Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)


m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Note 4 απ τον Μάιο του 2015. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη συσκευή, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Τις τελευταίες μέρες έκανε ανά τακτά χρονικά διαστήματα επανεκκινήσεις. Σήμερα στην τελευταία επανεκκίνηση έβγαλε μήνυμα "Kernel Panic" χωρίς το "mmc_read failed". Μήπως είχε κάποιος τι ίδιο πρόβλημα? Γνωρίζετε κάποια πιθανή λύση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο προχειρο googlαρισμα, δεν φαινονται καλα τα πραγματα. Μοιαζει για προαναγγελια mmc failure
Link to comment
Share on other sites

Εαν εισαι ρουτ αλλαξε κερνελ .Βρες ενα στο Xda.

Nα περιεχει governor lulzactive και Scheduler Deadline.

Εαν μετα την εγκατασταση του καινουργιου κερνελ βγαλει μενου πηγαινε και ορισε αυτα τα δυο παραπανω.Μετα κανε φορματ μπες recovery.

Ετσι θα το σωσεις και θα δουλευει μια χαρα.

Μη κρατησεις κανενα μπακαπ για επαναφορα μονο τις φωτο και βιντεο στειλτες στο pc και μετα θα τις επαναφερεις στην sdcard.Οταν κανεις φορματ να κανεις και στην sdcard να μην υπαρχει τιποτα μεσα.

Edited by s_wind
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εστω και 2 μηνες μετα την αντιστοιχη ενημερωση ασφαλειας στο note4c, ηρθε χθες και στο note4f, μια αντιστοιχη ενημερωση.

Δεν αλλαξε τιποτα, το αναφερω γιατι με παραξενεψε, οπως και η αντιστοιχη ενημερωση στο οκταπυρηνο, εναμιση χρονο μετα το περας των ενημερωσεων ασφαλειας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Γεια σας και παλι. Εχω προβλημα με την οθονη. Η μιση και μονο πλευρα η δεξια βγαζει χρωματα και κολλαει. Ολα ομως λειτουργουν κανονικα ακομα και η αφη της οθονης. Για μεγαλα διαστηματα σταματαει να κολλαει και λειτουργει κανονικα και μετα παλι τα ιδια. Το πηγα στον μαστορα, μου ειπε οτι κουμπουσε αλλη οθονη και εκανε και σε εκεινη τα ιδια. Εχει παθει κανεις αυτο το προβλημα με την μιση οθονη να κολλαει ή να βγαζει χρωματα; Edited by laskos54
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Το πηγα στον μαστορα, κουμπωσε αλλη οθονη και εκανε μου ειπε ακριβως το ιδιο, μιση οθονη. Η μητρικη μου ειπε φταιει. Με αναζητηση στο ιντερνετ ειδα οτι το προβλημα ειναι κοινο και ολοι λεγαν για προβλημα στην πλακετα-μητρικη. Οποτε αγορασα ενα μεταχειρισμενο αλλο note 4 σε τελεια κατασταση για μονο 100 ευρω... και εβγαλα το καημενο παλιο μου σε πωληση για ανταλλακτικα... Κανεις βλεπω δεν ασχολειται εδω μεσα και πουθενα με κινητα 4 χρονων... Κινηταρα παντως το note 4 γιαυτο και το ξαναγορασα... Το πενακι παντως ειναι για τα θηρια... Edited by laskos54
Link to comment
Share on other sites

Ειδικα με το νοτε9 και την αποτομη πτωση της τιμης του, εκαναν πολλοι την αλλαγη, (κι εγω ετοιμαζομαι).

Ειναι οντως καταπληκτικη συσκευη το 4αρι, γι' αυτο κι εχει ερημωσει το νημα, δεν εχει κατι στραβο (εκτος των πεθαμενων μητρικων...) για να παραπονεθεις.

 

Επειδη δεν το αναφερεις, ελπιζω να πηρες το 8πυρηνο μοντελο αυτη τη φορα.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ ακόμα με το 8πύρηνο και κρατάει γερά!Πέρασα από το τρυπάκι κάποια στιγμή να το ανανεώσω και του έβαλα ότι καινούρια rom έβγαινε από Xda. Πολύ όμορφο το νέο UI με τα θέματα κτλ (διάλεγα dark themes) αλλά πάντα υπήρχαν θεματάκια με bugs,κάμερα μη λειτουργική, πολλά κρασαρίσματα εφαρμογών κτλ.

 

Κάποια στιγμή μου βάρεσε ένα ghost touch screen effect και με αλλαγή rom, επαναφορά εργοστασιακών δεν έφτιαχνε.Οποτε του πέρασα την τελευταία επίσημη της Ουγγαρίας που είναι και το κινητο μου και όχι μόνο φτιάχτηκε αλλά κατάλαβα και απίστευτη ταχύτητα και σταθερότητα του λειτουργικού στα πάντα.

 

Από τότε είμαι με επίσημη μόνο και το κινητό παει μπάλα!!Το μόνο που ειχα πάθει είναι ότι είχε ξεκολλήσει το πανω μερος της οθόνης και λειτουργούσε ο αισθητήρας συνέχεια και όταν με καλούσαν και το σήκωνα μαύριζε η οθόνη.Το πηγα αντιπροσωπεία και μου κόλλησαν την οθόνη,έκτοτε όλα καλά άλλα έχασα μέρος του touch στην μέση της οθόνης και δουλεύει εκεί μόνο με πενάκι και είναι πολύ σπαστικό όταν σκρολαρεις η πρέπει να καλέσεις η όταν σε καλούν κτλ.Το πήγα πίσω και μου είπαν ότι δεν κάναμε τίποτα και ήταν εκεί από πρίν....τους ρώτησα για αλλαγή οθόνης και θέλουν 140ε....

 

Με τρώει καιρό τώρα για ανανέωση αλλά κρατιέμαι γιατί όλα όσα βλέπω δεν με συγκινούν τόσο ώστε να κάνω την αλλαγή γιατί μια χαρά κάνει την δουλειά του και το Note μου με μόνο παράπονο την μπαταρία του η οποία είναι γνήσια καινούρια αλλά δεν κρατάει όπως παλιά,ευθύνεται μάλλον και ο tripped knox γι'αυτό το λόγο από όσο έχω διαβάσει στο Xda και το γεγονός ότι όλες οι εφαρμογές πλέον είναι πολύ πιο ενεργοβόρες απο όταν απέκτησα το κινητό και την οθόνη όπως προείπα.

 

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Με το C και εγώ εδώ και 4,5 χρόνια χωρίς ίχνος προβλήματος… Σίγουρα έχει χάσει πλέον την σπιρτάδα που είχε όταν βγήκε αλλά είναι απόλυτα λογικό μιας και η τεχνολογία εξελίσεται ενώ οι εφαρμογές που βγαίνουν γίνονται ακόμα ποιο βαριές και ζορίζεται ποιο πολύ η συσκευή παρόλα αυτά τα καταφέρνει ακόμα και τώρα μια χαρά…Το έχω πλέον σαν 2η συσκευή και για χρήση μόνο στο σπίτι… Σκεφτόμουν μήπως το πουλήσω με σχεδόν 20 θήκες, 3 μπαταρίες και battery kit στα κουτιά τους σχεδόν όλα και σε άριστη κατάσταση αλλά δεν το έκανα και ούτε πρόκειται να το κάνω… Είναι από τις καλύτερες και ποιο ολοκληρωμένες συσκευές για μένα της Samsung που έχω αγοράσει ποτέ αν και πλέον έχω αποστασιοποιηθεί από την συγκεκριμένη εταιρεία… Λείπει το πενάκι βέβαια στο Xiaomi που λειτουργώ αλλά ok έχω συμβιβαστεί χωρίς αυτό πλέον στην καθημερινότητα μου… Ισως κάποια στιγμή επιστρέψω σε note… ;)

 

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy/Sony Ericsson T28s/Nokia 6510/Nokia N93/Nokia N95 8GB/Blackberry Storm 2 9520/Samsung Galaxy S PLUS/Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0}/Samsung Galaxy A5{2016}/Samsung Galaxy Note 4 {Exynos}/Xiaomi Mi Max 3{Global Version}

Φιλικά, Ανδρέας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Παλι το f πηρα. Ηταν και η τιμη πολυ καλη... μονο 100 ευρω. Ειχα πει οτι θα το κρατησω ενα χρονο ακομα αλλα χαλασε... Θελω απο τα καινουργια samsung το βιντεο 4k 60fps... αλλα θα πρεπει να αλλαξω και τον mac μου με καινουργιο γιατι δεν παιζει 4κ βιντεο, οθονη 4κ εχω ηδη... οποτε ειπα ενα χρονο ακομα. Edited by laskos54
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

καλησπέρα σε όλους..

 

έχω ένα δίκαρτο Note 4, απροβλημάτιστο, SM-N9100 με Android 6.0.1

εδω και λίγο καιρό, εάν η μπαταρία μου είναι κάτω απο 50-55%, και κάνω π.χ. browsing, facebook, κλπ. κλεινει και δεν ξανανοιγει αν δεν το βαλω στον φορτιστή. σημερα, μου έκλεισε στο 65%.. Αν είναι σε ηρεμία, δεν κλείνει..

 

δύο ερωτήσεις:

1. Προφανώς πρεπει να αλλάξω μπαταρία. είναι κάτι που πρεπει να προσέξω;

2. υπαρχει καμμιά rom που να αξιοποιεί το τηλέφωνο καλύτερα απο την stock ?

απο τα apps της Samsung, χρησιμοποιώ το fingerprint για να το ξεκλειδώσω και το S-Note για να κραταω σημειώσεις με το πενάκι..

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

 

http:// TWMN.net

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Έχω ένα note που μου έβγαλε το κλασσικό πρόβλημα που ήθελε αλλαγή η motherboard. Βρίσκω motherboards στο eBay με 35ε πλέον. Το έχει επισκευάσει κάνεις με επιτυχία αλλάζοντας mb σε τεχνικό;

 

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Έχω ένα note που μου έβγαλε το κλασσικό πρόβλημα που ήθελε αλλαγή η motherboard. Βρίσκω motherboards στο eBay με 35ε πλέον. Το έχει επισκευάσει κάνεις με επιτυχία αλλάζοντας mb σε τεχνικό;

 

Tapatalked

Τελικά προχώρησες σε αγορά; Βλέπω κι εγώ στο AliExpress αλλά το σκέφτομαι. Αν κάποιος πουλάει ή έχει αγοράσει motherboard του 910F ενδιαφέρομαι.

 

Sent from my Galaxy S10

Link to comment
Share on other sites

Εχω μια μητρική αλλά είσαι σίγουρος οτι μπορείς να την αλλάξεις;
Θα το δοκιμάσω πρώτη φορά δε θα σου πω ψέμματα σύμφωνα με κάποια βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα.

 

Sent from my Galaxy S10

Link to comment
Share on other sites

Αν το δοκιμάσεις γράψε για το αποτέλεσμα. Εγώ ακόμα δεν το πήρα απόφαση.

 

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -
Link to comment
Share on other sites

Η οθόνη είναι κολλημένη πάνω στη μητρική και όλο μαζί κουμπώνει και κολλάει πάνω στο πλαίσιο. Οι ανοχές είναι μικρές και χρειάζονται ενδεχομένως ειδικά εργαλεία και αρκετή επιδεξιότητα για σωστό αποτέλεσμα. Οχι οτι δεν γίνεται με ένα πιστολάκι θερμού αέρα αλλά εγώ που το δοκίμασα δεν κατάφερα να εφαρμόσω σωστά οθόνη με πλαίσιο. Αλλά έχοντας σπάσει 4-5 οθόνες προτίμησα να το δοκιμάσω από το να συνεχίσω να πληρώνω 100-150 ευρώ για αλλαγή οθόνης. Οι φθηνές κινέζικες έχουν 35 -45 ευρώ , δεν είναι amoled, και θέλει προσοχή ώστε να είναι μαζί με το φιλμ του spen ήδη κολημένο στην οθόνη. Μου έχουν έρθει : σκέτη οθόνη, οθόνη με χωριστό φιλμ για spen που είχε και πρόβλημα το φιλμ και οθόνη πλήρης που τελικα ήταν και αυτή που έβαλα με σχετική επιτυχία.

Σχετικά με την αλλαγή μητρικής, θεωρώ οτι για πρώτη φορά να καταφέρει κάποιος να αποκολλήσει την οθόνη χωρίς να την σπάσει είναι εξαιρετικά απίθανο. Πάντως έχω αγοράσει και μητρική απο aliexpres η οποία δούλεψε χωρίς προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Μετα απο 5,5 χρονια με το Note 4 ηρθε προχθες το τελος. Το κινητο αργουσε... το πιασαν και οι ζεστες και αργουσε περισσοτερο... θυμωσα και το βαρεσα λιγο στο τιμονι του αυτοκινητου... Μετα απο ωρες παω να το ανοιξω... βλεπω η οθονη ραγισμενη... Θυμωνω και το σπαω στα δυο επι τοπου με τα χερια μου! Ετοιμος ημουν για αγορα iphone xs max στα 900 ευρω... αλλα ειπα να κανω οικονομια, λεω ας παρω κανα φθηνο android... και πηρα το Moto g8 plus στα 210 ευρω... Το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο σε ολα τα προγραμματα του απο το παλιο note, πραγμα που δεν το περιμενα τοσο γρηγορο. Αλλα δεν εχει την oled οθοναρα του note και απο την βιντοκαμερα του επισης λειπουν αρκετα πραγματα που υπηρχαν στο note. Edited by laskos54
Link to comment
Share on other sites

