το κινεζικο αι φον ελεγαν καποιοι.Τι να τους πεις,που ακομα και σημερα είναι καλυτερο από τα τελευταία αι φον.Στο μονο που δεν είναι καλο και είναι χαλια,ειναι η υποστηριξη ενημερώσεων,κακιστα μαλιστα.Γουστα είναι και στην τελικη ας πουμε ότι εχουν απαγορευτει τα θεματα πολιτικης και ποδοσφαιρου και με τα κινητα υπαρχει φανατιλα η οποια είναι εξωφρενικη,δεν διακαιολογειται για μενα.

Σε ευχαριστω πολυ

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248
Link to comment
Share on other sites

Θα παραμεινω πιστος στη Lenovo και στην επομενη μου αγορά.

Οσο ειμαι ικανοποιημενος δεν εχω λογο να αλλαξω.

Edited by domen
Xiaomi Redmi Note 4x - Lenovo Yoga Tablet 3 850 F - Lenovo A806 - Lenovo A820 - LG Optimus L5
Link to comment
Share on other sites

Kατ αρχην σε ευχαριστω για την ωριμη απάντηση.. Να σαι καλα και να χαιρεσαι κ συ τις συσκευες που επιλεγεις.Δεν παραμενω στην apple τα τελευταια χρονια,την ειχα εγκαταληψει απ το iphone 4 κ μετά κ μονο macbook χρησιμοποιούσα απ την εταιρια.Την ειχα αφήσει γιατι δεν με καλυπτε κ γιατι ηθελα να δω κ αλλα.Το 5s και το mini retina με εκαναν να γυρισω. Αυτο που ειπα εχει παρεξηγηθεί καπου και σε λιγο θα μου αφαιρεσουν κ το δικαιωμα να ψηφίσω όπως το κόβω. Οι κλασικες ατάκες των φόρουμ, δεν βαριεσαι.. Να εξηγησω λιγο αυτο που πα. Πρώτον δεν θα θελα η εταιρια που προτιμω να βγαζει πολλές κ διαφορετικες συσκευές,μου αρεσει που βγαζει μονο ναυαρχίδες κ δεν θα θελα να δω ios στα 120 ευρω πχ γιατί το χω ψηλα στο μυαλο μου και ενα φθηνό ios η λογικη λεει πως θα ναι σαν ενα φθηνο android (δεν μιλαω για τα κινεζικα,εκει ειναι αλλη η φαση). Αν ηταν στο χερι μου δεν θα εβγαιναν ποτε ουτε το φαμπλετ ουτε το iphone c. Θεωρω ότι κρατας καλυτερα την μπαλα κ ειναι ολα πιο προσεγμενα οταν ειναι ενα το προιον σου. Προσωπικη γνώμη έτσι,δεν την επιβάλω.

 

Το δευτερο που είπα και ο φιλος μου ο αλφα θελει να μου κοψει την ψήφο αλλα και τον κανει να αναρωτιεται αν τελειωσα το λυκειο ειναι το οτι δεν χρειαζεται να ψηφιζουμε την εταιρια απ οπου πηραμε το τελευταιο μας μοντέλο. Μαλλον δεν καταλαβατε πως το εννοώ. ΠΧ ειχα μια ζωη σαμσουνγκ κ ημουν καταευχαριστημένος κ πριν 2,3 μηνες πηρα ενα htc οποτε τωρα αναγκάστικα θα ψηφισω htc. Νομίζω η ερωτηση ειναι πιο γενική κ ρωταει ποια εταιρια εμπιστευομαστε.Το ότι πήραμε ενα μοντελο μιας εταιριας για πρωτη φορα δε πρέπει απαραιτητα να σημαινει ότι αυτην εμπιστευομαστε πλεον. Ειδικα στο αντροιντ που ο κοσμος δυσκολα κολλαει με μια εταιρία ειναι το λιγοτερο παράξενο να λεει ο άλλος αφου έχω lg τώρα τότε και του χρονου lg.Αυτο ειναι χειροτερο κ απ το να παιρνεις μονο iphone που εκει τουλάχιστον δικαιολόγησε γιατι το λογισμικο αυτο υπαρχει μονο εκεί. Δεν μιλάω εννοειται για ολους. Αλλος μπορει να εχει πάρει αρκετες συσκευες lg,sony,htc κ οντως να ναι πελατης τους επειδή είναι καταευχαριστημενος. Η ενσταση μου είναι πως ενα μεγαλο ποσοστό θα λέει καθε χρονο κ άλλη συσκευή,αναλογα με την τελευταια που πηρε κ η ερωτηση δεν ήταν ποια εταιρία εμπιστευτηκες την τελευταια φορα. Εγω εκανα κανω και θα κανω δοκιμες. Πολλες συσκευές δεν μου αρεσαν,απο πολλες μάρκες εκνευρίστηκα.Πχ ειχα ενα xperia T και απ το σερβις τους κ μονο με κάναν να μην θελω ουτε ζωγραφιστους να τους δω. Οτι αγοραζω δεν το παντρεύομαι απαραίτητα. Γιαυτο λεω πως γίνεται σχεδόν ΟΛΟΙ να ναι τοσο ευχαριστημενοι απ αυτο που πήραν που σε μια αγορα σαν του android με τις τοσες παρόμοιες επιλογες λενε το ιδιο θα ξαναεμπιστευθω?

Γεια σου και σενα φιλε μου και βλεπω τωρα ότι μενεις στην ωραια Ελβετια αν και δεν εχω παει αλλα είναι στα σχεδια μου,το ποτε δεν ξερω χαχα εχω και αλλα σχεδια.

Κοιτα, στον γραπτο λογο και ειδικα εκει που δεν σε ξερουν πρεπει να εισια πολύ πιο προσεχτικος στη γλωσσα που χρησιμοποιης γιατι παρεξηγησαι ευκολα με το παραμικρο λαθος.Εν τω μεταξυ υπαρχει ενας 'αορατος πολεμος' μεταξυ των μεταλλικων συσκευών που τυνχανει να είναι από άλλες εταιριες και είναι μια εναντιων ολων η ολες εναντιων μιας.Εχει δοθεί μεγαλη βαρυτητα και στα λειτουργικα στα οποια υπαρχουν και μερικες αληθειες όπως οι περιορισμοι στο αιφον το οποιο το καθιστα απροβληματιστο στην λειτουργια του και για αυτόν τον λογο.Στον αντιποδα,το αντροιτ καποτε ηταν ανωριμο,ανωριμο μεχρι αηδιας και οσοι δοκιμασαν τοτε λογο κακης τους εμπειριας εινια προσκολημενοι στην απλ.Η φαση όμως είναι,οτι επειδή το αντροιτ ωριμασε και πολύ γρηγορα ανα τα χρονια,ειναι πλεον ένα πληρης λειτουργικο,και δεν είμαι στην φαση να σου πω ότι είναι και τα δυο τελεια γιατι δεν με ενδιαφερει να 'δειχτω' ως ο καλυτερος στην επιλογή μου,καθε άλλο.Οπως λες και εσυ είναι διακαιωμα του καθενος το τι θα παρει και τι τον ευχαριστει.Στην ολη υποθεση,ερχεται και το ότι η απλ με χαμηλου επιπεδου επιθεσεις προσπαθησε να εξαφανιση το αντροιτ και αναλωθηκε σε αυτό με αποτέλεσμα σημερα να είναι ηγέτης το αντροιτ και η απλ να είναι ακομα στην αρχη όπως όταν βγηκε.Δεν προσφερει κατι παραπανω γιατι δεν εχει αυτην την στιγμη,μολις ξεκινησε καποιες εξαγορες εταιριων και συμμαχιες το οποιο προσδοκω σε αποτελέσματα γιατι δεν την βλεπω καλα εάν συνεχισει ετσι.

Σου μιλαω αντικειμενικα και υστερα από ψαξιμο που εχω κανει και χωρις να θελω να σε επηρεάσω,να σε πεισω η να βγαλω καποια κακια η δεν ξερω τι άλλο.Ο τροπος όμως που εκανε όλα αυτά για καποιους όπως εμενα την στιγματησαν,δηλαδη είναι και θεμα νοοτροπίας της και όχι μονο οι συσκευες.Τωρα εγω πες σε καταλαβαινω αλλα επειδή (και δεν το κρινω ) νομιζουν ότι παιρνωντας απλ,μεταλικη συσκευη και ακριβο νομιζουν ότι οι αλλοι δεν είναι τιποτα και ότι αυτοι ανεβηκαν(αυτό το κρινω λαθος) είναι πρόβλημα στη συμπεριφορα και στο υφος,γι'αυτο και σε πηραν καποιοι από τα 'μουτρα' που λενε.

Εγω το πηρα χαμπαρι και σταματησα αυτην την κοντρα και δεν ξανα ασχολουμαι απ'αυτου.Ο φανατισμος γενικα όμως είναι κακο πραγμα,θολωνει την κριση.

Νασαι καλα φιλε,καλη σου μερα

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248
Link to comment
Share on other sites

παντως εγω την αξια μεταπωλησης δεν την βλεπω ποτε για εναν και μονο λογο , ψαχνω κινητο ωπου θα το κρατησω για χρονια(δεν το εχω καταφερει εδω και χρονια) ,επισεις πιστευω εχουν φτασει σχεδον στο καπ , δεν ειναι οπως πριν 5 χρονια που κα8ε νεο μοντελο ειχε διπλασιες επιδοσεις απο το προηγουμενο ( βεβαια το κανει αυτο η απλε ακομα και τωρα με το 200% πιο γρηγορο ιφονε 6 χοχο) , δουλεψα για αρκετες μερες εως αρκετους μηνες ολα τα γνωστα λειτουργικα (ΒΒ ιοσ wp -and ) και κατεληξα στο τελευταιο . απο εκει και μετα με τα τωρινα δεδομενα θελω η συσκευη που 8α παρω να ειναι κατω απο 5 ιντσες , αδιαβροχη , με μπαταρια κτηνος, επεξεργαστη απο 800 και πανω και καμερα για καθοσπρεπει φωτογραφιες. ητε την συσκευη την εχει φτιαξει η απλ , ητε η γκουφον , ητε κανει 100 ευρω ητε 800 θα την παρω.

οπως ψηφισα κι ολας , με αυτα που ζηταω στην επομενη αγορα μου 8α προτιμησω σονυ .

Link to comment
Share on other sites

 

Το δευτερο που είπα και ο φιλος μου ο αλφα θελει να μου κοψει την ψήφο αλλα και τον κανει να αναρωτιεται αν τελειωσα το λυκειο(?) ειναι το οτι δεν χρειαζεται να ψηφιζουμε την εταιρια απ οπου πηραμε το τελευταιο μας μοντέλο. Μαλλον δεν καταλαβατε πως το εννοώ.

Αλλα λεω, αλλα καταλαβαινεις... τι να πω? θα κανω μια τελευταια προσπαθεια (αν και off topic)...

Οταν καποιος αγορασε πριν μια βδομαδα, πριν εναν μηνα ή πριν 2, ενα κινητο, σαφως και ειναι αυτο που θα επελεγε με βαση τις αναγκες του και τις (ισως) δυνατοτητες του. ειναι απολυτως λογικο λοιπον να ψηφισει αυτο το κινητο (αυτην την εταιρεια) σαν την εταιρεια που εμπιστευεται.

Σαφως και σε ενα τεχνολογικο φορουμ (ειδικα εδω που το αντικειμενο ειναι κατα 99% τα κινητα) γνωριζουμε, εχουμε- ειχαμε πολλα κινητα και ετσι με το επιπλεον διαβασμα εχουμε τις γνωσεις να κρινουμε σε μεγαλο ποσοστο τι μας κανει και τι οχι.

επειδη λοιπον δεν καταλαβες (και σε αυτο δεν φταιω εγω) θα σου το πω αμεσα.

θεωρω χαζο να θεωρεις χαζο που καποιοι (ολοι?) ψηφιζουν το κινητο τους... τι θα επρεπε δλδ? να ψηφιζουν αυτο που εχει ο γειτονας? τοτε γιατι δεν το αγορασαν?

 

οσο για το "σου κοβω την ψηφο" και "δεν τελειωσες το λυκειο" απο που τα συμπεραινεις αυτα? ξαναδιαβασε τι εγραψα, μπορει να καταλαβεις, η μονη μου ενσταση ειναι οτι μας αποκαλεις χαζους, ενω κατηγορεις οσους κανουν το ιδιο προς κατοχους Iphone....

Link to comment
Share on other sites

όχι άλλα περιττά σχόλια, θα αφαιρεθούν άμεσα! Πείτε τα μέσω pm

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

αν εξαιρέσω την Apple,δεν έχω κόλλημα να πάρω κινητό οποιασδήποτε μάρκας πλέον αρκεί να μου κάνει σχεδιαστικά (να κάνει ένα κλικ) και να με καλύπτει στον τρόπο που το χρησιμοποιώ,εννοείται πως δίνω βάση και στα specs αν και δεν είναι ο κανόνας!

Αυτή την εποχή έχω φάει σκάλωμα με HTC (θα πάρω σύντομα) και μετά βλέπουμε :)

 

Οπότε ψήφισα την τελευταία επιλογή μιας και προς εμένα είναι η πιο αρμόζουσα!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder
Link to comment
Share on other sites

Δεν με νοιάζει πλέον μάρκα-image. Οταν είδα οτι μου πιάνουν τον ποπουδάκο μου για ένα brand name ( βασίλισσα υπερ κοστολόγησης η μήλο) και σε όλα τα αλλα είναι φρου φρου και αρώματα και απο την αλλη να έχω τον κινέζο που σε specs δίνει ότι δίνουν και οι άλλες branded εταιρίες και πιο πολλα αλλα στην μισή τιμή. Συγνώμη αλλα δεν θα πάρω. oppo,zte,one plus κτλ στα μισά φράγκα δίνουν ότι και οι άλλοι. το μόνο κινητό που θα αγόραζα απο branded εταιρία είναι το note γιατί είναι μοναδικό. και εκείνο το edge είναι κόλαση. δεν επέλεξα samsung γιατί ένα κινητό δεν φέρνει την άνοιξη.

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

Link to comment
Share on other sites

Δεν αλλαζω καθε χρονο τηλεφωνο αλλα οταν τα φτυσει το Z1 θα επιστρεψω στη σειρα note.Δεν υπαρχει τιποτα που να το πλησιαζει.
Link to comment
Share on other sites

Η Apple παραμένει η μοναδική επιλογή.. Το bendgate των 9 συσκευών στα 15 εκατομμύρια που πουληθηκαν σε 4 μέρες, τροφοδοτήθηκε από τον απίστευτο πανικό των αντιπάλων της και τίποτε άλλο.

 

Η δεύτερη επιλογή μου είναι η Xiaomi.

 

Χαιρετίσματα στις ανθεκτικές πλαστικούρες

Link to comment
Share on other sites

Η εμπειρία μου με την Asus είναι απλά τέλεια, το blackberry passport φανταστικό, αλλά ψήφισα HTC. To Sense δεν παίζεται ενώ πρέπει να είναι η εταιρία με τα λιγότερα προβλήματα και τις ποιοτικοτερες συσκευές.

Samsung!!!!! Και ιδιαίτερα την σειρά Note!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...