kostas19911 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 exw ena problhma me to wifi tou doogee dg 900... otan paw sto diplano dwmatio, isa isa pou vriskei to wifi kai mia mpainei kai mia vgainei apo auto mporei kapoios na me voithisei panw se ayto.. to exw ena mhna sxedon kai ola einai ok alla mono ayto me spaei ta neyra... opoia voitheia einai dekth.. eyxaristw poly ek twn proterwn:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotain97 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Εχω την συσκευη κοντα 1 μηνα και απλα τα σπαει μονο μειων η θερμοκρασια σε βαρια χρηση. Εχω ομως μια απορια εχω το built number DOOGEE-TURBO2-DG900-Android4.4-2014/11/17 αξιζει τον κοπο να κανω update η να το κρατησω ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εμενα 2 φορες η αφη πρεπει να ειχε μπλοκαρει και παταγε μονο του διαφορα παταγα εγω κατι και παταγε αλλο αυτο αλλα εκανα επαννεκινηση και ηρθε στα καλα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrbodinis Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μήπως ξέρει κανείς πως κάνω reset? Έχει κολλήσει η οθόνη του και περιμένω να εξαντληθεί η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μήπως ξέρει κανείς πως κάνω reset? Έχει κολλήσει η οθόνη του και περιμένω να εξαντληθεί η μπαταρία... Συνηθως στα κινητα με ενσωματωμενη μπαταρια,σε περιπτωση κολληματος,πατας παρατεταμενα για καμποσα δευτερολεπτα το power button. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotain97 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Εχω ενα προβλημα Ειχα κανει root το κινητο και μετα απο update εχασε το root. Επισης οταν το συνδεω το κινητο στον υπολογιστη με USB debug ενεργοποιημενο μου βγαζει το ονομα τις συσκευης αλλα με θαυμαστικο (σε windows 7). Αν ξερει κανεις θα του ημουν ευγνωμων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημερα, παιδια εχει το κινητο ενας φιλος και του επεσε και απο τοτε δεν ανογει καθολου παρα μονο λιγο ενα μικρο φως στα αριστερα κατω,του ειπαν οτι θελει αναβαθμιση αλλα μαλλον .....κιες, δεν φαινεται χτυπημενο πουθενα μηπως εχει προβλημα με οθονη εσωτερικα? Επισης δεν φαινεται να φορτιζει καθολου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Το κινητο εφαγε 3 πτωσεις και εχει ξεκολλησει ελαχιστα η οθονη απο το κινητο. Αν την τραβηξω δηλαδη, θα βγει ολοκληρη. Υπαρχει καποιος τροπος να την κολλησω και να μην εχω θεμα με την υπερθερμανση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Μπορειτε να προτεινετε καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotain97 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μπορειτε να προτεινετε καποια λυση; Το προβλημα με την θερμοκρασια κατα καποιο τροπο το αντιμετωπισα. Εχω κανει root την συσκευη μου καταβασα το SetCPU. Περιορισα τα MHz του CPU σε min 728 και max 1248. Το εχω λιγες μερες και ειδα διαφορα 20 περιπου βαθους. Το περισσοτερο που ειχε φτασει ο επεξεργαστης μου ηταν 89 βαθμους!!! Ελπιζω να σε βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλημερα, παιδια εχει το κινητο ενας φιλος και του επεσε και απο τοτε δεν ανογει καθολου παρα μονο λιγο ενα μικρο φως στα αριστερα κατω,του ειπαν οτι θελει αναβαθμιση αλλα μαλλον .....κιες, δεν φαινεται χτυπημενο πουθενα μηπως εχει προβλημα με οθονη εσωτερικα? Επισης δεν φαινεται να φορτιζει καθολου Κανεις??????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Το προβλημα με την θερμοκρασια κατα καποιο τροπο το αντιμετωπισα. Εχω κανει root την συσκευη μου καταβασα το SetCPU. Περιορισα τα MHz του CPU σε min 728 και max 1248. Το εχω λιγες μερες και ειδα διαφορα 20 περιπου βαθους. Το περισσοτερο που ειχε φτασει ο επεξεργαστης μου ηταν 89 βαθμους!!! Ελπιζω να σε βοηθησα.