Εγώ συνεχίζω ακάθεκτος με το 4C έβαλα καινούρια οθόνη γιατί είχε θέματα η παλιά και την ξαπόστειλα κάπως έτσι και εγώ επειδή δεν δούλευε καλά το touch σε μια κολωνα χαχαχα.Με την νέα οθόνη όλα δουλεύουν άψογα,του έκανα και μια επαναφορά και πάει μπάλα!Όσο κρατήσει και πάμε για Ios μεριά μετά...δεν συγκινούν τα νέα note η αλήθεια είναι αλλά περιμένω να δω το καινούριο με το Steel frame,το note 10+ πέρυσι δίπλα δίπλα με το 11 pro max ήταν σαν ψεύτικο.

 

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω Mac laptop... αλλα σκεφτομουν ποσο μ.....ας θα ελεγα οτι ειμαι αν κυκλοφορουσα με smartphone των 900 ευρω... Οταν αγορασα το note 4 ηταν το καλυτερο, ακριβοτερο και μεγαλυτερο android. Αξιζαν εντελως μπορω να πω τα 550 ευρω που εδωσα τοτε. Το αντιστοιχο iphone 6 plus τοτε εκανε την απιστευτη τιμη των 950 ευρω! --- Παντως να σου πω... απο αποψη ταχυτητας ρολαρισματος εφαρμογων... αξιζει να παρεις καινουργιο. Δεν πιστευω ποσο γρηγορο ειναι το κινητο μου των 210 ευρω σε σχεση με το note... Απλα παρε κατι με οθονη oled για να αξιζει 2πλα γιατι η lcd που εχω τωρα... μου εχει βγαλει τα ματια... ειναι τραγικη μπροστα σε αυτην του note. --- Μολις ειδα τωρα στο skroutz samsung a51 ή m31 με amoled στα 245 και κλαιω πανω στην lcd μου... Πηρα motorola χωρις να το ψαξω... γιατι επαιρνα για χρονια motorola με το καθαρο android δωρα για τον ανηψιο μου... 2 κινητα συνολο... και βγηκαν καλα. Edited by laskos54
Link to comment
Share on other sites

Άσχετο μεν αλλά μία καλή lcd πατάει κάτω αρκετές amoled. Τα καλύτερα λευκά και καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων. Και τα μαύρα σε καλή lcd είναι μία χαρά. Είχα το LG G6 και πήρα πρόσφατα το g8. Σαφώς όλα καλύτερα το 8 αλλά τα λευκά που είχε του g6 και την ακρίβεια των χρωμάτων δεν τα έχει. (Τέλος το off topic)

 

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -
Link to comment
Share on other sites

Οθοναρα το note4. Τι να λεμε τωρα... Oled, πρωτη οθονη qhd σε κινητο, μεγαλυτερη οθονη τοτε σε κινητο, 5,7 ιντσες σε σωστο 16/9 μεγεθος με τα κουμπια εξω απο την οθονη και οχι 350/9 οπως ειναι η ταση τωρα χωρις λογο... και οθονη 10 ιντσων με κατι κουμπακια λειτουργιας μικροσκοπικα χωρις λογο... Το κακο ειναι το καψιμο... που ειχε με τον καιρο. Μετα απο 4 χρονια πηρα δευτερο μεταχειρισμενο note4 που χωρις να μου το πει ο πωλητης πρεπει να ειχε αντικαταστησει την οθονη με καινουργια και να ειχε και πολυ λιγη χρηση. Η διαφορα με το 4 χρονων παλιο τεραστια. Το παλιο ειχε χασει την φωτεινοτητα του. Δεν ηταν καμμενο σε καποια περιοχη, ηταν καμμενο σε ολη την οθονη... Το χειροτερο για την lcd που εχω τωρα ειναι τα μαυρα γραμματα σε λευκο φοντο... Προσπαθω να μην σκεφτομαι ποσο τραγικη ειναι η εικονα σε σχεση με το note4... Edited by laskos54
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Υπάρχει μήπως κάπου ξεχασμένος αυτός ο φορτιστής μπαταρίας για το Note 4 από κάποιον που θα μπορούσε να μου τον δώσει;Ευχαριστώ πολύ!1a888fd6dfaafebd601d4dc913b0f5dc.jpg

 

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...