Jump to content

Doogee DG900 Turbo

chalk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

exw ena problhma me to wifi tou doogee dg 900... otan paw sto diplano dwmatio, isa isa pou vriskei to wifi kai mia mpainei kai mia vgainei apo auto mporei kapoios na me voithisei panw se ayto.. to exw ena mhna sxedon kai ola einai ok alla mono ayto me spaei ta neyra... opoia voitheia einai dekth.. eyxaristw poly ek twn proterwn:wacko:

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 250
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω την συσκευη κοντα 1 μηνα και απλα τα σπαει μονο μειων η θερμοκρασια σε βαρια χρηση. Εχω ομως μια απορια εχω το built number DOOGEE-TURBO2-DG900-Android4.4-2014/11/17 αξιζει τον κοπο να κανω update η να το κρατησω ετσι;

• 2 weeks later...
Εμενα 2 φορες η αφη πρεπει να ειχε μπλοκαρει και παταγε μονο του διαφορα παταγα εγω κατι και παταγε αλλο αυτο αλλα εκανα επαννεκινηση και ηρθε στα καλα του

Μήπως ξέρει κανείς πως κάνω reset?

Έχει κολλήσει η οθόνη του και περιμένω να εξαντληθεί η μπαταρία...

Συνηθως στα κινητα με ενσωματωμενη μπαταρια,σε περιπτωση κολληματος,πατας παρατεταμενα για καμποσα δευτερολεπτα το power button.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Εχω ενα προβλημα

Ειχα κανει root το κινητο και μετα απο update εχασε το root. Επισης οταν το συνδεω το κινητο στον υπολογιστη με USB debug ενεργοποιημενο μου βγαζει το ονομα τις συσκευης αλλα με θαυμαστικο (σε windows 7).

Αν ξερει κανεις θα του ημουν ευγνωμων!!!

Καλημερα,

παιδια εχει το κινητο ενας φιλος και του επεσε και απο τοτε δεν ανογει καθολου παρα μονο λιγο ενα μικρο φως στα αριστερα κατω,του ειπαν οτι θελει αναβαθμιση αλλα μαλλον .....κιες,

δεν φαινεται χτυπημενο πουθενα μηπως εχει προβλημα με οθονη εσωτερικα?

Επισης δεν φαινεται να φορτιζει καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητο εφαγε 3 πτωσεις και εχει ξεκολλησει ελαχιστα η οθονη απο το κινητο. Αν την τραβηξω δηλαδη, θα βγει ολοκληρη. Υπαρχει καποιος τροπος να την κολλησω και να μην εχω θεμα με την υπερθερμανση;

Μπορειτε να προτεινετε καποια λυση;

Το προβλημα με την θερμοκρασια κατα καποιο τροπο το αντιμετωπισα. Εχω κανει root την συσκευη μου καταβασα το SetCPU. Περιορισα τα MHz του CPU σε min 728 και max 1248. Το εχω λιγες μερες και ειδα διαφορα 20 περιπου βαθους. Το περισσοτερο που ειχε φτασει ο επεξεργαστης μου ηταν 89 βαθμους!!! Ελπιζω να σε βοηθησα.

Καλημερα,

παιδια εχει το κινητο ενας φιλος και του επεσε και απο τοτε δεν ανογει καθολου παρα μονο λιγο ενα μικρο φως στα αριστερα κατω,του ειπαν οτι θελει αναβαθμιση αλλα μαλλον .....κιες,

δεν φαινεται χτυπημενο πουθενα μηπως εχει προβλημα με οθονη εσωτερικα?

Επισης δεν φαινεται να φορτιζει καθολου

Κανεις???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το προβλημα με την θερμοκρασια κατα καποιο τροπο το αντιμετωπισα. Εχω κανει root την συσκευη μου καταβασα το SetCPU. Περιορισα τα MHz του CPU σε min 728 και max 1248. Το εχω λιγες μερες και ειδα διαφορα 20 περιπου βαθους. Το περισσοτερο που ειχε φτασει ο επεξεργαστης μου ηταν 89 βαθμους!!! Ελπιζω να σε βοηθησα.
Ναι αλλα εχω προβλημα με το πως να κολλησω την οθονη ξανα.. ΟΠοτε δε βοηθησες και πολυ.

• 3 weeks later...
Το κινητο τελικα αποδεικνυεται μεγαλη αποτυχια; Σας εχει παρουσιασει καποιο προβλημα μετα απο αυτους τους μηνες χρησης; Διαβαζω και σε αλλα sites για προβληματα με το ξεκολλημα της οθονης..

καλημερα σε ολους.εχθες το πρωι παρελαβα την εν λογω συσκευη.αφου την ανοιξα ειδα οτι δεν λειτουργουσαν οι ρυθμισεις ηχου,στην συνεχεια την εκλεισα και την εβαλα να φορτισει.οταν την ανοιξα κολλησε στο logo DOOGEE και ταυτοχρονα ζεματουσε διπλα απο την πισω καμερα.εκτοτε παταω το κουμπι που ανοιγει αλλα παλι κολλαει.δοκιμασα να φλασαρω με το flash tools αλλα δεν ξεκιναει καν.τι να κανω?

και μένα ξεκόλλησε η οθόνη πάνω αριστέρα τι να κάνω??

το κινητο μεγαλη πατατα: 1ον ξεκολησε η οθονη

2ον υπερθερμανση

3ον δεν αναγνωριζει τη δευτερη sim

4oν εμφανιζει ασπρα σημαδια σε μερικα σημεια η οθονη

5ον προβληματικος φορτιστης

Το θεμα ειναι οτι δωσαμε 180-250 ευρω για να το αποκτησουμε. Το κινητο το πηρα απο αντιπροσωπεια στην Ευρωπη. Ποσο χρονο κραταει η εγγυηση; Αμα το στειλω πισω στη Κινα, θα μπορεσουν να το φτιαξουν; Απο το να το πεταξω στα σκουπιδια, δεν βλεπω καλυτερη επιλογη..

• 5 months later...

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα το οποίο όπως καταλαβαίνω το έχουν πολλοί οι οποίοι έχουν το Doogee Dager DG900 Turbo2.

Καθώς το δούλευα το τηλέφωνο μου έσβησε και δεν ξανά άναψε πάτησα τα 3 κουμπιά για να ξεκινήσει τίποτα πάλι ,επίσης όταν το βάζω για φόρτιση δεν φορτίζει δεν περνάει ρεύμα . Τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω καθόλου τι μπορώ να κάνω ???

• 1 month later...

1. Ναι ζεστένεται

2. Ειχε ξεκολήσει η οθόνη τη κόλησα με logo .(το Mάρτιο ούτε που φαίνεται)

3. Με τη 2η sim έχει πρόβλημα όχι όμως με κάρτα αποθήκευσης

4. Εχει πέσει κάτω ν φορές .

5. Η μπαταρία του κρατάει το ίδιο.

6. Δε κολάει

7. Εχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις .

8. Απο παιχνίδια - βιντεο καθημερινή χρήση.

9. Αν δε φορτίζει γρήγορα φταίει το καλώδιο οχι ο φορτιστής η το τηλεφ.

10. Βίντεο 8/10 φωτο 6/10

Συμπέρασμα ...

Γενικά είμαι ευχαριστημένος + οτι μου αρέσει σαν τηλέφωνο design

Αν κρατήσει έως το καλοκαίρι έκανε απόσβεση.

Edited by gasi

• 1 month later...

Έχει ένας φίλος το turbo2 και είχε έναn αισθητήρα στη πλάτη έτσι ώστε όταν ήθελες να βγάλεις selfie απλά πήγαινες το δάχτυλο στον αισθητήρα και αποθήκευε τη φωτογραφία.

Μέτα από μια αναβάθμιση όμως, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν υπάρχει πλέον. Ξέρει κάποιος αν μπορεί να επανέλθει; Ευχαριστώ.

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
oxi

την έβγαλαν γιατι παραπονεθηκαν πολλοι οτι μολις το αγγιζαν εβγαζε φοτο.

Μα αυτή δεν είναι η δουλειά του; ή εννοείς γενικά αν πήγαινες το δάκτυλο εκεί ενεργοποιούσε τη φωτογραφική μηχανή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει σε καποιον που να εχει περασει 1 χρονος και να λειτουργει το κινητο χωρις προβληματα; Ακομα κλαιω τα 220 ευρω που ειχα δωσει.

• 3 months later...
Υπάρχει κάποιος οδηγός στο πως να περάσω από την αρχή την rom;; κόλλησε και δεν ανοίγει μετά από ένα update