Ναι αλλα εχω προβλημα με το πως να κολλησω την οθονη ξανα.. ΟΠοτε δε βοηθησες και πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το κινητο τελικα αποδεικνυεται μεγαλη αποτυχια; Σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα μετα απο αυτους τους μηνες χρησης; Διαβαζω και σε αλλα sites για προβληματα με το ξεκολλημα της οθονης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koul01_ Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 καλημερα σε ολους.εχθες το πρωι παρελαβα την εν λογω συσκευη.αφου την ανοιξα ειδα οτι δεν λειτουργουσαν οι ρυθμισεις ηχου,στην συνεχεια την εκλεισα και την εβαλα να φορτισει.οταν την ανοιξα κολλησε στο logo DOOGEE και ταυτοχρονα ζεματουσε διπλα απο την πισω καμερα.εκτοτε παταω το κουμπι που ανοιγει αλλα παλι κολλαει.δοκιμασα να φλασαρω με το flash tools αλλα δεν ξεκιναει καν.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 και μένα ξεκόλλησε η οθόνη πάνω αριστέρα τι να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisemm Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 το κινητο μεγαλη πατατα: 1ον ξεκολησε η οθονη 2ον υπερθερμανση 3ον δεν αναγνωριζει τη δευτερη sim 4oν εμφανιζει ασπρα σημαδια σε μερικα σημεια η οθονη 5ον προβληματικος φορτιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Το θεμα ειναι οτι δωσαμε 180-250 ευρω για να το αποκτησουμε. Το κινητο το πηρα απο αντιπροσωπεια στην Ευρωπη. Ποσο χρονο κραταει η εγγυηση; Αμα το στειλω πισω στη Κινα, θα μπορεσουν να το φτιαξουν; Απο το να το πεταξω στα σκουπιδια, δεν βλεπω καλυτερη επιλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisemm Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εγώ πάντως την κολλησα με logo στιγμής και είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adreas183 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα το οποίο όπως καταλαβαίνω το έχουν πολλοί οι οποίοι έχουν το Doogee Dager DG900 Turbo2. Καθώς το δούλευα το τηλέφωνο μου έσβησε και δεν ξανά άναψε πάτησα τα 3 κουμπιά για να ξεκινήσει τίποτα πάλι ,επίσης όταν το βάζω για φόρτιση δεν φορτίζει δεν περνάει ρεύμα . Τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω καθόλου τι μπορώ να κάνω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasi Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) 1. Ναι ζεστένεται 2. Ειχε ξεκολήσει η οθόνη τη κόλησα με logo .(το Mάρτιο ούτε που φαίνεται) 3. Με τη 2η sim έχει πρόβλημα όχι όμως με κάρτα αποθήκευσης 4. Εχει πέσει κάτω ν φορές . 5. Η μπαταρία του κρατάει το ίδιο. 6. Δε κολάει 7. Εχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις . 8. Απο παιχνίδια - βιντεο καθημερινή χρήση. 9. Αν δε φορτίζει γρήγορα φταίει το καλώδιο οχι ο φορτιστής η το τηλεφ. 10. Βίντεο 8/10 φωτο 6/10 Συμπέρασμα ... Γενικά είμαι ευχαριστημένος + οτι μου αρέσει σαν τηλέφωνο design Αν κρατήσει έως το καλοκαίρι έκανε απόσβεση. Edited November 18, 2015 by gasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Έχει ένας φίλος το turbo2 και είχε έναn αισθητήρα στη πλάτη έτσι ώστε όταν ήθελες να βγάλεις selfie απλά πήγαινες το δάχτυλο στον αισθητήρα και αποθήκευε τη φωτογραφία. Μέτα από μια αναβάθμιση όμως, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν υπάρχει πλέον. Ξέρει κάποιος αν μπορεί να επανέλθει; Ευχαριστώ. Edited January 16, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasi Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 oxi την έβγαλαν γιατι παραπονεθηκαν πολλοι οτι μολις το αγγιζαν εβγαζε φοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 oxi την έβγαλαν γιατι παραπονεθηκαν πολλοι οτι μολις το αγγιζαν εβγαζε φοτο. Μα αυτή δεν είναι η δουλειά του; ή εννοείς γενικά αν πήγαινες το δάκτυλο εκεί ενεργοποιούσε τη φωτογραφική μηχανή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Υπαρχει σε καποιον που να εχει περασει 1 χρονος και να λειτουργει το κινητο χωρις προβληματα; Ακομα κλαιω τα 220 ευρω που ειχα δωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Υπάρχει κάποιος οδηγός στο πως να περάσω από την αρχή την rom;; κόλλησε και δεν ανοίγει μετά από ένα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts