freddaras Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ποποποπο το νοτελι ειναι νυχτα με την μερα με την 5.1.1 ... νιωθω σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο ! :) η δε πλαϊνή οθονη πλεον μου ειναι απαραίτητη ...πιανω αλλο κινητο και παει το δάκτυλο στην οθονη πλαι απο μονο του ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ποποποπο το νοτελι ειναι νυχτα με την μερα με την 5.1.1 ... νιωθω σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο ! :) η δε πλαϊνή οθονη πλεον μου ειναι απαραίτητη ...πιανω αλλο κινητο και παει το δάκτυλο στην οθονη πλαι απο μονο του ! +1 σε όλα. Έχω καταντήσει γραφικός να λέω πόσο με χάλασε που δεν βγήκε note edge 2. :mad: :angry: Επίσης στο s6 edge plus τα edge apps & edge people δουλεύουν με εμφανή καθυστέρηση σε σχέση με την αμεσότητα της edge screen του note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μπορεί κάποιος φιλος που να ειχε το 4 πριν να μου πει συγκριτικά πως παει απο αυτονομια το edge? Αναλογικα με τη δικη του χρηση προφανώς. Ευχαριστώ Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μπορεί κάποιος φιλος που να ειχε το 4 πριν να μου πει συγκριτικά πως παει απο αυτονομια το edge? Αναλογικα με τη δικη του χρηση προφανώς. Ευχαριστώ Είχα note 4 (F), πριν το Ν. edge. 1h κάτω σε οθόνη σε περίπου 14h αναμονής(Από τις 8 το πρωί δηλαδή ως τις 10 το βράδυ)-εννοείται σε παρόμοια χρήση & αμφότερα δοκιμασμένα τόσο στην 4.4.4 όσο και στην 5.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μπορεί κάποιος φιλος που να ειχε το 4 πριν να μου πει συγκριτικά πως παει απο αυτονομια το edge? Αναλογικα με τη δικη του χρηση προφανώς. Ευχαριστώ Η αυτονομια του ειναι 1-2 ωρες λιγοτερη απο το 4,αλλα για μενα αξιζει ,γιατι η πλαινη οθονη μου εχει λυσει τα χερια ,και μετα την αναβαθμιση σε 5.1.1. κυριολεκτικα πεταει η συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 η φλιπ θηκη με εχει λιγο ξενερωσει ! καταρχην δεν χαίρεσαι την οθονη οπως πρεπει ! δεν καταλαβαινεις αν εχεις ειδοποίηση η οχι αφου δεν βλεπεις το λεντακι αν αναβοσβήνει! πολυ σημαντικό για μενα! (και νόμιζα οτι ειχα προβλημα με το κινητο!) η κυρτή οθονη με την φλιπ δεν ανταποκρινεται 100% smooth οπως με την απλη θηκη ! ετσι νομιζω δηλαδη! στα θετικα ναι μεν προστατεύει το κινητο σε μεγαλο βαθμο αλλα εγω δεν μπορω να την συνηθίσω με τιποτα! εχω ηδη παραγγείλει αυτη και περιμενω ! http://plusmobi.net/Maverick-%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7-thiki-theke-case-UAG-Composite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-Note-Edge-UAG-GLXNEDGE-ICE-VP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Μια και έγραψε ο knox ξεπέρασα το ψυχολογικό φρενάρισμα. Ώρα για σκάλισμα, αλλά έχω πολλά να διαβάσω και να μάθω. ☺ Άσχετο. Χρησιμοποιώ opera και πλέον αν πατώ πχ στο πνοή χρήστη πάνω δεξιά δεν μου βγάζει αναδυόμενη μενού. Άλλαξε κάτι? Edited October 23, 2015 by tsipfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ποποποπο το νοτελι ειναι νυχτα με την μερα με την 5.1.1 ... νιωθω σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο ! :) η δε πλαϊνή οθονη πλεον μου ειναι απαραίτητη ...πιανω αλλο κινητο και παει το δάκτυλο στην οθονη πλαι απο μονο του ! Αυτό είναι αλήθεια ρε φίλε. Είναι το μόνο κινητό που έχω κρατήσει μήνες μαζί με το Μ8 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Αυτό είναι αλήθεια ρε φίλε. Είναι το μόνο κινητό που έχω κρατήσει μήνες μαζί με το Μ8 εγω θα το κρατησω για πολυ μα πολυ καιρο ακομη! σημερα το εβαλα σε κανονικη θηκη για πρωτη φορα μετα απο αυτο που επαθα με την οθονη και νομιζα ολη την ωρα οτι θα μου φυγει απο τα χερια και θα σπάσει το γυαλί και παλι ! :lol: το ξαναεβαλα στην φλιπ μεχρι να δω τι θα κανω ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παίδια εχω την Ρωσική 5.1 βγήκε είδα ελληνική να την περάσω την έχει βάλει κανένας; Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 ιδιες δεν ειναι? Ας περιμενουμε την 6 λεω εγω.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ίδιες είναι αλλά γιατί για κάθε Έθνος έχει κ άλλη κάτι διαφορετικό θα υπάρχει οπότε λέω να πειραματιστω,άσε που ψάχνω αφορμή να ροοταρο θέλω να γράψει ο κνοχ να εχω δικαιολογία για το ροοτ ;-) Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχουμε και λέμε. Έχω edge fy με περασμένη 5.1.1 αγγλική. Έβαλα twrp με odin όλα καλά. Πάω να βάλω emotion kernel και όλο κάνει fail. Τον ξεζιπάρω και τον περνάω σαν image στο boot ( δεν ξέρω αν είναι λάθος επιλογή αλλά εγκαταστάθηκε) Μετά flash το Su. Προβλήματα Δεν κρατάει κωδικούς στο WiFi. Δεν μπορώ να συνδεθώ με store. Translate etc. Το browsing έγινε τρομερά αργό. Έχω συνεχός ένα μήνυμα ότι εντοπίστηκαν μη εξουσιοδοτημένες ενέργειες. Το τηλ ανοίγει πρώτα σε twrp (πχ μετά από επανεκκίνηση ) και μετά από εκεί κάνει στη συνέχεια κανονική. Αυτά βρήκα μέχρι τώρα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 @tsipfi Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.(Χάνονται όλα τα αρχεία σου) Αν δεν γίνει τίποτα πέρασε με odin ξανά τη stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Με titanium μπορώ να το κάνω freeze? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Με titanium μπορώ να το κάνω freeze? Τον kernel?? όχι δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 δοκιμαζω σημερα απο το πρωι την river .. Νομιζω ειναι απιστευτη ! παρα πολυ γρηγορη και smooth επισης ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ρε παιδια ειμαι με ελβετικο και ακομη δεν εχω παρει τιποτα!Ειναι κανενας αλλος που δεν?Το συνδεσα και με smart switch αλλα τιποτα! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ρε παιδια ειμαι με ελβετικο και ακομη δεν εχω παρει τιποτα!Ειναι κανενας αλλος που δεν?Το συνδεσα και με smart switch αλλα τιποτα! Μπες και τσέκαρε στο sammobile αν έχει βγει για τα ελβετικά. @freddaras Ποια από τις 2 του river? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Μπες και τσέκαρε στο sammobile αν έχει βγει για τα ελβετικά. @freddaras Ποια από τις 2 του river? απο το λινκ που εδωσες πιο πανω φιλε μου.. γιατι εχει βγαλει και αλλη ? EDIT τωρα το ειδα ..την δευτερη ! απο το δευτερο λινκ που με ειχες δωσει ! Edited October 25, 2015 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 απο το λινκ που εδωσες πιο πανω φιλε μου.. γιατι εχει βγαλει και αλλη ? EDIT τωρα το ειδα ..την δευτερη ! απο το δευτερο λινκ που με ειχες δωσει ! Ok, κατάλαβα. Στις αρχικές οθόνες, την πλαινή οθόνη τη δείχνει μόνιμα ή πρέπει να κάνεις swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ok, κατάλαβα. Στις αρχικές οθόνες, την πλαινή οθόνη τη δείχνει μόνιμα ή πρέπει να κάνεις swype? Οχι ειναι σαν τον Nova ! αλλα εμενα δεν με πειραζει γιατι ετσι και αλλιως Nova εχω σαν βασικο λανσερ! στην Μicky εχεις κανενα μοντακι για να φαίνεται η ωρα πάνω ? (γιατι μου φαινεται παλι εκει θα επιστρέψω ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Οχι ειναι σαν τον Nova ! αλλα εμενα δεν με πειραζει γιατι ετσι και αλλιως Nova εχω σαν βασικο λανσερ! στην Μicky εχεις κανενα μοντακι για να φαίνεται η ωρα πάνω ? (γιατι μου φαινεται παλι εκει θα επιστρέψω ...) Μέσα από την εφαρμογή rom control, έχει μια κατηγορία για ρολόι, απ'όπου το ενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μέσα από την εφαρμογή rom control, έχει μια κατηγορία για ρολόι, απ'όπου το ενεργοποιείς. ξαναγυρισα στην mickey ...σταθερη χωρις κανενα προβλημα και με πολυ καλη μπαταριά! εχω χαζεψει με το κινητο και την 5.1 γενικοτερα! ειναι τοσο γρηγορο και τοσο σμουθ που πραγματικα νιωθω σαν να πηρα αλλη συσκευη απο τοτε που το πηγα για αλλαγη οθόνης! πηρα και μια 64 samsung evo plus (παρα πολυ γρηγορες κάρτες:D) και το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι στην κυριολεξία! πραγματικα δεν υπαρχει λογος ουτε για πλακα να το αφησεις και να πας στο 5 !.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 ξαναγυρισα στην mickey ...σταθερη χωρις κανενα προβλημα και με πολυ καλη μπαταριά! εχω χαζεψει με το κινητο και την 5.1 γενικοτερα! ειναι τοσο γρηγορο και τοσο σμουθ που πραγματικα νιωθω σαν να πηρα αλλη συσκευη απο τοτε που το πηγα για αλλαγη οθόνης! πηρα και μια 64 samsung evo plus (παρα πολυ γρηγορες κάρτες:D) και το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι στην κυριολεξία! πραγματικα δεν υπαρχει λογος ουτε για πλακα να το αφησεις και να πας στο 5 !.. Θα συμφωνήσω αλλά αυτό το άτιμο το μικρόβιο της αλλαγής ξυπνάει κάθε τόσο & με τρώει :lol: Με γεια η καρτούλα, αν σου είναι εύκολο μπορείς μέσω της εφαρμογής Α1 sd bench να τσεκάρεις τι νούμερα δίνει η καρτούλα? Επίσης, βρήκες αυτό με το ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts