zelista7 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Τι βασικές αλλαγές έχουν γίνει; Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) -Doze (αφορά τη διαχείριση της μπαταρίας) -Διαχειρίση δικαιωμάτων των εφαρμογών -Νέα εικονίδια, αλά note 5. -Νέο s-note & νέα ενεργή σημείωση(επίτελους ανοίγει ακαριαία) -Νέο browser, που υποστηρίζει και αποκλεισμό διαφημισέων(addblock fast) & ειδοποιήσεις. -Σημειώσεις με σβηστή την οθόνη -Νέο UI στο air command (αλά note 5) -Πολλαπλή/Συνεχής λήψη screenshot -Η πιο αεράτη rom από όσες έχω χρησιμοποιήσει. -Kαλύτερη διαχείριση ram. -Μπαταρία εγώ είδα καλύτερη διαχείρηση αλλά πριν ήμουν με custom, δεν θυμάμαι πως πήγαινε με τη stock 5.1.1. - Δεν έδωσε τα νέα stock apps, νέο tw & themes :down: Αυτά θυμάμαι ως τώρα. Την είχα περάσει με odin & πλήρως ''καθαρά''. (format πριν & μετά, εκ νέου στήσιμο της συσκευής) Edited May 21, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 -Doze (αφορά τη διαχείριση της μπαταρίας) -Διαχειρίση δικαιωμάτων των εφαρμογών -Νέα εικονίδια, αλά note 5. -Νέο s-note & νέα ενεργή σημείωση(επίτελους ανοίγει ακαριαία) -Νέο browser, που υποστηρίζει και αποκλεισμό διαφημισέων(addblock fast) & ειδοποιήσεις. -Σημειώσεις με σβηστή την οθόνη -Νέο UI στο air command (αλά note 5) -Πολλαπλή/Συνεχής λήψη screenshot -Η πιο αεράτη rom από όσες έχω χρησιμοποιήσει. -Kαλύτερη διαχείριση ram. -Μπαταρία εγώ είδα καλύτερη διαχείρηση αλλά πριν ήμουν με custom, δεν θυμάμαι πως πήγαινε με τη stock 5.1.1. - Δεν έδωσε τα νέα stock apps, νέο tw & themes :down: Αυτά θυμάμαι ως τώρα. Την είχα περάσει με odin & πλήρως ''καθαρά''. (format πριν & μετά, εκ νέου στήσιμο της συσκευής) Ρε παιδιά... Διαφορά στον τρόπο που δουλεύει το battery saving mode δεν είδατε? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ρε παιδιά... Διαφορά στον τρόπο που δουλεύει το battery saving mode δεν είδατε? Αν εννοείς το doze το αναφέρω και γω παραπάνω. Ουσιαστικά υποκαθιστα το greenify(όχι apps συστήματος) & όντως δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 ΜΟΛΙΣ μου ηρθε ενα update 1522 MB, λογικά ειναι η ΜΜ. Κατεβαινει και θα πάρει λίγη ωρα (νομιζα ότι ημουν ο μόνος που εμεινε μέσα Σαββατιατικα :p), αφού η Ziggo ψιλοσερνεται ωρες-ωρες. Μόλις εχω νεότερα, θα ενημερωσω. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Εγκατασταθηκε κομπλέ. Εχω πορτογαλικη συσκευη (αγορασμενη Απριλιο 2015) . Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ειχα περάσει την αγγλική 6.0.1 με odin σε ελληνική συσκευή αγορασμένη από Vodafone και σήμερα το πρωί μου κατεβασε update 580 mb ota... Δεν βλέπω κάποια διαφορά ...Κάποιος άλλος; Από μπαταρία δεν πάμε πολύ καλά, γενικότερα μετά την MM... Δεν είχα κάνει επαναφορά σε εργοστασιακές και δεν ξέρω αν φταίει (και) αυτό Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αν δεν κάνεις επαναφορά & στήσιμο εξαρχής δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ειχα περάσει την αγγλική 6.0.1 με odin σε ελληνική συσκευή αγορασμένη από Vodafone και σήμερα το πρωί μου κατεβασε update 580 mb ota... Δεν βλέπω κάποια διαφορά ...Κάποιος άλλος; Από μπαταρία δεν πάμε πολύ καλά, γενικότερα μετά την MM... Δεν είχα κάνει επαναφορά σε εργοστασιακές και δεν ξέρω αν φταίει (και) αυτό Εμένα πάντως σε ακριβώς ίδια περίπτωση δεν μου έχει έρθει... Συμφωνώ για μπαταρία... Χάλια Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 λοιπον θελω μια βοηθεια. επεσε στα χερια μας χτες ενα edge verizon,δουλευει κανονικα απλα δεν εχει ελληνικα.