Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι. Γενικά χρησιμοποιώ αυτόματη φωτεινότητα.

Τη γνώμη σου θέλω. Πως βλέπεις την αυτονομία;

Edited by left_ace

Ωπωπωπω, έχω να δω 4ωρα με Lollipop... ποτέ! :p Ένα 15ωρο μου κρατάει η συσκευή, χωρίς καμία απενεργοποίηση όμως πουθενά, ούτε στο 4G, ούτε notifications, με SOT στις 2 ώρες και. (είναι το στανταρ μου, κάθε βράδυ το κοιτάζω)

@kostaslious, δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά μήπως επειδή είναι μεγάλη αναβάθμιση από 4.4.4 σε 5.0 θα έπρεπε να είχες κάνει clean install; Μήπως να δοκιμάσεις απλά ένα hard reset;

Κι αν όλα στα ίδια μένουν - δικό σας!:p - ίσως θα πρέπει να ξαναδοκιμάσεις να εγκαταστήσεις το αρχείο της 5.0 με RsdLite.. :worry:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

@kostaslious, δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά μήπως επειδή είναι μεγάλη αναβάθμιση από 4.4.4 σε 5.0 θα έπρεπε να είχες κάνει clean install; Μήπως να δοκιμάσεις απλά ένα hard reset;

Κι αν όλα στα ίδια μένουν - δικό σας!:p - ίσως θα πρέπει να ξαναδοκιμάσεις να εγκαταστήσεις το αρχείο της 5.0 με RsdLite.. :worry:

φιλε ευχαριστώ τελικά βρήκα ακρη το έστειλα πισω στο παιδι που το αγόρασα και θα μου στείλει τα χρηματα και αν το φτιάξει θα το ξανα αγοράσω ευχαριστώ πολυ πάντως ολους σας για το ενδιαφέρον που δείξατε στο προβλημα μου !!!

Κοίτα, σχεδόν 5 ώρες είναι ακριβώς στο μέσο όρο με ΚΚ, με lolli -5.0- να υπολογίζεις πάνω κάτω το ίδιο (στο 14άρι η 5.0 γενικά δεν έχει θέματα πολλά), εγώ στη θέση σου θα την έβαζα δηλαδή.

Από θερμοκρασία πως είναι με το πλαστικό?

Google Pixel 5

Κοίτα, σχεδόν 5 ώρες είναι ακριβώς στο μέσο όρο με ΚΚ, με lolli -5.0- να υπολογίζεις πάνω κάτω το ίδιο (στο 14άρι η 5.0 γενικά δεν έχει θέματα πολλά), εγώ στη θέση σου θα την έβαζα δηλαδή.

Από θερμοκρασία πως είναι με το πλαστικό?

Είναι από τα θέματα που θέλω να θίξω αλλά αφού ρωτάς θα το πω.

Θερμοκρασία:

Το προηγούμενης γενιάς σε αυτό το κομμάτι ήταν χειρότερα όταν το σκάλιζες αρκετά. Στο 14αρι μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζω ΚΑΝΕΝΑ θέμα υπερθέρμανσης. Όλα καλά.

Είναι από τα θέματα που θέλω να θίξω αλλά αφού ρωτάς θα το πω.

Θερμοκρασία:

Το προηγούμενης γενιάς σε αυτό το κομμάτι ήταν χειρότερα όταν το σκάλιζες αρκετά. Στο 14αρι μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζω ΚΑΝΕΝΑ θέμα υπερθέρμανσης. Όλα καλά.

Ο μαϊντανος εγώ, το μόνο θέμα υπερθέρμανσης του 801 στο ξύλο είναι όταν παίζω Asphalt 8 στο 40λεπτο κι έπειτα...

Υ.Γ. σήμερα μου ξανάπεσε από 1 μέτρο με τη μούρη... :wacko: (απαράδεκτος... πάω για paintbull άυριο κι όλας)

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδες θελω βοηθεια,οποιος γνωριζει...

Ρυθμισεις στη 1η φωτο : 2G - κλειστα δεδομενα

Ρυθμισεις στη 2η φωτο : 4G - κλειστα δεδομενα

Γιατι τρωει τοση πολλη μπαταρια η κεραια? Απο συζητησεις με την παρεα με G2 και S5,στο 20% της μπαταριας τους η κεραια εχει φαει μονο το 5%

Καλημέρα,

είμαι (περήφανος) κάτοχος ενός καινούριου Moto X bamboo (και old Nexus fanatic). :up:

Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Πέρα από τη μέτρια μπαταρία και κάμερα όλα είναι μια χαρά. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο value for money αυτή τη στιγμή (308 το πήρα). 2 ερωτήσεις:

1. 'Εχω εντυπωσιαστεί απο την πρακτικότητα του attentive display! Τόσο απλό αλλα χρήσιμο feature κυρίως για να μην χρειάζεται να πατας το power button συνέχεια. Μου κάνει εντύπωση μεγάλη που δεν υπάρχει σε άλλα κινητά. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο εξωτερικό app που να παρέχει την ίδια ή παρόμοια λειτουργία; Δε ξέρω ποιο sensor χρησιμοποιεί (proximity? infrared?) αλλά πρέπει να είναι κάτι απλό τεχνικά (εκτός αν υπάρχει κάποια σχετική πατεντα της ΜΟΤΟ).

2. 'Εχετε κάποια πρόταση για κατάστημα ελληνικό κατα προτίμηση για θήκες; Απλή σιλικόνης θέλω

Ευχαριστώ

2. 'Εχετε κάποια πρόταση για κατάστημα ελληνικό κατα προτίμηση για θήκες; Απλή σιλικόνης θέλω

Ευχαριστώ

φιλε για δες εδω http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=index&cPath=252_2326_2327 εγω πήρα ενα screen protector απο το συγκεκριμένο μαγαζι για το moto x 2014 1.90 euro

Πότε θα είναι διαθέσιμη η 5.1 στην Ευρώπη;

Ρωτάω διότι με έχει κουράσει κάθε τόσο και λιγάκι η ένδειξη της ενημέρωσης συστήματος σε 5.0

Πότε θα είναι διαθέσιμη η 5.1 στην Ευρώπη;

Ρωτάω διότι με έχει κουράσει κάθε τόσο και λιγάκι η ένδειξη της ενημέρωσης συστήματος σε 5.0

Εκτιμώ ότι έχουμε τουλάχιστον 1 μήνα. Αν δε δοθεί το τελικό build στο pure edition σιγά μην το πάρουμε εμείς πρώτα. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις όμως, ίσως γίνει κανένα θαύμα.

Νομίζω πως αν απενεργοποίησεις το motorola OTA δε θα σε ζαλίζει, αλλά τσέκαρε το στο xda αν είναι safe ή μήπως έχει κάποιο μειονέκτημα

φιλε για δες εδω http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=index&cPath=252_2326_2327 εγω πήρα ενα screen protector απο το συγκεκριμένο μαγαζι για το moto x 2014 1.90 euro

Ευχαριστώ πολύ! Πέρασα απο εκεί σήμερα μιας και μένω κοντά. Δυστυχώς σιλικόνης είχαν μείνει σε ροζ και μωβ :O

Πήρα αυτή περισσότερο απο περιέργεια αλλά δεν ήταν καλή οπότε δεν την συνιστώ.

http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=252_2326_2327&products_id=7995

Υπερβολικά "σφιχτή" και το κουμπί της έντασης η τρύπα που είχε δεν το κάλυπτε σωστά με αποτέλεσμα είτε να μην πατιέται είτε να μένει πατημένο (έτσι έμαθα και ότι bootαρει σε safe mode αν το κρατήσεις πολύ ώρα πατημένο!).

Θέλω μία απλή σιλικόνης διάφανη να φαίνεται και το μπαμπού. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω σε ebay και amazon

Όταν είχε κυκλοφορήσει η συσκευή ήταν στα ύψη η τιμή.

Τώρα χώμα.

Τη συγκεκριμένη τιμή τη θεωρώ ύποπτη αλλά δε θα επεκταθώ.

Καθόλου ύποπτη, το συγκεκριμένο μαγαζί πάντα κατάφερνε να έχει πολύ χαμηλότερες τιμές από τα υπόλοιπα. Αν θυμάμαι καλά κι εγώ από εκεί το ψωνισα.

Παιδιά, η 5.1 έφτασε στα moto x της Αμερικής. Αναμένετε! :D

Edited by tsoump

Παιδιά, η 5.1 έφτασε στα moto x της Αμερικής. Αναμένετε!
Και εμένα μ ήρθε update αλλά δυστυχώς δεν είναι η 5.1

Και εμένα μ ήρθε update αλλά δυστυχώς δεν είναι η 5.1

Μόλις το έλαβα κι εγώ όλο χαρά... Μετά από ένα λεπτό κατάλαβα οτι δεν είναι η 5.1. Τι βλαμμένοι!παίζουν με τα νεύρα μας...

Μόλις το έλαβα κι εγώ όλο χαρά... Μετά από ένα λεπτό κατάλαβα οτι δεν είναι η 5.1. Τι βλαμμένοι!παίζουν με τα νεύρα μας...

Κι εγώ το έκανα πριν λίγο. Αναβαθμιστηκε ο kernel πάντως.

Σήμερα άρχισε στο pure Edition η αναβάθμιση σε 5.1, άρα ελπίζουμε σε 1 μήνα το πολύ να την έχουμε κι εμείς.

Παρατήρησε κάνεις με το μικρό update που ήρθε χτες να βελτιώθηκε το κινητό; Ίσως είναι ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι ανοίγουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές και διαχειριζεται καλύτερα τη ram.

Παρατήρησε κάνεις με το μικρό update που ήρθε χτες να βελτιώθηκε το κινητό; Ίσως είναι ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι ανοίγουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές και διαχειριζεται καλύτερα τη ram.

Η ενημέρωση που πήρατε, εκτός από την αλλαγή του kernel, τι άλλο περιείχε;

Η ενημέρωση που πήρατε, εκτός από την αλλαγή του kernel, τι άλλο περιείχε;

Μόνο αυτό για τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης γράφει το changelog. Άλλες αλλαγές δεν έχω δει πέρα από τη βελτίωση στην ταχύτητα.

Η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλοαπογητευτει με την Moto...δεν γινεται να εχει το nexus και να παλευουμε για την 5.1 ενω ολες οι αλλες ναυαρχιδες εχουν αναβαθμιστει.Φτασαμε στο σημειο να ανακοινωνεται το Android M και εμεις ακομα να περιμενουμε την stable εκδοση της L.Απο την Moto που ειναι εξαγορασμενη απο την Google κιολας?

Η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλοαπογητευτει με την Moto...δεν γινεται να εχει το nexus και να παλευουμε για την 5.1 ενω ολες οι αλλες ναυαρχιδες εχουν αναβαθμιστει.Φτασαμε στο σημειο να ανακοινωνεται το Android M και εμεις ακομα να περιμενουμε την stable εκδοση της L.Απο την Moto που ειναι εξαγορασμενη απο την Google κιολας?

Μέχρι στιγμής καμία ναυαρχίδα δεν έχει την 5.1.1 εκτός των nexus και του LG G4. Είναι γεγονός ότι κι εγώ περίμενα πιο γρήγορες αναβαθμίσεις από τη Motorola (η οποία δεν είναι πια της google, αλλά της lenovo). Το θετικό είναι ότι και την Android M θα πάρουμε και κάτα πάσα πιθανότητα (90%) θα είμαστε οι πρώτοι. Η μόνη εναλλακτική για όποιον θέλει ακόμη πιο γρήγορες αναβαθμίσεις είναι και ήταν πάντα τα nexus.

Μόνο αυτό για τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης γράφει το changelog. Άλλες αλλαγές δεν έχω δει πέρα από τη βελτίωση στην ταχύτητα.

Δε θα έλεγα οτι βρίσκω διαφορά στην ταχύτητα. Μάλιστα, μου συνέβη -σήμερα κι όλας δύο φορές- όταν έλαβα τις κλήσεις καθώς έγραφα κάτι στο whatsapp, δε λειτούργησαν οι επιλογές της αποδοχής/απόρριψης της κλησης. Νομίζω πρέπει να περιμένουμε την 5.1 όπως και να 'χει γιατί η 5.0 καθόλου σταθερή δεν είναι. Έχει ξεκινήσει να 'χει θεματάκια που στην αρχή δεν έδινα σημασία, αλλά πλεον κάπου χωλαινουν...

Σήμερα, έσκασα 15€ κι έβαλα την επίστρωση paint bull 9, με 2 χρόνια εγγύηση! :D

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)