δοκιμασα να κατεβασω ευρωπαικη rom αλλα μου βγαζει fall στο odin. τι κανω για να εχει κανονικα ελληνικα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanikoss Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Έχει κανένας πρόβλημα με την πλαϊνή μπάρα edge screen όταν μπενει στο μενού εξαφανίζεται και μετά η εμφάνιση της είναι laggy (Android 6) Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowpoloi Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Downloading updates.....1450.69MB .....κατεβαινει και σας λέω....Αγορασμένο απο Vodafone Ελληνικο.... Την έβαλά αλλα κολλαγανε τα πάντα οποτε και του εκανα hard reset και στησιμο όλα απο την αρχη... 1. Μου έβγαλε οτι η " συσκευή μου κλειδώθηκε και μπορω να την ξεκλειδώσω με το Samsung account" οποτε πριν κανετε hard reset βεβαιωθείτε οτι εχετε samsung account 2. Βγάζει επιλογη να κάνεις με NFC κατευθείαν απο άλλη συσκευή αν θες... Προς το παρών δεν ξέρω νομιζω οτι ειναι ποιο γρηγορο το κινητο ισως γιατι κατεβάζει και ολες τις εφαρμογες που είχα εγκατεστημένες και μου φαίνετε οτι η μπαταρία αδειάζει ποιο γρήγορα.... Edited May 23, 2016 by snowpoloi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanikoss Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Downloading updates.....1450.69MB .....κατεβαινει και σας λέω....Αγορασμένο απο Vodafone Ελληνικο.... Τσέκαρε και αυτό που λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowpoloi Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 οταν μπαίνω στο μενού η μπάτα κρύβεται και γραφει το my galaxy note edge δεν laggarei οταν την σέρνω για να ανοίξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanikoss Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 οταν μπαίνω στο μενού η μπάτα κρύβεται και γραφει το my galaxy note edge δεν laggarei οταν την σέρνω για να ανοίξει.... Ωραία! Για τσέκαρε να μπεις στο μενού και να βγεις. Το δικό μ κάνει ένα ελαφρό κόλλημα ...δεν ξέρω αν έχει θέμα η είναι απλά έτσι στο 6! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ωραία! Για τσέκαρε να μπεις στο μενού και να βγεις. Το δικό μ κάνει ένα ελαφρό κόλλημα ...δεν ξέρω αν έχει θέμα η είναι απλά έτσι στο 6! Εγώ όσο το χα τέτοιο κόλλημα δεν είχα και το χω δοκιμάσει και με kitkat & με lollipop & με Μ & με ένα σωρό custom. Δεν δικαιολογείται τέτοιο κόλλημα, επαναφορά έχεις κάνει αφότου πέρασες την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanikoss Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εγώ όσο το χα τέτοιο κόλλημα δεν είχα και το χω δοκιμάσει και με kitkat & με lollipop & με Μ & με ένα σωρό custom. Δεν δικαιολογείται τέτοιο κόλλημα, επαναφορά έχεις κάνει αφότου πέρασες την αναβάθμιση? Εργοστασιακό ρυθμίσεων λες ε? Όχι δεν έχω κάνει γιατί θα τα χάσω όλα τα apps και ποιος τα ξανακατευαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εργοστασιακό ρυθμίσεων λες ε? Όχι δεν έχω κάνει γιατί θα τα χάσω όλα τα apps και ποιος τα ξανακατευαζει Ναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εννοώ. Όσο δεν κάνεις επαναφορά, το πρόβλημα αποδίδεται εκεί. (Ειδικά αφού άλλοι χρήστες δεν το χουν αντιμετωπίσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Οι εντυπώσεις μου από μπαταρία με ΜΜ τις πρώτες 48 ωρες είναι όχι απλά άσχημες, αλλά παναθλιες. Ισα που βγαζει 1 ωρα οθόνη και αδειαζει η μπαταρια :lol: .Απόλυτη απελπισία. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Κι εσενα σου τρωνε τη μπαταρια τα google services? Δοκιμασες να κανεις wipes caches μεσω recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Κι εσενα σου τρωνε τη μπαταρια τα google services? Δοκιμασες να κανεις wipes caches μεσω recovery? Χάνεις τίποτα έτσι? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanikoss Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων εννοώ. Όσο δεν κάνεις επαναφορά, το πρόβλημα αποδίδεται εκεί. (Ειδικά αφού άλλοι χρήστες δεν το χουν αντιμετωπίσει) Φιλε μου εκανα επαναφορα, το προβλημα παραμενει αλλα ειναι αρκετα καλητερο ! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) Κι εσενα σου τρωνε τη μπαταρια τα google services? Ναι. Δοκιμασες να κανεις wipes caches μεσω recovery? Οχι, γιατί είναι κάπως περιεργη η κατασταση. Η οθόνη μου έχει burn in. Το εχω πάει εδώ στο Samsung Store του Eindhoven και θα μου το καλύψουν με δωρεάν αλλαγή οθόνης (κανονικά τιμολογειται στα 269 ευρω η αλλαγή οθόνης). Παρά το ότι ειναι καθαρα αλλαγή hardware, θα κάνουν hard reset, γιατί ειναι εταιρική πολιτική της μαμάς Samsung :cry: (χρυσους τους εκανα για να αποφυγω το hard reset, αλλά δεν το συζητουσαν καν). Οπότε επειδή δε θελω να κάνω δύο φορές την ίδια δουλειά, θα τραβηξω ενα backup μία φορά και θα παραδωσω τη συσκευη για την αλλαγή οθόνης. Βεβαια δεν κανουν εδώ στο Eindhoven αλλαγή edge οθόνης και πρέπει να το στειλουν στα κεντρικά της Samsung Benelux στο Amsterdam (τις μη edge οθόνες τις αλλάζουν εδω αυθημερόν). H όλη διαδικασία θα πάρει 2-3 βδομαδες (ευτυχως έχω ακόμα το λατρεμένο μου Note II σε άψογη κατάσταση). Επειδή μέχρι 12 Αυγουστου που κατεβαινω Ελλάδα δεν εχω ιδιαιτερο θέμα με τη μπαταρια (το φορτίζω και στο γραφείο στο Πολυτεχνείο το πρωί και το απόγευμα στο σπίτι), ενώ εχω ετσι κι αλλιώς 2 εξτρα μπαταρίες φορτισμενες πάντα στο χαρτοφύλακά μου, δε με καίει αμεσα. Αλλά η επίδοση (ούτε 1 ωρα μπαταρια) είναι απλά για γέλια. Edited May 24, 2016 by voithostyrempora Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Με wipe cache μόνο δεν χάνονται τα δεδομένα της συσκευής. Tα δεδομένα χάνονται με wipe data. Από κει και πέρα, κάνετε την αναβάθμιση χωρίς format και μετά παραπονιέστε για προβλήματα, :confused:, εφόσον δεν έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση, η αναβάθμιση δεν μπορεί να κριθεί & κάθε θέμα που έχετε αποδίδετε εκεί. Φιλε μου εκανα επαναφορα, το προβλημα παραμενει αλλα ειναι αρκετα καλητερο ! Αν συνεχίζει το πρόβλημα, μετά από επανφορά, τότε θα πρέπει να ξαναπεράσεις εξαρχής τη rom, με format πριν & μετά, και μετά στήσιμο από την αρχή. Μόνο έτσι θα αποκλείσεις κάθε πιθανότητα να έχει πάει κάτι στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanikoss Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Με wipe cache μόνο δεν χάνονται τα δεδομένα της συσκευής. Tα δεδομένα χάνονται με wipe data. Από κει και πέρα, κάνετε την αναβάθμιση χωρίς format και μετά παραπονιέστε για προβλήματα, :confused:, εφόσον δεν έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση, η αναβάθμιση δεν μπορεί να κριθεί & κάθε θέμα που έχετε αποδίδετε εκεί. Αν συνεχίζει το πρόβλημα, μετά από επανφορά, τότε θα πρέπει να ξαναπεράσεις εξαρχής τη rom, με format πριν & μετά, και μετά στήσιμο από την αρχή. Μόνο έτσι θα αποκλείσεις κάθε πιθανότητα να έχει πάει κάτι στραβά. Ευχαριστώ φίλε! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts